27.5'den Long pozisyon açtım.
Printable View
27.5'den Long pozisyon açtım.
Selamlar, fena değil piyasa:), uzuncu olarak ilk hedefimiz 28000 diyorum, saygılar.
Longladım yarım porsiyon.
vobcuyu öldüren dip tepe avcılığıdır sabırsız olmayın derim anormal günlerdeyiz çok düştük daha düşmez dememeliyiz sistemlerinize sıkı sarılın arkadaşlar ukalalık olarak görmeyiniz hepinizin kazanmasını canı gönülden istiyorum
alsat yaptım biraz..
en son 27550 den kısa yine...
kalıcı uzun sırası değil.. onayı yok yani..
hemen kısalmak kaydıyla uzunladım ve döndüm kısaya
sistemler satta...
5 ala gelmeden uzunla işim olmaz...
dip avcılıgı ayrı...onunda kriterleri ne,ben bilmiyorum..
dökülen döküldü aşşa devam. dün unutulmamalı:)
[QUOTE=Vob Trader;63325]dökülen döküldü aşşa devam. dün unutulmamalı:)[/QUOTE]
anlaşıldı durumu topladın sen...:D
Yarım porsiyon daha uzunladım.
[QUOTE=mbm;63326]anlaşıldı durumu topladın sen...:D[/QUOTE]
sabah dışardan takviye kuvvetle 26800 leri çizdim:) 27500 poz kapa kısa 27 poz kapa uzun 27550 poz kapa kısa ana pozlar:) aradaki 50-100 puanları demiom bile. ben de yaslandım ardıma artık. dönüş yok hep düşüş var:D
[QUOTE=Vob Trader;63328]sabah dışardan takviye kuvvetle 26800 leri çizdim:) 27500 poz kapa kısa 27 poz kapa uzun 27550 poz kapa kısa ana pozlar:) aradaki 50-100 puanları demiom bile. ben de yaslandım ardıma artık. dönüş yok hep düşüş var:D[/QUOTE]
26800den sabah bende uzunladım ama makina basında diildim 27000den anca kapatıp kısaya geçebildik seni tebrik ederim yapamadıgımı sen yapmışsın
[QUOTE=furkan;63329]26800den sabah bende uzunladım ama makina basında diildim 27000den anca kapatıp kısaya geçebildik seni tebrik ederim yapamadıgımı sen yapmışsın[/QUOTE]
ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)
[quote=Vob Trader;63330]ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)[/quote]
Kardaysam öyle bi cesur işlemler oluyor ki...
Akşam olunca o yaptığım karı kediye yüklüyorum