[quote=demir;147814]ya arkadaşlar,komutanlarım. burada 5-6 tane kız esir aldım napiim bunları :)[/quote]
ikisini seç...gerisini bana getir...hile yaparsan...boynuna urganı geçiririm...agır agır bogarım...yarım saatte olursun...güzelleri benim....
Printable View
[quote=demir;147814]ya arkadaşlar,komutanlarım. burada 5-6 tane kız esir aldım napiim bunları :)[/quote]
ikisini seç...gerisini bana getir...hile yaparsan...boynuna urganı geçiririm...agır agır bogarım...yarım saatte olursun...güzelleri benim....
haydeeee
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL]
ben mareşalim..hemen bana getir...hemennn
[QUOTE=Astatin;147822]haydeeee
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL][/QUOTE]
Aga koyma şunu, ne zaman koysan geri tepiyoruz :D
[QUOTE=Astatin;147823]ben mareşalim..hemen bana getir...hemennn[/QUOTE]
olmaz bana getirsin .. larossian abi bana devretti komutanlığı .. :D:D:D
Selçuklu 150-200 puan birşey bozmaz .:oGene şeytanlık peşindeler.
[quote=Demirci;147801]Kuzu çalının altında saklama güdümüz çalının altından çıkma güdümüze çok baskın....
En son beraber saklandığımızda çıkamadan can vermiştik hatırlarsan....
bir haftadır hep karavana attın...Bari bir kez de şu piyasanın yönünü bil be kuzu...
Yazı-tura atsam tutturma şansım daha çoktu...senden etkilendik....şavaşta yine gazi olduk...[/quote]
Hocam sizde zamanında bir can vermişsiniz artık onu acısı ile adamın kafasına her durumda kakmaktan bıkmadınız el insaf yahu.
1 haftadır diyorsunuz kuzunun 3 haftadır sadece 1 işlemi zararla sonuçlandı gerisinde trende uymasada komple kar yazdı.
Şuan bile yanlış bilmiyorsam 59800 den short açmış durumda yiğidi öldürün ama hakkını verin el insaf be hocam
millet yawru işine daldı... ağam çekecek yukarı.. son şortcularda selavatsız gidecek...
[QUOTE=jani;147821]ikisini seç...gerisini bana getir...hile yaparsan...boynuna urganı geçiririm...agır agır bogarım...yarım saatte olursun...güzelleri benim....[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;147825]olmaz bana getirsin .. larossian abi bana devretti komutanlığı .. :D:D:D[/QUOTE]
Bırakın uleeen kadınları.... .boks.
Kadınlarla uğraşırken saf kaybediyoruz.
Zaten nice Türk devleti Çinli kadınlarla yıkmadılar mı?
[url]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/url]
Süpermiş buarada teşekkürler Asti...
[quote=stonhand;147827]Hocam sizde zamanında bir can vermişsiniz artık onu acısı ile adamın kafasına her durumda kakmaktan bıkmadınız el insaf yahu.
1 haftadır diyorsunuz kuzunun 3 haftadır sadece 1 işlemi zararla sonuçlandı gerisinde trende uymasada komple kar yazdı.
Şuan bile yanlış bilmiyorsam 59800 den short açmış durumda yiğidi öldürün ama hakkını verin el insaf be hocam[/quote]
Sevgili stonhand o öyle bir can vermeydiki sen onun kıymetini bilemezsin...kuzunun yedi sülalesine yeter o can veriş hikayesi....
ayrıca ben sadece işlemlerini ifade etmedim....hatırlarsanız gün içinde yazıyor "bugün eksi kapatacak.....önce şurayı görecek ordan şu olun bu olun..... bugün 3000 puvan verecek..." falan filan...onlarıda da kastettim...
yani kuzu epey martaval okuyor....eee canım içinden de bazıları tutsun artık değilmi :rolleyes:
[QUOTE=Demirci;147831]Sevgili stonhand o öyle bir can vermeydiki sen onun kıymetini bilemezsin...kuzunun yedi sülalesine yeter o can veriş hikayesi....
