[quote=YAVUZHAN;147854]saatlik ortalama bugünü kurtaracak gibi..
ama bunun yarınıda var :)
[IMG]http://i25.tinypic.com/246l7rp.gif[/IMG][/quote]
bu grafik önemli....
Printable View
[quote=YAVUZHAN;147854]saatlik ortalama bugünü kurtaracak gibi..
ama bunun yarınıda var :)
[IMG]http://i25.tinypic.com/246l7rp.gif[/IMG][/quote]
bu grafik önemli....
baskı belli ...küskü belli ...projeksyon belli ...şelale belli ...ayı belli ..
geceye full kısa devam ..
coniler cephaneyi çok çabuk ateşledi bugün.
seriye taktılar ama daha 6 saat var..
geceye 60200 lerle full kısa..hatta bayrama bile aynen devam...
bizim bayramımızda dow aglayacak.:::
[QUOTE=selçuklu;147858]dowda çöküş günü bugün olacak bence .. dow kapanış tahminim 5000,31 kayıtlara geçsin .. %50 düşer bence bugün dow ..[/QUOTE]
Yok abi o kadar değil eski dibini bi günde geçemez ben 6500 diyorum :D
deneme imza nasıl olmuş diye bakmak için .. :)
[QUOTE=abka;147865]geceye 60200 lerle full kısa..hatta bayrama bile aynen devam...
bizim bayramımızda dow aglayacak.:::[/QUOTE]
Abi yalnız geçen sene kurban bayramıydı galiba biz tatilken herifler fişeklemişti... Ama bu sefer düzeltme gelmesi daha büyük olasılık. Ben aslında yurt dışına bakmam fazla bizde bi uyuzluk var ikigündür...
son 10 dk da 59200 e gelmezse geceyede short..
en rahat kısalardan birisi...yahu teknik tüm sistemler kısada..
dow rallili 3-5 gün sonunda...
ve dowun 50 puan fiyatladık..
yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.
makasıda kıstılar 100 puan....
hinoglu hinler....
mecburen short girecegim geceye....stonhand ın uyarısı beynimde...faiz indirimi...yavuzhanın grafigi önümde....
İKİSİDE LONG OLMAMI GEREKTİREN SEBEBLER....
fakat ben short girecegim....beynimin dediginin tersini yapacagım...
çünki....
beynimi hergün egitiyorlar....
59 525 de şu an....dow artıda....daks artıda ve fotsie gız donsuz oynuyor....0.84 artıda...
[QUOTE=selçuklu;147870]yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.[/QUOTE]
Son sözlerin olabilir dikkat et :D Aslında bayram tatili olmasa kesin uzun olmam lazım bu gece, yarın da yoldayım... 59000 desteğini denemedik bile :(
[QUOTE=enorton;147867]Abi yalnız geçen sene kurban bayramıydı galiba biz tatilken herifler fişeklemişti... Ama bu sefer düzeltme gelmesi daha büyük olasılık. Ben aslında yurt dışına bakmam fazla bizde bi uyuzluk var ikigündür...[/QUOTE]
dow da geri çekiliş bekliyom..zaten bizde negatif uyum başladı..hayvan terledi..:)
gerci dow tatilde %2 gitse ne olurki..bizde yorulma var..
Son poz 59500 long geceye uzun giriyorum
indir faizi Durmuş Amca mümkünse fazla fazla indir bugün bu kadar baskı oluşturdularsa yarın %3-4 arttığımız günlerden biri olsun herkese iyi akşamlar bugün benim için moktan bir gündü toplamda 250 puan zarar çaktık KY psikolojisi sağolsun.
[quote=selçuklu;147870]yaşasın ky . .herkes kısa vay anasını . .boks..boks..boks.[/quote]
patron bunu bahane edip saf değiştirmezsin umarım :::
[QUOTE=enorton;147872]Son sözlerin olabilir dikkat et :D[/QUOTE]
küskü belli baskı belli enorton patron .. akşam golu atarız inşallah .. şelale :)
tek korkum..herkes kısa...
ama geçmişte herkesin kazandığıda çok oldu..
[QUOTE=abka;147877]tek korkum..herkes kısa...
ama geçmişte herkesin kazandığıda çok oldu..[/QUOTE]
Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...
[quote=fXci;147847][B]yuaw [B][COLOR=red]demirci[/COLOR][/B]misin nesin gayri saane kardeşim........... milleti geriyon guzu abeyin yazdıklarını yapmak zorunda deel kimse .. herkeşler yorumunu yapayor. mallık yapma adam ol be ::: adam olsan dakkada bir aynı seyleri demezsin gayri[/B][/quote]
Yazdıklarına dikkat et....senin seviyene inemeyeceğim....kötü söz sahibine aittir...Haddini bil...kimseye hakaret etme hakkın yok...
