[QUOTE=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/QUOTE] kısalar kapanmadan vob düşmez...
Printable View
[QUOTE=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/QUOTE] kısalar kapanmadan vob düşmez...
hep diyorum aga ters indikatorum diye :) en guzelı ben gun ıcınde 1 lotla işlem yapayım siz ters posizyon alın .. agaya 1 verip 50 alalım :)
750 yi destek yaptı yönü yukarı çevirdi vob... Trenden zamansız atladık ama şuana kadar kim zamanında atlayabildi ki :)
[quote=unlimitted;147619]komplo teorisi diyenler çıkacaktır ama;
aracı kurumlardaki (mesela) 50.000 TL ve altında parası olan adamların pozlarının ağırlıklı ortalamasını takip eden bir yapı hiç de zor değildir...
:rolleyes:[/quote]
bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..
[quote=parderi;147618]Aynen öyle. Adamların sistemindeki en büyük indikatör KY mantığı ama onu sisteme nasıl formüle ediyolar? Bir çözebilsek![/quote]
Çok kolay o..Bayan Hellim bir tane online pozisyon durumu flagi açsın..Herkes pozisyonunu doğru girsin. Uzun Pozisyon Sayısı :U olsun, Forumdaki Toplam Poz Sayısıda : T
Al Koşulu: Cross(T/2,U)
Sat Koşulu : Cross (U,T/2)
Yani uzun pozisyon- KY sayısı, toplam KY pozisyon sayısının yarısını geçtiyse sat tersi olursa al :)..
Amma bunda şöyle bir iyileştirme yapılabilir...U, T/2 civarında salınırken sersemleeyn KY nin ani ve yanlış hareketlerinden korunmak için bir şeyle ryapmak lazım..Misal son X bayıncaki ortalamaları alınabilir :) Veya koşul 1 bat geciktirilebilir :)
Kısa pozisyonlar bu formülde nedne görünmüyor diye soran ilk kişiğe mor göz pardon mor kurdele hediye edeceği.m:)
[QUOTE=YAVUZHAN;147623]bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..[/QUOTE]
Geçen cuma 59700 gördük bir hafta geçti hala aynı yerdeyiz. Bu süre zarfında tüm borsalar deyim yerindeyse uçtu... Valla bizde net satış baskısı var bence... Son bir yukarı ve aşağı olabilir (inşallah) :)
üüwwwww...tgg 2 ye sıçradı..sistem halen al vermemiş olsada üww
yav buna can dayanmaz .. simid shortları satıp long yapıcam siz bari kazanın ben vazgectım oynamıyom :) kendimi feda edicem..
[quote=YAVUZHAN;147623]bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..[/quote]
şu an neymiş bi sorsana..kız Cerfin canın çıkmasın..senni müşterilerde durum ne desene...
Yavuzhan: 54 ü not ettim..başka varmı.brv
[quote=Astatin;147626]üüwwwww...tgg 2 ye sıçradı..sistem halen al vermemiş olsada üww[/quote]
la asti la oku üfle püfle takla at parande at amuda kalk yap bişeyler la...oynasın şu piyasa la korkunç oldu la...
sıkıştırdılar bi aşağı bi yukarı la...
[quote=Astatin;147624]Çok kolay o..Bayan Hellim bir tane online pozisyon durumu flagi açsın..Herkes pozisyonunu doğru girsin. Uzun Pozisyon Sayısı :U olsun, Forumdaki Toplam Poz Sayısıda : T
Al Koşulu: Cross(T/2,U)
Sat Koşulu : Cross (U,T/2)
Yani uzun pozisyon- KY sayısı, toplam KY pozisyon sayısının yarısını geçtiyse sat tersi olursa al :)..
Amma bunda şöyle bir iyileştirme yapılabilir...U, T/2 civarında salınırken sersemleeyn KY nin ani ve yanlış hareketlerinden korunmak için bir şeyle ryapmak lazım..Misal son X bayıncaki ortalamaları alınabilir :) Veya koşul 1 bat geciktirilebilir :)
Kısa pozisyonlar bu formülde nedne görünmüyor diye soran ilk kişiğe mor göz pardon mor kurdele hediye edeceği.m:)[/quote]
Ha söyleme gerek varmı bilmem..:) Bu sistemin, pozisyonu bu örneklemeye konu olan kişilerde olmaması lazım... AKsi takdirde palaya falan gerek olmadan 1 günde hem palayı 2 kademede zengin ederler hemde aracı kurumu.. Yani mesela sistem al verdi diyelim, bütün KY poz değiştirdiği ve U arttığı için sistem sata geçecek..Bütün KY tekrar çoğunlukla sata geçtiği için sistem ala geçecek..:) Yani KY kendi kendini bitirecek :) O yüzden o sistem sadece bende olsun mesela;)
[quote=Astatin;147628]şu an neymiş bi sorsana..kız Cerfin canın çıkmasın..senni müşterilerde durum ne desene...
