-
Kafasız bu coniler yaa, petrol zengini araplara sat bu citi yi, dön başka bankayla dümene devam et, fakat durum bu değil galiba, perde arkasında bu son finans sistemi tüm dünyada ABD nin zayıflamasına göre hareket etti, özelliklede Rusya ve ortakları, çin, bu işte payı var, ama iyi oldu, Dünya bi daha eskisi gibi olmasa ne iyi, saygılar.
-
ayrışıyormuyuz ne....numara değilse
yurtdışı güniçi düşüklerde seyrederken ,biz gün içi yüksekte gözümüz....
5 ve 15 dakikalık alda......
spotta 27900 üzeri olursa uzunlar öncelikli olur..
yurtdışı yanıltabilir.. ayrışırsak.....yurtdışını kapatıp vadeliye bakmak lazım sadece bu durumda
-
[QUOTE=mbm;63696]15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
ne saglam vadelimiz varmış...
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....[/QUOTE]
gercekten saglam vadeli var..28000 üzeri satışlar karşılanıyor..
-
dolarda 5000 lot alıcı mı oluştu.1,710 da:confused:
-
[QUOTE=mbm;63696]15 dakikalıkta tobo yapmak için.. sag omuz için olabilirmi....:D
ne saglam vadelimiz varmış...
helal......
bu arada öglen yoktum...825 den uzunum....[/QUOTE]
Nası olur, öğle arası 27825 görmemişki? en düşük 27850 görüyorum ben sn. mbm, bana gelmemiş orada yazılıydım, saygılar
-
dax sıksa biraz kendini,iyi bir tobo çıkartırda...:)
fdow un izin vermesi lazım...
sabah uyumsuz dedim..bu şekilde gidemez..
yaptı düzeltmeyide bu seferde sata geldi..
-
[QUOTE=bull market;63703]Nası olur, öğle arası 27825 görmemişki? en düşük 27850 görüyorum ben sn. mbm, bana gelmemiş orada yazılıydım, saygılar[/QUOTE]
dedektif gibisiniz valla.....işte ögleden önce alıp çıktım ve o yazıyı yazana kadar yoktum....
öglen arası deyince illa 12-13.30 mu olması lazım....
üstelik saat tam 12.00 de 775 i görmüş...
ugraşmayın böyle boş şeylerle.......
-
fdowda şimdide 7670lere doğru bir çekilme gelicek gibi sonrada bugunkü dibini dener..ama bizim vadelinin canı düşmek istemiyor
-
[QUOTE=mbm;63705]dedektif gibisiniz valla.....işte ögleden önce alıp çıktım ve o yazıyı yazana kadar yoktum....
öglen arası deyince illa 12-13.30 mu olması lazım....[/QUOTE]
Estağfurullah sn. mbm, ben telefonla emir vermiştim ama fakat sadece bana gelmemişmi yoksa diye ona bozulmuştum, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;63697]Kafasız bu coniler yaa, petrol zengini araplara sat bu citi yi, dön başka bankayla dümene devam et, fakat durum bu değil galiba, perde arkasında bu son finans sistemi tüm dünyada ABD nin zayıflamasına göre hareket etti, özelliklede Rusya ve ortakları, çin, bu işte payı var, ama iyi oldu, Dünya bi daha eskisi gibi olmasa ne iyi, saygılar.[/QUOTE]
Burası yeri değil ama yazmadan edemedim. Umut ederim üye arkadaşlar mazur görür.
:) sosyolojik olarak, büyük şirketler yapıları gereği kırılganlaşır. El değişimi birşey ifade etmez. İşlemeyen şey genel sistemin kendisidir.Çok büyük uluslararası işletmeler doğaları gereği büyümenin sürdürülemeyeceği noktalara ulaştıklarında toplumsal, ekonomik, siyasal değişimleri ortaya çıkartacak şekilde yıkılırlar.Bu bir değişim süreci ve çok çalkantıyı birlikte getireceği şüphesiz. Yeni dinamiklerin de bu karışımdan filizlenmesi zaman alacak. Bakalım yaşımız gereği bu değişimlere ayak uydurabilecekmiyiz.? Toplumsal ve ekonomik olarak çok yönlü değişimlere hazırlıklı olmak gerekecektir. Toplu nüfus göçleri gibi.
Tahminlere göre, ,Avrupa ülkelerinde ki yabancı nufüs, 2025 yılında kendi nufüslarının %50 sini geçecek. Türkiye bu ekonomik dengede hizmet sektöründe yer alabilir mi?. Turizm mi? Hindistan olabilir miyiz? veya Bize biçilen rol ne olacak.
Merak edenler için imanuel Wallerstein , liberalleşme sonrası (after liberalism) okunmasını şiddetle tavsiye ederim.
sayg.
-
[QUOTE=bull market;63707]Estağfurullah sn. mbm, ben telefonla emir vermiştim ama fakat sadece bana gelmemişmi yoksa diye ona bozulmuştum, saygılar.[/QUOTE]
no problem..
demekki mesaiden erken kaçmışız..saat tam oniki olmadan...
he heee...:D
-
dax ve fdow satta......
vadeli alda....spot tam sınırda.. verecegim,vermeyecegim,karar veremedi hala...
bu tablo ile nasıl olur bilmiyorum...
spot verirse yurtdışını takmazlarda...
yada takarlarmı.....:)