-
[quote=Demirci;148489]Görüldüğü üzere pala dayı yanıltmadı...dirençlerde kapattık...
şortcuları toplu halde mezbahaneye götürmüş oldu....
dow bu akşamda yeşil kapadı...p.tesi ve salıda muhtemelen slow ralli ile yeşillere devam edecektir. Hedef net olarak önce 10.200 ler sonra 10.400-500 ler...
Bu bize nasıl yansır çarşamba günü...tabiki bobide önce 61500 leri ziyaret ederiz ufak silkelemelerle...eski zirveye dikti gözünü..61950...
Selçuklu uzun girerek doğru yaptı bence....riski aldı karıda alacaktır...
Yola devam...herşey yukarıyı işaret ediyor...
iştah...not artırımı (görünüm artırımı, bu kadar kriz ortamında artan görünüm bile not artırımı değerindedir. ama yinede hatırlattığı için wobbix'e tşk. ler)...dowun yukarı trendi....
Herkese iyi bayramlar...[/quote]
demircinin analizine katılıyorum... grafiklerde öyle diyor... bir süre daha düşüş olmayacak gibi...
Bu arada sevgili kuzu üstadı anmadan olmaz...
sayın kuzu bayramınız mübarek şortunuz daim olsun...
Bak demirci çalı dibinde dirgen elinde seni bekliyor.. eğer piyasa yukarı giderse çekeceğin var....iyi bayramlarrrr.............
-
[quote=jerfin;148524]şaka bu dimi şaka..:..:[/quote]
şaka olmasını isterdim.... eğer şortsanız umarım yanılırım..
-
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar , sevdiklerinizle nice bayramlar gecirmenizi dilerim..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;148520][COLOR="Red"]Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun... [/COLOR]
[U]Bu bayram bana iyi para kazandıran , [B]kazandırmakla beraber kaybetmemi de önleyen[/B] 3 harfli kurum türkiye masasından üst düzey para yöneticisi dostumuzu ziyaret etmeye gittik.[/U] [COLOR="Red"]Hem teşekkür hem şarap hem de çikolata ile..[/COLOR]
saygılar[/QUOTE]
Bayram daha geçmedi Özgür :D Anlaşılan yine şarabı fazla kaçırmışsın :D
-
Hayırlı bayramlar, her şey gönlünüzce olsun...
-
[quote=enorton;148528]Bayram daha geçmedi Özgür :D Anlaşılan yine şarabı fazla kaçırmışsın :D[/quote]
He yaa bayramın birinci günü geçince bizde sanki bayram geçmiş oluyor.
Deliye hergün bayram.
FDOW a bakın nasıl oyuna getiriyorlar.....İyi ki biz açık değiliz..
Şimdi bu FDOW a göre 9680 koyun ortalama 40 puan DOW akşam 9720 felan açılması lazım...
Peki dow 9720 den mi 100 puan aşağıdan mı başlayacak akşam ?.
Yoo FDOW her zamanki gibi sabah abartı eksi açılıp toparlayacak.
9700 ün üstüne çıkacak. Bari biraz forexten de para kazanayım.
-
[QUOTE=küçük_k;148526]şaka olmasını isterdim.... eğer şortsanız umarım yanılırım..[/QUOTE]
yok short değilim küçük_k, flat girdim bayrama.. ama bayramdan sonra kısa kollayacağım..
-
[quote=Astatin;147984]Al pambıksakinleş...DJI yolun sonu..Haftalık..Takoz. Büyük NU tamam küçük NU tamam..Demir alır bu gemi limandan
[IMG]http://i32.tinypic.com/35klc8n.jpg[/IMG][/quote]
aheste aheste...no beste no neyik...:..::..::..:
-
aawwww..madem tüyolar uçuşuyo al bidene de benden....eurusd 4ay içinde 1.30 görür..hatta 1.25..1.30 desen..100 kaldıraçla..1000 dolar şortun olur 16000 dolar: :) nihhahaha..tabi arada maliyetinizin yüzde 1 üstüne çıkarsa 1000 dolar badem olur o ayrı
-
zamanın birinde bizde de oluşmuştu öyle dev bir takoz ve net uyumsuzluklar.. o dev takoz uğruna can verdi yüzlerce ky..:) dow'daki takoz yukarı kırıldığında NU larda mafiş olur..
