cümleten günaydın
Printable View
cümleten günaydın
[QUOTE=unlimitted;252033]hmmm enteresan bişey farkettim takaslarda :cool:
bakalım ne kadarı doğru, ne kadarı feyk...:)[/QUOTE]
aceba neolaki :rolleyes:
[quote=Kennym;252036]aceba neolaki :rolleyes:[/quote]
virman... :)
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=unlimitted;252039]virman... :)[/quote]
virman kısamı uzunmu abi :..:
[quote=Kennym;252034]bu iyimserlik için özel bir neden var mı ?
önceki hareketin %61.8 geri alıs seviyesinde kapatmıştı , dönüş pekala mümkün , hala düşüş kanalındayız... yunanistan olayı filan sanki düşüş gün aşırı bir hareket olabilir.[/quote]
Yunanistan haberini asya piyasaları takmamaış görünüyor.Biz de sanıyorum pek fazla takmayız bu durumu.Yönümüzün yukarıya olduğunu düşünüyorum.69400 kırılırsa 68200 e kadar salınım olabilir ama şu durumda bu ihtimal sanki zayıf duruyor.70500 yukarıya geçilirse arkama yaslanırım.geçilmezse elim tetikte beklerim.Piyasa açılsın yönümüzü çabuk buluruz inş.
son anda paritenin ve fdowun sukoyvermesi açılışı kötü etti.69400 önemli bir rakam bence.dikkatle izliyorum.
günlük grafik çok güzelleşti sanırım bunu gören pala ve arkadaşları bu güzelliği bozacaklardır göstere göstere yukarı yapmazlar.Geçenlerde bi arkadaş günlükte macd al verdi demişti sanırım 1500-2000 puan göçmüştü ertesi gün.
Günaydın,
[B]3.Direnç : 72.200
2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.475[/B]
[B]Pivot : 69.850[/B]
[B]1.Destek : [COLOR=magenta]69.300[/COLOR][/B]
[B]2.Destek : 68.675[/B]
[B]3.Destek : 67.500[/B]
idi,bugün için...
bakalım 69.300 de bulunan ilk destek çalışacak mı?Eğer ordan dönerse ,yine çıkış devam edebilir...:)
bu hareketi esasında dün beklemiştim ama zaman yetmedi,
piyasanın son gapi hazmetmesi lazım..
[quote=Lefter;252044]virman kısamı uzunmu abi :..:[/quote]
virman illüzyonun bir parçasıdır. dikkatli olmayı gerektirir. :)
dünkü senaryom olmadı. ben dün bir kere eksi gösterip artı kapatıp bugün de eksi açılmasını bekliyordum.
dün eksiye hiç geçmedik. dediğim gibi, ağalar yatayı sevdiler. 1000 aşağı 1000 yukarı çarpmadıkları sistem kalmıyordur.
milletin sisteme olan inancı bittiğinde ise höpürdetecekler kaaveyi. :)))
[quote=hpy;252047]son anda paritenin ve fdowun sukoyvermesi açılışı kötü etti.[B]69400[/B] önemli bir rakam bence.dikkatle izliyorum.[/quote]
69450 den döndük sanırım.yükselen kama yapıyoruz.üst bant 70600 lerden geçiyor şuan için.farklı bir bakışla 70400 den de geçtiğini kabul edebiliriz.alt bant ise 69450 den geçiyor an itibariyle.şimdi yeniden 70 üzerine alma zamanı bence.
bu arada ema55 e 30 dakikalık periyotta bakıldığında tam da yerinden döndük.