[B]Cümleten iyi geceler..[/B]
Sabah 60500 olsun, uzuncular kazansın..
Sonra 58350 olsun, kısacılar kazansın..
Maksat herkes kazansın, panik olmasın..
.boks.
Printable View
[B]Cümleten iyi geceler..[/B]
Sabah 60500 olsun, uzuncular kazansın..
Sonra 58350 olsun, kısacılar kazansın..
Maksat herkes kazansın, panik olmasın..
.boks.
[QUOTE=martoniki;147432]
bu arada işyerindeki kısıtlı internet ve yüksek güvenlikten dolayı anlık takip için yeni bir netbook ve 3G VINN (4gb) aldım.. bi gözüm matriks üzerinden piyasalarda sayılır .boks.[/QUOTE]
Aynı dertten bende muzdaripim.. Online izleyebiliyorum ancak analizi Cepten bağlanıp MSDownlader ile data indirip sonra portable Amibroker üzerinden yapabiliyorum.. ... Bu arada fırsatlar kaçabiliyor.. Fena..
Çözümün çok mantıklı geldi.. Hatta Netbook da var bende..
Günde ne kadar data (? MB) yiyor Matriks ? Vıınn ile.. 4GB ne kadar yetiyor.... ?
Dolar bazlı Endeks 100 grafiği..
Son bir feyk atabilirler.. Tuzak kurabilirler..
Ancak yön yukarı gibi...
Haftalık.. ve günlük grafik.. sırasıyla..
Buradan bakınca hedefe doğru gidiyor.. :) :yü:
Saatlik grafikten bakıldığında....
Yarın bugün olduğu kadar hızlı olmayacak...
DJI.. S&P Nasdaq.... her ne kadar iyi kapattı ise de..
- Negatif uyumsuzluklar..
- ADX alçalmaya başlamış..
- MACD SAT vermek üzere..
- STOCH SAT vermiş..
Ve Öyle bir yerde kapatmışlar ki..
Herşey olabilir..
[b]Olasılık 1[/b]
Teknik çalışır...
59375 kritik nokta... Altı 58900 - 58700 - 56400
[b]Olasılık 2[/b]
Tekniği çalıştırmazlar..
59700 üzerine atıp orada kalabilirse.. 60200 - 60600 - 61000
Günlük baktığımızda..
Yeşil çizginin üstü herdaim LONG demek. :yü:
100 grafikte OBO oluşumu belirgin..
Bugün VOB yükselirken endeksin takılı kalması düşündürücü idi..
Makas artıyordu..
Şimdi tam DJI da Pozitif kapanmış.. Gelene malı verip Şöyle bi boyun çizgisine uzanabilirler..
nikkei iyi gidiyor sonu da iyi olur inşallah...
[QUOTE=enorton;147465]nikkei iyi gidiyor sonu da iyi olur inşallah...[/QUOTE]
Orada da manipülasyon var .dng
Aha VOBdakinin ispatı .kom
Soru: SİZCE VOB'TA MANİPÜLASYON VAR MI?
EVET KESİNLİKLE. -21 (72.4%)
HAYIR. VOB TEMİZ BİR ORTAM. -2 (6.9%)
SADECE YABANCI KURUMLAR YAPIYOR. -0 (0%)
MANİPÜLASYON YOK, SPEKÜLATÖRLER VAR. -5 (17.2%)
FİKRİM YOK. -1 (3.4%)
Toplam oy: 29 :D
[B]Günaydın,
[U]17 Eylül Perşembe[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ağu) 11:30 %0,1 %0,4 Yüksek
EUR Dış Ticaret Dengesi (Tem) 12:00 €6,4Mlyr €4,6Mlyr Yüksek
EUR İnşaat Üretimi (a/a) (Tem) 12:00 -%1,1 Yüksek
GBP CBI Sanayi Eğilimi Toplam Siparişler (Eyl) 13:00 Yüksek [/U]
[B] USD Konut Başlangıçları (Ağu) 15:30 595K 581K Yüksek
USD İmar İzinleri (Ağu) 15:30 580K 560K Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (12 Eyl) 15:30 558K 550K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (5 Eyl) 15:30 6088K Orta
USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Eyl) 17:00 7,8 4,2 Yüksek[/B]
USD EIA Doğalgaz Stok Değişimi 17:30 Orta
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
FedEx (FDX) 0.58$ (Açılış Öncesi)
Palm, Inc. (PALM) -0.24$ (Kapanış Sonrası)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][COLOR="Blue"]TCMB Borç Alma/Verme Faizi Kararı (19:00)[/COLOR][/B]
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9695[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9705[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
Sazan, 59.625 maliyetli short'lar ile güne başlıyor.
