du baham bi ekşın sezdim
Printable View
du baham bi ekşın sezdim
hacı benim çıkmam lazım..en son bilgır da braktım sana..kapanışta pirinç görürsem senden bilirim
[QUOTE=Astatin;450927]hacı benim çıkmam lazım..en son bilgır da braktım sana..kapanışta pirinç görürsem senden bilirim[/QUOTE]
Çokonat olayını bi çözelim ama :)))
ohaa da..ule fileks senin elinin ayarı yokmu arkadaş...:) bılgır pilavını 3 porsiyon yapmışın...hehehe.. yalnız suda yiterince beklettin inşallah..gece Sivastopol gıyılarını dövmeyek sonra...hehehe..
şindi yalnız bu graşış benim matruşka takozdan m ı oldu yohsam sen mi becerdin..yok yok gurur meselesi yaptığımdan deil..sendense söyle de, uğraşmayak bir daha grafik leyin meyin..vobu sana teslim edek ben grafik yerine bol bol çokonat upload edem sana..he.....he de hacının yerine gidelim
[QUOTE=Astatin;450940]ohaa da..ule fileks senin elinin ayarı yokmu arkadaş...:) bılgır pilavını 3 porsiyon yapmışın...hehehe.. yalnız suda yiterince beklettin inşallah..gece Sivastopol gıyılarını dövmeyek sonra...hehehe..
şindi yalnız bu graşış benim matruşka takozdan m ı oldu yohsam sen mi becerdin..yok yok gurur meselesi yaptığımdan deil..sendense söyle de, uğraşmayak bir daha grafik leyin meyin..vobu sana teslim edek ben grafik yerine bol bol çokonat upload edem sana..he.....he de hacının yerine gidelim[/QUOTE]
eyi demledim eyi :p çokonat çokonat dedik cidden canım çekti ha ne kdr zaman sonra :D ilk market temasında edinicem patron bi dene.. .lelele
asti ne sildin ha? hah?
[quote=flexy;450944]asti ne sildin ha? hah?[/quote]
son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış..oydu yani..sıkıntı yok... istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin
haci bu arada bi haber filan gelmedi dimi..yani kendi doğal dengesi içinde düştü dimi..?eyleyse dow a hiç bakmayak devamı varrr....bırrr..bizim haftalık grafı öne alabilecekmiyiz acep yarın ahuşam
[QUOTE=Astatin;450945][B]son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış[/B]..oydu yani..sıkıntı yok... istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin[/QUOTE]
şimdi aynı olay için noluyo yaw diyodum..
[QUOTE=Astatin;450946]haci bu arada bi haber filan gelmedi dimi..yani kendi doğal dengesi içinde düştü dimi..?eyleyse dow a hiç bakmayak devamı varrr....bırrr..bizim haftalık grafı öne alabilecekmiyiz acep yarın ahuşam[/QUOTE]
Yok yaw sanmıyorum haber maber..kendi halinde kelebekler gibi graştı..
Matriks'te sinyaller kaybolup geri geliyor falan diye konuşuyoduk ya zamanında.Arayınca, ya sorunu anlamıyolardı yada ispatlayınca hee bi bakalım biz ona diyolardı ama sonuç yoktu.Otomatik işlem olayları başlayınca ellerinde patlıcak mecburen çözecekler demiştim bi ara..An itibariyle patlamış hacı..Umarım artık çözerler yoksa millet dava açar kurtulamazlar..
Ne adamlar yahu, 3-4 sene önce bikaç hafta telefonda dil döktüm böyle böyle diye..
