[quote=trader38;265733]cenk abi teprik ederim güzel tahmindi ancak bugünki hareketi ben dün akşamdan çizmiştim bile :P.lelele.lelele.lelele
[/quote]
taredrım doğrusun,;)
seni de teprik ederim....brv.brv.brv
Printable View
[quote=trader38;265733]cenk abi teprik ederim güzel tahmindi ancak bugünki hareketi ben dün akşamdan çizmiştim bile :P.lelele.lelele.lelele
[/quote]
taredrım doğrusun,;)
seni de teprik ederim....brv.brv.brv
73800 de uzun ortalama var,üstüne çıkılırsa hareket güçlenebilir..
spotta 73600 kapadı ki 0 makas var şuan..
73800 üstünde kalabilirsek makası yapıştırır pala ekstradan..
[IMG]http://www.thedigeratilife.com/images/penny-stocks-bull-rider3.jpg[/IMG]
etr de 73675 ten long ladı..
katmerlenecekmi bakalım ?
[quote=ATHLON;265739]buyruns nicole sherzinger ...:))
asti bana kızmadan hemen bunu yapıstırır yemee kacarım...:)))
eheueheu[/quote]
athlon pathlon,
teprik ederim,iyi yakalamışsın,;)
asti bayağı güzelmiş yaa...:p:::
[quote=seagate;265738]adamlar hiç bişey sallamıyor uçar burası tahminim üwwwwww
:( :( üwwwwwww paranın gücü ühüühühühü[/quote]
nikkeinin %3 ü ne ne oldu::: çökmüyomuyuz?:p:p:p
üvvv saatlikte al çıktı sistemlerden 700 itibariyle , kapanıs bu sekılde olursa yenı sınyal yenı sans demek gerekecek :)
daily sistemde de zate 73200 itibariyle aldaydı 1000 pointlik hedeffine 500 puan kaldı...
[quote=Kennym;265752]üvvv saatlikte al çıktı sistemlerden 700 itibariyle , kapanıs bu sekılde olursa yenı sınyal yenı sans demek gerekecek :)
daily sistemde de zate 73200 itibariyle aldaydı 1000 pointlik hedeffine 500 puan kaldı...[/quote]
Benim 15'lik alda zaten görüntüsünü koymuştum, daytrading sistemleri çoktaaaan long'ladı, fiyakası fena bozulmuş olan 60'lığım da geçici al çakıyor... Short'da dikkatli olmak lazım...
stratejist abi 74050 çıkıyor tobo ölçtüm mesurayla :)
[quote=trader38;265751]nikkeinin %3 ü ne ne oldu::: çökmüyomuyuz?:p:p:p[/quote]
caponlar badem oldu patron :::
[quote=trader38;265751]nikkeinin %3 ü ne ne oldu::: çökmüyomuyuz?:p:p:p[/quote]
yok usta çökmüyor namıssızlar ühühühühühü üüüüüüüüü:mad::mad::mad::mad:
işlerine nası gelirse pehhhh
74.175'deki Fibo hedefinde long'ları flat'lerim ve bugün daha poz açmam... Geceye her türlü flat... Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum... :..:
stoplar patır patır patladı :) cumaya gidmiyo kefere pala.. neyse bu sınyal es gecıp cumaya kalaım ... kolay gele...
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
vay canına 73.800 nokta atışım badem oldu...;)
işin şekli değişiyor...
doğrudan yukarı gidebiliriz...
etr ,str alda...:::
[quote=seagate;265755]stratejist abi 74050 çıkıyor tobo ölçtüm mesurayla :)[/quote]
Seagate patronum, ben grafikte short'lar için o TOBO'dan daha korkunç şeyler de görüyorum, TOBO hedefinden sonra hafif aşağı eğimli yatay hareketten sonra roketleyerek tarihi zirve yenileme gibi bir senaryo oluştu kafamda... I am sorry patron, I am so sorry.... üvvvv...
spotun 73600 kapaması işini kolayladı palanın..
ekranı kapasakmı :)
tobo hedefine vardı diyelim düş ulennn
teorik fiyata geldi namıssız bu pala yaaa çok kıl oldum ühühühüh
stratejist patron bende uçar diye düşiniyorum ama bakalım üwwwwwwwww :(
ema55...........73.516
[quote=seagate;265767]tobo hedefine vardı diyelim düş ulennn
teorik fiyata geldi namıssız bu pala yaaa çok kıl oldum ühühühüh
stratejist patron bende uçar diye düşiniyorum ama bakalım üwwwwwwwww :([/quote]
Beni short'lar için asıl DAX üzüyor... Huyunu suyunu çok iyi bilirim, 6250'yi tekrar test etmeden düşmez o alçak, o da düşeceği varsa... Bizim için minimum tekrar 75.000 demek bu... üvvv...
