-
[quote=jerfin;148602]özgürborsacı,
ben foruma yazma demiyorum ki..üüü ama biraz daha mütevazi olursan kimsenin tepkisini almazsın.. hepimiz burada birşeyler paylaşıyoruz, paylaşmaya çalışıyoruz..[/quote]
[quote=jerfin;148600]kötü niyetli demeyelim de [U]kendini ispatlama çabası diyelim[/U]..:))):)))[/quote]
Kime neyi ispatlayacağım ? Başkasının söylediği ile kendimi mi ispatlayacağım ? Şaka.. [U]En büyük ispat güçlü doğru ve kazandıran bilgidir[/U].
Mütevazi olmaya gelince lütfen eğer dünya çapında büyük birinden ( öyle müdürü yatırım danışmanı felan degil) tüyo, bilgi , analiz alacak biri olursa [U]lütfen benle [B]özel mesajdan[/B] paylaşs[/U]ın. Çünkü benim de ihtiyacım var.. Oldu mu şimdi ?
Çünkü forumu okumayacağım, yazmayacağım.. İyi geceler..
-
[quote=jerfin;148604]tüyo deyip geçme cırcırım, doğru zamanda doğru yerden gelen tüyo adamı dört köşe yapar..:..:
hem sen yine nerelerdeydin bakim..:)))[/quote]
dört köşeli adam .kom.kom bayramda yoktumda ama altta gormesende okumaya çalışıyorum toplucana
-
[QUOTE=cırcır;148606]dört köşeli adam .kom.kom bayramda yoktumda ama altta gormesende okumaya çalışıyorum toplucana[/QUOTE]
benim mesajlarımı hiç okuma cırcırım.. habire çam devirmekle meşgulüm son günlerde..:D acayip negatif enerji doluyum, bi gün kendimi devireceğim ama du bakalım..:))):))):(
-
[quote=jerfin;148607]benim mesajlarımı hiç okuma cırcırım.. habire çam devirmekle meşgulüm son günlerde..:D acayip negatif enerji doluyum, bi gün kendimi devireceğim ama du bakalım..:))):))):([/quote]
astatini indireyim zirveden??? pozitif olacaksan :D
-
3 kere altın düş desek düşmez mi acep :::::::::::: düğün mevsimide bitiyo ya hadi hayırlısı ::::::::::::
-
[QUOTE=cırcır;148608]astatini indireyim zirveden??? pozitif olacaksan :D[/QUOTE]
yok yok uğraşmaya değmez cırcırım.. hem ben halkın arasında olmak istiyorum..:D:D
sen yakınlarımda olursan zaten ben pozitif olurum merak etme..:)))
-
Happy Past Bayrams.. :P
Şu dakkalar itibariyle bayram bitti, köprüler ve otoyollar tekrar paralı.. :::
[B]Geçmiş bayramınız kutlu olsun bacılar, hacılar ve tüm patronlar..[/B] :..:
Ben tatile biraz daha devam edicem, yarın fulltime ekran başındayım..
Malum bayram masraflarını telafi etmek gerek..
20şer 50şer dağıttık harçlıkları bayram dönüşü agayı soyacağız diye..::: ::: :::
Sabah ola hayrola, ona göre pozisyon alıcam..
İyi geceler olsun buralardaki herkese..
-
[quote=jerfin;148610]yok yok uğraşmaya değmez cırcırım.. hem ben halkın arasında olmak istiyorum..:D:D
sen yakınlarımda olursan zaten ben pozitif olurum merak etme..:)))[/quote]
:D:D:Dmesafe koymak lazım biraz halkla fazlası zarar.
-
[QUOTE=Kennym;148609][COLOR="Red"]3 kere altın düş desek düşmez mi acep [/COLOR]:::::::::::: düğün mevsimide bitiyo ya hadi hayırlısı ::::::::::::[/QUOTE]
altın yerine dow'a 3 kere düş düş desek daha makbule geçecek kennym..::::::
-
[QUOTE=jerfin;148613]altın yerine dow'a 3 kere düş düş desek daha makbule geçecek kennym..::::::[/QUOTE]
ben flatım o yuzden o tarafla ılgılenmıyodum ama genede sizin için derim maksat cumadan shortcular zarar gormesin .. biz de yenı trendımıze kavusalım artık..
dow düş:dü: dow düş:dü: dow düş :dü:.. hadı bakalım yarın acılıstan -100 points olcak dow .. ahan da buraya yazdım .. :::::::::::::
agaya selam sisteme devam .. daha sistemim yok ama olsun :)
-
Tüyolar yemleme olmadığı ve süreklilik arz ettiği sürece iyidir. aracı kurum çalışanalrının bir avantajı da bu tüyolara vaktinde erişebilmelidir. Hani derler ya o işi o akdar biliyorsa orada çalışmasın kendi hesabını yönetsin diye. aracı kurum çalışanalrına güniçi işlem yapma yasağı vardır. AL SAt yapamazlar fakat aracı kurum çalışanı mesleği gereği zaten tüm gün ekran başında başka bir kruumd aaçtırdıüı hesaptan kendi portföyünü yönetmesine engel yok. Üstüne bir de ay sonunda maaşını ve sodexhos ticketını alır, sigortası ödenir. Şanslıysa doğru hareketler yapan müşterileri izleme ya da belirli grupalra yakın müşteirlerinden bilgi alma şansı vardır.
Tüyo vermek için bilmem kaç milyon dolarlık yalılarda oturmaya ya da bilmem ne kurumunda onbinlerce doalr maaşla çalışmaya gerek yok. En basitinden Gökhan yalıda da oturmuyor herhangi bir kurumun onbinlerce doalr maaşlı elemanı da değil. Yasağı birtince vahşli batıya girdi. Bugün düşeceğiz başka yolu yok dedi. Ondan öncesinde haber linkini koyarak kendini tanıttığı için çekemyenler onu dışladı ve ceza almasına neden oldu ama öğlen olduğunda VOB 700 puandan fazla düşmüştü. Gökhan bunu tecrübesine dayanarak söyledi ve bilmem kaç harfli kurumlarla bir alakası yoktu.
Sanırım geçtiğimiz iki yıl içinde piyasaya raporlarıyla yön verecek büyüklükte olup da ard arda batan ya da kamulaştırılarak ya da başka şirkete devredilen milyarlarca dolarlık dev YATIRIM BANKALARInı unuttuk. Bu yüzden etikete aldanmayın derim.
-
[QUOTE=Kennym;148580]tüyo değil yahu cocukluktan beri arkadasım , öylesine muhabbet ediyoduk , yoksa her fırsatta dikkatli olmamı soyler hatta uzak durmamı fx piyasalarından :) biseyler bilmesi konusunda tereddutum yok zira çok şey biliyor ve bunu biliyorum.. sadece bana söyleneni aktardım , kaldıkı paritelerle filan ilgilenmediğimi de daha önce söylemiştim :) bahsettiğim arkadas sadece fx piyasalarında işlem yapan yüklü hesapları olan müşterilere tavsiye veren birisi.. yoksa bankada müdür filan değil.
neyse söylediklerimi yok sayın sadece paylasmak istemiştim yanlıs anlasılabiliyomus demek ki ..
sisteme devam agaya selam.. :::::::::[/QUOTE]
Yok hocam yanlış anlaşılmadın aslında laf başkasınaydı, neyse...
