Görüyorsun değilmi Yavuzhan adi Palayı..dng
Printable View
Görüyorsun değilmi Yavuzhan adi Palayı..dng
[QUOTE=VOBiX;148301]Selçuklu patron 60025 hedefli fincan kulp oldu 5 dklıklarda[/QUOTE]
farkettim abi .. çalışacakmı bakalım ..
650 uzun
[quote=Larossıan;148302]Görüyorsun değilmi Yavuzhan adi Palayı..dng[/quote]
evet abi,700 de takılıyormuş gibimi yapıyor ne ?
valla korkulur paladan,60 bin üstü kaparsa yok artık diyecem :)
[QUOTE=VOBiX;148301]Selçuklu patron 60025 hedefli fincan kulp oldu 5 dklıklarda[/QUOTE]
15 dk grafta nu da var vobix patron .. hangisi galip gelirse .. formasyonmu çalıacak numu çalışacak .. görecez .. bence formasyon çalışacak .. çünkü baskı belli projeksyon belli .. :D:D:D
[quote=selçuklu;148283]uzun devam .. Projeksyon belli .. Boğa belli ... Baskı belli ... Ralli belli ..[/quote]
aynen ... Sabah erken düşmüştüm ama yeniden bindim..
Bayramı malsız geçirmeyelim
Beyler, pala gevşedi bakın şunun icabına.
dax eksiye eçti .. vob artıda .. alış baskısı bu heralde ...düşmeyen borsa çıkar ..
baskı belli ralli belli ..
son 1 saat sabah gördüğümüz seviyeleri bi kez daha ziyaret edermiyiz ?
[quote=parderi;148308]beyler, pala gevşedi bakın şunun icabına.[/quote]
ayak yapıyor inanma....
Bayram sonrası için dünden konuştuk bugün uzunları fullemek vacib oldu diye ilk seanstan itibaren full uzundayım:) sabah 59000 de iyi tuttular , şimdi bakıyorumda oyalama full devam ediyor, öğlende gelen not artırımları da fena değil;), etkisini bayram sonuna görücez galiba+. saygılar....
[quote=parderi;148308]Beyler, pala gevşedi bakın şunun icabına.[/quote]
Çizgi değse bakacam bekliyorum.:..:
alış tarafı bomboş..
son 1 saat oldukça hareketli geçecek diye geçiyor içimden..
Spot seansı mal alarak ve yükselerek kapar diyorum, vob ayak uydurursa eyi olur:) saygılar...
usaglar...
zamanı tüketti....umudum kalmadı artık....
[QUOTE=YAVUZHAN;148310]son 1 saat sabah gördüğümüz seviyeleri bi kez daha ziyaret edermiyiz ?[/QUOTE]
Sabahki en düşük olmaz ama bi aşağı yapıp şimdiki seviyelerden kapatır gibi.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/18/4512.bmp[/img][/url]
Aynı bekliyor daha.
[QUOTE=jani;148316]usaglar...
zamanı tüketti....umudum kalmadı artık....[/QUOTE]
umudun bittiği yede düşüş başlayabilir... ama bence düşüş olmayacak .. ralli ralli ralli .. .
Bayram sonrası tüm sistemlere al verdirmek içinde olsa yukarı yapar 62000 leri aşar fiyatlar, bayram sonrası 60000 altına sarkmaz diyorum, pskolojiye oynuyorlar noolcek:)
59775 short yarım poz. tabiii
bakalım bu sefer ekmek yiyecekmiyiz...
efg de geldi tahtaya.
hayırdır bakalım.
[QUOTE=jani;148316]usaglar...
zamanı tüketti....umudum kalmadı artık....[/QUOTE]
guzum bı namıssız 59500 üstünde 60100 deneycem dediydi baa da inanmamıştım ::: aslında inandım emme bakalım
[QUOTE=selçuklu;148319]umudun bittiği yede düşüş başlayabilir... ama bence düşüş olmayacak .. ralli ralli ralli .. .[/QUOTE]
He ralli ralli, ama patlat bi ralli resmi selçuklu, bugün start anını yavaş çekim görüntülüyos gibi geliyo bana:)
nu yalan oldu vobix patron ... formasyon kazanacak gibi .. heheh :D:D
[QUOTE=bull market;148324]He ralli ralli, ama patlat bi ralli resmi selçuklu, bugün start anını yavaş çekim görüntülüyos gibi geliyo bana:)[/QUOTE]
artık ralli resmi koymuyoruz bull patron .. .. doğal hayatı koruyoruz kolluyoruz .. sazan patron bak senin sevdiğin boğanın başka bir resmi .. :)
[IMG]http://www.vinaminh.com/wp-content/uploads/lurch-hp.jpg[/IMG]
Bu saatten sonra ralli yapmayacak borsayı ben neyapam...ne demeye not artırdı durdular dimi ama...
60300 görebiliriz dikkkat.. Pala küçük yatırımcı shortçu yakalamaya bayılıyor..
Yakaladı mı 2000 puandan aşağı bıraktığını hiç görmedim )))
hep margin call hep margin call 4 aydır böyle bu ) Ben geçmişte 5 defa düştüm shorttan margin call a dikkat.. [U]hedef 60300 bugün görür mü bilmem[/U]..
[U]Dow yükselerek açılabilir[/U].... Görürse ben ordan long flat yapacağım )
[B]Üç harfli kurumun yöneticisine sonuna kadar inanıyorum[/B].. Çok değerli bir insan..
20 günde 5 milyar kazandırdı bana.... Nasıl inanmayayım ?
[B][U]Tam da herkesin yükselişin bittiğine inandığı sırada 57000 lerde yok özgür dedi yükseliş devam edecek.. [/U][/B]
Ama bi teşekkür hediyesi alıp gidicem bayramda...Hiç paylaşmayabilirdim de bu bilgiyi...[U]İnşallah başka güvenenler arkadaşlar da kazanmıştır...[/U]
[U]Bence not artıralacığını da biliyordu[/U].....Çalıştğı kurum S&P le alakalı çünkü... Ama bana söylemedi o kadarını....
Bayrama 60000 üstü flat giricem. [B]Bayramdan sonra IMF haberleri ile görüşürüz )))[/B]
[QUOTE=fXci;148323]guzum bı namıssız 59500 üstünde 60100 deneycem dediydi baa da inanmamıştım ::: aslında inandım emme bakalım[/QUOTE]
he ben inandıydım... iknası kuvvetli....
uzun devam....
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=148326&postcount=185[/url] ms formüllerindeki operatörlerin ne işe yaradığını anlatan bir döküman var. Başka bir şey ararken ararken bunu bulmuş olduk.
Merak ettiğim Fdow eksiye yaklaşırsa bizimkiler ne yapacak..
[QUOTE=selçuklu;148327]artık ralli resmi koymuyoruz bull patron .. .. doğal hayatı koruyoruz kolluyoruz .. sazan patron bak senin sevdiğin boğanın başka bir resmi .. :)
[IMG]http://www.vinaminh.com/wp-content/uploads/lurch-hp.jpg[/IMG][/QUOTE]
Yok artıkın obaraaaa, bu boynuzları yiyen endeksler yukarı yapmazda ne yapar vışşşşş... Ayılar cennetine bileti kestirmeye niyeti olan bu boğanın önünde dursun:..::..::..:
Ralli ralli ralli iiii ii.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=activex31;148332]Merak ettiğim Fdow eksiye yaklaşırsa bizimkiler ne yapacak..[/quote]
bende dow eksi başlarsa napacaklar diye merak ediyorum :)
Bugün 3 hatalı işlem zarar 750 puan benden bugünlük bu kadar
Sabahtan bu yana hiçbir işlem yapmasam tersine 400 puan kar yazacaktım ne yapalım sağlık olsun hafta başından buyana aldıklarım bugün gitti Palanın canı sağolsun
İMF si kapansın bitsede kurtulsak.Başbakan ayın 20 adb gidiyormuş İMF beklenti gene.
3 periyot birden alışta..
60 dk lık 11 eylülden beri alıştaydı zaten 58800 den.
bizim bayram tatilinde bu dow artmaya devam ederse naparız ?
59950 MALI DEHLEDİM.. BAYRAM HARÇIĞI İÇÜN YETERLİ...
kanal hedefi 61150 dibi 59000 ...
şimdiden başta kuzu üstad olmak üzere hepinizin bayramını kutlar.. nice furuşmalarda buluşmak dilğimle..
[QUOTE=activex31;148332]Merak ettiğim Fdow eksiye yaklaşırsa bizimkiler ne yapacak..[/QUOTE]
fdow bakmayalı kaç ay oldu bilsen::: valla fdova ve zisteme bakarkene hep kaybettim emme teknik trade ile özüme dönüyom gayri :::
hedef belirle stop belirle pozisyon al bekle bukadar basıt ::: gerisi hikaye dalgalar şahane
[QUOTE=bull market;148333]Yok artıkın obaraaaa, bu boynuzları yiyen endeksler yukarı yapmazda ne yapar vışşşşş... Ayılar cennetine bileti kestirmeye niyeti olan bu boğanın önünde dursun:..::..::..:
Ralli ralli ralli iiii ii.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bebe ayıları beslemeye devam ediyorum bull patron .. boğa sütüyle beslensinlerki .. güçlü kuvvetli olsunlar .. bayramdan sonra bebe ayılar talime başlayacak ..
[QUOTE=YAVUZHAN;148334]bende dow eksi başlarsa napacaklar diye merak ediyorum :)[/QUOTE]
Cevap yazıyorum: Yukarı kademelerdeki satışları alacaklar:)))
:..:[quote=küçük_k;148338]59950 MALI DEHLEDİM.. BAYRAM HARÇIĞI İÇÜN YETERLİ...
kanal hedefi 61150 dibi 59000 ...
şimdiden başta kuzu üstad olmak üzere hepinizin bayramını kutlar.. nice furuşmalarda buluşmak dilğimle..[/quote]
Palayı iyi kazıklamışın.:..::..::..: