o toboyu yapacaksın dax.. hiç şansın yok...
4500 ü göreceksin......
çünkü vadeli bilir her şeyi... yukarı yukarı gidiyorsa vardır bir bildiği...
yada hiç bir halt bilmiyor....aldı gazı aşagıda dönemiyor.. he heee
Printable View
o toboyu yapacaksın dax.. hiç şansın yok...
4500 ü göreceksin......
çünkü vadeli bilir her şeyi... yukarı yukarı gidiyorsa vardır bir bildiği...
yada hiç bir halt bilmiyor....aldı gazı aşagıda dönemiyor.. he heee
Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, [B]LaNCe, [/B] ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
100 kişiden yokmu yazan ya...
bullmarketle karşılıklı yazıp duruyoruz..... sagolsun oda olmasa kendin çal kendin oyna olacak...
bizimkide burdaymış yine....
Obamanın ekibinin otomotiv sektörü için, önceden tertiplenmiş iflas seçeneği üzerinde durduğu haberleri geliyor, bu akşam önemli olabilir, saygılar.
Kenarda bekliyorum her an oyuna dahil olabilirim. Sabır mı yokluyorlar bunlar yoksa illüzyon mu yaşıyoruz yine?
ABD de otomotiv sektörü zorda biliyorsunuz, banada öyle geliyorki bu ülkede otomotivciyi kurtararak onları yaşatmanın bi anlamı olmayacağını gördüler, şimdi obama ya yıkacaklar bu pis işleri, mecburen oda bunu sevdiği halkına istemeye istemeyede olsa yapacak, borçlarını kapatıp iflasını onaylatacak, arada vaadler vererek tabii.
O zaman ne olur biliyormusunuz, işsizlik tavan yapar ABD de bikaç milyon işsizi oluverir önümüzdeki aylarda, ama daha var bakalım, akşama bu haberi yurt dışı nasıl fiyatlar bilmem, saygılar.
obamanın ekibi çok güçlü..clınton un saglam ekibinden çok adam varmış..şu nezaketi bir tarafa bırakıp olaylara müdahil olmalıdır.
[QUOTE=mbm;63726]Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, LaNCe, ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
bullmarketle karşılıklı yazıp duruyoruz..... sagolsun oda olmasa kendin çal kendin oyna olacak...
bizimkide burdaymış yine....[/QUOTE]
şimdi geldim daha:) poz uzun 27650 den :)
ya sistemler alda.. kısada yapamıyorum....
yurtdışı satta..alda olsa kopacagız belkide..
işlem yapamayınca kendimi foruma verdim.....
spot alda olsaydı çıkıp gezerdimde... oda ala gelmedi daha.....
yurtdışı ve spottan dolayı uzunda garanti değil....kısada yapılmaz. sistem alda..
belalı bir durum var..... kim sahteyse çabuk dönsün gerçege...
ya yutdışı ve spot ala gelsin.. yada vadeli sata.....
Dow buralarda çok kritik seviyelere indi zaten, şimdi 8000 üzerine bi tepsin, kimsenin yemez oralarda mal veripde düşmesine, ancak kötü bir gelişme haber yada olay dow u parçalar, tamda zamanında böyle bir haber gelecek hali yok, olsada saklarlar o haberi, olumlu haberi pompalarlar diyorum, saygılar.
[QUOTE=mbm;63726]Konuyu Toplam 99 Üye okuyor. (49 Kayıtlı üye ve 50 Misafir)
mbm, abka, Vob Trader, CIRCIR, lwarrior, özdenil, mavi, furkan, uufuk, cetdem, bull market+, mursevim, truva, bonnie, men, emrehan, oğuzt, pammin, sardes, otobus, mgudul, efor, AMON RA+, abilag, [B]LaNCe, [/B] ÖZGÜR EFE, sentinus, optra, aras, eorkunb, türkmen, gingert, spreadbetting, Astatin, falconettin, h2O, parderi, mimar74, QUEEN+, berkedi, daylight, maşuk, chn69, MASTER, artanis
bizimkide burdaymış yine....[/QUOTE]
Yarım hoca dinden yarım doktor candan edermiş.Benim gibi yarım vobçu adamı intihara götürür.:D:D:D
Bari susalım da millet adam sansın.1,710 satıp 1,708 alıyoz işte doları.Kendi çapımızda
Bu sabah biraz çarptı da.dng
Hisselerden TOASO ya veriyolar görüyorum, Obama nın demecinden mi etkilendi ne?
ya yoksa bu adi vadelimi numara yapıyor..
her yer sattayken bu niye saglam dururki..
sabahki gibi aşagı tek çubuklamı bitirecek işi yoksa...