sabah 69.550 den longlarımı yerine koydum..
69.000 deki gap kapanmayabilir çünkü spot o gapını kapattı.. onun için vob daki gap es geçilip yukarı devam diyebilirler..
Printable View
sabah 69.550 den longlarımı yerine koydum..
69.000 deki gap kapanmayabilir çünkü spot o gapını kapattı.. onun için vob daki gap es geçilip yukarı devam diyebilirler..
€/JPY 110,91'den long.
stop 110,79
TP: yürü be koçum kim tutar seni. :D
Günaydın Dostlar............Hayırlı kazançlar..
günaydın,iyi seanslar !
[quote=jerfin;252085]sabah 69.550 den longlarımı yerine koydum..
69.000 deki gap kapanmayabilir çünkü spot o gapını kapattı.. onun için vob daki gap es geçilip yukarı devam diyebilirler..[/quote]
tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :)
tebrikler,dün 600 den alıcıyım demiştin sanırım..
[QUOTE=YAVUZHAN;252095]tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş :)
tebrikler,dün 600 den alıcıyım demiştin sanırım..[/QUOTE]
evet, dün bekledim o salınımı ama inmediler aşağı.. sabreden derviş hesabı bugün verdiler istediğim yerden...lelele
sabah gab iyle görülen en düşük seviye 69450 ki günlük ortalamamız..
bu açıdan epey anlamlı dönüş yeri..
bu seviye üstünde kalındıkça yukarı iştah daha fazla olacaktır diye düşünüyorum..
ema55 seviyesinde zorlanıyor.İkinci deneme de başarısız oldu.70 üzeri al konumunda olmuş olacak.Longlarla izlemeye devam şimdilik.
[quote=unlimitted;252092]€/JPY 110,91'den long.
stop 110,79
TP: yürü be koçum kim tutar seni. :D[/quote]
111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...
[quote=unlimitted;252122]111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...[/quote]
ulemm ulemmmmm!!!
10 saniye farkla bana yapılacak şey mi lem bu!
totoşlar yaaa...
[quote=unlimitted;252122]111,07 flat.
beğenmedim. topuklamakta fazla zorlandı...[/quote]
siz kapandınız almaya başladı teresler.fx te stopun nereye yazıldığını görme şansları var mı acaba?Stop yığılan yeri yakıp sonra yola devam edebilirler bu durumda.
[quote=hpy;252128]siz kapandınız almaya başladı teresler.fx te stopun nereye yazıldığını görme şansları var mı acaba?Stop yığılan yeri yakıp sonra yola devam edebilirler bu durumda.[/quote]
teorik olarak kurum içi tabii ki görüyorlardır.
ama bütün foreks şirketleri ayrı ayrı bankalarla çalıştıkları ve bankalarla anlaşmaları gereği aynı paritelerde bile farklı kurumlara farklı fiyat sundukları için belli bir havuzda toplanan bir data yok.
zaten benim forekste olma sebebim de bu. :)))