Hay ben böyle ağanın yapacağı işin i......,
Yinede full uzun anasını satayım, öylede böylede 62000 i geçirecen sen ağa bozuntusu:)...
Printable View
Hay ben böyle ağanın yapacağı işin i......,
Yinede full uzun anasını satayım, öylede böylede 62000 i geçirecen sen ağa bozuntusu:)...
herkese iyi bayramlar....
ben çıkar..
geceye pardon bayrama kısa devam....
son poz 700 kısa bayramada kısa ..anasını satayım .. risk yoksa parada yok .. risk varsa kazıkta var .. :D:D ... +5000 puan + gapte yiyebilirim .. hayırlısı artık .. herkes kendi riskini alsın .. kimse etkilenmesin ..
ayılık ölmedi ..o bayram kartınıda değiştirecem .. o boğayı kesecez bayramda .. fakir fukaraya dağıtırız etlerini .. .. şelale şelale şelale ...
kral arturu bayram kartı yapacam .. .. hehehheh :D:D:D
Pozisyonunuz ne olursa olsun Bayramınız güzel olsun.
Ramazan Bayramınızı Tebrik ederim şimdiden.
Kısa bayram tatilinde kısa kalınır diyerek kısa kaldık ...nasip.
Hey yavrum daaa nasıl da 3 kademe 600 kontrat çizerek kapattılar.. Bayram sonrasına hazırlık..
Bence en iyi gösterge bu..
Hahaha DOW kapanış tahminim herkesin tersine
[B]9871..[/B] Ama ne gün .. Bugün de olabilir. Pazartesi de olabilir.
Aranıza kardeş olarak kabul edildiğim için çok mutluyum...
Forumda olmak gerçekten çok güzel bir duygu,
Emeği geçen kardeşlerime bolca tşk..ler
Umarım haketmişimdir........
Aralık vade de uzunum ufaktan :)
Bayramınız kutlu olsun.İyi tatiller.
Bu şortlarla bayramı güneyde geçirmek lazım.
Herkese iyi bayramlar. Nice bayramlarada sağlık huzur ve paralı olarak kavuşmanız dileği ile.
Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.
usaglar harb bitti...
az gittik uz gittik arpa boyu yol gittik...tam maliyetime geri geldi kapadı...59 700....
sıfıra sıfır elde var sıfır....
demir de olmazsa havayı tam alacaktık...
usag akıllı...
baktıkı en kolayı gacı esir almak...düştü onların peşine....hepsi onda...
maraşal bu tatil boyunca demir in peşinde....
çoğunluk kısa gibi .. voborsa işini bilir ..
[quote=SEYYAH;148417]tavuk değil sanırım PİLİÇ olsa gerek :::
nerden biliyon diycen sazan abi bana da bir BUT ayırın demişti.ordan şeetim :::[/quote]
hee sazan but dediydi ama esirin saçlarını bile bulamadık..bi dizkapağı kalmış esirin oda herhalde gözünden kaçtı sazanın
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;148431]Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.[/QUOTE]
Bak ben bi ara yazarım dediydim sen benden önce davrandın, bayram sonrası gaplı açılış olmaz ve yatay açılış sonrası yavaş yavaş yukarı giden bir piyasa olur:), yani kısacıların telafi şansı olacak inşallah diyorum :))), saygılar....
şimdi dua edelimde dow bu gece 10 000 ossun...bize ne....isterse 110 000 ossun...ipimdeyse namerdim....
emme....salı günü yıkılsın...bu yeter bize....
degilse...paralarıda esir gacılarıda özgüre teslim ederiz....
bundan sonraki agamız o olur...ONU ANASINDAN DOGDUGUNA PİŞMAN EDERİZ....
short...shooooorrrrtttt....shoooooorrrrrrrrrrrrrrrtttttttt....
cortlamazsak iyidir...
hesap kitap yaptım.en mantıklısı SHORT gibiydi.bende öyle yaptım.kutumuzdan ne çıkarsa razıyız.
herkeşe iyi baryamlar...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...
Dow bugün %3 düşüp tüm nuları halledecekmiş Pazartesi Salı her gün %5 çıkacakmış. - SDHA- Süt Danası Haber Ajansı
DOW yükslemeye devem edecekmiş Salşı günü çökecekmiş. - YAHA- Yavru Ayı Haber Ajansı
DOW düşüp kalkıp kötü yola düşecekmiş ama VOB yatay açılackamış. - FHA- Flatos Haber Ajansı
Tatil boyunca sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mutlu ve kutlu olsun. -VHA- VOBiX Haber Ajansı
[QUOTE=SEYYAH;148439]short...shooooorrrrtttt....shoooooorrrrrrrrrrrrrrrtttttttt....
cortlamazsak iyidir...
hesap kitap yaptım.en mantıklısı SHORT gibiydi.bende öyle yaptım.kutumuzdan ne çıkarsa razıyız.
herkeşe iyi baryamlar...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...[/QUOTE]
SEYYAH kutusuna gienelr havayı alıyor son zamanlarda. Hele bir bayan teklife bir YOKUM dedi. Acun'u dövecek sandıydım.
ahanda bayram kartı .. o boynuzluyu kestik .. bayramda dağıtacaz etini .. hhehehhe :D:D:D
cümleten hayırlı bayramlar ..
