Selçuklu patron elde kalan son tank taburu bu abi..hadi kolay gelsin..üwwwwwwwwwwwwww
Printable View
Selçuklu patron elde kalan son tank taburu bu abi..hadi kolay gelsin..üwwwwwwwwwwwwww
[quote=enorton;147697]benim kv sistem SAT verdi iyice yamuldu artık, eleğe döndü...[/quote]
sevgili enorton, 250 puanda saatlerdir dönüp duran (250 bile demek yanlış bence) bir piyasada kısa vadeli her sistem, istisnasız her sistem, kevgire döner.
çok normaldir...
60200 den kısalar devam..sistemde sat da...ama sistemde , 26 agustosdan beri 1.500 puan zarar var...
bugünün 4.sinyali..yine satıştayız..
[IMG]http://i26.tinypic.com/2ymzipc.gif[/IMG]
:) üwww sistem alda kalıyo üwwww..değdir şunu 750 ye patron yine
[QUOTE=unlimitted;147691]işte şimdi tırstım ben! :..:
yaw sahi, bu united colours of inetton kim:D
ben yeni gördüm bu kısaltmayı. (UCI)[/QUOTE]
Uni Credit Investment
YKBNkın İtalyan ortağı
Way**...TGG 3-1-0-1 den sıfıra düştü...haşırt diye..küskü mü geliyor nedir...yoksa son feykmi..üwww
[QUOTE=Astatin;147695]BAy SAZAN,
Bunlar sizin sayılar değil..İkimizde biliyoruz :) ki değil...
Ben şöyle şu an spontane içinizden geçen 0-54 arası 3 sayı alayım...Beni fibolamaya çalışmanıza da kırıdlım ayrıca:::[/QUOTE]
Ben sana yazmayacakalını vereyim .dng
5 8 10 14 17 24 28 34 36 38 44 46 48 52
Adamların niyeti bozuk. 825 den gene uzadım.
Spotta bi ara para çıkışı -12 mily.du. kapattılar, artıya gidecek gibi.
[quote=VOBiX;147708]Ben sana yazmayacakalını vereyim .dng
5 8 10 14 17 24 28 34 36 38 44 46 48 52[/quote]
ptron 34 daha yazarsan amacımıza ulaşmış oluruz..geçmiş performansına bakarsak, n az 4 tutturacağına eminim :) bende diyorumki tokoba o mesajıma niye yanıt yazmadı:..::..:
[ATTACH]1438[/ATTACH]
Buda benim sistem doğal olarak çarpılıyor ama fazla zarar olmadı
[quote=Astatin;147701]Selçuklu patron elde kalan son tank taburu bu abi..hadi kolay gelsin..üwwwwwwwwwwwwww[/quote]
ben bu taburun sudaki yansımasını hiç ama hiç beğenmedim Asti.
bize bişeyler mi anlatmaya çalışıyo nedir... :cool:
59.625-60350 Bunlardan birinin bu gün mutlak kırılması lazım. 59.625 in kırılacağını inandırmak için ne lazımsa yaptılar.
[QUOTE=Larossıan;147385]Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
4 İŞLEMDE TOPLAM ZARARI 1325 PUAN
TOPLAM GETİRİSİ BUGÜN İTİBARİYLE 11.425 PUAN
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.[/QUOTE]
sn larossian
tebrik ederim
joniden öğrendim.. sistemsiz , stopsuz vede çulsuzum...
sadece trende bakarım... gerisi hikayedir...
bi de kuzmu takip ederim... ne de olsa hocam benim..
[QUOTE=bull market;137411]Takibedemiyorum muhteremleri:) fakat bencede 5 dalgalık bir boğa piyasası olabilir, buna göre 1. dalga 45883 tepesinde sonlanırken, 2. dalga düzeltme 41726 dibinde oluştu, şimdi 3. dalgadayız:) bu rallide 3 ün biri 47722 tepesi ve 3ün 2 side 45932 dibi oldu, şimdi 3 ün 3ü içindeyiz yada 3 ün üçü 57446 oldu, bakalım 3ün 4 ü için düşüş 55000 seviyeleride makul, ondan sonra 5 için 62000 veya üzeri, ve oradanda 4 nolu düşüş için aynen 60000 altına sarkma hikayesi, ordanda nihai 5. dalga için 60000 üzeri yataylık veeeeee, 5. dalgada endeks 100 yüzbin :)
Bunların hepsi Global krizin 2010 ilk yarısında sonlanması ve fed faizlerini artırmaya başlamasından önce olup bitmeli, bitmeliki kriz bitti fed faiz artırımı başlayınca millete yukardan mal kitlesinler:) yani bizim piyasada 2010 mart nisan mayız zirvesi yapılmalı gibi bişey düşlünüyor olabilirler....saygılar....[/QUOTE]
Selamlar, Ağustos başında uzun vade projeksiyonumu buraya kaleme almıştım, 3ün 4.cüsü dalga dalga teorim tıpatıp tuttu neredeysehatta 5 ide, bakın tepe 62000 veya üzeri dmiştim ve şimdi bakıyorum 61975 tepe oluşmuş, buradan sonrasınıda 4 nolu düşüş için 60000 altınıda yaşıyoruz:) oradan nihai 5. dalganın hareketleri başlar diyorum ama bakalım, şimdilik Ekim vade sonu 67000 uzlaşma tahminimdir yada artı eksi 1000 veya 2000 puan civarı işte :)))....
Bütün bunlar tahmin, şimdiye kadar tuttu ama burada yurtdışınıda esgeçmemek lazımdır, alıntıladığım yazının hemen ardında yurtdışı yorumumda yapmıştım ve şimdi buna bakıyorum, az sonra onuda alıntılayıp gerçekleşmesini yorumlayacağım, burada çatal var gibi bakalım, saygılar....
son kararım şort tabiki şort bir tanem... :) :)... aslında tank mank hikaye..küskü taburu lazım ama,,, şimdi olmaz forumda..zaten hiç bir demirci satılmayacak o kadar küsküyü seri olarka üretip yanyana koyup resmini çekmez...:) KÜssssskübarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesin **
Aha da ABKA, ortak sistemimiz aynı anda sata geçti... :) :)
[IMG]http://resim.ekibi.org/finans/2009/200909/200909171440.PNG[/IMG]
Çarpım tablosu
Konuyu Toplam 160 Üye okuyor. (78 Kayıtlı üye ve 82 Misafir) [SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dilemma[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]activex31[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Barney[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tektem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onvivo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yukcel[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]trader38580[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abilag[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]demir[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]NDS[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkan.[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]stonhand[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cencuz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]teoman85307[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MMO[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fırat[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mbm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Xmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onur[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hasci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TIFIL[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]exxx[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]GOKHANFINDIK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]excali[/SIZE]
160 vetan evladı olduk agam....hepimiz sana çoookkkk temiz duygular besliyoruz....
Garan. ve doholü besliyolar. 775 ek long
Sayın Bull hoş gelmişsiniz. Özledik ya. Valla gaztemin kayıp ilanlarında bile aradık seni.
yaw bu pala tatile gitti herhal..bayram tatili..küsküyü mü hazırlıyor acep
seni daha iyi izliyebilmek üçün...sistemler geliştirdik....
senin yüzünden...mareşal ın rütbelerini söktük...usag düz er şuanda....
