[quote=Astatin;63289]IMF riskini almıyorum :) GBPJPY kısa 142.42..kaldıraç terbiyesiz seviyede..141 İN ALTINDA KAPANIŞ 128 İ GETİRİR[/quote]
Ube alert !!!!!!!!!!!!
Printable View
[quote=Astatin;63289]IMF riskini almıyorum :) GBPJPY kısa 142.42..kaldıraç terbiyesiz seviyede..141 İN ALTINDA KAPANIŞ 128 İ GETİRİR[/quote]
Ube alert !!!!!!!!!!!!
Garanti ve ISC,seans kapanışlarını 1 lotla 1 üst satış kademesinden kapatmışlar.
yukarı gideceğimizin bundan daha güzel sinyali olurmu :) hehehe
Dolar vadeli 1,725 ler den dönerse 2 li dip yapabilir gün içinde.Spotda 1,7 ler civarında oyalanıyor.
vadeli 30 27300 geçerse buda aşğaı kırar sanırım.
Al-sat tavsiyesi değildir.Kelin merhemi olsa başına sürermiş.:D
[quote=teo;63357]Garanti ve ISC,seans kapanışlarını 1 lotla 1 üst satış kademesinden kapatmışlar.
yukarı gideceğimizin bundan daha güzel sinyali olurmu :) hehehe[/quote]
oluuurr :)..1000000 lotla bir üstten kapanması :)
[QUOTE=Astatin;63356]Ube alert !!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Sn Astatin(Mr.Spark:)))) Dolar yorumun yok mu?
bu arada bunların yüzünden yazmayı unuttum..
27250 den kısaya geçtim...
5 dakika al verene kadar kısa artık bundan sonra...
herkese kolay gelsin...bugun yeter benim için..
sistem dünden beri sat da..ama vadeli 30 dak. sanki dönüş ve poz. uyumsuzluk işareti var...sistem dışı olarak 27100 den longladım..eger sistem ilerde al verirse güzel olur..bende stoploss olmazdı..sistem ne zaman al-sat derse o olurdu..ama bu sefer sistem dışı olunca stoploss koydum.
Ben bekliyorum sn. bull market
[QUOTE=bull market;63350]Dün akşam gemide üç kişi vardı, vobtrader kurtardı sanırsam, diğerleri hala uzundamı merak ettim şimdi, hiç bu kadar pozisyon merakında olmamıştım:o, kusura bakmayın, yoksa yazdılarda ben mi görmedim, saygılar.[/QUOTE]
[quote=otobus;63360]Sn Astatin(Mr.Spark:)))) Dolar yorumun yok mu?[/quote]
Yaptımya yukarda :) FX de IMF riskinin olmadığı paritelerde işlem yapıyorum. İngilizya gebermiş...GBP ye vurmak varken ne uğraşayım USD ile YTL ile :)..hen FX de heyecan daha fazla :) Kaldıraç 10 la sınırlı değil... :)
çok boğa gördüm kendimi..yok dolarda negatif,endekste pozitif uyumsuzluk var diyarek..gerçi başıma ne geldiyse bu uyumsuzlukdan geldi..
[quote=Astatin;63364]Yaptımya yukarda :) FX de IMF riskinin olmadığı paritelerde işlem yapıyorum. İngilizya gebermiş...GBP ye vurmak varken ne uğraşayım USD ile YTL ile :)..hen FX de heyecan daha fazla :) Kaldıraç 10 la sınırlı değil... :)[/quote]
Zaten adından da belli...
GBP: [COLOR=black][B]G[/B][/COLOR]e[B]B[/B]ermiş [B]P[/B]ara
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Al geldi.