bu SHORT lar patlar abi...
Printable View
bu SHORT lar patlar abi...
[quote=SEYYAH;148565]bu SHORT lar patlar abi...[/quote]
96xx olursadamı patlar pembıkkkkkk..
proceksiyon belli sabaha;
dow:96xx
eurusd: 1.46xx (tokoba bizim emektar indike bak...kapı gibi yakaladı NU yu:)
vob:-600
[QUOTE=Astatin;148561]1.4808 eu şooorrrrrrrrr[/QUOTE]
bugun ozel bi bankada yatırım danısmanı ve portfoy yonetıcısı olan arkadasımla bırlıkte aynı ucakla geldık ıstanbula ve soyledıgı sey doların daha da deger kaybedecegi yonundeydı.. parıteyıde 1.50 uzerıne cıkması beklendıgını belırttı.. daha dogrusu doların herseye karsı deger kaybedecegınden bahsettı.. bilmiyorum ben pek ilgilenmem parıtelerle ama genede aklınızda bulunsun..
[QUOTE=Kennym;148567]bugun ozel bi bankada yatırım danısmanı ve portfoy yonetıcısı olan arkadasımla bırlıkte aynı ucakla geldık ıstanbula ve soyledıgı sey doların daha da deger kaybedecegi yonundeydı.. parıteyıde 1.50 uzerıne cıkması beklendıgını belırttı.. daha dogrusu doların herseye karsı deger kaybedecegınden bahsettı.. bilmiyorum ben pek ilgilenmem parıtelerle ama genede aklınızda bulunsun..[/QUOTE]
Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...
Aman dönüş yoluna dikkat edin, lütfen biraz dikkat...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Bayram_bilancosu_88_olu_425_yarali/260595/1/Manset[/url]
Selamlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Djı için önemli olan 9820-30 drenci bıraktığımız yerde durması hayra alamet değil.
eurı usd 1.48.14 uzaklaşması lazım ama aynı yerde durmuş.
Ana sistemler yukarı açılışı gösteriyor.
[quote=Larossıan;148570]Selamlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Djı için önemli olan 9820-30 drenci bıraktığımız yerde durması hayra alamet değil.
eurı usd 1.48.14 uzaklaşması lazım ama aynı yerde durmuş.[/quote]
eurusd sorun değil laross..1.4795 e kışkışladım..13-uğursuz-küçük bir kara....daa...bu doncans endustrıyal böyle giderse vob da inceltirler şortlarımızı..:D:D:Düüüüüüüüü
birbirine yakın 2 drenç ama zorluyor geçebilir.Vobda 57300 gelen al sat vermemesi yukarı gideceğine işaret.
[QUOTE=Astatin;148571]eurusd sorun değil laross..1.4795 e kışkışladım..13-uğursuz-küçük bir kara....daa...bu doncans endustrıyal böyle giderse vob da inceltirler şortlarımızı..:D:D:Düüüüüüüüü[/QUOTE]
Asti çok tırsak gördüm seni :) Geçen gün dow mov umrumda değil diyodun,hayırdır...
[QUOTE=enorton;148568]Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
[B]Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. [/B]Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...[/QUOTE]
Çin bir şey yapamz çini testere filmindeki gibi tuzaklamışlar. Doalra müdahale etmeye kalkarsa kendi bacağını kesmek zorunda kalacak.
Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.
[QUOTE=VOBiX;148575]Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.[/QUOTE]
Derken 22 puanı iki dakikada nasıl veridler öyle?
