dax a niye birden verdiler.
Printable View
dax a niye birden verdiler.
Bugün ya da hafta sonu CITI ile ilgili gelişmeler olabilirmiş:
Futures rise, with all eyes on Citi
Wall Street poised to bounce back from deep fall on report that financial giant may sell itself.
LONDON (CNNMoney.com) -- U.S. stocks looked set to rebound Friday from their recent fall after a report said financial giant Citigroup is considering selling itself.
[url]http://money.cnn.com/2008/11/20/markets/stockswatch/index.htm?postversion=2008112105[/url]
[url]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aKwqa7tWnnHU&refer=home[/url]
Tepkide tepki, keçiyi yardan uçuran bir tutam otmuş, bizde bir tutam al dalgasına uzunda kalmaya devam, oda ne için?, pazartesi en az 29000-29500 aralığında açılış için, saygılar.
Bazen şu dow ve dax'ta işlem yapılmadığını, birinin rakamları elektronik olarak ayarladığını düşünüyorum :)))
paket modasına uyduk rte paket açıklıycakmış
fdow 7707 altına gelirse shortlar nefes alır bizdede artık verirler diye tahmin ediyorum
[quote=teo;63683]sizin takip sayınız kaç buğün, sayın cbaykuş yazmamış...[/quote]
5 GÜNLÜK 28500 SANIRIM BENİM TAKİP SAYIM 33000 MALUM YATAY PİYASADA ÇARPILMAYAN SİSTEMİ BULDUK 20 GÜN SATTA KALIYO BAZEN 30 GÜN AMA BU ARA ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN İYİ PARA CEPTEKİ PARA HESABI :D SLMLR
[sıze=1] 13:23 [/sıze][sıze=1]*ecb/nowotny, "avro Bölgesi'nde Deflasyon Olasılığı Yok [/sıze]
Kriz Dönemlerinde Olacak Hersey Inkar Edilir :d
[B]sentinus[/B] sana zahmet tercüme edermisin
citi için ne diyorlar iflas falanmı açıklayacak cevabınızı bekliyorum..
[QUOTE=traderx;63693][B]sentinus[/B] sana zahmet tercüme edermisin
citi için ne diyorlar iflas falanmı açıklayacak cevabınızı bekliyorum..[/QUOTE]
Wall Street Journal'da yeralan habere göre cuma günü (bugün) CITI yönetim kurulu hissenin sert düşüşü konusunda bazı önlemleri görüşmek üzere toplanacakmış. Bu önlemler arasında bazı bölümlerin satılması ve topyekün satış da varmış. Suudi Prensi Alwaleed Bin Talal bankadaki hisselerini %4ten %5e yükseltmiş.
[QUOTE=sentinus;63694]Wall Street Journal'da yeralan habere göre cuma günü (bugün) CITI yönetim kurulu hissenin sert düşüşü konusunda bazı önlemleri görüşmek üzere toplanacakmış. Bu önlemler arasında bazı bölümlerin satılması ve topyekün satış da varmış. Suudi Prensi Alwaleed Bin Talal bankadaki hisselerini %4ten %5e yükseltmiş.[/QUOTE]
kağıt 14 te bir fiyatına gelmiş garanın 0,4 olması gibi birşey..
çok teşekkürler sentinus.
[QUOTE=abka;63684]dax a niye birden verdiler.[/QUOTE]
15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
ne saglam vadelimiz varmış...
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....