-
Evet perşembe günü 57100 den yaptığım longları 1 hafta sonra yine perşembe günü 59700 den devrettik... Alan hayrını görsün... Benim için çok sıkıntılı bir süreçti, 2 yıldır ilk kez bu kadar uzun süre aynı pozisyonda kaldım. Hem de her gece voborsa da dow ve vob için düşüş bedduaları okunurken... Geçen cuma ok gibi yukarı çıkmıştı, inşallah yarın da aynı hızla aşağı gideriz...
-
[QUOTE=jerfin;147891]bende yarınki takas avantajından dolayı piyasayı alırlar diye düşünüyorum..
uzun zamandır görünmüyordun bull, hoşgeldin..[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;147895]hoşgeldin bullmarket,kayıptın epeydir ?[/QUOTE]
Hoşbulduk efenim, bendeniz arasıra kaybolur, arasıra uğrarım, bazende forumda kimseler olmaz kendi kendime yazarım .kom işte öyle bir durumum var:..::..::..::p idare ediverin artık:))) saygılar...tekrar iyi akşamlar...
-
Ya DJ in ** (kaç gündür çıkıyoda noluyo, öğleden önce malalndırıp öğleden sonra boyuyorlar işte)
Takasın Makasın IMF nin de **...
sistem şort ben şort...daha ne...
Ya 7 tane kız gelecekti ne oldu o iş...Hadi birinin butunu sazan kaptı kaldı geriye..6..şşşşş..esir alan arkadaş..nerde 6 vatandaş...cenevre sözleşmesine göre muamele etmek isterim onlara..kurda kuşa janiye selçukluya yem tme onları senden bilirm getir buraya
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147898]geceye kısa..
söz sırası dow da..
cümleten iyi iftarlar,iyi akşamlar..
Fenerbahçemize başarılar .brv.lelele[/QUOTE]
Abi Fenere başarılar GS ye de başarılar... GS nin maçını TNT veriyormuş Feneri veren var mı?
-
dow kapanış tahminim 9.721,45
virgülden sonrası şaşabilir. kusura bakmazsınız artık. :)))
-
[QUOTE=stonhand;147900]Bende bugünün aynı 2 gün önceki 40M TL para çıkışı olan günkü gibi haybeden baskı uygulanan bir gün olduğuna inanarak long girdim.
Eğer ki yarın faiz indiriminden sonra %3-4 lük bir ralli olacaksa bugün böyle olmalıydı ve böylede oldu DOW, DAX hikaye bizdeki sağlam çıkışlarda sabah FDOW nerdeyse hep eksideydi gidecekse DOW a bakmaz bizim kefereler, eğer ralli olmayacaksa da 500 puanı AGA ya bırakır haftayı kapatırım.
Tekrar herkese iyi akşamlar. Forumda bir long benim galiba üvvvvv:(:([/QUOTE]
Abdullah Yıldız bey de longdu galiba enson... Bi de borsacı Özgür var tabi :)
-
geceye SHORT kaldım...zoytarı sistem SHORT...
SHORT taraf ağır basmaya başladı.şöyleki DOW epey bir yukarıda keza DAXİ kızda, biz bugün dowun dünkü 100 pıvanını yidik + parantez açılıştada bugünkü +50 pıvanı daha bıhar oldu...
yarına çok var tabii ama bayramda SHORT taraf ağır basmaya başladı.biz tatilken bunnar çökerse burası kocaman bir GAP yer bayram dönüşü..
emme şu da olabilir bunnar düşer tam biz açılacağımız gün yuharı dönecekleri tutar o zaman vadeli hiçbişey olmamış gibi yuharı devamda edebilir...
bla bla bla...
SHORT lar yarım/sıfır önde 1/0 deel malesef...
60 dk lık SAT versede arkaya yaslanabilsek...
-
[QUOTE=Demirci;147834]Yok arkadaşlar para kaybedişi konusu ayrı ve ikincil boyut....
Konu bu kadar piyasayı iyi bildiğini ve bu kadar iyi makro analiz yaptığını iddia eden birinin BU KADAR BÜYÜK ORANDA YANILMASI meselesidir...