Yavuzhan: 54 ü not ettim..başka varmı.brv[/quote]
33 numeroya çok hisleniyorum patron,değerlendir derim :)
[QUOTE=Astatin;147630]Ha söyleme gerek varmı bilmem..:) Bu sistemin, pozisyonu bu örneklemeye konu olan kişilerde olmaması lazım... AKsi takdirde palaya falan gerek olmadan 1 günde hem palayı 2 kademede zengin ederler hemde aracı kurumu.. Yani mesela sistem al verdi diyelim, bütün KY poz değiştirdiği ve U arttığı için sistem sata geçecek..Bütün KY tekrar çoğunlukla sata geçtiği için sistem ala geçecek..:) Yani KY kendi kendini bitirecek :) O yüzden o sistem sadece bende olsun mesela;)[/QUOTE]
Peki o zaman şuna cevap ver lütfen; diyelim ki bu sistem örneklemeye konu olan kişilerde var. O zaman sistem AL verdi diye mi bu kişiler longlar, yoksa bu kişiler longladı diye mi sistem AL verir .kom
sabah açılışta 60125 al,59750 sat,şimdide 59950 al.
kötü çarpılıyor 5 dk bugün.
zaten ne zaman trend yakalansa ardından gelen sinyaller zararlı kapanıyor..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2vnncqf.gif[/IMG]
Günlerdir longda beklerken huzursuzdum, şimdi shorta geçtim yine huzursuzum. Demekki huzursuzluk ben de :D
[quote=enorton;147634]Günlerdir longda beklerken huzursuzdum, şimdi shorta geçtim yine huzursuzum. Demekki huzursuzluk ben de :D[/quote]
yok biz buna KY psikolojisi diyoruz. :..:
33525 ten beri alışta gün periyodu,bunun aksi yönünde bir sinyal alıp üstüne yatmakta nasip olur inşallah :)
[IMG]http://i28.tinypic.com/2z5jfdl.gif[/IMG]
[quote=yavuzhan;147636]33525 ten beri alışta gün periyodu,bunun aksi yönünde bir sinyal alıp üstüne yatmakta nasip olur inşallah :)
[ımg]http://i28.tinypic.com/2z5jfdl.gif[/ımg][/quote]
yavuzhan bu sistemin adı tatar ramazan mı maşallah adı gibi mübarek vurdumu inletmiş,
ÜWWWWWWWWWWWWW....sistem 950 fiyatta geçici al vermeye başladı..üwwwwww
[quote=MMO;147637]yavuzhan bu sistemin adı tatar ramazan mı maşallah adı gibi mübarek vurdumu inletmiş,[/quote]
sistem inlettide ben inletemedim..üüü
kapital küçük olunca fazla hareket edip hızlı kazanmak,her hareketten faydalanmak istiyor insan.tabi buda mümkün olmuyor..
iyi bir sermayem olsa bende hergün gelip işlem yapmam,yada 5/20/60 dk lık periyotlarla işlem yapmam..
ileride inşallah..
her sıkışmanın sonu yukarı patlıyor ya hayırdır bakalım..
yine yengeç formasyonuna döndü piyasa.
[QUOTE=YAVUZHAN;147639]sistem inlettide ben inletemedim..üüü
kapital küçük olunca fazla hareket edip hızlı kazanmak,her hareketten faydalanmak istiyor insan.tabi buda mümkün olmuyor..
iyi bir sermayem olsa bende hergün gelip işlem yapmam,yada 5/20/60 dk lık periyotlarla işlem yapmam..
ileride inşallah..[/QUOTE]
Sermaye yok, sıkıntı bu :D Sermaye yapmak için de yine sermaye lazım :D
[QUOTE=YAVUZHAN;147640]her sıkışmanın sonu yukarı patlıyor ya hayırdır bakalım..
yine yengeç formasyonuna döndü piyasa.[/QUOTE]
Bu sefer tersi olacak inşallah...
[quote=YAVUZHAN;147636]33525 ten beri alışta gün periyodu,bunun aksi yönünde bir sinyal alıp üstüne yatmakta nasip olur inşallah :)
[/quote]
Yavuzhan kardeşim bu kadar roket trendde bu normal....
acaba bu siteminin SAATLİK versiyonu var mı ?
Varsa onun grafiğini yapıştırırsan sevinirim.
Larossian abi son durum nedir?
[url]http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/09/17/besiktaslilar_rahat_olsun[/url]
[quote=küçük_k;147552]sayın kuzu nerdesiniz.. sürü sizden yorum bekler... demircide çalıdibinde sopa elinde...[/quote]
ben bir balayım...ayı balası...komuşum istopumu 60 300 e bekliyorum....
ortalıkta bi sürü erkek dana var...bunnar bogalık peşindeler...
bence bu danalarda 59 000 e istop koyup yan gelip yatmalı....