Herkese günaydın.
Herkese Günaydın,
Vahşi hayvan teslim olmuş hayırlı olsun. Yaptığı "yamyam" lığı görünce, koğuş adaletinin mi yoksa mahkemenin adaletinin mi tecelli etmesini isterim çok emin değilim. Şimdi yazdığım iki cümleyi okuyorum okuyorum, bu **oğlu ** le ilgili nefretimi gerektiği şiddette yansıtamıyor. Ancak forumda o açıklıktada yazamam.. O yüzden şöyle diyorum... *************** ************ ********** *********** ************ *************** *************** ******************* ************* **********************************************************
*************** ************ ************* *****************.
Yeryüzünde bilinen en ağır küfürler hangi lisandaysa, o dili biliyorum ve yukarıya onları yazdım varsayın..
Günaydın bol kazançlar hayırlı günler herkeslere.
Günaydın cümleten hayırlı ve bol kazançlar.
Bugün MB faiz kararı var %0,50 indirim olupda Durmuş Amcamız bunun devamı gelebilir derse yarın piyasalar coşarmı coşar akşam gene gözler durmuş amcada olacak bakalım ne olacak
Günaydınlar dow beklediğim drence geldi 9820 burası kuvvetli drenç kader burada belli olur.
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/17/1488.bmp[/IMG][/URL]
Beklentim altın hedefi 1027 idi dow 9820 idi euro usd 1.46.47 hedefti hedef üzerine çıktı 1.48.14 hedefledi hepsini birden çakarlarmı yoksa dow bu drencide kırarmı(biraz zor )bakacağız.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
[quote=Astatin;147370]Manzara belli, proceksiyon belli...Aha da 60 dakkalık grafs..
[IMG]http://i25.tinypic.com/ixb21j.jpg[/IMG]
60 dakkada bile Sİstem satta..Temel indikatörler satta...Asti-designed indikatörleri satta.. TGG fiyat yükselirken önce 3 e düşmüş azcık gevşemede lönkk diye 1 e düşmüş...Şimdi şort olmayacamda ne zaman olacam...DJ in **...Bu akşam DJ %1 çıksa ne yazar patron..Ehhmm gak guk...yine çıkmasın dabi :)
Field Marshall Astatin
34 ncü Mknz. P. Kor. K.lığı[/quote]
Şu güzelim küskü görüntüsüne yazık etmesinler yaw...Açılışla kapanış çok farklı olacak bence..tabi her iki yönede olabilir
günaydın bol kazançlar ..
[quote=Astatin;147475]Şu güzelim küskü görüntüsüne yazık etmesinler yaw...Açılışla kapanış çok farklı olacak bence..tabi her iki yönede olabilir[/quote]
Sabret Asti bir açılışı yapsınlar küsküyü verecem ben merak etme.:D:DŞimdiye kadar siz verdiniz fayda etmedi birde ben vereyim bakalım ne olacak küsküden küsküye fark var .
Günaydın Arkadaşlar;
Borsalar büyüme beklentilerinin güçlenmesiyle yükselmeye devam ederken dolar değer kaybediyor, buna bağlı olarak emtia fiyatları yükseliyor.
ABD borsalarının ardından Asya borsalarında da % 1-2 arasında yükseliş var...
Küresel piyasalarda yükseliş artarak MSCI Dünya Endeksi'ni 1 yılın yükseği seviyesine yaklaştırırken, ABD borsaları ekonominin büyümeye döneceği beklentileriyle yükselen emtialarla birlikte değer kazandı.
Euroya karşı yılın düşüğü seviyelerine inen doların etkisiyle altın fiyatları rekor yüksek seviyede kapandı.
Sanayi tarafındaki talepte iyileşmeye işaret eden verinin yanı sıra Amerikan ihracatını dünya piyasalarında daha rekabetçi hale getirecek olan zayıf dolarla birlikte enerji ve imalat şirketleri en güçlü performans kaydeden hisseler oldular..
% 6.3 yükselen General Electric gibi çok uluslu şirketlerin hisseleri değer kazanırken, Exxon Mobil hisseleri % 1.2 arttı. Mali hisseler de günün çok kazanan hisseleri arasında yer aldı. S&P mali endeksi % 3.4 değer kazandı.
ABD'de sanayi üretimi, Ağustos ayında da artarak arka arkaya 2 aydır yükselmiş oldu. Öte yandan ABD ham petrol stokları, geçen hafta beklentilerin üzerinde düşüş gösterdi. Stoklardaki bu düşüş, artan talebin sinyalini verdi.
Fed Başkanı Ben Bernanke'nin durgunluğun çok büyük olasılıkla sona erdiğini ifade etmesinden 1 gün sonra açıklanan ekonomik veriler toparlanma ile ilgili iyimserliğe katkıda bulundu..
Birleşme ve satın alma faaliyetlerindeki artışa dair son bir gelişme, piyasadaki olumlu havaya destek oldu. Yazılım üreticisi Adobe Systems, Omniture'a 1.8 milyar dolar teklif vermeyi planladığını duyurdu ve ayrıca düşen satışlarında da tersine bir hareket beklediğini belirtti.
Adobe hisseleri gün sonunda % 6.4 değer kaybederken, Omniture hisseleri % 26.3 yükseldi.
Dow Jones Sanayi % 1.12 değer kazanarak 9,791 seviyesinde, Standart & Poor's 500 Endeksi % 1.53 değer kazanarak 1,068 seviyesinde ve Nasdaq Bileşik Endeksi % 1.45 değer kazanarak 2.133 seviyesinde günü tamamladı.
S&P 500 Endeksi, Mart ayı başındaki 12 yılın düşüğü seviyelerinden şimdi % 58 yukarıda bulunuyor ve endeks yılbaşından bu yana % 18 yükseliş gösterdi. Bu arada dolar endeksi de önemli para birimleri sepetine karşı yılın düşüğü seviyelere geriledi.
Asya'da yükseliş sürdü. Endeksler genelde % 1-2 arasında artıda..
Euro-dolar paritesi 1.47'nin üzerine yerleşirken, emtia değer kazanıyor.
Altın 1.020 doların, petrol 72 doların üzerinde...
Dün sabahın dejavusu spotla Vadeli arasına temiz 1000 puan makas koydular
Son hatırlatma akşama bizde faiz indirimi var faiz indirimi olan günlerde ve sonrasında son 3 aydır sağlam yükseliş oldu diye biliyorum azami dikkat derim
Küsküyü verecek sinyali bekliyorum şimdilik bir numara yok.
Günaydın bol kazançlar.
günaydın,kolay gelsin !
60025 uzun 60150-125 kısa 60100 uzun işlemler bunlar .. son işlemim uzun .. ve uzun devam ediyorum ... gap zararının çoğu gitti azı kaldı .. kapak olsun .. dün bana lafa atan arkadaşa .. münasip bi tarafına sokar artık bu kapağı ..
borsacıözgür .. o mesajını silmemişin .. cevap hakkım doğuyor bu durumda .. ben efendilik edip mesajlarımı silmiştim dün gece .. ama sen silmemişin .. cevap hakkımı kullanacağım o mesaj için ..
dün 59600 den kapanışa 10 dk kala satışa geçen 5 dk lık 60125 ten alışa geçti..
5 dk üzeri periyotlar + durumu devam ettiriyor..
[IMG]http://i25.tinypic.com/k3res3.gif[/IMG]
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/17/1547.bmp[/img][/url]
Kriterimiz kırmızının yeşile değmesi yada kesmesi.
225 flat .. izlemedeyim ..
[quote=Larossıan;147485][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/17/1547.bmp[/IMG][/URL]
Kriterimiz kırmızının yeşile değmesi yada kesmesi.[/quote]
satış şartımı abi bu ?
açılış hacmi zayıf kaldı sanki ?
[B][COLOR="Red"]İMKB'de bayramın son iki günü (Pazartesi - Salı) işlem yok[/COLOR][/B]
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) resmi tatil nedeniyle 21-22 Eylül tarihlerinde işlem yapılmayacak. Kamuyu Aydınlatma Platformu'a (KAP) yapılan duyuruda, Şeker Bayramı olan 21 ve 22 Eylül tarihlerinde Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım ve Repo Ters Repo Pazarları'nda işlem ve takas yapılmayacağı, 23 Eylül'deki işlemlerin ise normal saatlerde gerçekleştirileceği bildirildi. Hisse senetleri piyasasında da 21 ve 22 Eylül tarihlerinde seansın yapılmayacağının bildirildiği açıklamada, 17 Eylül'de gerçekleştirilecek işlemlerin takasının 23 Eylül'de, 18 Eylül'dekilerin ise 24 Eylül'de yapılacağı kaydedildi. Yabancı Menkul Kıymetler Piyasası Uluslararası Tahvil Pazarı'nda da 21 ve 22 Eylül'de işlem ve takas yapılmayacak.
dün 500 den alınan uzunlar kapandı..60200 den kısa açtım..taki 5 daklık al deyinceye kadar..
60200 böyle kolay geçilir ve üstünde kalınırsa sonraki direnç Xtraderx üstadın dediğine göre 60800 de sonrası önceki yükselişte hatırladığım 61350 deydi
Bugün herşey yeşil yurt dışı,petrol,parite,üstüne faiz indirimide varken bugün ya ralli olur yada bunlar fırsat bilinip mallar kucağa bırakılır.
Spot açılışta biraz gerilemesi lazım bu mendeburun yahu
Günaydın arkadaşlar. Rast gelsin.
Sanırım bu gün hem uzuncuların, hemde kısacıların bol bol küfredip deşarj olacağı bir gün olacak.
şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...
[quote=abka;147494]şöyle bir sistemlere baktım..pek çok arkadaşın kullandığı sistemler dahil..hepsi son bir ayda buhar olmuş...[/quote]
gapsız gün yok ne yapsın sistem üüü
[QUOTE=demir;147495]gapsız gün yok ne yapsın sistem üüü[/QUOTE]
aynı eylül 2008 gibi..kayıplar bile aynı..
al buda mesajına cevabım .. bu mesajıda uygun şeklide kullanırsın artık ..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147436].ktkr. [COLOR="Red"][B]o lafı aynen sana iade ediyorum sn Hellim gerekeni yapacaktır . [/B][/COLOR]
bilmem kaç harfli kurumun yöneticisi dedigin senin sülaleni satın alacak kadar parası var adamın. [COLOR="red"][B]senin sülaleni satın alabilir ama benimkini alamaz .. parayla olmaz o işler .. çok şükür selçuklu, osmanlı torunuyum feriştahı gelse satın alamaz.. [/B][/COLOR]
buradaki hiçbirimiz onun gibi 25 bin dolar maaş almıyoruz. tahrik etme ramazan ramazan.kaç para aldığı umrumda değil .. [COLOR="red"][B] o arkadaşada sözle anlaşma olsun veya olmasın selçuklu bu borsa düşecek diyor de .. [/B][/COLOR]
[B]Keşke 9400 deyken Onu dinleyecek kadar salak olsaydın yarın [U]sabah gapı yiyip [/U]akşama kadar elin kolun bağlı [U]ha babam düşecek[/U] diye bekleyip durmazdın.[/B] [COLOR="red"][B]başkasının lafıyla iş yapmam beynimi çalıştırırım kendi analizimi yapıp kendim karar veririm. kazanırsamda bileğimin hakkıyla kazanırım ..sen bu kafayla daha çok kaybedersin .. [/B][/COLOR][/QUOTE]
yyld :D