[QUOTE=jani;148137]senle beni magmagise davet etti...perşembe gidicem demişti....[/QUOTE]
bizi niye davet etmedi .. Astatin maraşelim .. sökelim quennin rütbeleri .. düz er olsun .. patates soysun ..
Printable View
[QUOTE=jani;148137]senle beni magmagise davet etti...perşembe gidicem demişti....[/QUOTE]
bizi niye davet etmedi .. Astatin maraşelim .. sökelim quennin rütbeleri .. düz er olsun .. patates soysun ..
Borsalar son bir yılın en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra ABD'den başlayarak kar satışları görüldü ...
ABD borsalarındaki hafif geri çekilmenin ardından Asya'da da endeksler genelde ekside...
Piyasalarda mali sektörle ilgili olumsuz haberler öne çıkmaya başladı.
İngiltere'de Lloyds'un İngiltere Hazinesi'nin destek planından çıkma çabasının reddedildiği haberi sterlinin değer kaybetmesine yol açtı.
Japonya'da tüketici kredileri şirketi Aiful'un borçlarını yeniden yapılandıracağını açıklaması satış getirdi.
ABD borsaları, analist beklentilerinin altında kalan FedEx ve Oracle satışları ile birlikte son yükselişin şirketlerin karlılık büyümesinin üzerinde olduğu endişeleriyle geriledi. Endeksler, 11 ayın yükseği seviyelerinden geri çekildiler. S&P 500 son 10 günde ikinci düşüşünü yaşadı...
Son yükselişe önderlik eden mali ve enerji sektör hisseleri önemli değer kayıpları yaşadı. % 2.3 düşen American Express, Dow Jones'un en çok değer kaybeden hissesi olurken, Exxon Mobil % 0.7 geriledi.
Orta Atlantik bölgesinde Eylül ayında iş aktivitesinin beklentilerden daha fazla yükseldiğini ve Haziran 2007'den bu yana en yüksek seviyeye çıktığını gösteren veri, ekonomik toparlamaya dair umutları arttırdı.
Nasdaq hissesi Oracle, çeyrek dönem gelirlerinin beklentilerin altında kaldığını açıklamasının ardından % 2.8 düşerken, geçen yıla oranla karının % 53 azaldığını belirten FedEx'in hisseleri gün sonunda % 2.2 değer kaybetti.
Ekonomik veriler tarafında ABD'de konut başlangıçları ve izinleri, Kasım ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Artışta birden çok ailenin ikamet ettiği konutlardaki ciddi artış etkili oldu.
Açıklanan bir diğer veriye göre, işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta sürpriz şekilde düştü..
Veriler, küresel toparlanmaya dair iyimser beklentilerle Çarşamba günü yılın yükseği seviyelerine erişen piyasada son 3 gündür kaydedilen yükselişin ardından geldi.
Gün sonunda kazananlar hisseler arasında Amerikan Airlines hisseleri de yer aldı. Şirket, uçuşlarını daha karlı bölgelere yönlendireceğini açıkladıktan sonra % 19.7 prim yaptı. Havayolu hisseleri endeksi ise %
1.8 arttı.
Dow Jones Sanayi % 0.08 değer kaybederek 9,783 seviyesinde, Standart & Poor's 500 Endeksi % 0.31 değer kaybederek 1,065 seviyesinde ve Nasdaq Bileşik Endeksi % 0.30 değer kaybederek 2,126 seviyesinde günü tamamladı.
Asya'da düşüş eğilimi devam etti. Endeksler genelde yüzde 1 civarında geriledi...
Japonya'nın tüketici kredilerinde gelirler açısından üçüncü büyük şirketi Aiful borçlarını yeniden yapılandıracağını açıkladıktan sonra hisseleri sert düşüş yaşadı. Aiful, sermaye arttıramadığı için yeniden yapılandırmaya gideceğini belirtti.
Hong Kong'da banka ve gayrimenkul hisselerindeki satışla endeks hafif geriledi.
Petrol 72 dolarda seyrederken, altın 1.014 dolarda.