ayrıca ben sadece işlemlerini ifade etmedim....hatırlarsanız gün içinde yazıyor "bugün eksi kapatacak.....önce şurayı görecek ordan şu olun bu olun..... bugün 3000 puvan verecek..." falan filan...onlarıda da kastettim...
yani kuzu epey martaval okuyor....eee canım içinden de bazıları tutsun artık değilmi :rolleyes:[/QUOTE]
Nasıl can veriştir yawf. Tüm malvarlığını nakte çevirdikten sonra eşten dosttan topladığınız borçalrın üstüne kredi çekip de mi can verdiniz?
kuzuyu kurdu bilmem...
sabahtan bu yana ilk defa şortu sayısı longcuları 1000 adet geçti..
bu da ağamın yukarı yapma vakti geldi.. gelmek üzere.. diyorr
Yok arkadaşlar para kaybedişi konusu ayrı ve ikincil boyut....
Konu bu kadar piyasayı iyi bildiğini ve bu kadar iyi makro analiz yaptığını iddia eden birinin BU KADAR BÜYÜK ORANDA YANILMASI meselesidir...
Ama kuzu da insandır...tabiki oda büyük hatalar yapacaktır....
Ona olan bakışımız değişmez....
Hay makasınada, Agasınada saydırıcam şimdi ulen bi 59.500 longladık anasını sattımın yeri kale oldu duvar oldu sur oldu geçilmiyor yahu faiz indirimi var arkadaş eğer yarın bu endeks yukarı kopacaksa bugün böyle silkelemeliydiler ve silkelediler ama faiz indirimi 0,50 olursa ve devamı geleceği söylenirse yarın ne olur
Ben long ağırlıklı düşünüyorum ve bu günün böyle can sıkıcı ve bezdirici bir gün olması gerektiğine inanıyorum ama biryere kadar be kardeşim yeter pala sabahtan beri mıçtın canıma ula
Açum, bari sevabına bi but alayım.
ben arkaya yaslandım riskimide aldım .. öğleden sonra 0 işlem kısalarla devam ediyorum ... geceyede kısa bayramada kısa ..
hayırlı uğurlu olsun bu sefer uzlaşacam .. şelale şelale şelale ..
[QUOTE=stonhand;147835]Hay makasınada, Agasınada saydırıcam şimdi ulen bi 59.500 longladık anasını sattımın yeri kale oldu duvar oldu sur oldu geçilmiyor yahu faiz indirimi var arkadaş eğer yarın bu endeks yukarı kopacaksa bugün böyle silkelemeliydiler ve silkelediler ama faiz indirimi 0,50 olursa ve devamı geleceği söylenirse yarın ne olur
Ben long ağırlıklı düşünüyorum ve bu günün böyle can sıkıcı ve bezdirici bir gün olması gerektiğine inanıyorum ama biryere kadar be kardeşim yeter pala sabahtan beri mıçtın canıma ula[/QUOTE]
0,50 lik indirim tahvil piyasasında fiyatlanmış. NTVdeki abla öyle dedi. .dng
6 tane hatun koca short taburunu dağıttı valla :)
[QUOTE=stonhand;147835]Hay makasınada, Agasınada saydırıcam şimdi ulen bi 59.500 longladık anasını sattımın yeri kale oldu duvar oldu sur oldu geçilmiyor yahu faiz indirimi var arkadaş eğer yarın bu endeks yukarı kopacaksa bugün böyle silkelemeliydiler ve silkelediler ama faiz indirimi 0,50 olursa ve devamı geleceği söylenirse yarın ne olur
Ben long ağırlıklı düşünüyorum ve bu günün böyle can sıkıcı ve bezdirici bir gün olması gerektiğine inanıyorum ama biryere kadar be kardeşim yeter pala sabahtan beri mıçtın canıma ula[/QUOTE]
Ağustosta biz 59500 dow 9400, geçen hafta biz 59500 dow 9600, bugün biz 59500 dow 9800... Acayip satış başkısı var bence... Dediğin gibi yarın da yükseliriz bilemem ama ben haftasonuna short giricem, yarın da yola çıkıyorum ekran başında değilim stop seviyem 90.000 :D
zistemim cortinale gayrii arkdaşlar hoşgeldim :::
59.625'i iyi savunduk, goçyiğidler. İkinci saldırı dalgasını gönderelim Astatin.
