Bankaları almıyorlar yaw, selocan %3.5 oldu... Garanti hala eksi...
Printable View
Bankaları almıyorlar yaw, selocan %3.5 oldu... Garanti hala eksi...
bende 125 puan kara kaapdım şortları kenyym...sisteme ters kalmaya gelmiyo..vole vur kaç...eğer sisteme terssen..gerçi sende sistem yok daha ama :)
[quote=Larossıan;148727][URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/23/1753.bmp[/IMG][/URL][/quote]
bu sistemde bir tuhaflık yok mu?
aşağıda YEŞİL ok AL sinyali sonra MAVİ EXIT gelmiş bu benim bildiğim LONG kapat FLAT kal demek.tamam kaldık. ee sonra yükseliş oluyor 3.000 puan AL sinyali yok.üstüne üstlük sanki AL-SAT vermiş gibi peş peşe EXIT diyor.ayrıca bi kere EXIT demesi yeterli değil mi? yukarıdaki EXIT ler hangi poz için abi?
Aşağıdaki exıt çıkış için yukarıdaki exıtler düşüş ama tekrar yerine koyulabilir.Exıtleri sen pek gözönüne alma ben satıp tekrar almak için kullanıyorum.
ing bankalar için tavsiyesini yükseltti bi anda bankalar çöktü :D adamlar tanıyo kurumu :))
baskı bellli küskü belli dimi selçuklu hocam :)
ayularrrrr ayularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr ayularrrrrrr ayularrrrr bu akşam dowu ağlattılar...
VOB un gözü torpağamı bakorrr abe trakyanım nerdesin sesin çıkmaz bir turlu....yada thracian ım...
Şimdide sabahtan beri 60,000 üstünde longlayanları istediği gibi çarp,böl,parçala piyasası hemde sindire sindire çarpki kimse kaçmasın
yahu sıkıcı oluyorum biliyorum ama 1 kademe be sabahtan beri 1 kademe için gül gibi poz kaçtı geçen cuma dip ve tepeden poz kapamalar üstüne bugün 1 kademe ile 300 puan kaçtımmı bende sağlam bir sorun var demekki ula gene istemeden birinin ahınımı aldım be bi haltmı yedim ya
Ara bilgi..
GARAN ve ISCTR'de OYAK Yatırım 2'şer milyon lotun üzerinde satış yapmış..
İlk 5 kurum para giriş-çıkışı
GARAN -7.990.644 ..
ISCTR -5.938.293 ..
450 shortlar 250 den kapandi :) vurkaça devam agaya selam :))
0 işlem 925 uzun devam . .projeksyon belli .. ralli .. zild yyld .. :D:D
[QUOTE=Kennym;148733]ing bankalar için tavsiyesini yükseltti bi anda bankalar çöktü :D adamlar tanıyo kurumu :))
baskı bellli küskü belli dimi selçuklu hocam :)
ayularrrrr ayularrrrrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrr ayularrrrrrr ayularrrrr bu akşam dowu ağlattılar...[/QUOTE]
[QUOTE=martoniki;148736]Ara bilgi..
GARAN ve ISCTR'de OYAK Yatırım 2'şer milyon lotun üzerinde satış yapmış..
İlk 5 kurum para giriş-çıkışı
GARAN -7.990.644 ..
ISCTR -5.938.293 ..[/QUOTE]
ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D
[quote=enorton;148739]ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D[/quote]
yok...asıl terslik alış tarafında olsa olurdu :::
[QUOTE=stonhand;148735]Şimdide sabahtan beri 60,000 üstünde longlayanları istediği gibi çarp,böl,parçala piyasası hemde sindire sindire çarpki kimse kaçmasın
yahu sıkıcı oluyorum biliyorum ama 1 kademe be sabahtan beri 1 kademe için gül gibi poz kaçtı geçen cuma dip ve tepeden poz kapamalar üstüne bugün 1 kademe ile 300 puan kaçtımmı bende sağlam bir sorun var demekki ula gene istemeden birinin ahınımı aldım be bi haltmı yedim ya[/QUOTE]
hocam direnclere alım yada satım koymaktansa direncin 1 alt kademesini dene bunları.. yanı ne bileyim stop lossuda aynı şekilde direncin 2-3 kademe üstüne yerleştirmek gibi.. 1 -2 kademe zararı olur ama totalde stratejine uygun yakalayıslar bulabilirsin.. ben de cok sık direnc bekleyiciydim ama artık dırencten 1 2 kademe altta yapıyorum hamleleri.. özellikle short için.. tabi direnci kırarsa fırlıyo stopp loss mutlak gerekli bu kısımda :..::..:
60 bin üstünü sağlama alabilecekmiyiz bakalım ?