[quote=Astatin;450945]son işlemi ceptem gecikmeli 300 gördüm, kapanış 775 ne ayak diyeceydim de, uzlaşma olayıymış..oydu yani..sıkıntı yok... [B]istersen dow u da sana emanet edip gideyim he..istermiyin[/B][/quote]
hacı...aceba bu mesajı yannışmı ifade ettim...ne iş +170 dow filan
[QUOTE=Astatin;450974]hacı...aceba bu mesajı yannışmı ifade ettim...ne iş +170 dow filan[/QUOTE]
tünele giriyorum :D
[quote=flexy;450987]tünele giriyorum :D[/quote]
manş tüneline deil herhalda.. :D
dobre....vandalyüs..şahsen +1000 puan bekliddim...biraz abartman yaptı...gaplan boynumuzdan yakalamış olabilir filex... ah ah ..alacaydık o pianları.... bir trend hayali uğruna ya Rab ne tradeler gaçıyor
[QUOTE=Astatin;450990]dobre....vandalyüs..şahsen +1000 puan bekliddim...biraz abartman yaptı...gaplan boynumuzdan yakalamış olabilir filex... ah ah ..alacaydık o pianları.... bir trend hayali uğruna ya Rab ne tradeler gaçıyor[/QUOTE]
Abi, şimdi o pıvanlar kaçıyo gibi geliyoda çiz altını onun, bi çiz altını :D
Bögün, önümüzdeki 2-3 haftanın gaderi çizilecek ganaatimce..Her şey olabilir...Misal, bugün de bu hülülülü açılış sonrası yine verirlerse sonrası en az bir gontrat byhar mesafesi dahadır... 87000 filan...kim bilür belküde selçuklu gralın "e" sidir hedef...Yoh bugün buralarda veya daha artı gapatırsa gılçıksız 102000 lere doğru yollanabilür ilk etapta belkide sazan gralın final gountdownuna 12x.000 lere
hacı fileksi,
saldırıyor hacıanesti,
[QUOTE=Astatin;450997]hacı fileksi,
saldırıyor hacıanesti,[/QUOTE]
patron, apsd'den dolayı yine miş gibi geliyo..bakiciiz
ivit bana da öyle geliorrr...amma 94700 altında kapatmazsa bu bugün, durumlar sakata gelebilir..94700 mühüm..hakkaten bugün "başgomutanlık meydan muharebesi" ayarı bir gün..
[IMG]http://i42.tinypic.com/5esnti.png[/IMG]
Işın gılıçları çekildi be ya :D yürüyün cedayoğulları
hakkaten yaw..bizim EW cedaylar hangi safta girecekler savaşa..Opsiwan, Selçuklu? gerçi selçuklu jedı vob d aişlem etmiyirdi ama...
yeni imza...günün manasına istinaden
hacı yine aynı ey oldu..-1500 apsd oldu..fiyat maxlarda gezerken bu kez +2600 e döndü...du yu andırstend mi
bir sonraki imzam, herşey planlandığı gibi giderse "Take no prisoners, give no mercy" olacak..yok işler ters giderse "acuyun abüüü, biz ettik siz eylemeyin" şeklinde olacak
[QUOTE=Astatin;451010]bir sonraki imzam, herşey planlandığı gibi giderse "Take no prisoners, give no mercy" olacak..yok işler ters giderse "acuyun abüüü, biz ettik siz eylemeyin" şeklinde olacak[/QUOTE]
:..::..::..::..: buzlu badem yaparım bende
Matruşka Forms (tachoz or ed) - Reloaded..Şinci burda bu şifre olabilir mi...Burada içiçe aynı formasyondan var..en dıştada dev bir tene var..aynı matruşka gibi... matruşka kimün olayı..rusların..rusların sembölü ne..ayı...? :)...(şife çözümü,şort poz perspektifi ile yapılmıştır..taraflıdır...yoksa yukarı da kırar mı..kırabilir..ama şifre çözümü hoş geldi bana..hehe)
[IMG]http://i44.tinypic.com/mwzj1c.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;451013]Matruşka Forms (tachoz or ed) - Reloaded..Şinci burda bu şifre olabilir mi...Burada içiçe aynı formasyondan var..en dıştada dev bir tene var..aynı matruşka gibi... matruşka kimün olayı..rusların..rusların sembölü ne..ayı...? :)...(şife çözümü,şort poz perspektifi ile yapılmıştır..taraflıdır...yoksa yukarı da kırar mı..kırabilir..ama şifre çözümü hoş geldi bana..hehe)
[IMG]http://i44.tinypic.com/mwzj1c.png[/IMG][/QUOTE]
:D:D Mantıklı.Da vinci, kitabında bu konuya gönderme yapmıştı.Bak, taaaa kaç sene önceden görüyosun dimi? :::
Ve hatta, bu şifre çözümü çok etkilemiş kendini, o tarihten sonra vinc imalatına başlamış.Artık nasıl bi etki bıraktıysa..