forum iyice zıvanadan çıkmış.. sonumuz hayır olsun.. casus lazım mı casus..:..:
[QUOTE=fXci;147841]zistemim cortinale gayrii arkdaşlar hoşgeldim :::[/QUOTE]
Hoşbuldun mu bari :D
LEM DEMİR...
yaktın bizi...5-6 catarina tutmuşsun...hepsi caşıtmış lem...
bi daha gız esir alma sen...SEÇEMİYORSUN....ha ha ha
Mareşal üç sayfadır görünmüyor uzadı herhalde .dng
[B]yuaw [B][COLOR="Red"]demirci[/COLOR][/B]misin nesin gayri saane kardeşim........... milleti geriyon guzu abeyin yazdıklarını yapmak zorunda deel kimse .. herkeşler yorumunu yapayor. mallık yapma adam ol be ::: adam olsan dakkada bir aynı seyleri demezsin gayri[/B]
[QUOTE=YAVUZHAN;147623]bizim arkadaş arada söyler,hiç long kalmadı tüm hesaplar kısa diye.
gerçektende hemen arkasından bıktırıcı,yuh artık bu kadarda olmaz dedirtici alışlar gelir..
en son 58/54 aralığında hiç long müşterim yok demişti mesela,sonrası malum..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;147628]şu an neymiş bi sorsana..kız Cerfin canın çıkmasın..senni müşterilerde durum ne desene...
Yavuzhan: 54 ü not ettim..başka varmı.brv[/QUOTE]
jerfin bi de bu var?
longlar 25 puana fit olup kapatıldı neden diye sorarsanız
*ERDOĞAN,"BÜYÜME HEDEFLERİMİZİ İMF'DEN GELECEK PARAYA GÖRE HESAPLAMADIK"-CNBCE
Bu ne şimdi yahu 16,48 de düştü bu RTE konuşuyorsa piyasadan kaçarım AGA
Ulem bu pala gene bir iyilik peşinde aşağılık marka.:)))
valla doğruya doğru
çok güzel savunuyolar kalelerini...
açılın az, 425'i alnının çatısından indirmek için kurdum dürbünlüyü..zira onların komutanı da 425 zannımca...
mesafe biraz uzak ama...:cool:
dow a bakın ebesinin nikahına kadar aldılar hala satış gelmiyor...vay anasına 20.000 mi olcak acaba?
Astatin ???
MAreşalim ???????
Gomutan, ricat mı etti yoksam.
saatlik ortalama bugünü kurtaracak gibi..
ama bunun yarınıda var :)
[IMG]http://i25.tinypic.com/246l7rp.gif[/IMG]
Selçuklu komutan ordulara moral gezisine çıkıyorum bir kısmını yedeğe çektim strateji değişti.Palayı arkadan vurmayı planlıyorum.
Dow dellendi yine...
[QUOTE=Larossıan;147855]Selçuklu komutan ordulara moral gezisine çıkıyorum bir kısmını yedeğe çektim strateji değişti.Palayı arkadan vurmayı planlıyorum.[/QUOTE]
tamam abi bende şu esirlerle ilgileniyordum .. hehhee :D:D
dowda çöküş günü bugün olacak bence .. dow kapanış tahminim 5000,31 kayıtlara geçsin .. %50 düşer bence bugün dow ..
[QUOTE=VOBiX;147848]jerfin bi de bu var?[/QUOTE]
benimkilerden batmayan kalmadı..:..::..: ağır yaralı olanlar son kurşunlarını hangi cepheye sıkıyorlarlar heç bilmiyorem..
yawf vobix.. dediklerin tek tek çıktı..+. neyse zaiyat fazla değil, ufak tefek sıyrıklar var ama..:)
dow da oynaklıkta bizim borsaları geçti heeee