bu yuzden marasalsin iste....
Printable View
bu yuzden marasalsin iste....
[QUOTE=stonhand;149005]Ula bernanke helikopterini ters çevireyim emi yetmedimi ula dağıttığın paralar looooooo
Bizim shortlar şimdiden tanga oldu üvvvvvvvvvvvvvv şarapsız DOW kapanışta göç ula göçççç üvvvvvvvv
Ben yatar daha fazlasını görmeye yürek dayanmaz bunun yarın sabahıda var üvvvvvvvvv[/QUOTE]
Erkan konuşmayın yawf. Dah bunun sabahı avr ama şimdilik gerek klamamış gibi 9800 oldu dow.
celcuki...
hic givranma...yarin seni asacagiz....gecmisin hatiri var emme....ihanet affedilmez....
[quote=selçuklu;149090]özel birlikler .. gece operasyon yapıp janiyi alın .. sağ istiyorum .. astatin komutana dokunmayın .. o dow tepedeyken cephede savaşıyordu .brv.brv ..jani zafer anı belirdi ..hazıra kondu .. üvvvv[/quote]
patron...:(:(:( sizde operasyonel gücü olan birlik kalmadı galiba:(:(
üzüldüm patron..senin bu tarafda olman lazımdı...üüüüüü
neys epeşin konuşmayak bunun fıçırı var..fıçır varken herkes her an sıçır olabilir
[QUOTE=Astatin;149006]yettim...ordular ilk hedefiniz selçukludur ileriiiiii.........boks..boks..boks.
nizami savaş birlikleri var, gayrı nizami savaş birlikleri var, paramiliterler, bordo bereliler, japon kamikazeleri her bi şey var...bi terminatör yok ** :)[/QUOTE]
Timuçinin moğol ordusunu aldım arkama. .boks.
Ölüm uzunlara...
Ölüm kısasını kapatana...
(Ölüm kısmı filmden replikler olup fanatizmle karıştırmayalım lütfen)
[quote=martoniki;149086]980x'i gören çalıların arasından gösteriyor kendini..
selçuklu petron uzlaşalım bu uzunlarla yaww.. üwwww :..:[/quote]
marasal,,,
bunu carmiha gerelim...gozlerimle gordum...hiristiyan oldu bu...hac cikariyordu...agamin dizlerini operek....
[quote=VOBiX;149095]Timuçinin moğol ordusunu aldım arkama. .boks.
Ölüm uzunlara...
Ölüm kısasını kapatana...
(Ölüm kısmı filmden replikler olup fanatizmle karıştırmayalım lütfen)[/quote]
TOKOBA,
Senin bu mesaj, Türkiyenin 1945 yılında Almanya ya savaş ilan etmesine benzedi:D:D:D
way**..abartmayın daaa..az eksi kapasanız yeterdi...sabah herkes mütevazi bedelini ödeyip pozisyon değiştirebilsin **.... yeminle şu gap olayından tiksiniyorum..delikanlıya ters.. sistemde maymuna dönüyo, yazı tura gibi **..bizdede 24 saat açık olaya...
[QUOTE=jani;149093]celcuki...
hic givranma...yarin seni asacagiz....gecmisin hatiri var emme....ihanet affedilmez....[/QUOTE]
ne asıyon tavukmu asıyon jani .. .. asteton patron al bu janinin rütbelerini .. düz er yap bunu ..
ağır hasar aldık .. üvvvv .. neyse sabah zırlarım artık .. :D
cümleten iyi akşamlar ..
marasalim...
asagiya dogru baktim mi...3600 puvani net goruyorum....ondan sonrasida var emme...biraz fluuu...
[QUOTE=enorton;149030]Gerçekten hiç bağ yok mu?? Ben tesadüflere inanmam, ING nin bankaların notlarını artırdığı gün oyak yat. banka hisselerinde en iyi satıcı ise ben şüpheyle yaklaşırım olaya...[/QUOTE]
Emin ol yok. Ben güvence veririm sana...
Yatırımda yurtdışı bağlantılı müştyeriler çoğu zaman gereksiz ve zararlı işlmeler yaparlar. Zamanında 5,40tan SAHOL satmışalrdı SAHOl 6,20leri geçti.
[quote=Astatin;149098]way**..abartmayın daaa..az eksi kapasanız yeterdi...sabah herkes mütevazi bedelini ödeyip pozisyon değiştirebilsin **.... yeminle şu gap olayından tiksiniyorum..delikanlıya ters.. sistemde maymuna dönüyo, yazı tura gibi **..bizdede 24 saat açık olaya...[/quote]
Bugün arkaya geçip shortlara coverla ralli yaptıran DERVİŞ leri öne reca ediciiiim lütfennnn...:)
[QUOTE=Astatin;149098]way**..abartmayın daaa..az eksi kapasanız yeterdi...sabah herkes mütevazi bedelini ödeyip pozisyon değiştirebilsin **.... yeminle şu gap olayından tiksiniyorum..delikanlıya ters.. sistemde maymuna dönüyo, yazı tura gibi **..bizdede 24 saat açık olaya...[/QUOTE]
Evet evet bu kadar düşmesi iyi oldu, sabah kesin future artı olur :::
[quote=selçuklu;149099]ne asıyon tavukmu asıyon jani .. .. asteton patron al bu janinin rütbelerini .. düz er yap bunu ..
ağır hasar aldık .. üvvvv .. neyse sabah zırlarım artık .. :D
cümleten iyi akşamlar ..[/quote]
sıkma canını selçuklu patron,borsada fırsat sende projeksiyon bitmez :)
[QUOTE=martoniki;149060]Mesajlar: 10.971
Ettiği Teşekkür: 9.475
Gerçek Mesaj sayısı = 10971 - 9475 = 1496 :cool:[/QUOTE]
Nicke tıklat gönderdiği mesajalrı görüntüle de 25 mesajlık 20 sayfa mesaj listelenir.
Teşekkür eklentisi forum ilk açıldığında yoktu dah sonra eklendiği için baştan sabit bir miktar var. Hatta teşekkür eklenisi daha sonra otomatik rep eklemeye başladı.
Küsküyü vermişler fena..
[quote=ERGEN;149102]Bugün arkaya geçip shortlara coverla ralli yaptıran DERVİŞ leri öne reca ediciiiim lütfennnn...:)[/quote]
yok ben söz verdiğim gibi, saat 23:00 de esir bağyan birliğimle yer hareketleri ve ordu cimnastiği serbest hareketleri icra edeceğim... derviş merviş uymaz bize...
23:00 da vardiyayı brakıyorum.....artık hangi ayu devralırsa nöbeti....
Bu savaş bitti....tepeden %1.6 eksiyi, fıçır çıkaramaz..momentum bizim taraf geçti...Haftalıkdaki takoz ağırr ağır bastırıyor..iyi geceler
dow 9752 bu nasıl bi serbest düşüş .dng.dng.dng.dng.dng biri çok kızmış FED e köyünü satmış tüm büyükbaşlarda dahil olmak üzere terki diyar ediii galiba..
yarın soyle guzel bi shortlayak da keyfimiz yerine gelsin .. sabah ola hayrola..
[QUOTE=stonhand;149062]Hocam Kamuda ne yapacaksın Allah Aşkına, Adamlar en ufak mülakatlarında bile malum tanıdık isterler, gidersin 5000 kişide ilk 100 e kalırsın mülakat yapanlara direkt Ankaradan telefonlar gelmeye başlar istersen 1 nci ol gene almazlar.
Ben zamanında kamu düşündüm baktım zor iş üstüne maaşıda az bir tonda adam sokacaksın falan filan düşündüm düşündüm gittim 1,5 ayda 5000 sayfa kitap kastım SMMM sınavına girdim kazandım, şimdi stajın bitimine 7 ay yeterlilik sınavına 10 ay kaldı kısmetse gelecek yıl Mali Müşavir olucam sonrasında Yeminliye kadar yolu var.
Belge aldığımda sadece şuan çalıştığım yerde kalsam Kamudaki genel müdür kadar temiz bir maaş alırım, en olmadı büromu açar mükellef kovalarım aradada VOB a bakarım nasılsa meslek SERBEST Muhasebeci Mali Müşavir
adında belli Serbest:::::::::[/QUOTE]
Ben başvurayım da almazlarsa onalr kaybeder .dng
Olay paradan ziyade her ay sonu alacağın maşaı bilme, emeklilik ve ssk olayı.
Bana kalsa VOB iyidir millet anlamıyor VOB diyorsun bön bön bakıyor. Kısaca borsa diyorsun düşerse işin zor diyor. Milletimiz her şeyi herkesten çok biliyor işte bazen heee diyip geçöiyorum.
Askerlik süresince asteğmenim diyip geçiyordum şimdi askerlik de bitti. Ne desem boş.
[quote=Astatin;149107]yok ben söz verdiğim gibi, saat 23:00 de esir bağyan birliğimle yer hareketleri ve ordu cimnastiği serbest hareketleri icra edeceğim... derviş merviş uymaz bize...
Bu savaş bitti....tepeden %1.6 eksiyi, fıçır çıkaramaz..momentum bizim taraf geçti...Haftalıkdaki takoz ağırr ağır bastırıyor..iyi geceler[/quote]
kumandanlık çadırında parti verirsin artık patron :..:
9917.99'dan 9749'a iniş ne güzel trenddi be yaww..
bizde de bööle olsa trendi yakala, istikamete göre bin trene çuf çuf..
iyi mal verdi elemanlar FED gazıyla..
[QUOTE=Astatin;149084]kime ayıp olur? bana mı onlara mı:D:D:D[/QUOTE]
Onlara ayıp olur. Ne açıklıyon len adımızı biz sessiz ve gizli yatırımcıyız diyebilirler. Biri gecelri flat takılırdı zor ikna ettim kısa kal diye.
en düşüğün 9 puan üstünde kapanış..
astatin kumandanın dediği gibi bu kayıp future la çıkmaz,en azından açılışta çıkmaz..
günün kalanında toparlayabilir o ayrı..
[quote=Astatin;149107]yok ben söz verdiğim gibi, saat 23:00 de esir bağyan birliğimle yer hareketleri ve ordu cimnastiği serbest hareketleri icra edeceğim... derviş merviş uymaz bize...
Bu savaş bitti....tepeden %1.6 eksiyi, fıçır çıkaramaz..momentum bizim taraf geçti...Haftalıkdaki takoz ağırr ağır bastırıyor..iyi geceler[/quote]
Isınma harektlerinide burda yaparsın artıkın....lelele
[URL]http://vidopa.com/video/AxtQHTHDC_c__AnkaraliYasinSariKiz(OyunHavalariForumkaynak'ta).html[/URL]
Anca bitirdim forumu okuyup cevapları yazmayı.
FDOW ne kadar yeşerse de en iyi ihtimalle yatay açarız.
LONG lar badem içi...bafi bafi...bafi bafi...
SHORT=TURKISH DİLAYT :::
DJI eylül başından bu yana en sert satışlarından birini ya da en sert satışını yedi.afiyet şeker bal ossun yawrım.yarasın...
[QUOTE=martoniki;149111]9917.99'dan 9749'a iniş ne güzel trenddi be yaww..
bizde de bööle olsa trendi yakala, istikamete göre bin trene çuf çuf..
iyi mal verdi elemanlar FED gazıyla..[/QUOTE]
Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim :D
LONG kalan arkadaşlar canını sıkmasın.çok gördük böyle kapanışları...sabah bambaşka bir piyasayla uyandığımız çok oldu.
kaldı ki TREND başlayacaksa aşağı önemi yok 500/600 pıvan ters GAP yemenin.totalde 500/600 pıvan az kazanılır ama YATAY da hepimiz (sistemic traders) dayak yiyore.o daha kötü...
[quote=enorton;149117]Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim :D[/quote]
Emortım,
takoz diyorum haftalık diyorum, tepeden %1.6 diyorum, kime diyorum patron:)
bence fıçırların sabah, şu anki seviyelerinde tutunması bile başarı olur..
kill bull vol.2, sabaha çekilebilir yani...fütursuzca ahlaksız bir hareketti bu..devamı gelmesi muhtemel...ama muhtemel..kesin değil yani..kaçtım
[quote=enorton;149117]Tamamıyla pozisyonel bir yorum yapayım; :)
Asıl şimdi yükselişin gazı alındı sabaha fdow artı olur ve kaldığımız yerden yükselişe devam ederiz. Ben dowun %2 düştüğü gecenin ardından %6 yükseldiğimizi bilirim şeklindeki [B]klasik züğürt tesellisi cümlemi de eklemeden geçemeyeceğim[/B] :D[/quote]
:):) .brv
bugun ne yapti...
59 750 acip....hizla 60 300 e gitti...sonra 60 575...ve orada tutarak...spotu yukari cekti...
YANI SHORT COVER YAPTIRDI...VE LONG ACTIRDI....
KIMSEYI LONGDAN INDIRMEYEDE YELTENMEDI....
dolayisiyle....persembenin gelisi carsambadan belliydi zaten....
alttaki...ilk yer 57 200....
[QUOTE=Astatin;149119]Emortım,
takoz diyorum haftalık diyorum, tepeden %1.6 diyorum, kime diyorum patron:)
bence fıçırların sabah, şu anki seviyelerinde tutunması bile başarı olur..
kill bull vol.2, sabaha çekilebilir yani...fütursuzca ahlaksız bir hareketti bu..devamı gelmesi muhtemel...ama muhtemel..kesin değil yani..kaçtım[/QUOTE]
Aga yurtdışı çok yükseldi bi tepki gelir dedik sistem AL da olmasına rağmen bayrama short girdik 3 gece tepki mepki gelmedi sabah zararına longladık geceye sistem gereği long girdik şimdi de yurtdışı gümledi :mad: :( :o :( :) ::: Sistem yarın SAT verirse shortlarım yoksa long devam, hem daha 3 harfliler var bu yükseliş burada bitmez :D
Yarın da yoldayım yaw üwwwwwww :(
yarın sabah ilk iş imf haberi ısıtıla, olmadı falanca kurumdan bankalara hedef değeri verile, oda olmadı inadına akbank ereğli tüpraş çizile, nereye öyle shortlayayım da para yapayım, ölümüne shortlamak istiyorum demekki daha zamanı değil, hehehehehe
gızlar..amma kaynatmışınız..dedim dimi..kalp dayanmaz..herkeşi longlattı dedim dimi..bu arada boy 1 75 heheh..
matriks şifremi kaybettim ..sabaha aramam lazım matrixi..
[B]Günaydın,
[U]24 Eylül Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Eyl) 11:00 92 90,5 Yüksek
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Eyl) 11:00 96,6 95 Yüksek
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Değerlendirme) (Eyl) 11:00 87,6 86,1 Yüksek [/U]
[B]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Eyl) 15:30 546K 545K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (12 Eyl) 15:30 6230K Orta
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Ağu) 17:00 %2,1 %7,2 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Ağu) 17:00 5,35Mlyn 5,24Mlyn Yüksek
USD Fed-Evans'in Konuşması (Chicago) 17:30 Yüksek [/B]
USD EIA Doğalgaz Stok Değişimi 17:30 -- 66 Düşük
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Beklenti Anketi (16:00)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9757[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9761[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=QUEEN;149124]gızlar..amma kaynatmışınız..dedim dimi..kalp dayanmaz..herkeşi longlattı dedim dimi..bu arada boy 1 75 heheh..
matriks şifremi kaybettim ..sabaha aramam lazım matrixi..[/quote]
he dedin ama , bende olsam long girerdim dedin gı...:D:D
şifreni ben söyliim sana: 17560 :D:D:D
kuin graliçe, açılışı sağlam bir smaçla yapalım lütfen
Haydiyin bakalım bol kazançlar herkese dualarım sizinle.
günaydın bol kazançlar üüüü üüüvvvv
Herkese hayırlı sabahlar,bol kazançlar ayı boğa farketmeden hepimizin cebi para dolsun herkes mutlu olsun.
bir sorum olacak acep FDOW eksimi adblue.de den bakıyorum 9683 görünüyorda birde sankoda alım verdim diyelim şartlı emir veriyorum 60350 short açıyorum SL ve TP yide ayarlıyorum ama ne oluyorsa sabah ekranı açar açmaz sözleşme uygulamada değil diyor hop şartlı emir siliniyor bunu benden başka yaşayan varmı acep.
ha birde yeni şartlı emir girmek istiyorum SL ve TP yi yazıyorum ama emri verir vermez bu sefer pozisyon kapanıyor bir çözüm varmıdır üvvvvvvvv sabah sabah bunlar şimdi yatay açar beyavvvv üvvvvvvv
Günaydın arkadaşlar cephanenin tümünü savunma hattına getirin gerekli stratejiyi hazırladım..brvHattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır.:)