bovespa ne iştir? petrol yukarda olduğu halde !!! takipçi bir arkadaş varsa pls
Printable View
bovespa ne iştir? petrol yukarda olduğu halde !!! takipçi bir arkadaş varsa pls
ben de oglen gibi kapatmisim uzunlari. flat girdim haftasonuna. amak keske kisa acsaymisim. bu gidisle pazartesi acilisi 26000'lere denk gelecek. citi 3 oldu...
[QUOTE=Astatin;63880]bovespa ne iştir? petrol yukarda olduğu halde !!! takipçi bir arkadaş varsa pls[/QUOTE]
Neye göre petrol yukarda? 48 dolara göre arttı ama 50 doların altında.. "Durgunluk"
Usd/brl +3 yukarda...
[QUOTE=caretta;63881]ben de oglen gibi kapatmisim uzunlari. flat girdim haftasonuna. amak keske kisa acsaymisim. bu gidisle pazartesi acilisi 26000'lere denk gelecek. citi 3 oldu...[/QUOTE]
Sevgili Caretta
Kısada riskli bakma sen.. Uzunda...
Beklenti piyasası oluşabilir.. Bunlar yabancıya haberde satıyo aşşağılık adamlar. Bişeyi yapmadık diye o kadar üst seviye inkar yoluna gidiyorsa yapmıştır...
1- IMF anlaşması beklentisi (Şartlar belli değil)
2- Katardan para gelcekmiş (Neye karşılık?)
3- Tayyip bize kutu açacak :)
salllaaaa.... Bunlar yeni bişeyler üretme çabasında.. Bu üçü aynı anda normal şartlarda olamaz...
[quote=catedral;63882][COLOR=red]Neye göre petrol yukarda[/COLOR]? 48 dolara göre arttı ama 50 doların altında.. "Durgunluk"
Usd/brl +3 yukarda...[/quote]
düne göre .brv
Ne 7700 müş be birader...
7800 Kapatsın :)
sakin ol dow sakin ol sindire sindire....
yok yok 8000 kapatacak galiba
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;63886]7800 Kapatsın :)[/QUOTE]
Haşemalarınızı giyinmişiniz :)
Adamlar o kadar çok zorluyor ki, % 4 yaptı şimdi halen al vermiyor 30 dakikalıklar, İçine etmişler fiyatların....
[QUOTE=cbaykus;63877]
Dünkü takip sayımız 28,912 nin altı 28,850 kapatarak ŞHORTTA KAPADI....Yani 5 günlük ortalamaya dayandı..............AMA
Kapanış ortalama yı girip hesaplayınca PAZARTESİ SAYIMIZ 28,573
ÇIKTI...
PAZARTESİ YÖN YUKARI AÇILIRSA LONG A geçicez......Aşşagı devam ederse
poz bozmuyoruz......
Peki örneğin açılış 1000 puan gap ile yaptı, ve saat 16:30 barına kadar yatay geçti, artık bu saatten sonra düşmez deyip alıyormusunuz.Veya açılışta direk mi alıyorsunuz?
Ve süpriz ......17:00 barında 1100 puan uzun çubukla birden bastılar.Şimdi nedeceğiz.:)
Sevgiler...
[QUOTE=mbm;63843]bugun dow iyi kapatacak...
canınızı sıkmayın..
mbm söylemişti dersiniz......:)[/QUOTE]
dedik da size...grafiğinide attık oraya.....:D
[QUOTE=Astatin;63860]"Tüm sistemler alda kapatmış, kimler geceye long girdi bakiimm" :D:D:D[/QUOTE]
bu gece dow duanı etmemişsin bak koptu gidiyor yukarı