-
[quote=jerfin;148541]seninde bayramın kutlu olsun canım..naptın yerleşebildin mi..[/quote]
[quote=QUEEN;148542]yok yerleşemedim daha.. sizi bekliyorm yardıma::::::..uzun sürecek gibi..tatil haavasına girdim..işler bekliyoo:o:o..[/quote]
[quote=jerfin;148543]he ya sana yardıma gelecektik dimi.. ıııı şey kem küm..:o:o:..: vallah guzu dedi sen kıpraşma, yol üstündesin güneye inerken uğrar alırım seni de dediydi.. 4 gündür bekliyorum ha bugün gelecek, ha yarın gelecek diye.. ırakı peşine düştü galiba:..::..:[/quote]
[quote=QUEEN;148545]çarşamba sabah gaple..::: guzuyu kurtlar kapmazsa.dng..guzu gelir..guzu bu..boru deel..:D[/quote]
jerfin....
ben bunu gitmeden once senle birlikte yemege davet ettim....bu dediki siz magmagise gelin...ben anladim bu bi aya yerlesemez oraya...
actim haritayi onume...bayramda yagis olmuyan yer olarak frankfurtla munihi buldum...munihde octoberfest var...alaman gacilar siyirir bu festivalde...gedip nasibe duseni alayim dedim....oradanda frankfurta vardim...daks i giz orada biliyorsun....giz beni gorunce seytan gormuse dondu....
lem guzu...utanmiyormusun....ikide bi...daksi giz donsuz oynuyor diye yaziyorsun...yok daksi giz E-5 e cikar...yok daksi giz su bu diye yaziyorsun serefsiz dedi....
alindim tabiii...icimden...ahhhh jerfinim buralarda olsaydida senin sacini basini bi yolsaydi dedim emme....belli etmedim kinimi....
dedimki...soyle bakalim carsamba zabahi E-5 cikicanni giz....pis pis bakti....sanki cigerimi sokecekmis gibiydi....
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148587]ben 98 eylülünde askerden döndüğümde 72 kg idim.askerede 77 kg gitmiştim.18 ayda hafif bir realize sadece :D
sonrası 11 yıllık baba bir trend :::[/QUOTE]
Askere 75 kg gittim 67 kg geldim şuanda 83 kg dayım ama vermeye çalışıyorum. İş yerinde çalışırken 88 kg bile çıktım ama işten çıkınca ev yemekleri falan düzelttik durumu... Boy 1.73 buarada...
-
[QUOTE=jani;148617]jerfin....
ben bunu gitmeden once senle birlikte yemege davet ettim....bu dediki siz magmagise gelin...ben anladim bu bi aya yerlesemez oraya...
actim haritayi onume...bayramda yagis olmuyan yer olarak frankfurtla munihi buldum...munihde octoberfest var...alaman gacilar siyirir bu festivalde...gedip nasibe duseni alayim dedim....oradanda frankfurta vardim...daks i giz orada biliyorsun....giz beni gorunce seytan gormuse dondu....
lem guzu...utanmiyormusun....ikide bi...daksi giz donsuz oynuyor diye yaziyorsun...yok daksi giz E-5 e cikar...yok daksi giz su bu diye yaziyorsun serefsiz dedi....
alindim tabiii...icimden...ahhhh jerfinim buralarda olsaydida senin sacini basini bi yolsaydi dedim emme....belli etmedim kinimi....
dedimki...soyle bakalim carsamba zabahi E-5 cikicanni giz....pis pis bakti....sanki cigerimi sokecekmis gibiydi....[/QUOTE]
queen tatil modundan çıkamamış daha, 1 ayı geçtim 1 yılda yerleşebilirse yine iyi..:)))
he yaa daksi kız sana öyle sayıp dökecek de bende kendime otokontrol yapabileceğim haa... guzuma laf yok der, vallah yolardım saçını başını..:D zaten çizdirmişiz imajı, çirkef jerfin olma yolunda ilerliyoruz..:D:D
-
gı guzu..ne işin var alamanyada..soğuktur gı ora..ben yazın gitmiştim..o zaman bile bulutluydu..şimdi ben plaja karşıyım..plaj full..klima açıyoruz gündüz..şimdi balkondayım..aşağı ana baba günü..yıkılıyo bura..tatil için bu mevsim the best..ben bekliyorm
borsacı özgür devamlı aynı şeyleri yazıyodu gına geldi valla..cistem senin dediğini zaten gösterir..borsacı özgür..
yarın..59500 altı longlar tehlikeye girer..59 altı sarkmalar..şortlara iyi kar bırakır..60300 -500 üzeri long olmalı..
ama %75 primli borsayı almaya pek yanaşmıyolar..dışarda satış başlarsa imkb hiçde geri kalmayacaktır..
şu an önemli bir gap görünmüyor..
boy 1.75 kilo 60 bu arada..haha..
-
gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....
-
benimde boy 1.50, kilo 150..:..: voborsa ağırsiklet şampiyonluğuna adayım..::::::
-
[QUOTE=jani;148621]gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....[/QUOTE]
doğru diyorsun guzum.. yazsın tabiki.. yazmazsa ben kendimi kötü hissederim zaten.. ama bizleri kışkırtıcı yazı yazmasın.. kopasıca dilime hakim olamıyorum bazen..:(
-
[QUOTE=jani;148621]gi bu ozguru ellemeyin...karsi gorussuz forum olurmu hic....[/QUOTE]
özgür karşı görüş değil..longa inanan pek çok kişi var ayrıca trend yukarı long daha çok düşünülmeli..trend nerde biter bilemeyiz..
ama işte şöyle kazandım..siz aval aval bakın falan..kışkırtıcı konuşmalar..yok bilmem ne kaarlık adammmışş..bernarke söylemeden hiç bi tüyoya inanmam..:p2000 aşağı yukarı çalkalasa ağa..kendi longda durabilecekmii
-
[quote=QUEEN;148620]gı guzu..ne işin var alamanyada..soğuktur gı ora..ben yazın gitmiştim..o zaman bile bulutluydu..şimdi ben plaja karşıyım..plaj full..klima açıyoruz gündüz..şimdi balkondayım..aşağı ana baba günü..yıkılıyo bura..tatil için bu mevsim the best..ben bekliyorm
borsacı özgür devamlı aynı şeyleri yazıyodu gına geldi valla..cistem senin dediğini zaten gösterir..borsacı özgür..
yarın..59500 altı longlar tehlikeye girer..59 altı sarkmalar..şortlara iyi kar bırakır..60300 -500 üzeri long olmalı..
ama %75 primli borsayı almaya pek yanaşmıyolar..dışarda satış başlarsa imkb hiçde geri kalmayacaktır..
boy 1.75 kilo 60 bu arada..haha..[/quote]
yok giz...munih cok sicakti...damla yagmur vede bulut yoktu....bavyerali gacilar o muhtesem lokal kiyafetleri icinde....adami dinden imandan cikarir bi vaziyettelerdi...zaten bende ikiside azdir....bunnarin wiesbeer inden cekince....eyicene silkinip kendime geldim....gacinin guzelligini oyle bi ovmusum ki...ayaklari yerden kesilip bizim enver hocanin ihlasi gibi goklere suzuldu....indirinceye kadar anamdan emdigim sut burnumdan geldi....
-
[QUOTE=jani;148625]yok giz...munih cok sicakti...damla yagmur vede bulut yoktu....bavyerali gacilar o muhtesem lokal kiyafetleri icinde....adami dinden imandan cikarir bi vaziyettelerdi...zaten bende ikiside azdir....bunnarin wiesbeer inden cekince....eyicene silkinip kendime geldim....gacinin guzelligini oyle bi ovmusum ki...ayaklari yerden kesilip bizim enver hocanin ihlasi gibi goklere suzuldu....indirinceye kadar anamdan emdigim sut burnumdan geldi....[/QUOTE]
gı.. brezilyaya gitmelisin..ordaki okulların şovu..bilirsin...lelele
-
ben kaçtım.. yarın conilerle harpde dinç olmam lazım..:)
-
[quote=QUEEN;148626]gı.. brezilyaya gitmelisin..ordaki okulların şovu..bilirsin...lelele[/quote]
oraya subat veya martta gidiyorum...deniz urunleri muhtesem...yemegi ve baligi restoranlarda kilo ile satiyor latinolar....10 gun kalip dondugumde 5 kilo aliyorum....
eger gelen hafta havalar guzel olursa senin oraya inecegim....oradan datcaya gecip simiye gidecegim....erosun afroditi dosunden nasil furdugunu....ve furduktan sonra omur boyu iflah olmadigini...bu gaci islerini o *****nun abarttigini....ve bu islerden cani yananlarinin simiye gidip...erosun ruhuna bela okuduklarini duydum...benimde kalbim karacaahmet mezarligina dondu....hep o eros *****sunun yuzunden...
sende gel gi....