[QUOTE=Astatin;148734]VOB un gözü torpağamı bakorrr abe trakyanım nerdesin sesin çıkmaz bir turlu....yada thracian ım...[/QUOTE]
Bence de yere bakar yere:)
Ayni seyleri düsünürüz be Asti...
üwwwww.....yine histemli şortldım 400 den..napayım duygusal bir insanım..üwwwww..boyumda 1.75 değil. üwwww...acil 30000 puan lazım..üww de ww :) :) :)
[QUOTE=enorton;148739]ING tavsiye yükseltiyo oyak yat satıyor bu işte terslik yok mu :D[/QUOTE]
eft asıl alım yapsa terslik olurdu.. bende bi sure calıstım bu kurumda hem oyakken hem ıng iken her işleri ters ...
[quote=thracian;148743]Bence de yere bakar yere:)
Ayni seyleri düsünürüz be Asti...[/quote]
abe trakyanım, çatalkaram çingenem, sipalili barom...
aynı şeyleri düşünürüzde aynı şeyleri içemeyiz bir türlü be...
(nooldu bizim rakı:..::..::..:)
60550 geçilirse rahat 61000 olur
Arkadaşlar ben iş aramaya karar verdim, sıkıldım artık bu işlerden... Uzun vadeli trend yatırımcısı olucam hem, ekran başında vakit öldürüp duruyorum. İstanbula dönüp başvuru yapmaya başlıyorum. Tekliflere açığım :) SSK, Ticket olsun yeter ha bi de akbil ama full akbil ha metrobüse binecem :D
[QUOTE=Altan;148687]tayyip abd de ağbi..short olunmaz..bence bugün..[/QUOTE]
Valla tam tersi de olabilir...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Newyorkta_Gergin_Gece/260687/1/Manset[/url]
Neredesin enorton şimdi.
[QUOTE=Astatin;148746]abe trakyanım, çatalkaram çingenem, sipalili barom...
aynı şeyleri düşünürüzde aynı şeyleri içemeyiz bir türlü be...
(nooldu bizim rakı:..::..::..:)[/QUOTE]
Dedim ya, gelir gelmez memlekete getirecem sana diye!
2010`a kadar nadiren gelebiliyorum Türkiye`ye. 2010`da buradaki sürem bitecek, her hafta getiririm o zaman sana rakilari.dng
[QUOTE=Larossıan;148750]Neredesin enorton şimdi.[/QUOTE]
Abi Burdurdayım bayrama geldik, yarın dönüyoruz inşallah... Ama iş konusunda ciddiyim, sıkıldım bu vobdan...
[QUOTE=enorton;148748]Arkadaşlar ben iş aramaya karar verdim, sıkıldım artık bu işlerden... Uzun vadeli trend yatırımcısı olucam hem, ekran başında vakit öldürüp duruyorum. İstanbula dönüp başvuru yapmaya başlıyorum. Tekliflere açığım :) SSK, Ticket olsun yeter ha bi de akbil ama full akbil ha metrobüse binecem :D[/QUOTE]
bence çok iyi bir karar vermişin enorton patron ... hayırlı olsun .. .brv
Vobla işyerinden benim gibi arasıra haşırneşir olursun çaktırmadan.
[QUOTE=selçuklu;148753]bence çok iyi bir karar vermişin enorton patron ... hayırlı olsun .. .brv[/QUOTE]
Vallaha kafayı yiyecem yataydayken hiç çekilmiyor bu piyasa, tvde de desti izdivaçtan başka bişey yok... .kom
[quote=enorton;148749]Valla tam tersi de olabilir...
[URL]http://w9.gazetevatan.com/Newyorkta_Gergin_Gece/260687/1/Manset[/URL][/quote]
Hepsini sırayla hallediyoruz,davos,newyork ..................:D :D :D ..
cuma longlar kapandı(400 den)..saatlik al da..ama 5 daklık uzun kapat dedi..
[QUOTE=enorton;148755]Vallaha kafayı yiyecem yataydayken hiç çekilmiyor bu piyasa, tvde de desti izdivaçtan başka bişey yok... .kom[/QUOTE]
abi .. sadece vob bence insanın psikolojisni bozar .. ruh hastası eder .. bildiğim bir gökhan var sadece vobla uğraşan .. oda belli zamanlarda yurtdışı falan geziyor sürekli .. evde otur otur ekrana bak sürekli .. iş değil bence .. ..isabetli karar olmuş .. hayırlı olsun tekrardan .. :)
bu arada zild yyld .. ralli .
[quote=enorton;148755]Vallaha kafayı yiyecem yataydayken hiç çekilmiyor bu piyasa, tvde de desti izdivaçtan başka bişey yok... .kom[/quote]
şükufeyimi izliyosun enerton :::
[QUOTE=selçuklu;148758]abi .. sadece vob bence insanın psikolojisni bozar .. ruh hastası eder .. bildiğim bir gökhan var sadece vobla uğraşan .. oda belli zamanlarda yurtdışı falan geziyor sürekli .. evde otur otur ekrana bak sürekli .. iş değil bence .. ..isabetli karar olmuş .. hayırlı olsun tekrardan .. :)
bu arada zild yyld .. ralli .[/QUOTE]
[url]http://video.frmtr.com/video/101613/Techtonic-Sakallıya-Dikkat-VUT[/url]
Yakında burdaki sakallı amca gibi olucam :D
[QUOTE=YAVUZHAN;148759]şükufeyimi izliyosun enerton :::[/QUOTE]
He ya napayım milletle biz de izliyoruz :D
‘Biz de Babacan’a katılıyoruz IMF olmazsa olmaz değildir’
#gsol div.hbr { background: url(/images/gazete.png) no-repeat 407px 40px; } [B]23 Eylül 2009 Çarşamba, 00:03[/B] [URL="http://www.stargazete.com/ekonomi/"][COLOR=#0066cc]EKONOMİ[/COLOR][/URL]
[COLOR=#0066cc][IMG]http://91.93.103.35/haber/090922-105439-214562-C.jpg[/IMG][/COLOR]
[B]Bankalar Birliği Başkanı Özince “Bakan Babacan’ın, ‘IMF Türkiye için olmazsa olmaz değildir’ sözüne katılıyoruz” dedi. Özince, Türkiye’nin her koşulda finansman sağladığını söyledi[/B]
Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan’ın ‘IMF olmazsa olmaz değildir’ açıklamalarına bir destek de Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince’den geldi. Babacan’ın açıklamalarına katıldığını kaydeden Özince, Türkiye’nin, her koşulda dış finansman sağlayabilen güçlü bir ülke olduğunu belirtti. Özince, şunları söyledi: “Biz de, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, ‘IMF anlaşmasının olumlu yönleri vardır, ancak bu hiç bir zaman Türkiye için olmazsa olmaz değildir’ sözüne tamamen katılıyoruz. Ben de bir vatandaş olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni (IMF konusunda) böyle bir söylem içinde görmek isterim.”
[QUOTE=selçuklu;148758]abi .. sadece vob bence insanın psikolojisni bozar .. ruh hastası eder .. [B]bildiğim bir gökhan var sadece vobla uğraşan[/B] .. oda belli zamanlarda yurtdışı falan geziyor sürekli .. evde otur otur ekrana bak sürekli .. iş değil bence .. ..isabetli karar olmuş .. hayırlı olsun tekrardan .. :)
Sn sovalye ve sn clark da var, ayrıca VOBİX de var o da askerliği bekliyor...
[quote=enorton;148763]Sn sovalye ve sn clark da var, ayrıca VOBİX de var o da askerliği bekliyor...[/quote]
bende varım :rolleyes:
[QUOTE=selçuklu;148758]abi .. sadece vob bence insanın psikolojisni bozar .. ruh hastası eder .. bildiğim bir gökhan var sadece vobla uğraşan .. oda belli zamanlarda yurtdışı falan geziyor sürekli .. evde otur otur ekrana bak sürekli .. iş değil bence .. ..isabetli karar olmuş .. hayırlı olsun tekrardan .. :)
[QUOTE=enorton;148755]Vallaha kafayı yiyecem yataydayken hiç çekilmiyor bu piyasa, tvde de desti izdivaçtan başka bişey yok... .kom[/QUOTE]
kış geliyo en güzeli snowboarda başlayın :) zaten eylul geldı bu hafta dizilerde başladı "heroes" "southpark" "house" "fringe" "how ı met your mother" derken zaman geçer yaff başlama işe filan :D biz elimizdkini bıraksakmı diyoruz , çok zevkli olsa da..
[QUOTE=YAVUZHAN;148764]bende varım :rolleyes:[/QUOTE]
Seyyah da var...
Listeyi güncelleyelim;
enorton, clark, sovalye, yavuzhan, gökhan fındık, seyyah...
[QUOTE=enorton;148766]Seyyah da var...
Listeyi güncelleyelim;
enorton, clark, sovalye, yavuzhan, gökhan fındık, seyyah...[/QUOTE]
bayada varmış .. hehe :D
[QUOTE=enorton;148766]Seyyah da var...
Listeyi güncelleyelim;
enorton, clark, sovalye, yavuzhan, gökhan fındık, seyyah...[/QUOTE]
e artık beni de ekleyebilirsiniz listeye..:..: