74.175 dünden başlayan tüm düşüşün 61,8 geri alım seviyesi bu arada...bakalım bir anlam ifade edecek mi?
Printable View
74.175 dünden başlayan tüm düşüşün 61,8 geri alım seviyesi bu arada...bakalım bir anlam ifade edecek mi?
[quote=TÜRKOĞLU;265791]evet sevgili strategist girişler neredeyse cuk oturuyor ama çıkışlar tam harakiri yani.erken kaptırıyoruz malı arkasından bakıyoruz.sırf bu hafta 3.000 puan filan kaçan fırsat var.
BOLL BAND ben çözemedim bazen alt üst banda çarpıp dönüyor bazende başlıyor bandı sürüklemeye trende dönüşüyor.nerden bilecez ne zaman dönecek ne zaman sürükleyecek?
STOCH ta yatayda güzel çalışan bir indic.ralliler şelaler hep aşırı alım-satımda geliyor.
çıkış için bir güzellik düşünmek lazım.[/quote]
Bu hafta 3000 puan kaçmışsa çözüm belli realize etmeden sat sinyali beklemek. Ama sıkışık günlerde pişman edebilir.:::
Benim STRem 250 den alda tek sinyal
73500 e geri gelsin
73750 tepki koysun
al elle çizilmiş obo :D üwww :D pehhh
Realize yöntemi kullananlar güzel hareketleri kaçırınca neden üzülüyo ki kendi düşen ağlamaz::::::::: Boll veya aşırı alım-satım fayda etmiyo güzel hareketlerde kazıyo zaten.
Dün sat vermeyen ETRemi(ağır abi) buradan kutluyorum.
kısacı kalmadı galiba
[quote=yusuf_alp;265824]kısacı kalmadı galiba[/quote]
eğer gerçekten öyleyse kısa zamanı::::::
ama gerçekten öylemi? bunu kimse bilemez:(
[quote=yusuf_alp;265824]kısacı kalmadı galiba[/quote]
Hiç kısacı kalmasaydı piyasa düşerdi. Piyasa yükseldiği sürece kısacılar var veya yeni kısacılar geliyor demektir. Son kısacı da "lanet olsun düşmeyecek bu" dediğinde şelale başlar... ;)
vayyyyyyy ... *** .istopum patlamış ....üvvvvvvvvv .... ucuz yırttık .. üvvvv ... don gömlek flat .. .
Selamun aleykum kolay gelsin.Bugün 75600 e ne dersiniz?haftaya da 77 ler.
[quote=selçuklu;265834]vayyyyyyy ... *** .istopum patlamış ....üvvvvvvvvv .... ucuz yırttık .. üvvvv ... don gömlek flat .. .[/quote]
üvvv.. Patron şu avatar piyasanın durumuna daha uygun olacak sanki... üvvvvvvvv.....
sabah bahsettigim 74175 reverse denemesi :)
hayırlısı... 350 civarı stoplarım....
mali kural ekime de yetişmeyebilirmiş..
seçim geliyor tabi,kendi ayağına kurşun sıkmak olur iktidar için..
bu iktidar için demiyorum kim olsa aynı şeyi yapardı..
[QUOTE=Strategist;265838]üvvv.. Patron şu avatar piyasanın durumuna daha uygun olacak sanki... üvvvvvvvv.....[/QUOTE]
düzelttim patron .. ters olmuş dediğin gibi .. üvvvvvvvv
[QUOTE=Strategist;265832]Hiç kısacı kalmasaydı piyasa düşerdi. Piyasa yükseldiği sürece kısacılar var veya yeni kısacılar geliyor demektir. Son kısacı da "lanet olsun düşmeyecek bu" dediğinde şelale başlar... ;)[/QUOTE]
dün onu ddiydik patron , nasıl bastılar 1 saat aralıksız... bu seferde herkes sattı satan yenı kısı kalmayınca tekrar yukseldık :) sımdı herkes aldı .. sonumuz hayır olsun :)
5 dakkalık daily gunluk 1000 point hedefıne ulasıp flatledı (opsiyonel reverse short acılabılıyor )
saatlık alda devam edıyor.. bakalım ucuracakmı pala pıyasayı...
[QUOTE=unlimitted;265803]abi eğer pozisyonum yoksa, göstergelerin yorumunu direkt yazınca olmuyor, etkilenen oluyor. e madem göstergeler öyle diyor, neden poz yok diye sormazlar mı adama...
o yüzden satır aralarına gizliyordum ben herkes pozisyonunu kendi değerlendirsin diye. benim piyasa yazılarımın çoğu, pozisyonda olan arkadaşlar terste kaldığında stoploss'larını daha kısa kessinler diye yazılmış yazılardır.[/QUOTE]
Anladım patron arada uyarman iyi oluyor. yani şöyle sabah uzamıştım hatta
nasıl odu bilmiyorum az bi kontrat alacaktım yanına sıfır eklemişim nasıl oldu hala anlamadım e uzunlar geldi 2,3 dk sonrada senin yazı geldi moralim biraz düzeldi.
yanlışlıkla aldıklarımı yüksekten kapadım.
yarılarına devam et . Faydalı oluyor.
Elmas scenario... live...
(Hadi long'cular bu kıyağımı unutmayın... :) )
[quote=Strategist;265846]Elmas scenario... live...