-
[QUOTE=jani;148628]oraya subat veya martta gidiyorum...deniz urunleri muhtesem...yemegi ve baligi restoranlarda kilo ile satiyor latinolar....10 gun kalip dondugumde 5 kilo aliyorum....
eger gelen hafta havalar guzel olursa senin oraya inecegim....oradan datcaya gecip simiye gidecegim....erosun afroditi dosunden nasil furdugunu....ve furduktan sonra omur boyu iflah olmadigini...bu gaci islerini o *****nun abarttigini....ve bu islerden cani yananlarinin simiye gidip...erosun ruhuna bela okuduklarini duydum...benimde kalbim karacaahmet mezarligina dondu....hep o eros *****sunun yuzunden...
sende gel gi....[/QUOTE]
hiç güleceğim yoktu..ilahi..evet bütün suç erosda..:D
-
bu fıçır..60 puan geridemii..9800 ler olsa kapanış..şimdiki değeri..9830..o zaman biraz pozitif açılış olur..sabaha kadar eksilmezse..
-
[quote=QUEEN;148629]hiç güleceğim yoktu..ilahi..evet bütün suç erosda..:D[/quote]
hikaya simide basliyor queenn...ama orada bitmiyor...delos adasinda bitiyor....
bu ***** eros...gidip afroditi zeus a sikayet ediyor...beni perisan etti...yandim bittim diye....zeus unda afroditle iliskisi var tabii...sikayeti dinliyor ama bisey yapmiyor...bu sefer bu serefsiz eros...dogruca zeus un karisi hera ya gidiyor...onada yandim bittim filan afroditi kesiyor...hera zeus a baski yapip...delosta tum tanri ve tanricalari topluyor....aski tartisiyorlar....
o gun bugundur....HALA TARTISIYORLAR INSANLAR....
-
DONELIM BORSAYA....
borsada biz digerlerinden koptuk...onlarla fazla isimiz yok...cin le biz ayri kulvarda kosuyoruz.....
-
[URL]http://www.freestockcharts.com/[/URL]
Dostlar yukarıda verdiğim linke girerseniz orada don jonesin 1929 dan bugüne datalarını
bulabilirsiniz, % 100 free dir,üye olmak yeterlidir.Ben bir süredir inceliyorum, özellikle quarterly olarak bakmanız faydalı olur... Buradan hareketle don jonesin 1932 yılından beri yükselen trend de olduğu, 1982 de trendi test ederek 2000 'e kadar yükseldiği, 2000-2002 arası ''Sol Omuz'' realizeyi takiben 2000-2007 arası yükseldiği ''BaŞ'' Bölgesi, ve son olarak 2007 - 2009 arası realizeyi takiben şu anki trendine başladığı ve muhtemel ''Sağ Omuz'' başlattığını; 1932 den gelen trend desteğinin ise zamana
bağlı olarak 4000-5000 seviyelerinden geçtiği ve devasal bir ''OBO'' görüntüsünün oluştuğu görülmektedir.Bu OBO ya Mardukçular ve Maya takvimide eklendiğinde gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu......, en azından gezegen çarpmasa bile bir soraki balondaki delikleri kapamaya Mr.Bernake nin parmaklarının yetmeyeceği,
Özetle:
[U]YIL[/U] [U]TEPE[/U] [U]DİP[/U] [U]AÇIKLAMALAR [/U]
31.03.2000 11750 Sol Omuz Tepe
31.12.2002 [COLOR=red]7197[/COLOR] Sol Omuz Dip
31.12.2007 14198 Baş Zirve Yüksekliği
31.03.2009 [COLOR=red]7449 [/COLOR]Baş Zir.den sonraki dip
23.10.2009 9829 Mevcut Durum
Buradan hareketle Don Jonesin 7000 seviyesinden aldığı destekle sağ omuzu tamamlamaya yönelik yükselişe başladığı önündeki dirençlerin sırasıyla 9670 (geçilmek üzere fakat teyid edilmedi) ve 11500 olduğu, ilaveten günlük grafiklerde kriz sonrası oluşturduğu ters OBO ile 11300-11500 seviyelerini işaret ettiği ve yükseliş sonrası sürecin 2012 yılına kadar (fib.time zone) uzayabileceği açıkça görülmektedir.Ayrıca
mevcut durum gereği geminin yüzmesinden başka da çare yoktur.Zira bir sonraki hareket 7000 deyil 4000-5000 seviyeleriyle sonuçlanabilecektir.