Ama kuzu da insandır...tabiki oda büyük hatalar yapacaktır....
Ona olan bakışımız değişmez....[/QUOTE]
[QUOTE=Demirci;147831]Sevgili stonhand o öyle bir can vermeydiki sen onun kıymetini bilemezsin...kuzunun yedi sülalesine yeter o can veriş hikayesi....
ayrıca ben sadece işlemlerini ifade etmedim....hatırlarsanız gün içinde yazıyor "bugün eksi kapatacak.....önce şurayı görecek ordan şu olun bu olun..... bugün 3000 puvan verecek..." falan filan...onlarıda da kastettim...
yani kuzu epey martaval okuyor....eee canım içinden de bazıları tutsun artık değilmi :rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=Demirci;147879]Yazdıklarına dikkat et....senin seviyene inemeyeceğim....kötü söz sahibine aittir...Haddini bil...kimseye hakaret etme hakkın yok...
Adminimiz müdahale edecekmi bu saygısız yazıya...[/QUOTE]
seviyesiz olan varsa oda sensin ... ozaman ben yanlış olcak deyüü heç yorum yapmayım ... dogrusuyla yanlısıyla paylasım yapılıyor ..yok yanlıs bildi yok dovru bildi ::: cocukca davranma adam ol.... bozuk plak gibin sayıklayıp duruyon
-
9490 DJ kapanış tahminim ama açıkcası hiç umurumda değil
-
bu gece hepsi yıkılr...yarın 2000 puan...
-
sn clark, sn şovalye nerdesiniz? Bir ses verin yahu... Benim iki idol yok ortalıkta :(
-
sevgili fxci...
yorulma hiç...degmez...
-
Bende tahmin etcem bende:)
Dow kapanış tahminim
9666 dır:)
-
-
[quote=VOBiX;147829]Bırakın uleeen kadınları.... .boks.
Kadınlarla uğraşırken saf kaybediyoruz.
Zaten nice Türk devleti Çinli kadınlarla yıkmadılar mı?[/quote]
Çin kadını ise istemem zaten...:..:
-
[quote=jani;147913]sevgili fxci...
yorulma hiç...degmez...[/quote]
bak seni yasaklattı...kışkırttı...degermi böyle biri için...senin gibi bi ışıgın sönmesi...degmezzzzz....
bu cezanı seninle birlikte çekecegim...yazmıyarak....
-
FXci hangi mesajı ile yasaklandı merak ettim? Ben mi bir şey kaçırdım? Tartışmada normal kelimeler kullanmış???
-
[quote=enorton;147905]Abi Fenere başarılar GS ye de başarılar... GS nin maçını TNT veriyormuş Feneri veren var mı?[/quote]
Fenerin maçını d-smart veriyor. 22:05 de başlıyor :rolleyes:
İyi akşamlar herkeze...
-
[quote=enorton;147905]Abi Fenere başarılar GS ye de başarılar... GS nin maçını TNT veriyormuş Feneri veren var mı?[/quote]
d-smart
-
[quote=enorton;147915]fxci abi yasaklandı :([/quote]
zaten bugün geç geldi foruma bide üstüne yasak :(
pek yasaklanacak bi durumda yok bence..
bayrama fx çisiz girmeyelim,af çıksın bence..
-
Fx ci kardeşimiz neden dolayı yasaklandı açıklama istiyoruz.
-
[QUOTE=enorton;147905]Abi Fenere başarılar GS ye de başarılar... GS nin maçını TNT veriyormuş Feneri veren var mı?[/QUOTE]
Kendi soruma kendim cevap yazayım, Azerbaycan ın İçtimai Tv veriyormuş. Turksatta var...
-
[quote=enorton;147923]Kendi soruma kendim cevap yazayım, Azerbaycan ın İçtimai Tv veriyormuş. Turksatta var...[/quote]
bende d-smart yok,digi var.
netten satın alıp izleyecem becerebilirsem.
10 tl ye şifre veriyormuş d-smart.
araştırıyoruz bakalım.
