[QUOTE=Vob Trader;63330]ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)[/QUOTE]
karı eritmede üstüme yoktur
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;63330]ben şöle bişinin farkına vardım eğer güne ciddi zararla başlarsa insan daha cesur işlem yapıyor. ama kardaysa yapamıor:)[/QUOTE]
karı eritmede üstüme yoktur
Obama ilk yenilgisini almış, 25 milyar dolarlık otomotiv kredisi planı senatoda veto yemiş, şimdi obama daha kalın ve iyi planla gelir heralde, saygılar.
merak ettiğim bir nokta var...
Burada yazdığınız mesajlara göre gün içi çok miktarda alım satım yaptığınızı görüyorum.
Komisyonlar, bu yaptınız işlemlerde karınızdan çok yer kaplamıyor mu?
Yoksa kar mı fazla geliyor?
Ben karda olduğumda o kadar cesur işlemler yapıyorum ki, komisyonlar karımı alıp götürüyor.
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor
Voba alış geldi birden ne olduki? celallendi bakalım bi haber var galiba, sonra bize yansır diyorum:) dikkatli olmalı, bu aralar haberle terse yatırabilirler diye düşündümde, saygılar.
[QUOTE=teo;63316]hexen nereye kayboldu, kaldık plansız ortada ?[/QUOTE]
ekrana az bakyorum teom goz ucla ondan plan kurma doru olmaz. sadce 27000 üstesinde maliyet asayadan olan shorts tepki icun dikat olsun.
ben halen flat. ekran az bakyorum ondan
.............................................
[QUOTE=bonnie;63334]merak ettiğim bir nokta var...
Burada yazdığınız mesajlara göre gün içi çok miktarda alım satım yaptığınızı görüyorum.
Ben karda olduğumda o kadar cesur işlemler yapıyorum ki, komisyonlar karımı alıp götürüyor.
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor[/QUOTE]
Arkadaşım burada tek bir kontratın hem alım hemde satım komisyonu toplam ,40 yada 60 kuruş ödeyen var, hesabını ona göre yap derim, saygılar.
27700-27800 civarına hareket bekliyorum olursa, olmazsa para yok pozda yok, saygılar.
27200 den yarım uzuna geçtim
27.35 Long pozisyonları duble yaptım.
sabahda yazdım..dolarda(bankalar arsı veya sp de)negatif uyumsuzluk var..yani bu yükseliş desteklenmemiş..
[QUOTE=bonnie;63334]merak ettiğim bir nokta var...
Yani gün içi işlemlerde zarar olmadan veya az bir zarar üzerine komisyonlar, akşama "0" kar kalıyor[/QUOTE]
şuan onbinde 1 ödüorum kontrat başına vergi dahil 0.3 ytl