Pala,
Kavgaya davet etti bizi...
Daveti kabulumuzdur..
İki posta daha vurdum burdan..eşhedü...pençelerim sızlıorrrr
[IMG]http://i41.tinypic.com/iyh2lt.png[/IMG]
BİRAZ DA EĞLENELİM . . .
FLAŞ HABER !!!
BİR İHBARI DEĞERLENDİREN İSTANBUL MALİ ŞUBE EKİPLERİ
VATANIN BÖLÜNMEZ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNE KAST ETMEYE YÖNELİK EYLEM YAPMAK
AMACIYLA VOB DA DURMADAN SHORTLAYAN BİR ÇETEYİ ÇÖKERTTİ :)
YAPILAN AÇIKLAMADA UZUN SÜREN BİR TAKİBİN SONUCUNDA MALİ POLİSİN İSTANBUL’UN ÇEŞİTLİ
YERLERİNDE EŞ ZAMANLI YAPTIĞI OPERASYONLARDA
KOD ADLARI SN. ASTATIN VE SN . FLEXY OLAN İKİ AZILI SHORTÇUYU BİLGİSAYARLARININ
BAŞINDA ORA BURA SHORT ÇEKERKEN SUÇÜSTÜ KISKIVRAK YAKALADI .lelele
ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR YETKİLİ ;
“TAYYİP BABANIN KESİN EMRİ VAR . ÜLKEMİZDEKİ MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK HAVASINI
BOZMAK İSTEYEN DIŞ DESTEKLİ BU SHORTÇU TAKIMINA KARŞI GEREKEN HER TÜRLÜ
TEDBİR ALINACAKTIR “ ŞEKLİNDE KONUŞTU .
SN.ASTATIN VE SN. FLEXY ‘E AİT BİLGİSAYARLARDA YAPILAN ARAMALARDA
YÜZLERCE SHORT KONTRAT ELE GEÇİRİLEREK İMHA EDİLDİ .dng.dng.dng
[quote=gnome;451021]BİRAZ DA EĞLENELİM . . .
FLAŞ HABER !!!
YAPILAN AÇIKLAMADA UZUN SÜREN BİR TAKİBİN SONUCUNDA MALİ POLİSİN İSTANBUL’UN ÇEŞİTLİ
YÜZLERCE SHORT KONTRAT ELE GEÇİRİLEREK İMHA EDİLDİ .dng.dng.dng[/quote]
:D:D geçen hafat geleylerdi, yüzlerce değil binlerce ele geçirirlerdi...:D
YES WE ARE...Şortcular Organize Trade Örgütü:p
[quote=Astatin;451020]Pala,
Daveti kabulumuzdur..
[/quote]
ule daveti gabul etmeyeymiydik acaba:p
[QUOTE=gnome;451021]BİRAZ DA EĞLENELİM . . .
FLAŞ HABER !!!
YÜZLERCE SHORT KONTRAT ELE GEÇİRİLEREK İMHA EDİLDİ .dng.dng.dng[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng yahaladılar
[quote=Astatin;451020]Pala,
Daveti kabulumuzdur..
[IMG]http://i41.tinypic.com/iyh2lt.png[/IMG][/quote]
Biraz inat var gibi. :..:
[QUOTE=Astatin;451024]ule daveti gabul etmeyeymiydik acaba:p[/QUOTE]
En haşırt senaryoda akşama badem yirik yani :D karnımız doyar sonuçta :..:
[quote=aslan;451026]Biraz inat var gibi. :..:[/quote]
Biraz değil hacı..baya var...çünkü war:D
[quote=Astatin;451024]ule daveti gabul etmeyeymiydik acaba:p[/quote]
gabul...
[QUOTE=Astatin;451039]gabul...[/QUOTE]
Glasik yaz ayları hareketi ** yaw, alcam diyo alamıyo, vercem diyo veremiyo.Pala kafada hasır şapka, ayağında terlikler, elinde gogteyıl ve nıhahaha nidalarıyla oynatıyo milleti :p
gabul deil :)
parçalı flatos hacı, aldık zaten alcağımızı :) yeni bi yer bakarıh..