[CENTER][URL=http://img140.imageshack.us/i/520581180414f2f54d2.jpg/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2159/520581180414f2f54d2.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[quote=jani;148433]usaglar harb bitti...
az gittik uz gittik arpa boyu yol gittik...tam maliyetime geri geldi kapadı...59 700....
sıfıra sıfır elde var sıfır....
demir de olmazsa havayı tam alacaktık...
usag akıllı...
baktıkı en kolayı gacı esir almak...düştü onların peşine....hepsi onda...
maraşal bu tatil boyunca demir in peşinde....[/quote]
komutan saldım esirleri yenisini tazesini alacam .lelele
herkeSin bayramını kutlarım. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öperim.:) SEVGİYLE KALIN
[quote=ÖZGÜR EFE;148431]Geçen bayrammıydı tam hatırlamadım inan.Uzun bir tatil vardı onda terse gelmiştin ,umarım bu sefer terse gelmezsin hepimiz gelmeyiz umarım.Gapların telafisi zor oluyor çünkü.
Alıntı yapmamışım Sayın Borsacı Özgür e yazdım.[/quote]
İşte short girmiştim o bayrama. Terse gelmiştim çok pis..
[U]Tekrar terse gelmek istemiyorum[/U]....Bu sefer uyandım.. Terse gelmek istmiyorsan mantığa aykırı oynayacaksın....
[U]Short için aşırı yükselmesi ve psikoloji dışında hiçbir gerekçem yok..[/U] [U][B]Bu gerekçesizlik de önceden bana çok kaybettirdi[/B][/U]
Düşündüm bulamıyorum. .. Neye göre aşırı yükselme zaten dow 16 bin mi oldu ?...
Long içinse çok gerekçem var. Buradan 65000 ciddi bir kar rakamı ya da zarar.... Alttaki imzayı oku...
saygılar..
..
DEMEKKİ NEYMİŞ...
bugün ve pazartesi...dow çıktıkca...biz hep bir agızdan ne diyecegiz...
HAY MAŞALLAH...HAY MAŞALLAH...diye inliyecegiz...sinsi sinsi....
salı günü yıkılmazsa....birbirimizle vedalaşıp intihar edecegiz....
celcuki ve maraşalı ben bizzat furur sonra intihar ederim...yoksa bizden sonra ikiside long olur....
arkadaşlar...
bayramınız kutlu ossun...hep böyle neşeli ve güzel ossun...
dow 9827 de çıkıyor...HAY MAŞALLAH HAY MAŞALLAH....ha ha ha
[quote=jani;148450]dow 9827 de çıkıyor...HAY MAŞALLAH HAY MAŞALLAH....ha ha ha[/quote]
opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
(ayrıca kapanış tahminim 96xx dir....
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii
.leleleBayramınız bu günden kutlu olsun.lelele
[quote=Astatin;148453]
opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii[/quote]
İddiayı kabul ediyorum astatincim. Neyine istersen sen söyle hesabına geçiyim )
9600 lü herhangi bir rakamda kapansın . arabamı bile veririm.
[quote=BORSACIOZGUR;148455]İddiayı kabul ediyorum astatincim. Neyine istersen sen söyle hesabına geçiyim )
9600 lü herhangi bir rakamda kapansın . arabamı bile veririm.[/quote]
arabanın markası modeli ve yılını alayım?
[quote=Astatin;148453]opsiyon yapıyorum dowa...9812 üzerindeki kapanmaz diyorum..aksini iddia edenlerle buyurun iddiaya..
xx=yy+5
2xx+2yy=295
xx i bu denklem sistemini çözerek bulabilirsiniz..ekkiiiiii[/quote]
bugün olmasada ptesi kapatır.:o
Çarşambayı bekleseydik flat eyi olacaktı arkadaşlar neyse hayurlusu olsun artukun.Bayramda stres yapacaksınız şimdi adi Dow ve pala yüzünden
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/18/6220.bmp[/img][/url]
Beni al diye bağırmış garip son dakikalarda.
Bayramda nöbetçiyim arkadaşlar arada sırada uğrayında çay kahve ikram edeyim.