-
[QUOTE=Barney;147919]Fenerin maçını d-smart veriyor. 22:05 de başlıyor :rolleyes:
İyi akşamlar herkeze...[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;147920]d-smart[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;147923]Kendi soruma kendim cevap yazayım, Azerbaycan ın İçtimai Tv veriyormuş. Turksatta var...[/QUOTE]
İçtimai şifresiz .brv.brv
-
Fena halde hasta olduğum durumlar;
-Başkasının kazandığının kaybettiğinin hesabını yapanlar,
-Bu hesabı forumda kişileri eleştirmek için kullananlar
-Başkasının yorumları izleyip yanılmasını bekleyip ona saldıranlar
-Buranın sadece bir görüş paylaşım platformu olduğunu unutup, yazışmalarını sidik yarışına döndürenler
-Geçmiş hesaplarını burada kapatmak isteyenler
....
bunlar beni fena halde hasta ediyor..
-
Alıntı:
[B]fXci[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=147847#post147847"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]yuaw [B][COLOR=red]demirci[/COLOR][/B]misin nesin gayri saane kardeşim........... milleti geriyon guzu abeyin yazdıklarını yapmak zorunda deel kimse .. herkeşler yorumunu yapayor. mallık yapma adam ol be ::: adam olsan dakkada bir aynı seyleri demezsin gayri[/B][/I]
Yazdıklarına dikkat et....senin seviyene inemeyeceğim....kötü söz sahibine aittir...Haddini bil...kimseye hakaret etme hakkın yok...
Adminimiz müdahale edecekmi bu saygısız yazıya...
BU YAZIYI FX'Cİ KARDEŞİM BİR ANLIK SİNİRLE YAZMIŞ YOKSA BÖYLE BİR DAVRANIŞTA BULUNACAĞINI ZANNETMEM KIŞKIRMADA CABASI HATTA ÖZÜR DİLEYEREK OLAYI TATLIYA BAĞLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM DEĞİL Mİ KARDEŞ?
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147924]bende d-smart yok,digi var.
netten satın alıp izleyecem becerebilirsem.
10 tl ye şifre veriyormuş d-smart.
araştırıyoruz bakalım.[/QUOTE]
Satın almaya gerek yok fener forumlarında link vardır... Maç saatinde [url]http://www.justin.tv/[/url] ve [url]http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports[/url] burdaki linklere bakarsın kesin veren vardır. Ben geçen yıl öyle izliyodum ama DNS ayarlarını değiştirmen lazım.
4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yap...
İçtimai tv canlı yayınlayacağına göre onların sitesinden de izleyebilirsin...
[url]http://www.itv.az/[/url]
-
[quote=enorton;147907]Abdullah Yıldız bey de longdu galiba enson... Bi de borsacı Özgür var tabi :)[/quote]
Hocam sizede dün yazmıştım trend trader olmak zordur fırsatlar önünüzden kaçtıkça adama kafayı yedirtir demiştim.
Hatırlatma babında tekrar yazdım hocam trend trader olarak pozisyonda 1 hafta zor dayandınız üstüne birde ters pozisyon açtınız yarın aşağı gap olurmu olmazmı ayrı mesele ancak sizin trendde oturup 59 altında shorta geçmeniz gerekmiyormuydu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[url]http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u95.zip[/url]
Bu programı indirin, giremediğiniz site kalmasın. Ben işyerindeyen foruma falan bunun sayesinde giriyodum ;)
-
[QUOTE=stonhand;147929]Hocam sizede dün yazmıştım trend trader olmak zordur fırsatlar önünüzden kaçtıkça adama kafayı yedirtir demiştim.
Hatırlatma babında tekrar yazdım hocam trend trader olarak pozisyonda 1 hafta zor dayandınız üstüne birde ters pozisyon açtınız yarın aşağı gap olurmu olmazmı ayrı mesele ancak sizin trendde oturup 59 altında shorta geçmeniz gerekmiyormuydu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Evet çok haklısın ama birden olmuyor işte :) İnan bir hafta zor dayandım, araya bayram girmese yine dayanacaktım... Zaten içim huzursuz :(
-
üç gün önce 4-5 sayfa karşılıklı hakaretler uçuşmuştu havada da kimse ceza almamıştı.. bende dahil:) şimdi ise fxci nin şark diye ceza alması ilginç yani..
