Şimdi yarın burdan teper mi tepmez mi? Tepmezse hoca efendiyi çağırmak lazım acilen.
Printable View
Şimdi yarın burdan teper mi tepmez mi? Tepmezse hoca efendiyi çağırmak lazım acilen.
dowun bu hareketi yarın bizim piyasa saçma sapan tepki verirse cidden sövücem artık sinir bırakmadılar dow dağıldı bizimkisi hala sabah - gap aksama yarısını al şeklinde giidiyor
[quote=Vob Trader;63529]ohara[/quote]
ve buhara
Yarın günlükçülere yine mama olmaz, Sabah gapla açarlar, yatayda yatay artık...
Sp de artık alışkanlık oldu, gece indikatörleri aşırıya götür, Gündüz Avrupa gelsin indikatörleri sıfıra yaklaştırsın, haydi geceye yeniden bas...
[quote=furkan;63531]dowun bu hareketi yarın bizim piyasa saçma sapan tepki verirse cidden sövücem artık sinir bırakmadılar dow dağıldı bizimkisi hala sabah - gap aksama yarısını al şeklinde giidiyor[/quote]
çıkarmadan -%5 açar yarın
gece nikeide sistemleri bozacak derecede bi düşüş istiorum. sabaha fdowu taban istiorum limit down değerde:)
Nebiçim dalış o öyle:eek: Nükleer denizaltı mubarek, ABD nin son teknolojisi nükleer dow, okyanusun tabanını görüntülemeye azimli, onca basınca banamısın demiyor
şimdi oldu
7500 son kale önümüzdeki günlerde onun altında kapatırsa
kriz kargaşa kaos cinnet ve nihayet cinayet...
kontratlarda 300 ytlye insin vadelinin özüne aykırılık olmaz böle.
[QUOTE=Astatin;63534]çıkarmadan -%5 açar yarın[/QUOTE]
sabah gapinde sorun yok isterse -300 puan açsın gün içindeki hareketler tüketiyor beni
Dowun 7250 den bizim 25000 den tepkimiz olabilir çizdim öyle diyo
Yarın sabah 7500 altında futuresla uyanırsak boğa kızartması oluruz çoğumuz. Açıkcası bugün burayı bekliyordum buna rağmen uzun girdim beklentim bu seviyeyi görüp tepmesiydi işi en sona bırakıp orada kapattılar zibidiler.GM ve F ile gel vatandaş gel showu oldu sadece. .dng