-
onemli olan gelinen rakkamlardir...bizim banka endeksi...2007 kasim degerinde....hic kiriz yokmus halinde yani....
insan parasini neye harcar...
1-gidaya...ilaca....
2-giyecege tekstil yani...
3-ev esyalarina ....
4-enerjiye....elektrik ve gaz ve petrol...
5-arabaya....
6-eve...
7-iletisime....telefon ...internet..
8-eglence ve seyahata....
INSANIN GELIRI BELLI...CEKIK GOZLU...KIRO....ANGLO SAKSON...LATINO....V.S...
bu dunya vetandasi haline sokulmus gariplerim....para harcarsa gemi yuzer...yoksa batar....
insanin bu harcamalarindan hangi ulke ne oranda pay aliyor....buna baktimmi...bize giren fazla bisey yok....amerikayada yok...avrupayada yok...
kime var emme...
eski kominist ulkelere var...yukaridakilerin cogunu onlar uretiyor....
-
bundan sonra...borsalarin tumunun ayni anda geri cekilmesini beklemek abesle istikaldir...
peki nasil olacak....SASIRTMALI OLACAK....
mesala cin yuzde 30 a yakin geri cekilirken...digerleri cikti...mesala rusya bi ay evvel yuzde 20 geri cekilirken digerleri cikti...
GERI CEKILME SIRASI BIZDE....DIGERLERI CIKARKEN OLACAK BU...
-
BI vob cu....
bu beklentiyi iki turlu degerlendirir....
short olur 1000 puan ustune stop koyar....ve stop oluncaya kadar bozmaz...asagi indikcede piramitler....
yada...gunnuk hareketlere istirak eder...saat 10 30 de short olur....saat 14 30 da shortu kapar long olur....saat 15 30 ila 16 00 arasi longu kapar short olur...KAPANISTA ise shortu kapar long olur...devrisi gun 10 30 da longu kapar ve short olur yeniden....
-
[quote=jani;148636]BI vob cu....
bu beklentiyi iki turlu degerlendirir....
short olur 1000 puan ustune stop koyar....ve stop oluncaya kadar bozmaz...asagi indikcede piramitler....
yada...gunnuk hareketlere istirak eder...saat 10 30 de short olur....saat 14 30 da shortu kapar long olur....saat 15 30 ila 16 00 arasi longu kapar short olur...KAPANISTA ise shortu kapar long olur...devrisi gun 10 30 da longu kapar ve short olur yeniden....[/quote]
bu eylemlerindeki marjlar...400 ila 500 puandir....selleye kadar...
oradan sonra yatar shortta...
-
[quote=jani;148635]bundan sonra...borsalarin tumunun ayni anda geri cekilmesini beklemek abesle istikaldir...
peki nasil olacak....SASIRTMALI OLACAK....
mesala cin yuzde 30 a yakin geri cekilirken...digerleri cikti...mesala rusya bi ay evvel yuzde 20 geri cekilirken digerleri cikti...
GERI CEKILME SIRASI BIZDE....DIGERLERI CIKARKEN OLACAK BU...[/quote]
Bizim de bir 47000 leri görmemiz fena olmaz yalan dolan nereye kadar,
bazı yazar çizerler bile kriz deyil keriz silkelemeydi demeye başladılar......