-
[QUOTE=Astatin;148533]aawwww..madem tüyolar uçuşuyo al bidene de benden....eurusd 4ay içinde 1.30 görür..hatta 1.25..1.30 desen..100 kaldıraçla..1000 dolar şortun olur 16000 dolar: :) nihhahaha..tabi arada maliyetinizin yüzde 1 üstüne çıkarsa 1000 dolar badem olur o ayrı[/QUOTE]
patron .. takoz belli .. projeksyon belli ..baskı belli ..
küskü belli .. ayı belli .. şelale şelale şelale ... .lelele.lelele ...flying bears :)
[CENTER][IMG]http://www.massbrass.com/PolarBearandME262.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.b3takit.co.uk/flying_bear.jpg[/IMG][/CENTER]
-
[quote=selçuklu;148535]patron .. takoz belli .. projeksyon belli ..baskı belli ..
küskü belli .. ayı belli .. şelale şelale şelale ... .lelele.lelele ...flying bears :)
[CENTER][IMG]http://www.massbrass.com/PolarBearandME262.jpg[/IMG][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://www.b3takit.co.uk/flying_bear.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]
yar belli belli, şort belli belli ::::::::::
herşey bu kadar belliyse bu kez yırtmamız lazım patron...
bu arada sayısal loto da 3 tane 4 tutturmuşum...ayıp etmişim patron..insan bir tane 5 tutturur beüüüüüüüüü
-
:..::..:[quote=jerfin;148534]zamanın birinde bizde de oluşmuştu öyle dev bir takoz ve net uyumsuzluklar.. o dev takoz uğruna can verdi yüzlerce ky..:) dow'daki takoz yukarı kırıldığında NU larda mafiş olur..[/quote]
cık onlar ya 60 dk daydı ya günlükde...haftalıkdaki NU eninde sonunda çalışır..amma haftalık grafla trade edilmez o ayrı.. haftalık grafda tek barda adamı 5 kere batırabilirler... elbet küskü bar gelecek birgün... enginlere sığmam şortlarım:..::..::..::..:
-
Mardukçuılara yeni haber : [URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208056&page=1"]Maya takviminin kehaneti çözüldü[/URL]
2012 değil 2011
Çöküş değil başlangıç
-
[quote=BORSACIOZGUR;148530]
İyi ki biz açık değiliz..
Şimdi bu FDOW a göre 9680 koyun ortalama 40 puan DOW akşam 9720 felan açılması lazım...
Yoo FDOW her zamanki gibi sabah abartı eksi açılıp toparlayacak.
[B]9700 ün üstüne çıkacak.[/B] [B]Bari biraz forexten de para kazanayım[/B].[/quote]
Hey yavrum DOW a bak bee nasıl da toparladı... tam 80 puan...
Shortçulara üzgünüm ama [U]20 gündür düşmez diyoruz burası[/U] . [U][B]Aşağıdaki imza gerçekleşmeden düşmez.[/B][/U]
Neden düşmesini bekleyeyim ki. Önceden bekliyordum ama Deli olmam lazım bu bilgiyi aldıktan sonra....
FDOW 9734 ü gördü. Sattım.. Ben aldığımda 9687 idi...Bugünlük bu kadar yeter... Yarına da para lazım )))
Esas tüyo bende yarına...taze taze ohh misss.. bugün açılışını yaptım ama gizli )
-
gızlar..hehe..bayramınız kutlu olsun..marmaris çok sıcak..deniz güneş turistler.. disco disco...
gı borsacı özgür..dereyi görmeden paçaları sıvama gı..dow 9620 civarını hedeflemiş...hhe
-
[QUOTE=QUEEN;148540]gızlar..hehe..bayramınız kutlu olsun..marmaris çok sıcak..deniz güneş turistler.. disco disco...
gı borsacı özgür..dereyi görmeden paçaları sıvama gı..dow 9620 civarını hedeflemiş...hhe[/QUOTE]
seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..
-
[QUOTE=jerfin;148541]seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..[/QUOTE]
yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..
-
[QUOTE=QUEEN;148542]yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..[/QUOTE]
he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye.. ırakı peşine düştü galiba:..::..:
-
bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?
-
[QUOTE=jerfin;148543]he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye..:..::..:[/QUOTE]
çarşamba sabah gaple..::: guzuyu kurtlar kapmazsa.dng..guzu gelir..guzu bu..boru deel..:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148544]bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
deli gibi..::::..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148544]bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
bayram tatili 4 gün ohh yatarız dinleniriz mis gibi diyoruz.. nerdeee sabah 8 den bu yana ayaktayım..üüü üüü
en güzeli kaçacaksın tatile aslında.. ha diyoruz eş dost akraba bayramdan bayrama görüşebiliyoruz:))) gelenek göreneklerimizi yaşatalım, ailemizden kopuk bir bayram geçirmeyelim istiyoruz işte..