[QUOTE=VOBiX;148576]Derken 22 puanı iki dakikada nasıl veridler öyle?[/QUOTE]
baskı belli küskü belli vobix patron ... yarın -2000 gap tahmin ediyorum .. olmadı -1500 .. oda olmadı -1000 garanti .. oda olmadı en kötü ihtimalle -875 açarız ..::::::
ya yemişim vob u pariteyide....dağ gibi 4 gün tatil nasıl geçti...üwwwwww..yarın kim gidecek işe üwwwwwwwwwwwww
[IMG]http://i34.tinypic.com/344ts9l.jpg[/IMG]
ula az çıksaydı orda net bir NU yapaydıda öyle geri geleydi..çok şık olacaktı, haftalık takozla ahenk içinde bafilenecekti..şimdi az ortada..9868 üzeri saatlik kapanış olmaması lazım..felan feşmekan
[QUOTE=enorton;148568]Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...[/QUOTE]
tüyo değil yahu cocukluktan beri arkadasım , öylesine muhabbet ediyoduk , yoksa her fırsatta dikkatli olmamı soyler hatta uzak durmamı fx piyasalarından :) biseyler bilmesi konusunda tereddutum yok zira çok şey biliyor ve bunu biliyorum.. sadece bana söyleneni aktardım , kaldıkı paritelerle filan ilgilenmediğimi de daha önce söylemiştim :) bahsettiğim arkadas sadece fx piyasalarında işlem yapan yüklü hesapları olan müşterilere tavsiye veren birisi.. yoksa bankada müdür filan değil.
neyse söylediklerimi yok sayın sadece paylasmak istemiştim yanlıs anlasılabiliyomus demek ki ..
sisteme devam agaya selam.. :::::::::
Dolar kalesine vuran vurana
[URL]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Dolar_kalesine_vuran_vurana&tarih=22.09.2009&Newsid=260485&Categoryid=4&wid=104[/URL]
[quote=VOBiX;148575]Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.[/quote]
Daha ne diyebilirim abi, ne diyebilirim ? Adamın bayramın birinci günü verdiği bilgiyle yaptığım işlemde forex te 2 günde yüzde 29 kardayım.
Eve geldim. Oturmuş ayaklarımı uzatmış kahve içiyorum.
Dünyanın en keyifli kahvesiymiş.. Daha kazanacağım yüzde 200 kaldı..
Ordan karımı alacağım..
Yeni analizi bu forumda sadece 2 kişiye özel mesaj ile söyledim..
[quote=BORSACIOZGUR;148582]Daha ne diyebilirim abi, ne diyebilirim ? Adamın bayramın birinci günü verdiği bilgiyle yaptığım işlemde forex te 2 günde yüzde 29 kardayım.
Eve geldim. Oturmuş ayaklarımı uzatmış kahve içiyorum.
Dünyanın en keyifli kahvesiymiş.. Daha kazanacağım yüzde 200 kaldı..
Ordan karımı alacağım..
Yeni analizi bu forumda sadece 2 kişiye özel mesaj ile söyledim..[/quote]
imf den arkadaşın olsun 500 bin borcun olsun :::
valla hanımla aram bozulacak,herkes bankacı dostlarından tiyo alıyor bizim eşimiz bankacı tiyo falan hak getire :::
onuda geçtik kendi şube müdürü bana bu seviyeden senet alınırmı diye sordu iyimi :..:
bu arada ramazan dedik geçti,bayram dedik bitti.
ömür geçiyor yahu..
nicelerine sağlıklı ulaşmak nasip olsun inşallah !
[quote=queen;148556]boy kaç yavızan:::[/quote]
1,84..
[quote=YAVUZHAN;148583]imf den arkadaşın olsun 500 bin borcun olsun :::
valla hanımla aram bozulacak,herkes bankacı dostlarından tiyo alıyor bizim eşimiz bankacı tiyo falan hak getire :::
onuda geçtik kendi şube müdürü bana bu seviyeden senet alınırmı diye sordu iyimi :..:[/quote]
Şube müdürü Bankacı felan dersen üç harfli abimiz küser bana. Bu biraz aşar.
Türkiye de 25 bin dolar maaş alıp .... ' da 2 milyon dolarlık yalıda oturan adamlara [U]bankacı[/U] denirse tamam..
Gerçi forumda paylaştığımı [U]bilse asla bi daha[/U] bilgi vermez bana..
[U]İyi niyetliymiş, iyi dostmuş, iyi insanmış allah razı olsun[/U]. Moralimi düzellti.. O olmasaydı ben de şortttan bütün sermayeyi sıfırlayacaktım ... Uyandırdı..
[quote=Kennym;148557]bugun duydugum en guzel betimlemelerden biri oldu bu :)) uahuahauh
ben tarihi zirvemi ramazan başlamadan önce yapmıstım 74 kg , ramazanda düşüş trendi ile birlikte 70 e kadar geriledim ama bu bile gecen seneye gore %17 primli halim.. ::::::[/quote]
ben 98 eylülünde askerden döndüğümde 72 kg idim.askerede 77 kg gitmiştim.18 ayda hafif bir realize sadece :D
sonrası 11 yıllık baba bir trend :::
[quote=BORSACIOZGUR;148586]Şube müdürü Bankacı felan dersen üç harfli abimiz küser bana. Bu biraz aşar.
