59950 den ek short RTE konuşuyor imf olmaz derse çöker burası
Printable View
59950 den ek short RTE konuşuyor imf olmaz derse çöker burası
[quote=stonhand;148335]Bugün 3 hatalı işlem zarar 750 puan benden bugünlük bu kadar
Sabahtan bu yana hiçbir işlem yapmasam tersine 400 puan kar yazacaktım ne yapalım sağlık olsun hafta başından buyana aldıklarım bugün gitti Palanın canı sağolsun[/quote]
moral,motivasyon kaybolduysa bi süre dışarda kalmak en iyisi..
dönüşte telafi edersin inşallah,sağlık olsun..
Trailing Stop 750 de.. UZUN devam..
Kocaoğlanda flattan longa geçti.
[QUOTE=erkmen;148343]59950 den ek short RTE konuşuyor imf olmaz derse çöker burası[/QUOTE]
imf olmayacak demeye getiriyor biz yaparız imf siz diyor...
imf siz krizden çıktık diyor...
Hay bu kocaoğlanın gözünü öpem, zamanlama mükemmel sn. larosssian......brv
[QUOTE=Larossıan;148346]Kocaoğlanda flattan longa geçti.[/QUOTE]
emir geldi komutandan .. topçular 60.000 kalesini yıkacaklar birazdan .. .boks.
hala konuşuyorlar ya...tam 1,5 yıldır konuşuyorlar...aslında bende konuşrumda başımız belaya girer...yoksa neler söylemek geliyor içimden...
DEVLET BAKANI VE BASBAKAN YARDIMCISI ALI
BABACAN, IMF ILE SU ANDA YENI BIR ANLASMA ICIN GORUSMELERIN SURDUGUNU, ANCAK BU
ANLASMA YAPILAMAZSA DA DUNYANIN SONUNUN OLMADIGINI SOYLEDI.
5-10-20-60 sistemler UZUN
Günlük - FLAT
imf lafını duyunca günahkar oluyorum. sıktı artık 2 yıldır
Bir şeyler birazdan olacak...
saat 16 dan sonra yine hareket
RTE hızlı araba kullanırmış onuda söyledi arada :):):)
sat sat sat....
[quote=erkmen;148347]imf olmayacak demeye getiriyor biz yaparız imf siz diyor...
imf siz krizden çıktık diyor...[/quote]
desin desin :))
dedikce ben gunun zararını cıkarıyorum :)) tırtıga devam....
ERDOGAN:"ISTANBUL'DAKI TOPLANTIDA IMF'YE 'HADI BU ISI UZATMAYIN' DIYECEGIZ"
Bu nedemek Bunu acaba ing nasıl cevrilir...
çevrilirsede adamlar anlayabilirlermi merak etdiyorum
60000 geliyoo :)) guzel bı satıs fırsayı yakalanabılır.... köseye pustum beklıyorum..
[QUOTE=erkmen;148354]RTE hızlı araba kullanırmış onuda söyledi arada :):):)
sat sat sat....[/QUOTE]
ralli işte . hehe :D:D
[quote=activex31;148356]ERDOGAN:"ISTANBUL'DAKI TOPLANTIDA IMF'YE 'HADI BU ISI UZATMAYIN' DIYECEGIZ"
çevrilirsede adamlar anlayabilirlermi merak etdiyorum[/quote]
We will say do not hold out this issue in İstanbul meeting..:..::..:
[QUOTE=activex31;148356]ERDOGAN:"ISTANBUL'DAKI TOPLANTIDA IMF'YE 'HADI BU ISI UZATMAYIN' DIYECEGIZ"
çevrilirsede adamlar anlayabilirlermi merak etdiyorum[/QUOTE]
Bu ne demek: Fazla ısrar etmeyin, bu fonun parasını alıpda faiz ödemeyeceğiz demek, biz sizin müşteriniz değiliz artıkın diyecekler, ekonomimiz düzgün diyecekler, kapımızı aşındırıp durmayın, finansal güç ortaklarınızla bizi etki altına almaktan vazgeçin diyecekler :)
[IMG]http://www.sevgikupu.com/ekart/card/Bayram/ramazan1.jpg[/IMG]
Bovespa dan Tepki gelmeye başladı sanki???..
[quote=bull market;148360]Bu ne demek: Fazla ısrar etmeyin, bu fonun parasını alıpda faiz ödemeyeceğiz demek, biz sizin müşteriniz değiliz artıkın diyecekler, ekonomimiz düzgün diyecekler, kapımızı aşındırıp durmayın, finansal güç ortaklarınızla bizi etki altına almaktan vazgeçin diyecekler :)[/quote]
yada, van minit van minit diyecek :p
Esasen zaten gerçekten güçlü bir ekonomiysek, ımf bizim le masaya oturmamalı mantıken, ama işte demekki bi güçsüzlük var yada yaratılıyor ki bu fon bizim kapımızdan ayrılmıyor, nede olsa en itibarlı müşterisiyiz, en çok standby imzalayan müşterisiyiz, biz RTE nin bahsettiği gibi güçlü ekonomiysek bu fonla işimiz ne? değilmi ama?
[QUOTE=Altan;148359]We will say do not hold out this issue in İstanbul meeting..:..::..:[/QUOTE]
Altan please geyik no :::
[QUOTE=bull market;148364]Esasen zaten gerçekten güçlü bir ekonomiysek, ımf bizim le masaya oturmamalı mantıken, ama işte demekki bi güçsüzlük var yada yaratılıyor ki bu fon bizim kapımızdan ayrılmıyor, nede olsa en itibarlı müşterisiyiz, en çok standby imzalayan müşterisiyiz, biz RTE nin bahsettiği gibi güçlü ekonomiysek bu fonla işimiz ne? değilmi ama?[/QUOTE]
Adamlar Nerden para kazanacak... Zaten onlarda sıfır faiz var.. hem para olunca harcaması daha kolay olur...
para olmayınca uçak tı füzeydi.. falan alamıyoruz ya..
adamlar her tarafdan kuş vuruyor
[quote=demir;148352]imf lafını duyunca günahkar oluyorum. sıktı artık 2 yıldır[/quote]
ha ha ha...çok güzeldi...
Büyük orta doğu projesinin eş başkanı ol, ondan sonra kalk üçüncü dünya ülkelerine yardım eden, aciz ülkelere yardım eden fonun kıytırık yöneticileriyle 20-30 milyar dolar için masaya otur, olacak iş değil, BOP un başkanı kel mi yani, hem kel hem fodul mu yoksam:)
[URL=http://img195.imageshack.us/i/lurchhp.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1729/lurchhp.jpg[/IMG][/URL]
dax bayrağı kırdı yukarı ..
usaglar kaldı bi saat....sabah 700 puanı almadıgıma nasıl pişmanım bilemezsiniz...
Hha buldum, BOP un kralı çıplak:..:
Yav çıplak kralın projesinde aceba kim vezir?
BOĞA arenada olduğu müddetçe net hedef 62.300 korunuyor,
bunun için 59500 ve üstü kapanışlar destek sağlıyor,62300 ün
krılması durumunda piyasanın seert ve son bir ralli yapacacağına inanıyorum...
Daha yukarısı için Eğer bu piyasada 70.000 nin şartları varsa 65000
neden olmasın ......
Tersi durmda [I]58500[/I] kırıldığında ise py AYU laşır,
[I]57300[/I] de AYU ların sayısı artar,
Bu duruma ilk tepki 56.200 den gelir,eğer AYU iyice azarsa
[I]53500 [/I]ilk ciddi tepkidir, buradan tepki [I]56.200[/I] kadar olup,
peşine BEBE AYU larıda alup [I]47.500[/I] kadar ayuların egemenliği başlar
nasıl ama yukarısıda belli deyil aşaağısıda, belli olan ise iki hedefede
henüz piyasa inanmıyor, işte tam bu noktadayız, bu nedenle bayram
sonrası çok önemli olacak,
BU ARDA FUTURE LAR DAX NÖBETİNE DEVAM EDİYOR.....
725 750 ilave LONG devam.. Bunlar komisyon için ;)
[QUOTE=jani;148371]usaglar kaldı bi saat....sabah 700 puanı almadıgıma nasıl pişmanım bilemezsiniz...[/QUOTE]
canın sağolsun jani patron .. sabahtan savaş muhabbetlerine çok daldık .. üüüüüü .. bende alamadım düşüşten .. mallık ettim .
şu an daha doğrusu son 1 aydır karı gördüğün anda cebine koy arkana bakmadan kaç piyasası var.
TREND li günler tarih oldu...aradaki dalgalanmada ne çarparsan kardır.
gel TREND geeeel geeel gel....
[QUOTE=jani;148371]usaglar kaldı bi saat....sabah 700 puanı almadıgıma nasıl pişmanım bilemezsiniz...[/QUOTE]
Oluyor öyle.. arada bir..
Ben dün fena çarpıldım..
Bugün anca çıktı.. Kısmetin bağlanmış bugün kuzum..
Henüz kaçan bişey yok, bu hareket yukarı doğru evvelki zirveyi aşacak güçte olduğuundan , ufak bi hesapla 61975-59800 dersek, henüz 2175 puan cepte demek olur, ki yukarı hareket 5 ila 8 işlem gününde 63000-64000 e kadar devam eder snıyorum, saygılar...
Trend gelse.. binsek trene.. yön belli.. Rahat rahat.. Az kaldı ama.. bence max 2-3 hafta
Bakalım DOW nasıl acacak
Future lar GAP larını kapadı
ama piyasaları sürkleyecek henüz güçleri yok
bu işi AĞA - JONES' e bırakacaklar....
[QUOTE=bull market;148378]Henüz kaçan bişey yok, bu hareket yukarı doğru evvelki zirveyi aşacak güçte olduğuundan , ufak bi hesapla 61975-59800 dersek, henüz 2175 puan cepte demek olur, ki yukarı hareket 5 ila 8 işlem gününde 63000-64000 e kadar devam eder snıyorum, saygılar...[/QUOTE]
Halo da 1-3 seans ya da saat 14:40a kadar dye zaman veriyordu. O geldi birden aklıma. enorton da yolda.