Hayır tedbir için bööle yapmaya karar verdim, yoksa yukarı hareket devam edebilir, ederse yada bir geri çekilme olursa durumu değerlendireceğim, saygılar.
Printable View
Hayır tedbir için bööle yapmaya karar verdim, yoksa yukarı hareket devam edebilir, ederse yada bir geri çekilme olursa durumu değerlendireceğim, saygılar.
28700e tenezzül etmeyenler birazdan 29000de sıraya girerlerse şaşmam...
Walla sn mbm, herşey pazartesiye belli olacak yinede, durum onu gösteriyo, saygılar.
bakmayın ekranaaaaaaaaa
Yanlız dolar günün en düşüğünü aşağıya vermedi, benim gördüğüm kadarıyla durum riskli, saygılar.
[QUOTE=bull market;63787]Walla sn mbm, herşey pazartesiye belli olacak yinede, durum onu gösteriyo, saygılar.[/QUOTE]
daha bugunü bitirmedikki sn bullmarket..
ben gün içi için demiştim onları..
bugun nerden kapatacagımız bellimi...
trende ters pozisyon almıyorum derken gün içinden bahsediyordum....
Sazan 28.9'da longların yarısını realize eder. (Uzun pantolon da terletmektedir.)
iyi ayrıştık....
helal vadeli ve spot..
yalnız spot uyumsuz... bi posta verebilirler...oyalanırsa..
oyalanmadan direkt çıkıp uyumsuzlugu bozması lazım...
dünden beri hiç kıpraşmadım..27100 den beri bekliyorum..geceye giriş sistemi[COLOR="Blue"](sadece gece için kullanıyorum[/COLOR])ve kendi has sistemim al da..ters hareket olmazsa haftasonuna uzun gireceğim..sistemimn tek aylardaki ort.başarısını yakalayacak gibi,hatta gecer..
[QUOTE=Vob Trader;63788]bakmayın ekranaaaaaaaaa[/QUOTE]
ben elime mausu almayayım diye foruma yazı yazıp duruyorum zaten...
ama gözüm yan pc deki ekranda yinede...:)
Evet, bugün böyle olumlu kaparsak, haftaya olumlu hava devamında, önümüzdeki ilk direnç, spot 30 için 29500-30000 aralığı, endeks 100 içinde 23300-23750 aralığıdır, yazalımda haftaya hazırlık olsun, saygılar.
[QUOTE=mbm;63794]ben elime mausu almayayım diye foruma yazı yazıp duruyorum zaten...
ama gözüm yan pc deki ekranda yinede...:)[/QUOTE]
sabah bilion 27650 kalıcı uzun dediydim 27 şartlı hala duruor:) şimdi de showda yemekteyiz var ona tanıom:)