[quote=jani;148817]olur celcuki....
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....[/quote]
65.000 de inersin :::
Printable View
64 000 olursa ne kadar vetan evladinin belesten shorta bineceginide hesapladin ni....diyelim 64 000 de shorta bindim...BI DAHA INERMIYIM....[/quote]
65.000 de inersin :::
ne yani şindi zuzu 64.000 den SHORT ladın diyek mal 30.000 oldu inmeycen mi?::: ya geri 60.000 e çıharsa bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından mı buluruk seni yohsam balıklı rumdan mı? :D
her binişin bir inişi var zuzu :p
[quote=selçuklu;148801]mesaj sayım 10.779 gözüküyor .. O kadar mesajım yok benim ..baktım teşekkür edince mesaj sayım artıyor . .. Bi yanlışlık var .. Sn hellim sistemde bi sıkıntı var .. Sistem kontrolcüsü olarak ilgilenebilirmisiniz .. Ben doğru mesaj sayımı öğrenmek istiyorum .. üvvv :):)[/quote]
2222 :..:
o ne la?
teşekkür ediyorum mesaj sayım artıyor :::
61500 tepe olsun
Bşb. Amerikadayken kaçak kesim olabilir, duyarlı olmak lazım
ben ne çok teşekkür etmişim vay anasını .9333 olmuş .. . üvvvv :D:D:D
[B] selçuklu
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
[U][B][COLOR="Red"]Ettiği Teşekkür: [B][COLOR="Red"]9.333[/COLOR][/B][/COLOR][/B][/U]
2.223 Gönderisine 5.606 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:[/B]
skakylln.....sistem kısa asti kısa yemişim longu longda neymiş...
efiksci nerde yaww
350 den kısa..5 daklık sat verdi..saatlikler hala al da..
seans nasıl açılacak acaba
[QUOTE=Kennym;148797]tırtıga devammm 275 den long küçük bi miktar.. 350 400 didinmi satarın affitmen..:::[/QUOTE]
350 den gittiler :) tırtıga devam agaya selam...
iild :(
istemeye istemeye long devam...
Bugün bu borsa uçar, demedi demeyin :D
bende amma çok mesaj yazmışım patron..teşekkürde ise cimri kalmışık biraz...üwwww kusra kalmayın..bu arad yaşlanmışık be..97 iken başladıydım foruma..üwwwwww...
Ettiği Teşekkür: 2.980
3.858 Gönderisine 7.404 Kere Tesekkür Edildi
İzdivaç bitti, flash tv de orhan baba ile hülya avşarın filmi var :D
Bu kokuyu daha önce kullanan var mı? Fiyat uygun gibi
[url]http://www.hizlial.com/saglik-guzellik/parfum/joop-homme-edt-erkek-parfumu_08.033.6518.0001.htm[/url]
[quote=activex31;148798]S&P, GARANTI BANKASI'NIN GORUNUMUNU NEGATIF'TEN DURAGAN'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
maşallah onune kim geldiyse durağana almışş...
Bende s&p nin notunu ZZZ- DEN ZZZ+ ÇIKARIYORUM....[/quote]
Geçen bir görüntü değiştirdiler VOB da zü..medik bir kulağımın arkası kaldı bu sefer yemezler bu kefereler not arttırıyorsa yada görüntü değiştiriyorsa malda sıkışıp kalmışlar boşaltıcak adam arıyorlardır
fx çi nerede harbiden ?
çok devamsızlık yapar oldu tatilden sonra :)
aksini iddaa etsede kesin geometrik büyüttü portföyü :)
tombalacık halimem,alçaklara kar yağdı üşümedin mi; sen bu işin sonunu düşünmedin mi?.aldılar,aldılar şimdide kakalayacak kaz arıyorlar.imf den ondan bundan meded umuyorlar.koysun bizim cebimizide matbadan çıkartıklarından alıverelim mallarını.
sistem gereği 3/4 short devam
[quote=martoniki;148821]2222 :..:[/quote]
pardon..
doğru formülü veriyorum..
