-
[quote=abka;14911]uzlaşmadaya yakın long veya short...bu mantıken yanlış değil..cünkü uzlaşma olması için aynı fiyattan [COLOR=blue]yüksek hacim lazım[/COLOR](1.000 kont)..ama [COLOR=blue]belli dip veya tepelerde oluşan abartılı hacim genelde dönüşü gösterir..[/COLOR]dolayısıyla
eger trent yoksa dar aralıkta uzlaşmaya yakın pozisyon değişikliği çogunlukla doğrudur..[COLOR=blue]ama trentde adamı yakar..[/COLOR][/quote]
evet genelde uzlaşmaların önüne yazıp kazancı alıyorum
böyle mantıklı
kazancı cebe atıp tekrar baska pozisyon deniyorum
-
[quote=abka;14911]uzlaşmadaya yakın long veya short...bu mantıken yanlış değil..cünkü uzlaşma olması için aynı fiyattan [COLOR=blue]yüksek hacim lazım[/COLOR](1.000 kont)..ama [COLOR=blue]belli dip veya tepelerde oluşan abartılı hacim genelde dönüşü gösterir..[/COLOR]dolayısıyla
eger trent yoksa dar aralıkta uzlaşmaya yakın pozisyon değişikliği çogunlukla doğrudur..[COLOR=blue]ama trentde adamı yakar..[/COLOR][/quote]
evet genelde uzlaşmaların önüne yazıp kazancı alıyorum
böyle mantıklı
kazancı cebe atıp tekrar baska pozisyon deniyorum
-
[QUOTE=AMON RA;14898]49000 den long! Hayırlısı olsun.[/QUOTE]
longları 225-250 ve 275 ten postaladım +.
-
[QUOTE=AMON RA;14898]49000 den long! Hayırlısı olsun.[/QUOTE]
longları 225-250 ve 275 ten postaladım +.
-
ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir
-
ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir
-
sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.
-
sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.
-
[QUOTE=abka;14917]sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.[/QUOTE]
48550 idi yanlış hatırlamıyorsam .. Hatalıysam ltf düzeltilsin .
-
[QUOTE=abka;14917]sabahki ilk uzlaşma kaçtı..tşkler.[/QUOTE]
48550 idi yanlış hatırlamıyorsam .. Hatalıysam ltf düzeltilsin .
-
[QUOTE=Ronaldinho;14916]ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir[/QUOTE]
Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.
-
[QUOTE=Ronaldinho;14916]ikinci seans imkbde güzel bir yükseliş olabilir[/QUOTE]
Zaten petrol ofisi ve doğan ikinci bir tavan yaparsa yükseliş kaçınılmaz olur, önemli olan 40500 ün geçilip geçilmeyeceği ondan sonraki hedef 41500.
Sevgiler.