Dün Merkez Bankasının faiz indiriminin ardından 1.48'e doğru yükselen dolar-TL daha sonra 1.47'nin altına gevşedi. S&P'nin görünümü yükseltmesinin ardından dolar-TL bu sabah 1.47'nin altında...
Merkez Bankası faiz oranlarını beklendiği gibi 50 baz puan indirdi...
Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
''Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 7,75'ten yüzde 7,25'e, borç verme faiz oranı ise yüzde 10,25'ten yüzde 9,75'e indirilmistir,
Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası'nda saat 16.00-17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 3,75'ten yüzde 3,25'e, borç verme faiz oranı ise yüzde 13,25'ten yüzde 12,75'e indirilmistir,
Açık piyasa islemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo islemleri yoluyla gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 9,25'ten yüzde 8,75'e indirilmistir.
Son dönemde açıklanan veriler, Kurul'un iktisadi faaliyette gözlenmekte olan toparlanmanın yavas ve kademeli olacagına iliskin görüsünü teyid etmistir. Dıs talep ve yurt içi yatırım talebi zayıf seyrini sürdürürken istihdam kosullarında belirgin bir iyilesme görülmemektedir. Tüketim talebinin ise ikinci çeyrekte sergiledigi kayda deger yükselisten sonra daha zayıf bir seyir izlemesi beklenmektedir. Bu çerçevede, Enflasyon Raporu'nda çizilen perspektifle uyumlu biçimde, enflasyonun düsük seyrini uzun bir süre koruyacagı tahmin edilmektedir.
Kurul, 2008 yılı Kasım ayından bu yana sürdürülen faiz indirimlerinin, küresel risk algılamalarındaki iyilesmenin sürmesi halinde, kredi piyasası üzerindeki etkisini göstermeye baslayacagını öngörmektedir.
Bununla birlikte, küresel ekonomideki sorunların henüz tam olarak giderilememis olması ve istihdam kosullarındaki olumsuz seyir, toparlanmanın gücüne iliskin belirsizliklerin devam etmesine neden olmaktadır. Bu çerçevede Kurul, para politikasının asagı yönlü esnekligini uzun bir süre koruması yönündeki görüsünü teyid etmistir.
Faiz indirimlerinin büyüklügü ve ne kadar sürecegi iktisadi faaliyetteki toparlanmanın hızına baglı olacaktır. Ayrıca, risk priminde gözlenebilecek ilave iyilesmeye baglı olarak indirimlerin daha uzun sürmesi söz konusu olabilecektir.
Enflasyon görünümüne iliskin açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin, Kurul'un gelecege yönelik durusunu degistirmesine neden olabilecegi önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti sekiz is günü içinde yayımlanacaktır.''
[QUOTE=fXci;148136]taşınacakh dı gayri herhal..... onun şerefine övleden sonra eyle bi analiz yapemki avzı acık getsin Marmarise :::[/QUOTE]
Geçenlerde resmini koyduğu konduya taşınacaksa boşuna zahmet etmesin. Tayyip dere yatağıdır dedi yıktı oraları.
S&P, Türkiye'nin yeni mali programın finansmana yönelik endişeleri ortadan kaldırması sonrasında ülkenin görünümünü 'durağan'a yükseltti...
S&P, Türkiye'nin yabancı para cinsinden tahvillerinin 'BB-', yerel para cinsinden tahvillerinin ise 'BB' olan notlarını korudu.
S&P en son Kasım ayında Türkiye'nin kredi notuna dair görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e düşürmüştü.
0 işlem kısa devam .. bugün 0 işlem gidiyorum bakalım ... hayırlısı artık ..
bugüm % 8 düşeriz tahminim .. hayırlı olsun .. üvvv :o
guzum ozaman avzı kapalı getti desene ::: kaçırdık yuaw :::
bugun heç işlem yapasım yok gayri ... graf yapısı tam bana göre emme iki arada bi derede olunca istop belirleyemiyorum.....