-
ikinci gurup ise...yuzde yuz cikisa inananlar....onlarda hakli olarak inandiklari dogrultuda oynuyorlar...
denge ise....en buyukler tarafindan kuruluyor....
bu en buyukler...devasa bankalar....citi...bank of america...morgan...v.s....
bunnarin arkasinda ise FED var...
su anda....dogal gorunum cikisa oynamaktir....
benim gibiler ise contrarian oyunculardir...bunnarda en az...cikisa oynuyan kadar haklidir...dususe oynarken...cunki bunnarda sunu biliyor...imkb neredeyse kriz oncesi degerlerine geldi...
-
cuma gunu daksi giz...5706 idi....bugun ise 5709...yani 3 puan cikmis...
bu cikis degilki...bu zirvede titreme....
-
agustos vadeden evvelki...vadelerde...haziran...nisan...
aps 220 000 ila 265 000 arasinda gezinirken....
agustos vadede...bu sayi 150 000 ila 168 000 arasina dusmustur...
BUDA ZIRVEDE TITREMEDIR....
-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]23 Eylül Çarşamba[COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Eyl) 10:30 50,8 49,2 Yüksek [/U]
[U]GER PMI Hizmet Endeksi (Eyl) 10:30 54 53,8 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Eyl) 11:00 49,7 48,2 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Eyl) 11:00 50,5 49,9 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI Bileşik Endeks (Eyl) 11:00 51,3 50,4 Yüksek [/U]
[U]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/U]
[U]GBP Bankalar Birliği Konut Alımları (Ağu) 11:30 40500 38181 Yüksek [/U]
[U]EUR Sanayi Yeni Siparişleri (a/a) (Tem) 12:00 %2,0 %3,1 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (18 Eyl) 14:00 -%8,6 Düşük
[B]USD Geithner'ın Konuşması 15:30 Yüksek[/B]
[B]USD DOE Petrol Stokları(18 Eyl) 17:30 -- -4729K Orta[/B]
[B]USD Fed Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ağustos Hazine Toplam Borç Stoku(TL) (17:30)
Ağustos Hazine Alacak Stoku (17:30)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]9749[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]9745[/COLOR][/B]
[B][B][U]NOT:[/U] [COLOR=red]Japonya[/COLOR] bugün tatil nedeniyle kapalı.[/B][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=QUEEN;148620]gı guzu..ne işin var alamanyada..soğuktur gı ora..ben yazın gitmiştim..o zaman bile bulutluydu..şimdi ben plaja karşıyım..plaj full..klima açıyoruz gündüz..şimdi balkondayım..aşağı ana baba günü..yıkılıyo bura..tatil için bu mevsim the best..ben bekliyorm
[COLOR=red]boy 1.75 kilo 60 bu arada..haha[/COLOR]..[/quote]
E iyi o zaman sen bundan sonra ingiltere kraliçesiyle karışma diye sana Artiz KUIN diyelim.....kom
Dicey micey bıraktığımız yerelerde...selçuklu patron acil 30000 puan lazım üwwww... bu tatil dönüşlerinde işten ne kadar bunaldığımı hatırlıyorum..işten ayrılmam için acil 30000 puan lazımç....üwww
-
[QUOTE=Astatin;148643]E iyi o zaman sen bundan sonra ingiltere kraliçesiyle karışma diye sana Artiz KUIN diyelim.....kom
Dicey micey bıraktığımız yerelerde...selçuklu patron acil 30000 puan lazım üwwww... bu tatil dönüşlerinde işten ne kadar bunaldığımı hatırlıyorum..işten ayrılmam için acil 30000 puan lazımç....üwww[/QUOTE]
cümleten günaydın..
30.000 puan ..pen olsun patron .. kazanacz inşallah .. vob kapanış tahminim 25.175 patron .. bugün alırız bence 30.000 point ....sen istifa dilekçeni hazırla. .. hehhe :D:D