-
[QUOTE=parapara;63437]5 dk al vermeyen sistem 60 dk . nasıl al verir ilginç yani. ozaman 60 dk. dünden beri aldaydı hiç sata geçmedi.[/QUOTE]
Grafiklerde sadece ortalama kesişimi basit göstergelere bakmıyorlar anlaşılan, baktıkları göstergeler mutlaka - değerlerden artı değere çıkmış olmalı, yada bir eksi dipte diğer eksiyi azalttıysada al vermesi durumu oluyor bazen, bu tip bişey vardı ama ne yaptım bilmiyorum, mesela -125 değerdeki göstergeyi, diğer gösterge ile birlikte kullanıldığında diğeri düşerken hep daha fazlayken, mesela saatlikte bu tip yatay durumlarda du sefer diğerinin değer olarak üstüne geçiyor ve -125 den fazla eksiyken -105 olduğunda al vermiş oluyor, falan filan, ama çetrefilli iş, fakat iyi para var demişleride, ben dedim tecrübe edemem onu.
Şimdi eğer al veren sistem varsa, ne hareketli ortalamadır, nede normal bir gösterge, osilatör gibi çalıştırılan iki göstergeden ibarettir diyorum, bizde burda yaaa şuraya burada al vermedide şurada al veriyor diyoruz, şimdi düşünüyorumda normaldir;), saygılar.
-
28250 dünkü kısa devam al vermedi 15 dak
-
bugünlerde gap lerden çok faydalandım..darısı yarın sabahın başına..
-
Teo demişti'' 5 dak. sistemle yarın ki sabah açılışını bilinemez '..'.en azından 30 dak.olmalıdır derim..çünkü py.yarınki açılışa hazırlığı 4-5 saat önceden yapar diye düşünüyorum..o yönde belli aralıkda pozisyon alır diye düşünüyorum....
-
[QUOTE=abka;63448]bugünlerde gap lerden çok faydalandım..darısı yarın sabahın başına..[/QUOTE]
bende epeydir terse gelmiyorum..
bu gecede şu fdow uyumsuzluguna uzun girdim..tepecek diye..
kapanıştan bir saat önce deklare ettim.. uzun girecegim diye...
inşallah yanıltmaz beni.....
biraz erken teptiler..ondan huylandım azıcık...
-
GM düşe düşe eşek ölüsü fiyatına gelmiş daha ne kadar düşecek merak ediyorum. Fannie ve Freddie'yi el konmadan önce altın vuruş için yukarı çekmişlerdi bakalım GM için de yapacaklar mı aynı oyunu? Muhtemelen GM ile ilgili bir gelişme ile geçici dip yapacağız bu ya batak haberi olacak ya da piyasayı bir süre oyalayacak bir şeyler olacak. İzleyelim bakalım.
-
tüpraşa bakın siz..tüpraş türkiyenin devidir..geçmişden beri en sağlam hissedir.o tavan taptıysa,hemde rekor hacimle vardır bir bildiği..garantiye bakın dün en fazla kaybettirendi..sabah gap oldu..bu gün artı olan tek by. banka...
-
biz kapanırken dow
eksi 2,41 di.. şuan artı 0,75
-
-
Maşşallah bi nazar boncuğu eksik. :..: Yine dünyayı ters köşeye yatırdı zibidiler. Nasdaq %2 oldu neredeyse. Daha sabaha çok var ama bu GMnin Fordun Citinin düşe düşe düşecek yeri kalmadı yerin dibine göçtüler hepside. Endeksleri düşüren bazı hisseler çıkartıldı zaten. 8150 üzeri kapanış olursa bişeye benzer yoksa a-b-c tepkisi olarak kalacak.
-
Otomotivle ilgili bir gelişme varmış sanırım ondan tepmiş:
Senators Reach Bipartisan Deal to Aid U.S. Automakers (Update1)
By Nicholas Johnston and John Hughes
Nov. 20 (Bloomberg) -- A group of U.S. senators has reached a bipartisan agreement on aiding U.S. automakers, said an aide to Democratic Senator Carl Levin of Michigan.
No details are available, Levin aide Tara Andringa said in an e-mail. Levin and colleagues Debbie Stabenow, a Michigan Democrat; George Voinovich, an Ohio Republican, and Kit Bond, a Missouri Republican, scheduled a 2:30 p.m. news conference in Washington.
Congressional leaders haven't said whether they support the plan, and both houses could run out of time to enact legislation with a lame-duck session due to wrap up tomorrow.
-
GEN MOTORS(NYSE: GM)
NEW Real-time: 3.55 0.76 (27.24%) 12:58pm EThelp
Last Trade: 3.32
Trade Time: 12:42PM
FORD MOTOR CO(NYSE: F)
NEW Real-time: 1.59 0.33 (26.19%) 12:58pm EThelp
Last Trade: 1.58
Trade Time: