-
[QUOTE=sentinus;63451]GM düşe düşe eşek ölüsü fiyatına gelmiş daha ne kadar düşecek merak ediyorum. Fannie ve Freddie'yi el konmadan önce altın vuruş için yukarı çekmişlerdi bakalım GM için de yapacaklar mı aynı oyunu? Muhtemelen GM ile ilgili bir gelişme ile geçici dip yapacağız bu ya batak haberi olacak ya da piyasayı bir süre oyalayacak bir şeyler olacak. İzleyelim bakalım.[/QUOTE]
Saat 18:00de yazdığım mesaj...2 saatte gerçek oldu gözlerime inanamadım.
-
[QUOTE=abka;63430].bugün bulduğum 60 dakikalık bir sistemi [COLOR="DeepSkyBlue"]sadece ise geceye girmek [/COLOR]için deniyorum...[/QUOTE]
abka omur adamsın, hıc denemek ıcın poz alınırmı...
Deneyerek pozısyon aldıgımda genelde sabah mort olurdum.Kagıt uzerınde denese abıcıgım...
-
[QUOTE=abka;63449]Teo demişti'' 5 dak. sistemle yarın ki sabah açılışını bilinemez '..'.en azından 30 dak.olmalıdır derim..çünkü py.yarınki açılışa hazırlığı 4-5 saat önceden yapar diye düşünüyorum..o yönde belli aralıkda pozisyon alır diye düşünüyorum....[/QUOTE]
Bugunku pıyasa her ne kadar yatay olsa da, boga agırlıklı bır pıyasaydı, bakmayın sız tepeden verıp asagıdan aldıklarına...
Sabah eksı bıle acsa, kı ben sanmıyorum, yınede toparlar, gecenkı gıbı 3 gunluk yatay olmasında...
Yakındır hareket...
-
[QUOTE=abka;63449]Teo demişti'' 5 dak. sistemle yarın ki sabah açılışını bilinemez '..'.en azından 30 dak.olmalıdır derim..çünkü py.yarınki açılışa hazırlığı 4-5 saat önceden yapar diye düşünüyorum..o yönde belli aralıkda pozisyon alır diye düşünüyorum....[/QUOTE]
Aaaa niye 5 dakkalık sistemle gece pozisyonu alınmasınmış. Gün içi takib ettiğim sistemin dışında ikici bir sistemim var.. Onun 5 dakkalık ve 1 dakkalıklarına göre gece pozisyonu alıyorum. O sisteme uymadığım zaman derhal sabah açılışta cezam kesiliyor.
5 dakikalıkta tereddütüm varsa 1 dakikalığı dikkate alıyorum:..:
-
[QUOTE=catedral;63468]Aaaa niye 5 dakkalık sistemle gece pozisyonu alınmasınmış. Gün içi takib ettiğim sistemin dışında ikici bir sistemim var...:[/QUOTE]
onu biliyom cadetral.....
[SIZE="5"][COLOR="Red"]ÇIRPILMA[/COLOR][/SIZE] ,,,[COLOR="Blue"][SIZE="7"]ÇARPIL SİSTEMİ [/SIZE][/COLOR]degilmi.....
[COLOR="Red"][SIZE="5"]Sabah çarpanları ile sayıyorlar.......[/SIZE][/COLOR]
-
GM Yahoo Finance'e reklam vermiş tıklayınca şu çıkıyor:
[url]http://gmfactsandfiction.com/[/url]
GM ve F tepmese idi çoktan 7500e inmiştik biraz işi zora soktular aslında.
-
S&P veya Dow dan bir cacık olmaz bugun, açıldıkları initial alanda, bir alt band bir ust band takılıyorlar, yanı natural day. Ister artı ister eksi yapsın bır sey ıfade etmez,
Bugun bızde de aynı goruntu vardı...Bızımkıler ne yaparlarsa, Amerıkalar da aynısını yapıyorlar,
Bılmelerı mumkun degıl, ama nasıl oluyor cozemedım...
-
TAHMİNLERİM :
Max : 2 Hafta içinde
DJI : 7200
Brent : 38
XU30 : 24000
CADJPY : 70.5
NZDJPY :47
Şu an 2 kaldıraçla kısayım ama inanın DJ in çok düşmesini istemiyorum. Hatta bir miktar çıksın.Betonları daha yüksek seviyelerden atalım yarın..
Pardon GBPJPY yi unutmuşum..138 olası 128 bomba
-
[QUOTE=catedral;63468]1 dakikalığı dikkate alıyorum:..:[/QUOTE]
Yarım dakıkalık yokmuydu bacım, :) hehehe.
1 dakıkalıkla yarını degıl takıp etmek, 3 dakıka sonra ne olacagını bılemez...
-
[quote=Astatin;63445]Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi :)
[I]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 ([COLOR=red]replaced with 7600)[/COLOR] altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...[/I][/quote]
[quote=Astatin;63494]TAHMİNLERİM :
Max : 2 Hafta içinde
DJI : 7200
Brent : 38
XU30 : 24000
CADJPY : 70.5
NZDJPY :47
Şu an 2 kaldıraçla kısayım ama inanın DJ in çok düşmesini istemiyorum. Hatta bir miktar çıksın.Betonları daha yüksek seviyelerden atalım yarın[/quote]
İSTİYORMUSUNUZ İSTEMİYORMUSUNUZ...
SON KARARINIZ?
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;63499]İSTİYORMUSUNUZ İSTEMİYORMUSUNUZ...
SON KARARINIZ?[/QUOTE]
Yeter artık döndür yukarı
bu kadar silkme yeter...
-
[quote=ÖZGÜR EFE;63499]İSTİYORMUSUNUZ İSTEMİYORMUSUNUZ...
SON KARARINIZ?[/quote]
Yani istiyorum aslında da, full kısa da olmadığım için, biraz daha kısalamak için düşmese de şık olur diyorum. Yani düşse az kazanırım. Çıksa, yarın ilk önce kağıt üzerinde az kaybetmiş olurum ama yüksekden kısaları arttırırım ve külli götürürüm .lelele Yani durum şu an "thomas" durumu..