-
[QUOTE=QUEEN;148546]deli gibi..::::..:[/QUOTE]
nasıl deli gibi.. sabahlara kadar discolarda kafa mı sallıyosun gız..:D:D
-
[quote=VOBiX;148538]Mardukçuılara yeni haber : [URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208056&page=1"]Maya takviminin kehaneti çözüldü[/URL]
2012 değil 2011
Çöküş değil başlangıç[/quote]
sımdıden buyuk finansal çöküşe shortlasak mı ki acaba :D mayalar tüyo bile vermiş .lelele.lelele
-
[quote=QUEEN;148546]deli gibi..::::..:[/quote]
benimde öyle..
deli gibi yiyerek :::
-
bak seyyah bayram tabağım nerde diyo queen.. aşağıdaki gibi bi tabak istiyomuş senden..::: discolarda kafa sallamayı bırak da mutfağa gir..:..::..:
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i173937_imag.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=jerfin;148548]nasıl deli gibi.. sabahlara kadar discolarda kafa mı sallıyosun gız..:D:D[/QUOTE]
yane..deliye hergün bayram ya:p ..o bakımdan şeettimm.:..:.kafam götürmüyo disco yaşlanmışık gayree..:..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148550]benimde öyle..
deli gibi yiyerek :::[/QUOTE]
bayramların en çok sevdiğim tarafı yaprak sarmaları... zeytinyağlısı, etlisi..::::::
-
[QUOTE=jerfin;148551]bak seyyah bayram tabağım nerde diyo queen.. aşağıdaki gibi bi tabak istiyomuş senden..::: discolarda kafa sallamayı bırak da mutfağa gir..:..::..:
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i173937_imag.jpg[/IMG][/QUOTE]
pamııkk..çok iş var..gusura kalma ..bu bayram jerfin yapcek baklavaları..:..:
-
[quote=jerfin;148553]bayramların en çok sevdiğim tarafı yaprak sarmaları... zeytinyağlısı, etlisi..::::::[/quote]
yedik valla hepsinden :)
bayram öncesi 103 kg idim çarşamba sabahı tartılıcam bakalım :::
105 çok ciddi direnç benim için,aşarsam direkt 110 :..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148555]yedik valla hepsinden :)
105 çok ciddi direnç benim için,aşarsam direkt 110 :..:[/QUOTE]
boy kaç yavızan:::
-
[quote=YAVUZHAN;148555]yedik valla hepsinden :)
105 çok ciddi direnç benim için,aşarsam direkt 110 :..:[/quote]
bugun duydugum en guzel betimlemelerden biri oldu bu :)) uahuahauh
ben tarihi zirvemi ramazan başlamadan önce yapmıstım 74 kg , ramazanda düşüş trendi ile birlikte 70 e kadar geriledim ama bu bile gecen seneye gore %17 primli halim.. ::::::
-
Günün Stratejisi
21.09.2009-00:15
Bir süredir yukarı hareketlerde zorlanan global borsalar bu eğilimini geçtiğimiz hafta bozdu. Yukarı yönlü sert bir hareket gerçekleştiren global borsalar özellikle Dow Jones’un 9800’e dayanması ile birlikte haftayı artıda kapattılar. Bu hafta ise Almanya eylül ayı IFO reel sektör güven endeksinin yanı sıra Fed Açık Piyasa Komitesi faiz kararı, konut rakamları ve dayanıklı mal siparişleri piyasada yönü değiştirebilecek gelişmeler olarak durmaktadır. Özellikle Fed’in piyasaya likidite sağlama işlemini sonlandırabileceğine yönelik spekülasyonlar haftanın ilk işlem günlerinde global borsalarda satış eğilimi görülebilir. EURUSD’de ise makro ekonomik görünüme ilişkin olumlu beklentiler doları zayıflattı.
23 Eylül Çarşamba 21:15 - Fed Faiz Kararı
24 Eylül Perşembe 11:00 - Almanya IFO Reel Sektör Güven Endeksi
25 Eylül Cuma 15:30 - ABD Dayanıklı Mal Siparişleri
-
He he he EUR USD 1.48 E dayandı. Ralli ralli ralli.
Bayramdan önce söylediğimiz gibi ve duyduğumuz tahminler gibi dow bu gece 9900
yarın vob 61.000.
-
İran aldı, euro yükseldi
[url]http://w9.gazetevatan.com/Iran_aldi_euro_yukseldi/260484/2/Manset[/url]
-
-
pambık zırlasana az daha ya...para etmeyecek bu şortlar de...yoksa durum sakat..üwww
-
[QUOTE=Astatin;148562]pambık zırlasana az daha ya...para etmeyecek bu şortlar de...yoksa durum sakat..üwww[/QUOTE]
Astatin patron .. dow kapanış tahminim 7777,71 .. vob açılış tahminim 55.075 kayıtlara geçsin ... üüüüüü
zırlmaya gerek yok bence .. şelale şelale şelale .. küskü belli baskı belli .. :D:D
-
[quote=selçuklu;148563]Astatin patron .. dow kapanış tahminim 7777,71 .. vob açılış tahminim 55.075 kayıtlara geçsin ... üüüüüü
zırlmaya gerek yok bence .. şelale şelale şelale .. küskü belli baskı belli .. :D:D[/quote]
aha ekibi toplamışız..ver küsküyü ver patron..bende diyorum selçuklu niye böyle mütevazi 40-50 puanlık düşüş tahmin ediyor..meğer 9777 değil, 7777 miş..doğru söze ne denirpatron