(Hadi long'cular bu kıyağımı unutmayın... :) )[/quote]
:) abi grafik elmas çizmemişki . sen üstünden rütuş yapmışın .kom uydurmasyon olmuş :p
[quote=trader38;265849]:) abi grafik elmas çizmemişki . sen üstünden rütuş yapmışın .kom[/quote]
Patron normal elmas 1.500-2.000 puan minimum ralli getiriyor... Sahtesi de 700-800 getirse long'daki dostlar sebeplenir biraz işte diye düşündüm... :..:
Herhangi bir forumda elmas formasyonu yapıştırıldıktan sonra piyasanın düştüğü bugüne kadar hiç görülmemiştir... :p
S&P TURKIYE ANALISTI GILL: MALI KURALIN DEGERI COK FAZLA ABARTILMAMALI - CNBCE
-MATRIKS-
nası işlerine geliyorsa ***********
pehhhhh
[quote=The Tatar;265841]mali kural ekime de yetişmeyebilirmiş..
seçim geliyor tabi,kendi ayağına kurşun sıkmak olur iktidar için..
bu iktidar için demiyorum kim olsa aynı şeyi yapardı..[/quote]
Sabah bakan çağlayan "mali kural olsa da olmasa da bütçe kısıtlamaları olacak" türü bir laf ediyordu...Bu tip lafların sonunda hep vazgeçiyorlar....dng
Buyrun buradan yakın bu olmadı başka bi şey buluruz diyor..
-MATRIKS-
[quote=a.kaya;265635]nedense bende bugün bayağı bir artı kapayacağız gibi bi his var demek ki göççecez .dng ama şimdi ben ky isem böyle düşünüyosam bazı arkadaşlar ise benim düşünceminin tam tersini düşünüyor eee şimdi ky ne düşünüyor oluyor ::: ::: :::[/quote]
saat 11 de yazmışım ,acaba bende pala gibimi düşünmüye başladım :..: sanırım aştım artık kendimi ky likten çıktım ::: ::: ::: ama kapital konusunda da bi aşabilsem ky likten :( kısmet diyek demi
[COLOR=darkred]74600 ayuların son kalesi.Onu da alırsak bugün kısalar için hüsran olacak.[/COLOR]
[quote=oguzhan;265856]Buyrun buradan yakın bu olmadı başka bi şey buluruz diyor..
-MATRIKS-[/quote]
yani diyorki SHORT çular hiç sevinmeyin.biz mali kural olsa da olmsada notu arttıracaz bizim fonlarda deli mal var onu yıkmak için başka çaremiz yok :p:p:p
haftaya 77xxx lerden shorta geçecem ben.Şimdiden gayıtlara geçsin.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/y5ixll9wrx.png[/IMG]
73850 üstünde kalındıkça kısa vadeli iştah yukarı olacak..
[QUOTE=Kennym;265840]sabah bahsettigim 74175 reverse denemesi :)
hayırlısı... 350 civarı stoplarım....[/QUOTE]
stoplandııımmmm üvvvv bıraksan kanat takıp ucacak :mad::mad::mad:
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/qbge2j32hj.png[/IMG]
dünkü 75 bin üstü kapanış hatta 75200 üstü kapanış hatta ve hatta 75725 tarihi yüksek kapanış gelirmi ki :)
[quote=Kennym;265876]stoplandııımmmm üvvvv bıraksan kanat takıp ucacak :mad::mad::mad:[/quote]
durup durup alıyorlar gerçekten,alış tarafı çok cılız satış kademeleri hormonlu..
STR lerin ayarlarıyla oynamayın:):):)..[COLOR="Red"]piyasa normal hareketlerine dönsün[/COLOR]; şimdiki degerler çuvallar...
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/uizr03fdsx.png[/IMG]
[quote=saraylı;265798][B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 79.900[/B]
[B]3.Direnç : 77.800[/B]
[B]2.Direnç : 75.700[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.300[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Pivot : 73.600[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.200[/B][/COLOR]
[B]2.Destek : 71.500[/B]
[B]3.Destek : 69.400[/B]
[B]4.Destek : 67.300[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.650[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 74.675[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.025[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 73.575[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.225[/B][/COLOR]
[B]2.Destek : 71.775[/B]
[B]3.Destek : 71.125[/B]
[B]4.Destek : 70.150[/B]
direnç olarak 74.300 ve 74.675 var önümüzde...:::
geri gelirse 74.025 ve 73.600 destek var...:)))
bu yukarı hareket tepkiyi aştı,dalga yapıma uygun olarak yeni tepeler önümüzdeki günlerde gelmeli...
sürpriz yokkk.....:)))[/quote]
74.025 tuttu gbii...:rolleyes:
74.300 destek olabilirse ; 74.675 var önümüzde...:)
sonra da 75.700,ama bugün olmayabilir..:)))
bendeki str 73.350 den alda.
str nin 73475 de net long sinyali varmış devam ediyor bugün .. onun öncesinde çok az zararı var ... bendeki wma değerleri farklı ..default str farklı arada flatlamiş .... ... benim portfoyde 350 pint zararda .... :o ... izlemeden olmuyor bu iş .... .. üvvv:o:o
ben etr yi daha çok seviyorum str den :)
73675 te kırdı yukarı mesela..piyasalar böyle olunca 5 dk lıklar hayallere daldırıyor insanı :)
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/3edsa7f197.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/8go5a2jn19.png[/IMG]
yavızhan patron bende başta .. etr yi daha çok seviyodum .. sonradan str daha sisitematik geldi bana .... üvvvvvvvvvvvvvvv .... str etr yi döver bence ....:::::::D:D
bugün destek -direnç sistemim ilk defa 4.direnç olarak 79.900 olarak yüksek bir değeri telaffuz etti...:)