[QUOTE=bull market;137414]Bizde yukarda yazdığım senaryo iyide, buna göre benim yurtdışı tutmuyor...örneğin dow için asla 10000 li seviyeleri göremiyorum, 9600-9700 görebilir, oda 2009 yılı içinde, fakat Kasım Aralık aylarında dow tekrar 7500 altına sarkması yüksek ihtimal, öyle ABD piyasaları bizim piyasalar gibi dereyi görmeden tepkinin düzeltmesini yapmadan çıkışa geçmez, yani dipten 9700 lere giden dow 7500 altına sarkmaya muktedirdir bence, ondan sonra ne halt ederse eder, ama bu arada gelişmekte olan piyasalara gazı verirler se işte bizim piyasa yukarda yazdığımı yada ona benzer bişey oynar:), saygılar.....[/QUOTE]
Ahada dow tahmini Ağustos başında yazmışım, 9600-9700 görmüşüz, 10000 li seviyeler görünmüyor bende:) burada kıllık piyasalara yön vernelerde olacak, ama hangi piyasayı hangi yöne trade edecek çatalın yönüne bakıcaz diyorum, dikkatli olmalı, gelişmekte olan piyasalara gazı verip, dow u ve gelişmişleri ağıur ağır basabilirler, dow 7500 e gider bence ama bakalım, saygılar....
Bu küsküyü bir de ben cagirayim! Beni kirmaz:)
Geriye sayimi baslattim, 8 barlik hak taniyorum küskübara!
Periyot 15 dk:))
[QUOTE=parderi;147723]Sayın Bull hoş gelmişsiniz. Özledik ya. Valla gaztemin kayıp ilanlarında bile aradık seni.[/QUOTE]
Sağolasın parderi dostum:) iş güç yaz aylarıtatil gezme tozma ramazan derken buralara uğramadım işte, dahada vaktimi tüm gün ekran başında geçiremeyeceğimi belirtiyim:), bikaç ay daha uzak kalmayı düşünüyorum...
Bu arada forum kalabalıklaşmış güzel olmuş, vob un tek forumuna yazan forumdaşlara bol kazançlar dilerim, saygılar....
celcuki...
mareşalın rütbelerini tak....onun lesgeri sag cenahtan hucum ederse....ben solu sökerim....
senin bala ayılarla sende göbekten saldır...deyyuzzzun göbegi yaglı...süngüleri derin sokun....
saat 15 30 gibi...kan gövdeyi götürür....boy abdestlerinizi alın...bari pisipisine gitmiyelim...zaman gıt usaglar....
cerfin geldiğinde burayı 59 görmezse "ne biçim tabursunuz siz be" diye carlar kesin.
ben söyleyeyim de. :D
Selçuklu komutan bu saatten sonra emir komuta sendedir bildiğin gibi yap bunları.
gidiii bayir assaaa eger aganın ayak oyunu degilse..
[quote=jani;147729]celcuki...
mareşalın rütbelerini tak....onun lesgeri sag cenahtan hucum ederse....ben solu sökerim....
senin bala ayılarla sende göbekten saldır...deyyuzzzun göbegi yaglı...süngüleri derin sokun....[/quote]
ne söküyon jani ...bi dur hele..sıfır işlemle şort devam burda...iki gündür..:..::..: selçuklu da pek bir git gel var..ona de :)
herkes mi short be :D bence aga kaldırdı geliyo bize dogru... :::::::::
600 e yaklaştığımız an kademeler destekleniyor..
[QUOTE=Larossıan;147732]Selçuklu komutan bu saatten sonra emir komuta sendedir bildiğin gibi yap bunları.[/QUOTE]
tamam abi sen istirahat et .. ben devraldım taburları ... 15:30 da .. çok sert bir saldırı planlıyorum ...
tüküreyim böyle piyasaya ya...bu ne ya? sabahtan beri GAP i sok onnan sonrada kıvrandır...
PALA nın delihanlılıklan alakası yok.yakaladığını sırtından hançerliyor.yemiyor yüz yüze furuşmayı yüreği mi var ki?
[QUOTE=Astatin;147734]ne söküyon jani ...bi dur hele..sıfır işlemle şort devam burda...iki gündür..:..::..: selçuklu da pek bir git gel var..ona de :)[/QUOTE]
astatin komutan piyadelerine söyle .. canlansınlar biraz .. uyuz uyuz beklemesinler .. :D:D:D
dataya teksas okuyarak giriyorum..
baydı iyice,bin kunduz yani :)
stop 61950..