övleden sonradan umutluyum
EUR/USD gel artık aşağı
XTRADERX üstat 59200 üstünde kaldığı sürece 60200 e kadar yolu var diyordu sonrasında 58500 baba destek eğerki aşağı kırarsa 57600-56900 e kadar yallah tazzik
Şuan 59200 üzerinde kalamıyorum makas 100 puanda olsa kalamadık arada günün en düşüğünden stoplarım patladı ulen bendeki baht kuzey kutbuna tayini çıkmış bedevide olmaz be
[quote=takatsiz;148149]EUR/USD gel artık aşağı[/quote]
1,45 e doğru bi geri çekilme göreceğiz sanki ?
mevcut seviyeler epey zorlayacak gibi ?
[quote=selçuklu;148142]bizi niye davet etmedi .. Astatin maraşelim .. sökelim quennin rütbeleri .. düz er olsun .. patates soysun ..[/quote]
heya..bizi davet ede ede Mcdonalds a davet etmişti..üwwww...kazan kaldıralım patron... beyle graliçe istemezük..ama şöyle sıkı bir mantı ya görüşlerim değişebilir..kuın graliçe
sıkmadım 59'a. daha elim tetikte. tetik eziyorum ağalar. nefesimi tuttum.
az kaldı.. şşşşşşşşşşşşşşş....sessizlik... :cool:
[QUOTE=Astatin;148152]heya..[COLOR="Red"]bizi davet ede ede Mcdonalds a davet etmişti.[/COLOR].üwwww...kazan kaldıralım patron... beyle graliçe istemezük..ama şöyle sıkı bir mantı ya görüşlerim değişebilir..kuın graliçe[/QUOTE]
he ya davet etmişti de bi allahın kulu gitmemişti... ben yakın olsam uçardım.. tek başına oturup oturup döndü canımcım.. üüü hakkınızı kaybettiniz siz...dng
Günaydın 58800-58275 yıkacağımız kaleler değerli komutanlarımız eşliğinde Allahın izniyle tez zamanda yıkıla.
[quote=unlimitted;148153]sıkmadım 59'a. daha elim tetikte. tetik eziyorum ağalar. nefesimi tuttum.
az kaldı.. şşşşşşşşşşşşşşş....sessizlik... :cool:[/quote]
işte bu kadar...!
yannız bu 3 adım öncesinde furduğum 59.125 komutanını tekrar gören haber etsin.
hortlamışsa gazabı kötü olabülü. :D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yfRHRBvWh5c[/URL]
yürüyün beaahhhhh
[URL]http://birxkovaxsogukxsu.blogcu.com/mehter-marsi-dinle-sevilen-mehter-marslari-burada_28447641.html[/URL]
Savaş marşı eşliğinde gidelim.
buda mehter marşı remix...bizde her renge her görüşe göre yayın var patron..yeterki vob düşsün :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=OFFhWKY6B2A&feature=fvw[/URL]
[QUOTE=Larossıan;148155]Günaydın 58800-58275 yıkacağımız kaleler değerli komutanlarımız eşliğinde Allahın izniyle tez zamanda yıkıla.[/QUOTE]
ahanda komutanların komutanı gelmiş .. .lelele.lelele .. .
spot graf cart diye düşecek gibi duruyor ...
euro usd 1.46.47 altına gelirse güzel olacak
[IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/18/2175.png[/IMG]
[quote=selçuklu;148161]spot graf cart diye düşecek gibi duruyor ...[/quote]
spot chart, cart diye düşecekmiş gibi duruyor.....
hey selçuklu, Why you dont get this tricky although u are a pure perfect english speaker :) anyway...ver küsküyü
HACİM çok düşük yafu...
Wayy be...SP görünümümüzü düzeltir..ama USDYTL %0.65 yukarda olur..üstelik paritede o kadar düşmemişken...demekki SP nin neyi nası gördüğünü kimse iplemiyor...SP nin **...YAda zaten bunların tezgahın parçasını olduğunu bilmeyen kalamdı..yine SP nin **
Mareşalim , amiralim,
Bu tetikçi işini eyi yapamıyor. Demin palayı gördüm sanki (Dejavu). Iskalamış. Sadece kulagı delinmiş. Bazuka'lı bir tetikçi göndermeniz temennisi ile.
[QUOTE=sazan;148167]Mareşalim , amiralim,
Bu tetikçi işini eyi yapamıyor. Demin palayı gördüm sanki (Dejavu). Iskalamış. Sadece kulagı delinmiş. Bazuka'lı bir tetikçi göndermeniz temennisi ile.[/QUOTE]
sazan patron .. bizzat kendim gidip .. vuracam a*.. mun palasını .. 59000 yıkılır onu vurursam .. şehit olursam üüüüüü .. fatihayı eksik etmeyin arkamdan ..
Dikkat ederseniz inatla 59 bini kırmıyor...neden çünkü zayıf havası veriyor ve şortcu yaptırıyor....
onları kapanışa yakın şort cover yaptırabilir....
Benim beklentim yukarı....Şortcu arkadaşlar dikkatli olmak lazım....
Not arttı....yabancı ilgisi devam ediyor...dow amcanın gözü de yukarda...
[quote=sazan;148167]Mareşalim , amiralim,
Bu tetikçi işini eyi yapamıyor. Demin palayı gördüm sanki (Dejavu). Iskalamış. Sadece kulagı delinmiş. Bazuka'lı bir tetikçi göndermeniz temennisi ile.[/quote]
ben naapiim ya, tam sıkacam tetiği bile ezmişim, dikkat dağıtıcılar gönderiyolar. :..:
[quote=selçuklu;148168]sazan patron .. bizzat kendim gidip .. vuracam a*.. mun palasını .. 59000 yıkılır onu vurursam .. şehit olursam üüüüüü .. fatihayı eksik etmeyin arkamdan ..[/quote]
[B]Ey şanlı ordu[/B],[B]ey şanlı[/B] asker. Haydi gazanfer, umman-ı safter [B]...:o[/B]
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=6321695664748951893[/URL]#
ben shortları kapatıp longa geçtim 59050 den 58900 yi hacimli kırarsa
stop yapıp shorta geçerim gariiii....
ben çıkıyorum .. stopu yazdım .. düşman cephesine sızıp ... a* mun palasını vuracam .. 59000 yıkılırsa bilinki palayı vurdum .. kırılmazsa üüü .. şehit yada gazi olmuşum demektir .. üüüüüü
60 dklıkda fiyat alt boll banda yapıştı...çok gergin gördüm bollin-ger bandı :) her an büyük küskü gelebilir...
Al selçuklum, sana bir yardımcı gönderiyorum. Çok sinsidir kendisi.
*devlet bakanı yılmaz, "ımf ile yararlı olacaksak anlaşırız"-cnbce
*devlet bakanı yılmaz, "orta vadede ciddi bir enflasyon baskısı görmüyoruz"-cnbce
*devlet bakanı yılmaz, "ımf ile fayda-maliyet analizi yaparak görüşüyoruz"-cnbce
*DEVLET BAKANI YILMAZ, "OVP'DEKİLER DIŞINDA CİDDİ EK TEDBİRE GEREK YOK"-CNBCE
Bu lafları daha önceden hatırlıyorum misal '' Teğet Geçecek ''
[quote=sazan;148175]Al selçuklum, sana bir yardımcı gönderiyorum. Çok sinsidir kendisi.[/quote]
Bay SAZAN,
Dün esirlerden birinin butuna, çok aç olmanız vesilesi ile talip olmuştunuz..velakin esirden geriye bir deri bir kemik bile değil sadece bir kemik kalmış....ne diyeyim yani...:Diftardan önce yakınlarında durmamak lazım...(aç derken midenin açlığından bahsetmiştin değilmi :):rolleyes:
agam...
eliotçu ve teknikçi kışkırtıyor....long açtırıyor....bu çok güzel...
59225 üzerinde 59500 den hesaplaşırız bunlarla...
ama gidipte makasa oynarsa bizde arkasından bakakalırız...
[quote=jani;148179]agam...
eliotçu ve teknikçi kışkırtıyor....long açtırıyor....bu çok güzel...[/quote]
bu usagları devreye alma prosesi bittimi....
58 700 de hepsini dgrarız....gudurmuş gibi satar bunnar...