akbank spotu feci bozdu
Printable View
akbank spotu feci bozdu
27675 tekrar kısa.. sinir ettiler beni...
fdow da uyumsuzmuş aşagı.. ondan.....
akbanka 3.00 ları gösterecekler bu gidişle önümüzdeki haftalarda...
Sanırım yurtdışının kötü olduğu bir dönemde, hisse senedi piyasasına gelen her alım sert satışla karşılaşmaya muktedir, bu gidişle bugünde yatay takılırız heralde, günlerden Cuma nede olsa, saygılar.
"traderx
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
garandaki satış gazını kesip tupraslada yukarı gaz vererek piyasada çok büyük galeyan
yaratmadan işc ve akbankı döşüyorlar... "
işc de düşmese bile olası yükselişte eskisi gibi çok hızlı tepki vermez heralde.
Spot birazdan 27000 de tutunup tunamayacağına bakacak görülüyor, tutunamazsa yavaş yavaş geri çekilkme devam edebilirde, alım yönünde bekletilere son verme zamanı, saygılar.
bugun vobu çok pis çeviriyorlar...
ne zaman alıp ne zaman verecekleri belli olmuyor......
çarpmaca üzerine kurulu.......o yüzden kımıldamayaya çalışıyorum..
kımıldayan çarpılır...
akbnk ın hikayesi citibnk dedikosundan kaynaklanıyor..tamamda yönetici ortağı değil ki..sadece % 20 hissesi var..
[QUOTE=abka;63630]Vob Trader aps deg. 5.500 ve %1.66 artıyız..senaryo nasıl olmalıdır..[/QUOTE]
sabah apds yataydı geri gelirken ise arttı yani yeni kısa açtılar bence. şu aşamada yukarı giderken apds sürekli azalmalı - lerde olmalı çünkü cover yapacak ana pozdakiler.
ama şuda olabilir ben bunlardan herşeyi beklerim. adam x kurumdan kısasını açar. yukarı giderken poz kapamayı başka kurumdan yapar. bu şekilde bakarsak seneryo tutmaz
bu fdow çok uyumsuz çıkıyor...
sonunu pek iyi görmüyorum ya....
yinede alda..kurtarırsa burdan kurtarır
Dünkü kısaları kapadım bende, iyi açılış sonrası düştü ve şimdi duruldu tamam, artık sakinledi, ne olacağı belli olmaz bence, yüksek ihtimal yatay ama, hiç belli olmaz diyorum, hani yurtdışı bişeyler yapmazsa, saygılar.
27.775 Tekrar long