selamlar.cok güzel bir forum.
Str nedir?
Printable View
selamlar.cok güzel bir forum.
Str nedir?
yyld.......sıkıntı var....
[quote=Multipass Nikola;265646]Nikolass değil le..Nik ola:D Forumda çok kötü şeylere tanık olduğum için Hellim beni tanık koruma programına aldı..yeni kimlik yeni avatar verdi..ama hala çokonatları vermedi..üww[/quote]
aman abi ,
dikkat et tanınma,:D
aklıma şey geldi,:rolleyes:
hani sperm bankasını ,
üzerinde kendi fotolarının baskılı olduğu maskeler ile soyan adamlar vardı yaa,,::::..:
hehehe,çok komikti ya...:D:..:
[quote=rehin;265647]selamlar.cok güzel bir forum.
Str nedir?[/quote]
rehin,
hoşgeldiniz....brv:)))
STR ; bir strateji ismi;formüller adlı topikte var,orda inceleyebilirsiniz...T..C
günaydın,iyi seanslar !
nicola patron bence astatin daha iyiydi be abi :)
yavuzhan misillemesi :)
[quote=saraylı;265649]aman abi ,
dikkat et tanınma,:D
aklıma şey geldi,:rolleyes:
hani sperm bankasını ,
üzerinde kendi fotolarının baskılı olduğu maskeler ile soyan adamlar vardı yaa,,::::..:
hehehe,çok komikti ya...:D:..:[/quote]
:D:D öyle deme abi..hiçbiri kendi resminin olduğu maskeyi takmadı sonuçta:D:D
[quote=rehin;265647]selamlar.cok güzel bir forum.
Str nedir?[/quote]
bencede güzel bir forum...
Link...
[url=http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589&p=264024#post264024]Formüller - Vob Borsa Fx FORUM[/url]
[quote=The Tatar;265652]günaydın,iyi seanslar !
nicola patron bence astatin daha iyiydi be abi :)
yavuzhan misillemesi :)[/quote]
Abi ben Tatar a değil, The ya takmıştım kafayı:D:D
Astatin iyiydi hoşdu da, radyoaktif serpinti yapıyo meret biliyosun..çok zaman oldu..sağlığım için mecburdum...
Bu arada, candan erçetin haftasından sonra bu haftayı Mila Jovovich haftası ilan ediyorum...:..:
asti iyi adamdı..
alışmıştık kendisine..
bakalım bu nikolas nasıl..
[quote=Multipass Nikola;265653]:D:D öyle deme abi..hiçbiri kendi resminin olduğu maskeyi takmadı sonuçta:D:D[/quote]
evet,abi onu düşünemedim,.kom
sonuçta polis yakalasaydı eğer,:rolleyes:
yanlış adamları yakalayacaktı....:..:
maskelerini çıkarınca,içindeki bu değilmiş deyip bırakacaktı...:..::..:
[quote=trader38;265432]selçuklu patron sabah dediğim şey bu idi. gerçi sen 1 in içideki 3, 3lü oluyo demişin ama belkide birim grafikde zorlarsak orası 5 dalga olur. :rolleyes:
uzakdan görünümü hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. bilmem üstalar ne der?:rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6490b77e.png[/IMG][/quote]
grafiğin güncel hali aşağıda. (ii) bitmişde olabilir ancak yüksek olaslık yeni tepe ile bitecek. bakalım görücez
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6e51e0a7.png[/IMG]
Hedefi çok yüksek bir TOBO oluşumu var sankim...
Bugün Daytrading yapıyorum ya, sistemim kıskançlıktan kuduruyo... eeee... o da dün 75.000'den short verseydi ne yapayım cezası bu.... :)
[quote=ÖztürkFx;265654]bencede güzel bir forum...
Link...
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589&p=264024#post264024"]Formüller - Vob Borsa Fx FORUM[/URL][/quote]
Öztürkfx ,
hoşgeldiniz....brv:)))
bence de hem asti daha güzeldi hem yavızhan.
iskoçyalı misillemesi :D
Nikola Hanım, sizi bu akşam yemeğe davet edebilir miyim?
:..: .dng
(Bu adam bu baskılarla bu nik'i 10dk'ya kadar değştirmezse bana da Stro demesinler... :) )
[QUOTE=Strategist;265660]Hedefi çok yüksek bir TOBO oluşumu var sankim...
Bugün Daytrading yapıyorum ya, sistemim kıskançlıktan kuduruyo... eeee... o da dün 75.000'den short verseydi ne yapayım cezası bu.... :)[/QUOTE]
tüm sistemler haşat oldu..benim mekanikte dün 73975 den sat verdi.(20 daklık )....tepeden 1.100 puan aşşağıda...gelde uy..
saatliklere ise daha vahim..bar kapanıncaya kadar olan oldu.
[quote=Strategist;265664]Nikola Hanım, sizi bu akşam yemeğe davet edebilir miyim?
:..: .dng[/quote]
eüüzüüüüü...lem ne yemeği... iyi bak nike, Nikita değil, Nikola, nikola aluuuuuuu
[quote=unlimitted;265663]bence de hem asti daha güzeldi hem yavızhan.
iskoçyalı misillemesi :D[/quote]
Bence hem asti hem yavızhan hem de iskoçyalı daha güzeldi...:D
[quote=abka;265665]tüm sistemler haşat oldu..benim mekanikte dün 73975 den sat verdi.(20 daklık )....tepeden 1.100 puan aşşağıda...gelde uy..[/quote]
Ben ekrana bakar bakmaz bir mokoko durum olduğunu anlayıp kesin sinyali beklemeden 74.150'den kısaya döndüm, yine de long'ların karı buharlaştı tabi...
Astatin patron, şey... Nikola pozları histemle kapatmakta haklı galiba.... üvvvv....
[quote=Strategist;265660]Hedefi çok yüksek bir TOBO oluşumu var sankim...
Bugün Daytrading yapıyorum ya, sistemim kıskançlıktan kuduruyo... eeee... o da dün 75.000'den short verseydi ne yapayım cezası bu.... :)[/quote]
abi
naptın
üwwwwwwww
üwwwwwwwwwwww
[quote=Strategist;265668]Ben ekrana bakar bakmaz bir mokoko durum olduğunu anlayıp kesin sinyali beklemeden 74.150'den kısaya döndüm, yine de long'ların karı buharlaştı tabi...
Astatin patron, şey... Nikola pozları histemle kapatmakta haklı galiba.... üvvvv....[/quote]
Çok reca ederim..Benim histemik dediğim şey, mekanik sistemin sinyallerindne bağımsız işlem yapmak..ama bu kesinlikle sadece içimden geldi kapatayım demek değil..indiklere v.b. bakıyorum, piyasa psikolojisine bakıyorum v.s. dün misal indiklerde NUNU lar ve herkesin ama herkesin long olması sorunsalı bir araya gelmişti :)..yoksa yazı tura trade yok..:D Ha birde sabah GAP larında doğru yöndeysem dayanamıyorum karı almaya...:)
[quote=Strategist;265622]60dk'lık sistemi dün fena öpmüş Pala... üvvvv... Tek barda 1.500 puan dile kolay... üvvv... Neyse ki bu ay sadece 15'liğe uyma kararı almıştım... İpten döndüm resmen.... üvvvv...[/quote]
hahahahaha siz daha durun bugün tüm sistemlerinizi öpücem sizinnn .lelele.lelele.lelele
itiraf edeorum....astatin niki bence daha güzel...hatta ben mı alsam astatını ..:))
[quote=ATHLON;265674]itiraf edeorum....astatin niki bence daha güzel...hatta ben mı alsam astatını ..:))[/quote]
.boks..boks..boks.bence senin nikini FAKEMAN yapalım:..::..: geçi POKEMON gibi oluyo karizması zayıf ama..ehuehuehueh;)
Ayıp abi kendine nik bulsana yawççniye benim börtföy e dokunayon
[quote=trader38;265659]grafiğin güncel hali aşağıda. (ii) bitmişde olabilir ancak yüksek olaslık yeni tepe ile bitecek. bakalım görücez
[/quote]
abi anlayamadım 2 dediğiniz yer neresi yeni yüksek derken günlük mü tarihi mi ?
[quote=pala.;265672]hahahahaha siz daha durun bugün tüm sistemlerinizi öpücem sizinnn .lelele.lelele.lelele[/quote]
pala.,
hoşgeldiniz....brv:..:
[quote=seagate;265676]abi anlayamadım 2 dediğiniz yer neresi yeni yüksek derken günlük mü tarihi mi ?[/quote]
valla bende 4 senede kabasını anladım sea..kom
73550 üstü yeni tepeyi kasteddim. ilk grafikdeki turuncu senaryo yani.
275 longlar 375verildi. üstüne 425 den 1/3 kısa açıldı. yaw her işlemi yazdırmayın.kom
[quote=pala.;265672]hahahahaha siz daha durun bugün tüm sistemlerinizi öpücem sizinnn .lelele.lelele.lelele[/quote]
Aha gerçek pala mı bu yav .dng
[quote=saraylı;265677]pala.,
hoşgeldiniz....brv:..:[/quote]
Hoşbulduk sayın saraylı
duydum ki buralarda adım sıkça zikredilir olmuş bende gidip bi bakayım dedim neler yapıyorlar :D
dünkü 72.900 dibi üzerinde yatay hareket devam ediyor,
73.800 e kadar tüm tepkiler normal ...;)
bu tepkilerden sonra yeni dip gelecekmi ,gelmeyecek mi,önemli olan o?:confused:
str ve etr ye bakalım,nolur nolmaz....sıfır öngörü....:::
sıfır olmadı ,%20 falan oldu,idare edin....:..:
[quote=trader38;265679]275 longlar 375verildi. üstüne 425 den 1/3 kısa açıldı. yaw her işlemi yazdırmayın.kom[/quote]
onuda 300 den aldım. tamam artık yazmıyorum. kirlilik yaptım özür.
[quote=kertenkele99;265680]Aha gerçek pala mı bu yav .dng[/quote]
Kertenkele siz ne kadar gerçekseniz bende o kadar gerçeğim :)
göstergeler shortlar dikkatli olmalıdır dediler...
ben sadece aracıyım. :)
[quote=pala.;265684]Kertenkele siz ne kadar gerçekseniz bende o kadar gerçeğim :)[/quote]
eheuheuhue süper cevaptı :..:
[quote=pala.;265681]Hoşbulduk sayın saraylı
duydum ki buralarda adım sıkça zikredilir olmuş bende gidip bi bakayım dedim neler yapıyorlar :D[/quote]
pısst benden duymuş olma ama senin börtföyü tokatlayan Deytreydırs Organize Suç Örgütü (DOSÖ) nün liderliğini saraylı yapıyor
[quote=pala.;265681]Hoşbulduk sayın saraylı
duydum ki buralarda adım sıkça zikredilir olmuş bende gidip bi bakayım dedim neler yapıyorlar :D[/quote]
arkadaşlar sizden hep iyi bahsederler,:..:
kibar adam falan diye,:::
kötü bişi yok yani....kom
[quote=pala.;265684]Kertenkele siz ne kadar gerçekseniz bende o kadar gerçeğim :)[/quote]
.lelele.lelele
[quote=strategist;265664]nikola hanım, sizi bu akşam yemeğe davet edebilir miyim?
:..: .dng
(bu adam bu baskılarla bu nik'i 10dk'ya kadar değştirmezse bana da stro demesinler... :) )[/quote]
katılıyorum asti hocam bence geçmişine dön çağrılara kulak ver :..: :..: :..:
[quote=Multipass Nikola;265687]pısst beden duymuş olma ama senin börtföyü tokatlayan Deytreydırs Organize Suç Örgütü (DOSÖ) nün liderliğini saraylı yapıyor[/quote]
Benim portöf bitecek gibi değil bende arada ters işlem yapıp azalsın istiyorum ama ters işlemlerim bile kar ettiriyor sanırım KYler çok seviyor beni.