Türkiye de 25 bin dolar maaş alıp .... ' da 2 milyon dolarlık yalıda oturan adamlara bankacı mı deniyor ?
[U]İyi niyetliymiş, iyi dostmuş, iyi insanmış allah razı olsun[/U]. Moralimi düzellti.. O olmasaydı ben de şortttan bütün sermayeyi sıfırlayacaktım az kalsın.....[/quote]
o yüzden dedik ya imf ci dostun olsun 500 bin borcun olsun diye..
hadise şudur... burda herkese açık yazılan bilgi birazcık güven sorunu yaratıyor...tüyolar yanlış bile olsa uygun yerden alıp satabilirsek iyi kar bırakır.. yeterki son sahibi olmayalım... ben iyi niyetle bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/22/6599.jpg[/img][/url]
Geçmeye çalıştığı 9830 drenci geçerse 10.067 hedefler.
[QUOTE=YAVUZHAN;148587]ben 98 eylülünde askerden döndüğümde 72 kg idim.askerede 77 kg gitmiştim.18 ayda hafif bir realize sadece :D
[COLOR="Red"]sonrası 11 yıllık baba bir trend [/COLOR]:::[/QUOTE]
trendin desteği kaç..:::
[quote=küçük_k;148589]hadise şudur... burda herkese açık yazılan bilgi birazcık güven sorunu yaratıyor...tüyolar yanlış bile olsa uygun yerden alıp satabilirsek iyi kar bırakır.. yeterki son sahibi olmayalım... ben iyi niyetle bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...[/quote]
Valla ben iyi niyetle paylaştım... İlk bilgiyi herkesin elde edemeyeceğini bildiğimden forumda genele paylaştım..
Ben de biraz şansa ele geçirdim çünkü..İlk bilgiye başta ben de tereddütlüydüm. Dünyanın ve bizim daha yükseleceğimizi duyduğumda ilk inanamadım.
Sonra longladım denedim baktım oldu... Dow +400 biz +2700 puan...Adam hakikaten de doğru söylemiş..
[U]Bunun üzerine dikkat edersen ikinci yeni gelen : ilkinden [B]farklı bilgiyi[/B] sadece ; istekte bulunan arkadaşlarla [B]özel mesajdan[/B] paylaştım..[/U]
İşin ilginç tarafı bu da inanılmaz bir prim yaptı. Daha da yapacak..
Allahıma şükürler olsun. Demekki büyüklerle çalışmak lazımmış...
[quote=jerfin;148591]trendin desteği kaç..:::[/quote]
90-94 aralığını kolay geçemedim.epey maliyet oldu o aralıkta :)
dolayısıyla 90-94 aralığı ciddi destek ki bence kırılması mümkün değil..
tabi allah hastalık vermezse..
[B][COLOR=blue].......BİRAZ GEÇ OLDU AMA SON GÜNE YETİŞE BİLDİM HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR ve SAĞLIK SIHAT DİLERİM.......[/COLOR][/B]
ilk okuduğumda hadi dedim uğraşma boşver.. sonra dayanamadım:..: tam cevap yazacaktım ki değiştirmişsin yazını borsacıözgür.. tabi sende farkettin o cümlenin tepki çekeceğini..:))).dng
[quote=yavuzhan;148583]imf den arkadaşın olsun 500 bin borcun olsun :::
Valla hanımla aram bozulacak,herkes bankacı dostlarından tiyo alıyor bizim eşimiz bankacı tiyo falan hak getire :::
Onuda geçtik kendi şube müdürü bana bu seviyeden senet alınırmı diye sordu iyimi :..:[/quote]
...alınır diyeydin...........:..::..::..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;148592]
İşin ilginç tarafı bu da inanılmaz bir prim yaptı. Daha da yapacak..
