%6 eksi dermi acep future
Printable View
%6 eksi dermi acep future
amerika amerika olalı böyle zulüm görmedi
yarın kaç gep olurki uzun kaldım ben 3 tane
[QUOTE=Astatin;63519]amerika amerika olalı böyle zulüm görmedi[/QUOTE]
2 li dibide kırdı dow nerde durar hak getire.
[quote=Vob Trader;63521]2 li dibide kırdı dow nerde durar hak getire.[/quote]
7200 pek olası, 6400 olağan, 5000 bomba..
ah be vobum treydırım, 2 kaldıraçla kısaydık sadece:( fulleyemedik..sisteme dinlemedikçe ceza puanı yazıyo .........
Şişman kadının sahne alması için son 13 dakika...
Vix 72 korku diz boyu volatilite kendini aşmış petrol 47.86 Allah Muhafaza
1000 gep açarız
[QUOTE=Astatin;63522]7200 pek olası, 6400 olağan, 5000 bomba..
ah be vobum treydırım, 2 kaldıraçla kısaydık sadece:( fulleyemedik..sisteme dinlemedikçe ceza puanı yazıyo .........[/QUOTE]
ben fullumde ne olucak? gecen gecede full kaldım gun içinde butun karı bitirdiler zarar yazdık artık buseferde iyi gap olur kar yazar gun içinde eritirsem kendimden şüphe edicem farklı bir maharet bu..
Şişman kadın sahne almadı uyumuş kalmış sahne arkasında...Sanki yarın akşam da tam tersi olacak gibi bir his var içimde aceleleri var gibi verdiler oysa bugün cuma değil. Bakalım nasıl bir çapanoğlu çıkacak yarın.
[quote=Astatin;63445]Öhö öhö;
Şu mesajı iki kez yazdım ikisinde de DJ göçmüştü..Bakalım 3 üncü kez yiyecek mi :)
[I]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 ([COLOR=red]replaced with 7600)[/COLOR] altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...[/I][/quote]
ulan ne pis duaymış bu yahu... :)
ohara