[QUOTE=abka;63904]%5-6 artık hergünkü hareket...ralli deyince şöyle 9500 kırılmalı:)[/QUOTE]
bir günde bitirmesinler tüm çıkışı ama bizde ekmek yiyelim dimi:)
Printable View
[QUOTE=abka;63904]%5-6 artık hergünkü hareket...ralli deyince şöyle 9500 kırılmalı:)[/QUOTE]
bir günde bitirmesinler tüm çıkışı ama bizde ekmek yiyelim dimi:)
[QUOTE=abka;63904]%5-6 artık hergünkü hareket...[/QUOTE]
3-4 yıl önce biri bana DJI böyle olacak deseydi, herhalde inanmazdım, koskoca dow, oldu mensucat santral...
Bakalım bu dünyada daha neler göreceğiz...
[QUOTE=shibumi;63907]3-4 yıl önce biri bana DJI böyle olacak deseydi, herhalde inanmazdım, koskoca dow, oldu mensucat santral...
Bakalım bu dünyada daha neler göreceğiz...[/QUOTE]
Varyo nun speki dadanmış dow tahtasına.dng
[QUOTE=catedral;63869]Bütün sistemler alda kapattı. Havalarda soğudu.. Kar geliyomuş..
[B]
Bu havada kim shortla dolaşıcak haftasonunda?[/B] diye sorulur:..:
Yada...[COLOR="Wheat"]Tüm sistemler alda kapattı short giyen salak varmıııı?[/COLOR] [COLOR="Black"]denebilir:..:[/COLOR][/QUOTE]
EVET VAR SHORT GİREN SALAK VAR BEN NE EDECEKSIN AKILMI VERECEKSIN PARAMI AKSAM AKSAM SALAKTA OLDUKYA NE DIYEYIM ARTIK NE KADARDA AKILLI VARMIS MEMLEKETTE .
[QUOTE=doom7;63909]EVET VAR SHORT GİREN SALAK VAR BEN NE EDECEKSIN AKILMI VERECEKSIN PARAMI AKSAM AKSAM SALAKTA OLDUKYA NE DIYEYIM ARTIK NE KADARDA AKILLI VARMIS MEMLEKETTE .[/QUOTE]
[B]Arkadaşım ne alınıyorsun ben de short girdim :) Dikkatli oku önceki mesajları.. Cevabı yazdığım kişide short.[/B]
Ayrıca ne bu panik. Dow %6.5 yapmış diyeyse ciddiye bile alma.. Hacimsiz çıkış. 7400 altına gitse mal satacak adam olmıyacak. Mal satmaktan vazgeçtiler. Biraz açık kapatınca millet hurra saldırdı. Haber falan yok yani.. Biraz mal basmak için hazırlık birazda ümit dünyasıdır.
Pazartesi sabahı fuçurı eksi olur bunun. Esas bizimkiler balon haber salmasın piyasaya.
[quote=serkanyurttas;63832]Pzt Duruma Göre Bakacağız ımf Beklentiyi Karsılamazsa Dün 35000 Olan Ilk 3 Alıs Satıs Farkının Ağırlığı 28000 Oldu Son Herseye Rağmen 28000 Kontrat Asağı Oynanıyor Fazladan Gözardı Etmemek Lazım[/quote]
[quote=serkanyurttas;63824]Sistem Dısı 35650 Maliyetli Kısaları Kapatıp 28625 Den Uzuna Geçtim ımf Mevdut Güvencesi 39300 26800 Düsüsnün 12500 Puanlık Düşüşün Tepkisni Beklediğimden Ve Saatliklerin Ala Geçmiş Olmasından Dünkü Uzlasmaya Göre 28625 De 1500 Puan Zararda Olduğumdan :D[/quote]
[quote=serkanyurttas;63837]Son Düsüsün Verilen Tepkilerinde En Iyi Kapanıs Seviyelerimiz
31500 Tepkisi 33175 Uzlasması +1675
29000 Tepkisi 30350 Uzlasması +1350
26800 Tepkisi 28850 Uzlasması +2050
Tekrarlıyorum Uzunum Ama Ilk 3 Hala 28000 Daha Fazla Satısta ALISTAKİ Ilk 3 Den[/quote]
[quote=serkanyurttas;63840]Bence Uzunlatılmak Istendik Ve Yine Kandırıldık Bu TePki Bitmiştir HEDEF 29000 DİRENÇ OLMUŞTUR Dax 4000 I Kırmak üzere[/quote]
ARKADASLAR SİZE SİMDİ Bİ ÖRNEK VEREYİM 31500 Ü GÖRÜP 33175 UZLASMA KAPADIĞIMIZ Bİ GÜN PİYASA YAPICILAR 30000 DAHA FAZLA SATISTA BUGÜN OLDUĞU GİBİ DOW YÜZDE 7 + DA KAPANDI PZT AÇILIŞIMIZ 34000 15 SN BİLE GÖRÜLEMEDEN ÇOK AZ Bİ SÜRE 33500 DE TAKILAN ENDEKS SATA GEÇMİŞ KAPANISI 30450 DEN YAPMISTIR
BUGÜN UZUN GİRDİM AMA 1000 PUANA ÇEVİRİRİM HEMEN BELKİDE ONUDA BULAMICAZ
[quote=jerfin;63891]bu gece dow duanı etmemişsin bak koptu gidiyor yukarı[/quote]
hakikaten yahu nasıl unuttuk. tüh :) ama tutmazdı herhalde, full kısada olmadığım için :)
Sen demi be bull...
Yani o kadar mesajdan bi bunu mu seçtin... hayretsin haaa...
YAHU BİR KAÇ MESAJ ÖNCE PİSSSS KISAYIM DİYE YAZAN KİM???
yaw catedral de espiri yaptı kendiside kısa girdi oyle yazdı arkadaslar stres yapmayın espiriydii onceki yazılarındada var kısa girdigi:)
[QUOTE=catedral;63915]Sen demi be bull...
Yani o kadar mesajdan bi bunu mu seçtin... hayretsin haaa...
YAHU BİR KAÇ MESAJ ÖNCE PİSSSS KISAYIM DİYE YAZAN KİM???[/QUOTE]
gece gece ayı kardeşlerinin hışmına ugradın ama boga kardesin olarak duruma el atıyorum hahah :)
[QUOTE=catedral;63842]Bende 28925 ten ölümüne piis kısaladım:) Hala aynı mı düşünüyorsun?[/QUOTE]
18:33 te yazmışım bu mesajı...
[QUOTE=Astatin;63914]hakikaten yahu nasıl unuttuk. tüh :) ama tutmazdı herhalde, full kısada olmadığım için :)[/QUOTE]
Her şey senin yüzünden. .kom