Allahıma şükürler olsun. Demekki büyüklerle çalışmak lazımmış...[/QUOTE]
yok yok dayanamadım yine cevap yazmadan..:..:
yawf özgür, burada küçüklerin arasında niye zaman öldürüyorsun o zaman.. haa diyorsan eğer, buradakilerinin benim tüyolarıma ihtiyacı var !!!:..: biraz yardımcı olayım şunlara bari diye düşünüyorsan.. vallahi değmez kıymetli zamanını !! burada harcamaya:..:
senin o üç harfli kurumda çalışan babalar bile küçük borsacılardan tüyo alırlar bunu da aklından çıkarma.. :))).dng
[QUOTE=Larossıan;148590][URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/22/6599.jpg[/img][/url]
Geçmeye çalıştığı 9830 drenci geçerse 10.067 hedefler.[/QUOTE]
9829,87 kapandı.
[QUOTE=küçük_k;148589]hadise şudur... burda herkese açık yazılan bilgi birazcık güven sorunu yaratıyor...tüyolar yanlış bile olsa uygun yerden alıp satabilirsek iyi kar bırakır.. yeterki son sahibi olmayalım... ben iyi niyetle bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...[/QUOTE]
Kötü niyetliler kendini çabuk ele veriyor. Sonra da kaybolup gidiyor zaten. .boks.
[QUOTE=VOBiX;148599][COLOR="Red"]Kötü niyetliler kendini çabuk ele veriyor[/COLOR]. Sonra da kaybolup gidiyor zaten. .boks.[/QUOTE]
kötü niyetli demeyelim de kendini ispatlama çabası diyelim..:))):)))
[quote=jerfin;148597]yok yok dayanamadım yine cevap yazmadan..:..:
yawf özgür, burada küçüklerin arasında niye zaman öldürüyorsun o zaman.. haa diyorsan eğer, buradakilerinin benim tüyolarıma ihtiyacı var !!!:..: biraz yardımcı olayım şunlara bari diye düşünüyorsan.. vallahi değmez kıymetli zamanını !! burada harcamaya:..:
senin o üç harfli kurumda çalışan babalar bile küçük borsacılardan tüyo alırlar bunu da aklından çıkarma.. :))).dng[/quote]
[SIZE=5][B][U]İyi tamam bugünden itibaren yazmıyorum foruma...[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=5][U]Kıymetli zamanımı harcamıyorum.[/U][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=2]Sadece gerçek dostları kaybetmek istemiyorum...Bugünden sonra bilgilerimi [U]Sadece özel mesaj atan[/U] arkadaşlarla [U]karşılıklı[/U] paylaşacağım.[/SIZE][/SIZE]
Bu son mesajım .
Bugüne kadar iyi niyetle mesajlaşan ve yazışan bütün arkadaşlara teşekkürler..
------------------------------------------------------------------------------
saygılarımla ÖzgürBorsacı
[QUOTE=BORSACIOZGUR;148601][SIZE=5][B][U]İyi tamam bugünden itibaren yazmıyorum foruma...[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=5][U]Kıymetli zamanımı harcamıyorum.[/U][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=2]Sadece gerçek dostları kaybetmek istemiyorum...Bugünden sonra bilgilerimi [U]Sadece özel mesaj atan[/U] arkadaşlarla [U]karşılıklı[/U] paylaşacağım.[/SIZE][/SIZE]
Bu son mesajım .
Bugüne kadar iyi niyetle mesajlaşan ve yazışan bütün arkadaşlara teşekkürler..
------------------------------------------------------------------------------
saygılarımla ÖzgürBorsacı[/QUOTE]
özgürborsacı,
ben foruma yazma demiyorum ki..üüü ama biraz daha mütevazi olursan kimsenin tepkisini almazsın.. hepimiz burada birşeyler paylaşıyoruz, paylaşmaya çalışıyoruz..
[quote=jerfin;148600]kötü niyetli demeyelim de kendini ispatlama çabası diyelim..:))):)))[/quote]
başkasının tüosuylamı ::::::::::::::::::::::::::::::
[QUOTE=cırcır;148603]başkasının tüosuylamı ::::::::::::::::::::::::::::::[/QUOTE]
tüyo deyip geçme cırcırım, doğru zamanda doğru yerden gelen tüyo adamı dört köşe yapar..:..:
hem sen yine nerelerdeydin bakim..:)))