Kötü Senaryonun Gerçekleşmesi Halinde Yapılacaklar:
Yarın olur da 20000 altı kapanış olursa tamamen shorta dönmeyi nick'imi
"sat-kurtul" olarak değiştirmeyi ve hoca efendiyi göreve çağırmak gerektiğini düşünüyorum.
.dng
Printable View
Kötü Senaryonun Gerçekleşmesi Halinde Yapılacaklar:
Yarın olur da 20000 altı kapanış olursa tamamen shorta dönmeyi nick'imi
"sat-kurtul" olarak değiştirmeyi ve hoca efendiyi göreve çağırmak gerektiğini düşünüyorum.
.dng
Biraz şeytanca düşünelim:
Uzakdoğu pis düşer pariteler de öyle. Gün boyunca FDOW 7500 altına gelir şöyle 7200lere filan DOW açılana kadar 7500ü yukarı kırmaz. DOW açılır açılmaz 7500 altına gelir biz kapanırken de 7200lerde olur. Bizim kapanmamızla beraber tepki başlar ve DOW günü 8200 üstünde bir yerlerde kapatır! Nasıl ama. :..:
Sizleri bilmem ama ben bugün şunları yapacağım.
VOB Dolar kontratları 1.783 altında olduğu sürece her fırsatta short'layacağım. (1.783 üstü saatlik kapanış stop loss olmak üzere)
VOB Endeks 30 kontratlarında yarım Long'um, açılışın ilk 15 dk'sı sonrası Long'ları ise fulleyeceğim. (arada satsam dahi (Stop Loss yüzünden) , bu gece kapanışta Long yanda yer alacağım).
Not : Kurtadam grafiğine (dolunay) göre (önceki sayfalarda vermiştim) bugün 6. gün ve bir gap'lı aşağı açılış sonrası outside day olabilir (İdealde bir inside day bekliyordum). Yada en azından bir reversal bar göreceğimizi düşünüyorum. Bu arada sn Astatin'in dow'da "terbiyesizce düşüş" temennisinden cidden korkmaya başladım. Bu akşam temenni yapmayın sn Astatin.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Evet future lar artıda, nikkei dikkeyi olmamış, bence gap falan da olmaz. 27000 açılış olur...
Artı bile açabilir
gece ne döktürmüşünüz öyle....yeni okuyorum ben..
ha ha hhaaa...:)
çok güldüm ya. :)
fdow ters köşe yapmış...açılışa bu seviyede kalsada şu uzunlardan kurulsak biran önce..
banada sıkıntı yaptı...
[QUOTE=mbm;63600]gece ne döktürmüşünüz öyle....yeni okuyorum ben..
fdow ters köşe yapmış...açılışa bu seviyede kalsada şu uzunlardan kurulsak biran önce..
banada sıkıntı yaptı...[/QUOTE]
:Dheyecan yaptık...Olsun onu yaşamakta güzeldi..
[QUOTE=mbm;63600]gece ne döktürmüşünüz öyle....yeni okuyorum ben..
banada sıkıntı yaptı...[/QUOTE]
Herkese hayırlı cumalar.
Sabah ola hayrola demişler ya:D:D:D
Ben dolar longları nasıl kurtaracağım.Dolar 2 li tepe yapmış gibi görünüyor
[quote=sazan;63596]Sizleri bilmem ama ben bugün şunları yapacağım.
VOB Dolar kontratları 1.783 altında olduğu sürece her fırsatta short'layacağım. (1.783 üstü saatlik kapanış stop loss olmak üzere)
VOB Endeks 30 kontratlarında yarım Long'um, açılışın ilk 15 dk'sı sonrası Long'ları ise fulleyeceğim. (arada satsam dahi (Stop Loss yüzünden) , bu gece kapanışta Long yanda yer alacağım).
Not : Kurtadam grafiğine (dolunay) göre (önceki sayfalarda vermiştim) bugün 6. gün ve bir gap'lı aşağı açılış sonrası outside day olabilir (İdealde bir inside day bekliyordum). Yada en azından bir reversal bar göreceğimizi düşünüyorum. Bu arada sn Astatin'in dow'da "terbiyesizce düşüş" temennisinden cidden korkmaya başladım. Bu akşam temenni yapmayın sn Astatin.
Herkese bol kazançlar dilerim.[/quote]
Açılışla birlikte VOB 30 Endekste yatay- yukarı gidersek, Endeks 30 planında ilk 15 dk sonrası longlama taktiğini, günün ikinci yarısından 16:30'a dogru longlama olarak revize etmek gerekiyor.
[QUOTE=otobus;63603]Herkese hayırlı cumalar.
Sabah ola hayrola demişler ya:D:D:D
Ben dolar longları nasıl kurtaracağım.Dolar 2 li tepe yapmış gibi görünüyor[/QUOTE]
aynen sabah 9.15 ola hayrola...:D
ben eksi acıldık sanıyorum gonderıyom 26 lı fıyatlara alıs neden gerceklesmıyor dı ekafayı yıycektım :)) artı acmısız meger :))
üstüne birde + açılış bravo..