AGAM KAFAYI SIYIRMIŞ...
o sıyırdı diye bizde mi sıyıralım yani...
nede ossa...aklı başında insanlarız...hormonal dengemiz yerinde....
agamın bugünlerde...gızlık hormonları agır basıyor...dengesiz....allah korusun biraz daha azarsa homo olur bu...
[quote=Demirci;147643]Yavuzhan kardeşim bu kadar roket trendde bu normal....
acaba bu siteminin SAATLİK versiyonu var mı ?
Varsa onun grafiğini yapıştırırsan sevinirim.[/quote]
elbette,dediğin doğru 3/4 yılda bir denk gelecek bir trend bu..
60 dk lık..
[IMG]http://i31.tinypic.com/5kf6gx.gif[/IMG]
bu barda satta kaldı
Gaplı yukarı açılış, sonra küskü öğlen yatay sonra tekrar yukarı, kapanışa doğru tekrar küskü... 3 gündür hemen hemen böyle gidiyoruz bakalım bugün ezber bozulacak mı?
Wall Street'de yükseliş sürerken ve S&P 500 dün geçen yıl 6 Ekim'den sonra en yüksek kapanışını gerçekleştirdikten sonra, analistler bir süredir kabul gören, hisse senedi piyasasında genel havanın aşağı olduğu durumda yaşanan yükselişleri anlatan ''ayı piyasası rallisi''nin sonunun geldiğini düşünüyor..
S&P 500 dün 1,068.76'da kapanarak 9 Mart'daki 676.53 en düşük düzeyinin yüzde 55.59 üzerine çıktı..
BTIG baş piyasa stratejisti Mike O'Rourke S&P'nin en düşük düzeyden en yükseğe hareketini inceleyince - O'Rourke kapanışlar yerine gün içi en yüksek ve düşük düzeyleri kullanıyor - ''ayı piyasası rallisi'' içinde bulunduğumuza inanmanın güç olduğunu söylüyor..
O'Rourke'un görüşleri şöyle:
''Mart ayındaki en düşük düzeyden bugünkü en yüksek düzeye olan yüzde
58.3 yükseliş, geçen yıl Ekim ayından Mart ayına kadar olan yüzde 57.7'lik düşüşün üzerine çıktı... Yükseliş oranı, düşüş oranının üzerine çıktığı zaman, son altı ayda yaşananı 'ayı piyasası rallisi'
olarak tanımlamak zor...
Çok kısa sürede çok hızlı artış olduğu ve yatırımcının yükseklik korkusuna kapılacağına inananlar rahat olsunlar, S&P 500, 1998'deki en yüksek düzeyinden hala yüzde 33 aşağıda ve Ekim 2007'deki düzeyine çıkabilmek için de yüzde 50 daha artmak zorunda.''
sistem al verdi..59975..ben uymuyorum **
tabiii...
düzgün bi ayı olarak...58 800 rakkamı....bugün agamı fazla rahatsız etmez...
eder diyorsa...yalan söylüyor....
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=147652&postcount=6[/url]
HR imkb 100 hedef 52000 diyo :)
[quote=jani;147653]tabiii...
düzgün bi ayı olarak...58 800 rakkamı....bugün agamı fazla rahatsız etmez...
eder diyorsa...yalan söylüyor....[/quote]
sanıyorki...oraya inerse...guzu 1000 puanı alır çıkar...çıkarsam namerdim....
Queen'in günlük sistemi 19.03.2009da 30,100den al vermiş bi daha da bana mısın dememiş.
6 ayda 30,000 puan. Aylık ortalama 5,000 puan. .brv
üüüüüüSelçuklu patron, boğalar bizim tankları modifiye edip geri yollamışlar patron..üwwwwwwwwüüüüüü
önümüz bayram....pazartesi ve salı tatil...
o günnerde...dow ve daksi tepeye çıkmış ve assagı dönmüş alocak agam....
sen çarşamba gelip taban mı açacan yani...
akıllı ol yawrum akıllı ol....
[quote=VOBiX;147656]Queen'in günlük sistemi 19.03.2009da 30,100den al vermiş bi daha da bana mısın dememiş.
6 ayda 30,000 puan. Aylık ortalama 5,000 puan. .brv[/quote]
KUIN Graliçe..bir smaç çak beyaww
[QUOTE=jani;147658]önümüz bayram....pazartesi ve salı tatil...
o günnerde...dow ve daksi tepeye çıkmış ve assagı dönmüş alocak agam....
sen çarşamba gelip taban mı açacan yani...
akıllı ol yawrum akıllı ol....[/QUOTE]
Merrill Lynch iki gündür ISCTR ile GARANı almaya doyamadı bir türlü...