[SIZE=3][B]gerçek mesaj adedi = mesajlar - ettiği teşekkür[/B][/SIZE]
hesaplayıverin gaaarii .dng
üwwww..98 olmuşum yaww..benim yaşım, milletin boyundan bile büyük olmuş..üwwwwwwwww
sewiyorum abi sistemleri..hele sinyali satta olunca....:)
[quote=YAVUZHAN;148838][B]fx çi nerede harbiden ?[/B]
çok devamsızlık yapar oldu tatilden sonra :)
aksini iddaa etsede kesin geometrik büyüttü portföyü :)[/quote]
baryamda el öpmeden topladığı paraları sayıyormuş.
dizlerini kırıyormuş misafirlikte küçük hüsamettin gibi olup millete çocuğum ayağı yapıyormuş.bayramda köşeyi dönmüş diyorlar fXci için :::
astatin patron bu gördüğümüz baskımı yoksa ilizyonmu :)
piyasada adrenalin sıfırın altına indi.şu VOB un çaycısına söyleyekte fişi şeettiriversin ::: :p
Bankalar eksi olduğu halde yükseldiğimizi hatırlayan var mı? Ben hatırlamıyorum, öyleyse iki olasılık var. Ya bankaları alacaklar, ya endeksi verecekler... Asti kesin endeksi verecekler diyecek eminim :D
.lelele.lelele[quote=YAVUZHAN;148847]astatin patron bu gördüğümüz baskımı yoksa ilizyonmu :)[/quote]
baskı diye bişiy yoktur, pozisyon ayarlaması diye birşey vardır,.dng
sistem budur iç iç kudur,
kazanırsam gerçek kaybedersem illüzyondur .lelele
ne önemi var patron.. sistem ne derse o :) ama sattaysa :)
ağbi bunları niyeti kötü..ben löngleri fullemişem:))
1-5-15-20-30-60-120-150-270- günlük haftalık aylık yıllık sistemlerim alda .. ralli ..
Wall Street Journal'da yer alan habere göre, eski Moody's analisti
Eric Kolchinsky, ABD Kongresi'ne bir mektup göndererek şirketinin bazı
kredi notlarında şişirme yaptığını savundu.
Temmuz ayında gönderilen mektupta, derecelendirme kuruluşu Moodys'in
notlarının daha sonra düşürüleceğini bilmesine rağmen bazı kağıtlara
yüksek not verdiği ifade edildi.
Moody's sözcüsü açıklama yapmaktan kaçındı.
Foreks Haber Merkezi
sizce dowu tetikleyecek ilk domino taşı bu olabilir mi ? gelecek fena şeylere gebe..
[quote=security;148841]sistem gereği 3/4 short devam[/quote]
pozisyon kapatıldı son durum flat
Ullaaaa VOB u kim takar yarın vadi geliyoreeeeeee TEYTEYTEYYYYYY
ula yönetmende değişmiş teyteyteYYYY artık , ahanda yeni yeni yepis yeni tüyolar
[url]http://haber.mynet.com/detay/magazin/vadinin-yeni-sezonundan-tuyolar/471527/3[/url]
:D:D:D:D
işlem hacmi çok komik ya sadece 62.375 kontrat.çok gülünç bir rakam.
nerede o 350/400/450 bin hacimler?
Ntv spor sergen var süper,
"Brezilyada köyde yaşayan adam, beşiktaşa gelince etilerde en süper daireyi beğenmiyor" :D
Süper yorumlar hastayım valla...
bu bollin-ger ler beni yine germeye başladı patron...
zild .. yyld .. pbld ..
şort tabiki şort bir tanem
[quote=enorton;148860]Ntv spor sergen var süper,
"Brezilyada köyde yaşayan adam, beşiktaşa gelince etilerde en süper daireyi beğenmiyor" :D
Süper yorumlar hastayım valla...[/quote]
bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.
[quote=selçuklu;148862]zild .. yyld .. pbld ..[/quote]
çpkk, apko, çok pis kararlıyım kısada, ayıpediyon patron kısa olsana
selçuklu seni çok soğukkanlı gördüm bu seferki pozisyonda :)
günü longta kapayacan sanki :)
[quote=SEYYAH;148864]bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.[/quote]
bu hafta hem 3 puanı kapacak bjk hemde averajı + ya geçirecek :)
ankarasporla oynuyor :::