Gazamız mubarek ola.Topçu hedefe kitlen artık.
Printable View
Gazamız mubarek ola.Topçu hedefe kitlen artık.
ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .
[QUOTE=unlimitted;147573]valla tanıştır. accayip severim zaten.
hatta yanıma alır eve götürülebülü!
dişi ise hiç şüphen olmasın, genlerinde vardır hırçınlık.
bak bu hırçınlık kelimesi güzel oldu. kadınlar konusunda konuşurken bu kelimeyi kullanabiliriz. kibar duruyo. :..:
oyy çok tehlikeli sularda yüzmeye başladım. :D[/QUOTE]
yok, dişi değil erkek.. aman aman dişi köpek başına bela, sonra namus davası peşinde koşmayalım..:..::..:
bencede tehlikeli sulara girdin, sonra gelmesin papara...::::::
vobix, bi APDS yorumu patlat da ayuların keyfi biraz yerine gelsin.
ben bişiler sezdim şu kısıtlı bilgimle oralarda...:rolleyes:
[quote=selçuklu;147581]ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .[/quote]
Okçu yok patron, ağır topçu var...:..::..: Jani çalıların arasındaydı en son, sızmıştır..ama pozisyonu kısadır muhtemelen...
asti sistemin gerçekten güzel.. forumda öyle sistem yok..yaklaşık 2 aydır herşeyi gözönünde..
öyle 2 hafta olumlu olup,sonra çuvallayan değil...brv
al verirse foruma yazıver..:)
[QUOTE=selçuklu;147581]ahanda emir geldi komutandan ... vurun .. ordular saldırın .. astatin komutan okçu birlikleri gönder .. jani nerde .. savaşta yalız bıraktı bizi. .[/QUOTE]
Hedefe kilitlen dedi abi, atış serbest demedi ki :D
[QUOTE=Astatin;147578]Mermi lazımmı selçuklu patron...OCEAN ı indiren bu yiğitler bir EFG yimi indiremeyecek:):):):)[/QUOTE]
astatin patron 59 kalesine gönder sen birlikleri .. ben 58 kalesini top atışlarıyla sersemletecem .. kolay yıkarız vakti gelince .. üvvv :D:D:D
Benimde dişi Boxer cinsi 2 yaşında köpeğim var evde bakıyorum.
2 yıl önce Arkadaşım aramıştı bir köpek var gel bak sahibi bizim bayan müdür dedi, köpek müdüre hediye alınmış oda 2 ay bakmış sonra bıkmış köpeği işyerindeki bir elemana vermiş oda hayvancağızı bi kömürlüğe bağlamış falan filan.
Gittim gecenin köründe benim bobiyi gördüm hayvan uyuz olmuştu, yemeksizlikten cıpcılız kalmıştı ama o hayvan beni görünce geldi yanıma elimi bi yaladı, iki ayağıma sürtündü sonrasında o uyuz köpüşü aldım gitti.
Bakımını yaptırdım aşıları ,tedavisi yahu veteriner bile bu hayvan iflah olmaz dedi bıkmadım usanmadım uyuzda olsa hergün eldivenle sevdim ilaçlarını sürdüm tabi sonrasında iyileşti şimdi eve geliyorum direkt kapıya koşuyor akşamları TV seyrederken kucağımda yatıp uyuyor, biri bana höt mü dedi vallahi afedersiniz anasını belliyor tam bir koruma köpeği oldu.
Dayanamadım 700 den shortladım :D
yaf ben gene shortladım ama var bi denyoluk bu işin içinde .. hadi hayırlısı.. işlem yapmıyacaktım bugun ama dayanamadım gene kaşınıyorum :)
al patron o yetmezse bu mermisi bu da topu..
[QUOTE=enorton;147589]Dayanamadım 700 den shortladım :D[/QUOTE]
Sendemi Brütüs ? Güya bide seni örnek aldık. Oldumu şimdi.
Dolar da yükselmeye başladı falan filan :D Bahane isteye bahane çok ama huzursuzum :(
[QUOTE=parderi;147592]Sendemi Brütüs ? Güya bide seni örnek aldık. Oldumu şimdi.[/QUOTE]
Abi el insaf tam 1 haftadır tutuyorum longları, sabır taşı olsa çatlardı :)
benim çıkmam lazım... kaleleri iyi savunun.. gazanız mübarek olsun....
[QUOTE=enorton;147589]Dayanamadım 700 den shortladım :D[/QUOTE]
hayırlı uğurlu olsun enorton patron .. gazamız mübarek olsun Allah utandırmasın ..
1 haftadır içimde tuttuğum cümleyi izninizle haykırmak istiyorum;
"Küskü bar isterük" :D
[QUOTE=selçuklu;147596]hayırlı uğurlu olsun enorton patron .. gazamız mübarek olsun Allah utandırmasın ..[/QUOTE]
Amin abi amin ama sankim hata ettik. 700 ü iyi savunuyorlar...
Son Mohikan misali belki silkeleyemedikleri tek longçu bendim, ben de trenden indiğime göre artık gidebilir. Nasıl tam ky psikozu oldu değil mi :D
çok klasik bi cümle olcak ama..."fiyat 850 e deperken TGG 1 den 0 a düştü...yani depkiyi onaylamıyor..küskü gelebilir
[QUOTE=enorton;147598]Amin abi amin ama sankim hata ettik. 700 ü iyi savunuyorlar...[/QUOTE]
İnandığına asla ihanet etmeyeceksin. Hem nolmuş bu gün biraz zararda etsen Ahde vefa diye bi laf vardır.:)
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=1433&stc=1&d=1253175964[/IMG]
MERMİNİN ÜZERİNE OTURTACAN DÜŞMANI SONRA FIRLATACAN
[QUOTE=parderi;147601]İnandığına asla ihanet etmeyeceksin. Hem nolmuş bu gün biraz zararda etsen Ahde vefa diye bi laf vardır.:)[/QUOTE]
Abi 3 kere şans verdim 60300 ü kıramadı ne yapayım, önümüz de bayram... Kaç gündür dow şişti şişti biz aynı yerdeyiz... dow bi patlarsa mazallah... Buradan tek çıkış imf haberi olur bence...
short treni yine doldu taştı,bu şekilde düşemeyiz :)
selçuklu patron bunu sebep gösterip longa geçer şimdi :)
sinyali al vere nyok mu ?
bi gariplik var ama hadi hayırlısı .. yukseliyo gene..
patron..tanklar ağır hasarlar rapor ediyorlar..üwww
kısa devam 60 üstüne stop yazıp arkaya yaslandım .. şelale ...
[QUOTE=enorton;147603]Abi 3 kere şans verdim 60300 ü kıramadı ne yapayım, önümüz de bayram... Kaç gündür dow şişti şişti biz aynı yerdeyiz... dow bi patlarsa mazallah... Buradan tek çıkış imf haberi olur bence...[/QUOTE]
Realizen çok normal, ama kısaya sanki biraz erken geldi bana.
vadelide 15 dk elmas formasyon oldu bence .. 60 üstüne atmadıkça kısa devam .. psikolojik savaş var ...
[QUOTE=parderi;147608]Realizen çok normal, ama kısaya sanki biraz erken geldi bana.[/QUOTE]
Evet haklısın üwww :(
hücum taburuna moral:
-daha bu fdowun kırmızısı var...
-dow 100 puanın üzerinde yol yapmış, biz dünkü seviyeleri tırmalıyoruz.
savunma kısmısına moral:
-hücum taburu çok tırsak. 200 puan kalkıyor, dizler tir tir...:D
Topçular ufak deneme atışı yapıyorlar ağır topçular devrede değil daha.Ağır topçular emir bekliyor komuta kademsinden zamanını bekliyorum.
long davasına ihanet etmek yok devamstop59000 hem faiz indiriminin beklentisini mutlaka satın alacaklardır agalar ögleden sonra benim için keyifli olacak diye hayal ediyorum
akbank ve sanko 59600 de dengeledi satışları..
[quote=abdullah yıldız;147613]long davasına ihanet etmek yok devamstop59000 hem faiz indiriminin beklentisini mutlaka satın alacaklardır agalar ögleden sonra benim için keyifli olacak diye hayal ediyorum[/quote]
bekleyen kim, önemli olan o.
bana kalırsa, beklenti olayına "hadi leyynn" demeye başladı piyasalardaki "kekler".
son bikaç veride benim gözlemlediğim budur...
kaldı ki, "faiz indirimi" beklentisi mi olacak da yükselecek, yoksa "faizin indirilmemesinin" beklentisi mi olacak da satışa geçilecek, bunu kimse bilemez...
trade tarzına göre yorumlanacak şeylerdir elbet...
nasıl şerefsizler ama DAX a verirken bırakmıyorlar, sabahta DAX yukarı giderken çaktılar...
iyice psikopata bağladılar artık...yakaldıklarını kesip atıyorlar...
[quote=SEYYAH;147616]nasıl şerefsizler ama DAX a verirken bırakmıyorlar, sabahta DAX yukarı giderken çaktılar...
iyice psikopata bağladılar artık...yakaldıklarını kesip atıyorlar...[/quote]
Hocam benden daha çok yaşayacaksınız tam ben diyecektim ağzımdan aldınız.
Düşüş olacaksa FDOW yukarı ike hazır alıcı varken yapıyorlar ama dışarısı kırmızı olduğu anda bizim memleketin KY si shortlar mantığı çalışınca hoppp yukarı :mad::mad::mad::mad:
[QUOTE=stonhand;147617]Hocam benden daha çok yaşayacaksınız tam ben diyecektim ağzımdan aldınız.
Düşüş olacaksa FDOW yukarı ike hazır alıcı varken yapıyorlar ama dışarısı kırmızı olduğu anda bizim memleketin KY si shortlar mantığı çalışınca hoppp yukarı :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek!
[quote=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/quote]
komplo teorisi diyenler çıkacaktır ama;
aracı kurumlardaki (mesela) 50.000 TL ve altında parası olan adamların pozlarının ağırlıklı ortalamasını takip eden bir yapı hiç de zor değildir...
:rolleyes: