Resmen tepede mal yediriyorlar, Kardeşim eğer madem dünkü düşüşün önemi yoksa, niye gazlayıp yukarı gitmiyorsun...
Yatay bandda tepede heyecan yapıp mal yediriyorsun...
Printable View
Resmen tepede mal yediriyorlar, Kardeşim eğer madem dünkü düşüşün önemi yoksa, niye gazlayıp yukarı gitmiyorsun...
Yatay bandda tepede heyecan yapıp mal yediriyorsun...
[QUOTE=teo;63672]Resmen tepede mal yediriyorlar, Kardeşim eğer madem dünkü düşüşün önemi yoksa, niye gazlayıp yukarı gitmiyorsun...
Yatay bandda tepede heyecan yapıp mal yediriyorsun...[/QUOTE]
bana göre tam tersi çünkü sistem al da tamam da,önemli olan 28.000 lerde harekette pasta alıcılar lehine dahada güzelleşiyor.
ky. satıyor...by alıyor..kanımca ögle sonu daha agresif hareket olacak..eger 28000 üzerinde stabile olursak(yaklaşık bir saat kalırsak) önümüz açılır.
Ilk 3 Hala Tümde 20000 üzeri Miktar Short Geçtiğimiz Günlerde 30000 üzeriydi Takibe Devam Dow 7200 ü Görmek Isteyecektir Bugünk F Yükselişini Hikaye Olarak Düşünüyorum Dün çıkmayı Düşündüm En Az 3000 Puanlık Bi Yükseliş Olmalı Belkide 5000 Bakalım Ama Hala çıkmadım 25000 Hedef Vermiştim 350000 Lerde Ama 27000 De Baya Yakın Dibi Tepeyi Arayan Ahmaktır Demişti Bi Borsacı Slmlr
[QUOTE=abka;63673].
ky. satıyor...by alıyor...[/QUOTE]
bende market profıl ky aldıgını, by sattıgını soyluyor,
burada bır oylama yapalım, bız ky cıyız nasılsa, kımler long kımler short...
[QUOTE=teo;63675]bende market profıl ky aldıgını, by sattıgını soyluyor,
burada bır oylama yapalım, bız ky cıyız nasılsa, kımler long kımler short...[/QUOTE]
shortta beklemedeyim..en son yine seninle short kalmıştık sanırım süpürmüşlerdi yukarı :)
[quote=Vob Trader;63667]ew de böle trade yaptırma yeteneği varmı? vay bee[/quote]
Esprili soruna cevap vermeye çalışayım. EW'ye göre Mor yatay Düşüş hedefi idi. (Bir iki gün öncede 27.851'i topic'e yazmıştım. Bknz : Önceki mesajlar). Oklar ile gösterilen barların, ilkinin kapanış değerine, ikincisinin açılış değerine, bu günkü son barın da high değerine bir bak istersen.
EW'ye göre bu değer altında olduğu sürece short, üstü değerde de long oturulur. Eh, sen niye shortlamadın dersen, ne yazikki ne EW , ne de gerçek dünya bu kadar basit değil.
Bol Kazançlar.
tüpraş yine tavan yapmış. 15 yıldır borsadayım..gözlemlediğim tüpraşın en sağlam hisse(en byk sanayi kur) olduğundan en kötü krizlerde ilk girilen kagıttır..
buradaki her temeli olan fikire saygım vardır[COLOR="Red"]..burası gri alandır.[/COLOR] gri alanda illa ki benim dediğim dogrudur,hiçbir zaman diyemem..
[QUOTE=abka;63679]buradaki her temeli olan fikire saygım vardır[COLOR="Red"]..burası gri alandır.[/COLOR] gri alanda illa ki benim dediğim dogrudur,hiçbir zaman diyemem..[/QUOTE]
Bende diyemem...:) Sadece gorduklerımız...
[quote=abka;63678]tüpraş yine tavan yapmış. 15 yıldır borsadayım..gözlemlediğim tüpraşın en sağlam hisse(en byk sanayi kur) olduğundan en kötü krizlerde ilk girilen kagıttır..[/quote]
2 GÜN ÖNCE DE TABANDI İLK ÇIKILAN KAĞITMIYDI .brv :).dng
Yelkenleri indirdim...Flat bekliyorum ama her an fikir değiştirebilirim rüzgar ne tarafa dönerse ...Şimdilik güneyden ılık esiyor tatlı tatlı...
[QUOTE=serkanyurttas;63681]2 GÜN ÖNCE DE TABANDI İLK ÇIKILAN KAĞITMIYDI .brv :).dng[/QUOTE]
sizin takip sayınız kaç buğün, sayın cbaykuş yazmamış...