[QUOTE=Larossıan;148459]Bayramda nöbetçiyim arkadaşlar arada sırada uğrayında çay kahve ikram edeyim.[/QUOTE]
Abi geçen bayramda nöbetciydin tatillerde genelde burda oluyorsun (yanlış hatırlamıyorsam) Hayırdır? özel bir nedeni varmı?
[quote=Astatin;148456]arabanın markası modeli ve yılını alayım?[/quote]
lincoln navigator ) şaka şaka bizim patronun vardı bundan benimki dötü boklu bi focus anca...
ama istersen 1000 ytl sine iddiaya girebilirim ) cidden hesabına geçiririm hemen.
[quote=BORSACIOZGUR;148461]lincoln navigator ) şaka şaka bizim patronun vardı bundan benimki dötü boklu bi focus anca...
ama istersen 1000 ytl sine iddiaya girebilirim ) cidden hesabına geçiririm hemen.[/quote]
forum iddiası en fazla bir balığa olur..ama vazgeçtim....çok geç yanıt yazmışsın:D:D
Yazıklar olsun voborsanın azılı ayılarına, siz shortlara böyle mi bakıyorsunuz :D 59000 de bıraktık gittik, bi de kapanışa bak...
Aslında sabah 59000 kırılmayınca dedim longla, UV sistem daha sat vermedi ama yola çıkacam diye longlamadım. Gerçi longlasam da yine bayrama SAT ta girecektim. saatlik de AL vermiş ama benim eski 10dk kapanışa yakın SAT vermiş tek tesellim bu... Herkes fazla longçu olmuş bu açıdan da mutlu oldum yazılanları okudukça.. Mart ayının tersini yaşıyoruz şuanda. O zaman da yurt dışı yeni dipler yaparken biz yapmıyorduk, yükselişlere de fazla tepki vermiyorduk. Burada bu durumu sorguladığım da, bazıları "PY Nisan vadede ağzına kadar short" biz imkb 100 de 18000 leri göreceğiz diyodu. Sonrası malum...
Şimdi de herkes ne diyor, PY ağzına kadar long, burayı 65 hatta 75 bin yapar... Yurt dışı yeni yüksekler yapıyor biz eski tepeye bile gidemedik. Bence tam mart ayının tersi...
[quote=jani;148447]DEMEKKİ NEYMİŞ...
bugün ve pazartesi...dow çıktıkca...biz hep bir agızdan ne diyecegiz...
HAY MAŞALLAH...HAY MAŞALLAH...diye inliyecegiz...sinsi sinsi....
salı günü yıkılmazsa....birbirimizle vedalaşıp intihar edecegiz....
celcuki ve maraşalı ben bizzat furur sonra intihar ederim...yoksa bizden sonra ikiside long olur....[/quote]
ben katılmadın shorta nasıl terse dustunuz anlamadım kı :) allahım yoksa ters indikatorlugum kaybolduda haberım mı yok :)
dowda 9830 olmus bu arada .. üüüüüüüüüüüü allahtan ümit kesilmez 2 gun daha var...
[quote=Astatin;148464]forum iddiası en fazla bir balığa olur..ama vazgeçtim....çok geç yanıt yazmışsın:D:D[/quote]
Sakın dow yükselmiş ondan olmasın ) Hatta bugün 9850 yi de kıracak ondan olmasın sakın ))
Drenç 9830 var.Geçerse 10.062 hedeflar.
Bu yazım genele...
Bakın şimdi
[B]DOW buralarda 9830 larda [U]çok tutunursa eğer[/U] [/B][B]9850 yi kırabilir[/B].
Bu seviyelerde de kapanabilir..
[U][B]9850 kırılırsa eğer pazartesi salı 10200 görürüz[/B][/U].. [U]Arada boşluk var çünkü....[/U] Bugün Kırılmazsa da görebiliriz..
[B][U]Dow 10200 ü görürse eğer. Pazartesi 61000 gaplı açılırız..[/U][/B]
Çarşamba IMF heyetinden birinin eline 150 200 bin dolar sıkıştırıverirler. Çıkar bıdı bıdı olumlu sözler sözler söyler [U]hatta anlaşmaya yakınız der[/U] ....Al sana 63000 .
[U]Aga amacına ulaştı[/U]. Daha ne olsun..
[B]Hayret göz göre göre[/B]... [U][B]Seans sonu aga bile py tutup mal alırken. Piyasanın yukarı gideceği bu kadar belliyken. [/B][/U]
[U][B]Üstelik tüyoyu da almışken.[/B][/U] (herkes biliyor bilmeyen var mı )
Siz hangi mantığa dayanarak short kalıyorsunuz.
Biri bana açıklar mı ? . Ben de bileyim..