kapanış 27300 uyar.
Printable View
kapanış 27300 uyar.
[QUOTE=abka;63419]geceye nasıl giriyorsunuz.[/QUOTE]
flat giryorum ekran bakma imkan yok
geceye kısa kaldım işlerden bakamadım bile ekrana portfoyude delik deşik ettik bugun
2 kaldıraçla kısa..tırsma durumları yani...27250 maliyet..DJ asıl terbiyesizliği bugün yapacak galiba :)
[QUOTE=Astatin;63424]2 kaldıraçla kısa..tırsma durumları yani...27250 maliyet..DJ asıl terbiyesizliği bugün yapacak galiba :)[/QUOTE]
düşsün -10% da kurtulalım artık yeter
[quote=bull market;63420]Amerika -200 oldu, yarın nası yükselicek bizim piyasa? soruya bakın, -200 fiyatlandı denecek heralde.dng[/quote]
-400 kaparsa ne diyecekler :).kom.kom.kom
Geceye 27000 den uzun...
Geceye 1/2 long + Al beni diye yalvaran hisselerden bir sepet yaptım akşam pazarından.
Piyasa al konumunda falan kapamadı, 18.11.2008 tarihinde 30450 al konumunda kapandığında almayan, bugün uzun kalmasıda çok saçma, çünkü bugün o günkü gibi al konumunda kapatmamıştır, sadece yaty olmuştur, sistem yönünde kısa girilmesi gereken gün budur, tabii sisteme uyuluyorsa, yoksa inanmam, hikaye bu ya..
sistem (5 dak)dünden kalma sat da..ama 200-300 puan daha alsalardı al verecekti.bugün bulduğum 60 dakikalık bir sistemi [COLOR="DeepSkyBlue"]sadece ise geceye girmek [/COLOR]için deniyorum.son bir aya baktım .oldukca isabetli imiş..bu 60 dak. sistem geceye uzun gir dedi..bende uzun girdim.. pasta 2200 kont. alıcılar lehine..
[QUOTE=abka;63419]geceye nasıl giriyorsunuz.[/QUOTE]
yarım uzun bu gece...
kaşıntı tuttu....:)
[QUOTE=Astatin;63426]-400 kaparsa ne diyecekler :).kom.kom.kom[/QUOTE]
Valla onu bana değilde, uzun gemisine binenlere sorsaydın keşke:)))