-
[quote=fXci;147909]seviyesiz olan varsa oda sensin ... ozaman ben yanlış olcak deyüü heç yorum yapmayım ... dogrusuyla yanlısıyla paylasım yapılıyor ..yok yanlıs bildi yok dovru bildi ::: cocukca davranma adam ol.... bozuk plak gibin sayıklayıp duruyon[/quote]
[quote=jani;147913]sevgili fxci...
yorulma hiç...degmez...[/quote]
efikçi seviyene inmeyeceğim...ADAM OL...kimseye hakaret etme hakkın yok....ADAM OLLLLLL !!!!!!!!!1
ilaveten burda herkes yorum yapabilir..atış serbest ortamı burası....yazılarımı anlayacak dikkatin varsa dikkatli okuyunca göreceksin ki: ben kuzuya niye yanlış yorum yapıyorsun da millteti zarar sokuyorsun diye kızmıyorum...herkesin yatırım kararı kendine....sadece çok yanılıyor ona sitem ediyorum...
Bir laf vardır ama terbiyem müsade etmiyor...ben kuzuya yazıyorum sen niye aradan çıkıyorsun....
Kuzu bilirimki yine zarardasın ve sinirlisin...o hallerini iyi bilirim...kimlere önce nasıl kızıpta sonra özür dilediğini....ve dikkat edersen sana da yazımda dedimki "kuzu da hata yapar o da insandır diyorum"...
Kalın sağlıcakla...
-
FXCİ yasaklattınızya helal olsun valla..
-
mms://85.132.81.6:1044/
Ahan da size maçın linki :D
-
[quote=enorton;147935]mms://85.132.81.6:1044/
Ahan da size maçın linki :D[/quote]
Nasıl bağlanacaz enerton fener maçımı.:)))
-
Aha burda ABD ayularına, mehter marşının heyvi metali....
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yfRHRBvWh5c[/URL]
-
[QUOTE=Larossıan;147936]Nasıl bağlanacaz enerton fener maçımı.:)))[/QUOTE]
Abi Türksat uydu anten varsa zaten şifresiz veriyo, yoksa bu linki internet explorer a yaz media player açılıyo zaten. Ordan izleyebilirsin...
[url]http://az.itv.az/[/url]
Kanalın linki bu zaten, canlı seyrete tıkladım o link geldi...
-
Fenere de Galatasaraya da bol şanslar....
Fenerli olamama rağmen bu milli maçlarda her takım bizim takımımızdır düsturu ile yola devam....
Herkese iyi akşamlar....
-
Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı ya yazdıklarından dolayı teşekkür edilemiyor.Yani yasaklandığı için teşekkür kısmı kalkmış oluyor.Özel mesaj göndermek isteseniz olmuyor o da kapanmış oluyor.Kem sözleri tasvip etmek imkansız ama FX ci nin yasağının kalkmasını istiyorum bende.Kendisi alenen tahrik altında kalmıştır.
Jerfine katılıyorum geçenlerdeki tartışmadan dolayı kimse ceza almadı.
Hatta daha 2 gün önce Bir haber bülteninindeki olayı anlattım diye hakaretlere uğradım aynı şahıs tarafından.Ne kadar becerikliyse 4 tane çocuk vaadetti kendisi.(Bu arada gerçekten sağduyulu FB li arkadaşlara teşekkür ederim.) Yinede vardır bir bildiği sayın hellimin :) diyerek yalakalığımı yapayım :)
-
[QUOTE=enorton;147938]Abi Türksat uydu anten varsa zaten şifresiz veriyo, yoksa bu linki internet explorer a yaz media player açılıyo zaten. Ordan izleyebilirsin...
[url]http://az.itv.az/[/url]
Kanalın linki bu zaten, canlı seyrete tıkladım o link geldi...[/QUOTE]
[url]http://www.ligtvizlecanli.co.cc/2009/09/fenerbahce-twente-mac-izle.html[/url]
Bi de böyle bişey var, zaten google maç saati yaklaşınca aratın bir sürü link çıkar. Fenerbahçe forumlarında da vardır... Şimdiden başarılar...