Adminimiz müdahale edecekmi bu saygısız yazıya...
Bu aşağılık dow 9820 üzerine gidermi acaba bu sistem koftiden birşey yapmaz yarın ola hayrola.
akbank 3000 kontrat uzunu kapattı ve kayboldu ortadan..
[QUOTE=enorton;147878]Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...[/QUOTE]
makas-takas magazin..belkide spot, cuma çok düşeceğinden fiyatlanıyor.. eksi makasla ne sert düşüşler gördüm..,
[QUOTE=abka;147869]en rahat kısalardan birisi...yahu teknik tüm sistemler kısada..
dow rallili 3-5 gün sonunda...
ve dowun 50 puan fiyatladık..[/QUOTE]
o da negatif uyumsuz.
DOw kapnış tahminim 9999,99 tersi çıkıyor zaten .kom
[quote=enorton;147878]Makas yokoldu, herkes kısa, spot yine iyi kapattı. Aslında kısa girmek akıl karı değil...[/quote]
askerin aklını karıştırma enerton,cephedeyiz :)
makas boşuna sıfırlanmadıya ?
yarın 1000 aşağı var,büyük hissediyorum :)
Kısa girmek için sebepler ise, hayvan terli, dünkü ve bugünkü yukarı hareket göstergelere göre uyumsuz, yurt dışı heran tepki verebilir, macd 30 satta ve son olarak kısa girmek her zaman daha avantajlıdır bomba patlar, deprem olur, sel olur, savaş çıkar vs...
makas 65 puana kadar indi...59 475....
[QUOTE=Larossıan;147880]Bu aşağılık dow 9820 üzerine gidermi acaba bu sistem koftiden birşey yapmaz yarın ola hayrola.[/QUOTE]
9854 görmüş. 9820 kapanış itibariyle mi oalcak yoksa bu sayılır mı?
Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...
cümleten iyi akşamlar .. iyi iftarlar ..
[quote=VOBiX;147846]Mareşal üç sayfadır görünmüyor uzadı herhalde .dng[/quote]
yok...**...Şu belçikalıları postalamakla meşgulum..... gitmedi *** ler bir türlü
[QUOTE=bull market;147888]Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...[/QUOTE]
bende yarınki takas avantajından dolayı piyasayı alırlar diye düşünüyorum..
uzun zamandır görünmüyordun bull, hoşgeldin..
dün biz 59500 kapattık bugün de 59500 kapatıyoruz, dün biz kapanırken dow 9700 bugün 9830... Başka yorum yok short devam :D
Bu dow 10000 demez bence boşuna takibetmemeli:)
Herkese iyi akşamlar...
[quote=sazan;147853]Astatin ???
MAreşalim ???????
Gomutan, ricat mı etti yoksam.[/quote]
Yok SAZAN patron...Belçika GK heyeti ziyarette 3 gündür..anca gönderdim arada kaçışım pndandır..sayılar nooldu paton
[quote=bull market;147888]Yurtdışına bugün hiç inanmadım, yarın sabaha endeksler eksi futurlar ekside olur diyorum ve vob 500-1000 puan aşağıdan başlama ihtimali olur diyorum, oradan full uzunlarız bayram sonrasına:D:D, saygılar...[/quote]
hoşgeldin bullmarket,kayıptın epeydir ?
[quote=VOBiX;147887]9854 görmüş. 9820 kapanış itibariyle mi oalcak yoksa bu sayılır mı?[/quote]
9820 kuvvetli drenç üzerinde kapanış yapmaması lazım.
nyse herkese iyi akşamlar,iyi iftarlar...
benim kafa kazan oldu..enorton gibi iftara kadar uyuyayım....
[quote=abka;147897][B]nyse[/B] herkese iyi akşamlar,iyi iftarlar...
benim kafa kazan oldu..enorton gibi iftara kadar uyuyayım....[/quote]
newyork stock exchange :::
geceye kısa..
söz sırası dow da..
cümleten iyi iftarlar,iyi akşamlar..
Fenerbahçemize başarılar .brv.lelele
Bende bugünün aynı 2 gün önceki 40M TL para çıkışı olan günkü gibi haybeden baskı uygulanan bir gün olduğuna inanarak long girdim.
Eğer ki yarın faiz indiriminden sonra %3-4 lük bir ralli olacaksa bugün böyle olmalıydı ve böylede oldu DOW, DAX hikaye bizdeki sağlam çıkışlarda sabah FDOW nerdeyse hep eksideydi gidecekse DOW a bakmaz bizim kefereler, eğer ralli olmayacaksa da 500 puanı AGA ya bırakır haftayı kapatırım.
Tekrar herkese iyi akşamlar. Forumda bir long benim galiba üvvvvv:(:(