Geceye biraz da dolar shortlayacaktım para yetmedi.
Printable View
Geceye biraz da dolar shortlayacaktım para yetmedi.
[QUOTE=mbm;63431]yarım uzun bu gece...
kaşıntı tuttu....:)[/QUOTE]
ben uzun girmekle dogru girdiğime inanıyorum..eger vob şimdi kapansaydı,sistemim(5 dak) de al verecekti..
1) 38000 den sat veren sistemim ilk 32000 leden flatletip sonra 32600 den sat vermişti sonrada sadece iki doğru sinyal verdi zaman ve değerlerini yazmayayım. Sistem bu son göçüşte kılçıksız 10000 puan yapmışken, ben 4900 de kalmışım !!!!!!
2) 142.55 GBPJPY den daha bugün sat veren sisteme uydum Fakat o hala sattayken 140.05 den kapadım..Şimdi 139.20....
SÖZÜN ÖZÜ: Hep aynı hikaye..Bile bile niye tereddütsüz itaat etmiyoruz sistemlerimize...........nalet olsun :)...
Terbiye ksımına gelince...DJI terbiyesizlik etsin yine..şöyle 7500 kapanış felan... Kaldıraç ama kısayız sonuçta
fdow uyumsuz olup tepecek yukarı..o yüzden yarım uzun girdim....
nerden teper.. ne kadar teper onu bilmem..ama teper.........
bu tepiş kapanışı ve yarını nasıl etkiler onuda bilmem.......
dow artı 2 nin üzeri artı olursa iyi olur...:)
biz kapanırken eksi 2.41 idi dow.....
[quote=abka;63434]ben uzun girmekle dogru girdiğime inanıyorum..eger vob şimdi kapansaydı,sistemim(5 dak) de al verecekti..[/quote]
5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.
ben de uzun kaldım ama azcık:)
11000 puanlık düşüşten sonra bile, bu geceye KISA girme cesareti gösteren koçyiğit AYULAR...Teknede yerimi ayırtın... Anca ve Kanca....,,(Lakin ben bir uslu minik boz ayıyım, kaldıraçım az olduğundna dolayı. Ama eminim aramızda 10 kaldıraçla giren kamçatka ayuları da vardır)
Mini Motivasyon : Yoklamalar geceye uzun girenlerin sayısının daha çok olduğunu gösteriyor
[QUOTE=Astatin;63435]1) 38000 den sat veren sistemim ilk 32000 leden flatletip sonra 32600 den sat vermişti sonrada sadece iki doğru sinyal verdi zaman ve değerlerini yazmayayım. Sistem bu son göçüşte kılçıksız 10000 puan yapmışken, ben 4900 de kalmışım !!!!!!
2) 142.55 GBPJPY den daha bugün sat veren sisteme uydum Fakat o hala sattayken 140.05 den kapadım..Şimdi 139.20....
[B]SÖZÜN ÖZÜ: Hep aynı hikaye..Bile bile niye tereddütsüz itaat etmiyoruz sistemlerimize...........nalet olsun :)...[/B]
Terbiye ksımına gelince...DJI terbiyesizlik etsin yine..şöyle 7500 kapanış felan... Kaldıraç ama kısayız sonuçta[/QUOTE]
ara sırada sistem bize uyacak...
bu düşüşte 16000 puandır uyuyoruz ona..yeter da....
bu gece sisteme tersiz.....o uysun bize
[QUOTE=parapara;63437]5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.[/QUOTE]
nedenine kafa yormadım.ama tamamen farklı göstergeler bunlar..sonuçta işe yarasında nasılı beni ilgilendirmez..
[QUOTE=mbm;63436]fdow uyumsuz olup tepecek yukarı..o yüzden yarım uzun girdim....
nerden teper.. ne kadar teper onu bilmem..ama teper.........
bu tepiş kapanışı ve yarını nasıl etkiler onuda bilmem.......
dow artı 2 nin üzeri artı olursa iyi olur...:)
biz kapanırken eksi 2.41 idi dow.....[/QUOTE]
ula erken tepti bu boğalar..
sonu hayırlı olsa bari.....
anladığım kadarıyla çoğunluk uzun gibi duruyor
Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi :)
[I]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 ([COLOR=red]replaced with 7600)[/COLOR] altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...[/I]