74050 den 74500 e kadar önü boş..
bunalımdayım lan bu son 1 haftada 3 oldu be...yazıklar olsun be...biz +300 lere tav oluyoruk malı kaptırıyoruk...gahretsin...
mal koptu be...sabah 73.275 ten LONG tuk anasını satayım böyle işin...
gudurdu PALA...
[quote=TÜRKOĞLU;265775]bunalımdayım lan bu son 1 haftada 3 oldu be...yazıklar olsun be...biz +300 lere tav oluyoruk malı kaptırıyoruk...gahretsin...
mal koptu be...sabah 73.275 ten LONG tuk anasını satayım böyle işin...[/quote]
dünkü gibi 300 puan gevşeme rica et paladan patron,belki 1000 çakar yine :D
sağlık olsun !
Long'lar da 74.050'den flat... Yemişim Fibonacci'yi... :)
Bugünlük daytrading karım 850 puan oldu... Çok karlı işmiş bu daytrading yaw... :..: Swing işiyle kendime boşa mı işkence ediyorum ne... :)))
bende flatladiydim üwwww 600 den shortladım geri ühühühüüh vay anasını üwwwwwww :(
500 puvan zarar üwwwwwwww bi dünyaa adette yüksek ühühüühhü moral 0 üühühüühühühhü
[quote=The Tatar;265776]dünkü gibi 300 puan gevşeme rica et paladan patron,belki 1000 çakar yine :D
sağlık olsun ![/quote]
moralim bozuldu yaw...üwww :o:o
[quote=Strategist;265777]Long'lar da 74.050'den flat... Yemişim Fibonacci'yi... :)
Bugünlük daytrading karım 850 puan oldu... Çok karlı işmiş bu daytrading yaw... :..: Swing işiyle kendime boşa mı işkence ediyorum ne... :)))[/quote]
stropatron sana demiştim ben...:D
sen doğuştan daytradersin abim...:cool:
[quote=TÜRKOĞLU;265780]moralim bozuldu yaw...üwww :o:o[/quote]
Patron sana daha iyi bir flat'leme stratejisi lazım. Bu Bollinger Stoch olayları senin yapına uymadı...
Mesela 2 önceki barın en düşüğünden trailing stop falan yapmayı denesen? Ya da WMA 6 WMA 10'u ters yönde kesene dek çıkmasan falan?
[quote=seagate;265778]bende flatladiydim üwwww 600 den shortladım geri ühühühüüh vay anasını üwwwwwww :(
500 puvan zarar üwwwwwwww bi dünyaa adette yüksek ühühüühhü moral 0 üühühüühühühhü[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;265780]moralim bozuldu yaw...üwww :o:o[/quote]
moralinizi bozmayın ya...;)
5 dk lıkların mevsimi kesinlikle,her sinyal kazandırıyor bu aralar..
tabi bu günlerin akabinde çarpılacakları günlerde çok yakın :)
keyfini sürmek lazım..
[QUOTE=abka;265641]73250 den long devam..ralli olsun...sat deyinceye kadar long.[/QUOTE]
kafadan flat...
sat deyinceye kadar bekle..starejist fibonaci falan dedi uzun kapattım..
73000 ten long devam no islem
Bir önceki barın en düşüğü geçilmeden karı almam diyen bir kişi 73.500'lerden buraya kadar gelirdi. 3 önceki bar diyen 73.200'lerden gelirdi... Mevcut flat'leme stilleriyle tatmin olmayanlar buna bir bakabilir...
Ayrıca her zaman poza girmek için de x önceki barın geçilmesini beklemek çok sağlam bir anti-çarpılma filtresidir... ;)
[quote=Strategist;265783]Patron sana daha iyi bir flat'leme stratejisi lazım. Bu Bollinger Stoch olayları senin yapına uymadı...
Mesela 2 önceki barın en düşüğünden trailing stop falan yapmayı denesen? Ya da WMA 6 WMA 10'u ters yönde kesene dek çıkmasan falan?[/quote]
evet sevgili strategist girişler neredeyse cuk oturuyor ama çıkışlar tam harakiri yani.erken kaptırıyoruz malı arkasından bakıyoruz.sırf bu hafta 3.000 puan filan kaçan fırsat var.
BOLL BAND ben çözemedim bazen alt üst banda çarpıp dönüyor bazende başlıyor bandı sürüklemeye trende dönüşüyor.nerden bilecez ne zaman dönecek ne zaman sürükleyecek?
STOCH ta yatayda güzel çalışan bir indic.ralliler şelaler hep aşırı alım-satımda geliyor.
çıkış için bir güzellik düşünmek lazım.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;265780]moralim bozuldu yaw...üwww :o:o[/QUOTE]
Patron bereket versin de bende 700-750 aralığında kapadım uzunları
sonuna kadar beklediğimizde bi hinlik çıkıyor ( dünkü gibi)
bence fazla yukarı gidemez biraz geri gelmesi lazım 60 dk lıklar hala satta
ama dahada hızlanır ala geçerlerse uçar gider.
[quote=Kennym;265760]stoplar patır patır patladı :) cumaya gidmiyo kefere pala.. neyse bu sınyal es gecıp cumaya kalaım ... kolay gele...[/quote]
cumada cepten yapıyorum işlemlerimi :):)
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 79.900
3.Direnç : 77.800[/B]
[B]2.Direnç : 75.700[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.300[/B]
[B]Pivot : 73.600[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.200[/B]
[/COLOR][B]2.Destek : 71.500[/B]
[B]3.Destek : 69.400[/B]
[B]4.Destek : 67.300[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.650[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 74.675[/B]
[B]2.Direnç : 74.025[/B]
[B]1.Direnç : 73.575[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.225[/B]
[/COLOR][B]2.Destek : 71.775[/B]
[B]3.Destek : 71.125[/B]
[B]4.Destek : 70.150[/B]
direnç olarak 74.300 ve 74.675 var önümüzde...:::
geri gelirse 74.025 ve 73.600 destek var...:)))
bu yukarı hareket tepkiyi aştı,dalga yapıma uygun olarak yeni tepeler önümüzdeki günlerde gelmeli...
sürpriz yokkk.....:)))
[quote=TÜRKOĞLU;265791]evet sevgili strategist girişler neredeyse cuk oturuyor ama çıkışlar tam harakiri yani.erken kaptırıyoruz malı arkasından bakıyoruz.sırf bu hafta 3.000 puan filan kaçan fırsat var.
BOLL BAND ben çözemedim bazen alt üst banda çarpıp dönüyor bazende başlıyor bandı sürüklemeye trende dönüşüyor.nerden bilecez ne zaman dönecek ne zaman sürükleyecek?
STOCH ta yatayda güzel çalışan bir indic.ralliler şelaler hep aşırı alım-satımda geliyor.
çıkış için bir güzellik düşünmek lazım.[/quote]
Bende de kaçan karlar, zarardan çok canımı sıkıyor. Binlerce puan gap yiyorum, beni hiç neşesiz görmemişsinizdir. Ama 750 puanlık ralli kaçırsam ter basıyor.. :) O yüzden stratejilerim de sistemlerim de buna göre ayarlı.
Çıkış girişten daha önemlidir diyor birçok ünlü trader amca (başta Chuck LeBeau)
Chandelier Exit denen birşey var, belki yukarıda anlattığımdan başka o da denenebilir. Mevcut barın en yükseğinden mesela 3 ATR aşağıdan trailing stop ile takip etmek...
Böyle birçok strateji var. Mutlaka biri trader'ın karakterine uyar.
[quote=oguzhan;265741]Patron önceki yazından az evvel biraz uzamıştım 700--750 civarı kapadım
tebrikler.
Not (Yazı gayet anlaşılır biçimdeydi bi okuyuşda anladım diyerlerini okuyup anlayıp çözesiye kadar atı alan Üsküdarı geçyodu.)[/quote]
abi eğer pozisyonum yoksa, göstergelerin yorumunu direkt yazınca olmuyor, etkilenen oluyor. e madem göstergeler öyle diyor, neden poz yok diye sormazlar mı adama...
o yüzden satır aralarına gizliyordum ben herkes pozisyonunu kendi değerlendirsin diye. benim piyasa yazılarımın çoğu, pozisyonda olan arkadaşlar terste kaldığında stoploss'larını daha kısa kessinler diye yazılmış yazılardır.
[quote=abka;265788]starejist fibonaci falan dedi uzun kapattım..[/quote]
Yemişim Fibonacci'yi... :..: ;)