150 kısa .. şelale ..
Printable View
150 kısa .. şelale ..
eksi makas..vob gitmiyo..60 uzunlar kapandı..bakalım az..
[quote=Astatin;149172]cık son kısaları 50 puana stopladım..
FLATKEN esir alamazsınız..:) kurallara aykırı.çgidin jani yi esir alın[/quote]
Hocam dün biz ateşle oynamışız, şaşırıpda DOW dün bir %1 artı yapsaydı bizi bu sabah hamamda paklamazdı artık shortlarla tellaklardan tellak beğenirdik :::::::::
RTE üslubuyla bugün bu yükseliş bizim shortları Teğet Geçti .kom.kom.kom
5-20 dk satışta
60 dk flat..
iştahlı gözükselerde durum bu..
kumandansız zafer kazanabilirmiyiz bakacaz artık :)
[QUOTE=Larossıan;149174]Operasyon timleri yakalasın Janiyi. Selçuklu komutan strateji düşmanı üzerine çekip top yekün imhaydı görev başarıyla tamamlandı..lelele[/QUOTE]
abi ben kısaldım ama .. timlere söyledim .. her halikarda .. janiyi bulun diye .. sağ istiyorum dedim .. :):):)
Manyak bir gün olacak 5 likler devre dışı bırakıldı çiziğe devam.
[quote=selçuklu;149170]astatin bizden abi ona dokunmayalım . .. janiyi bulacam esas ben .. çalılıkların arasını arıyor operasyon timi .. hehehhe :D:D[/quote]
celcuki....
beni aratma bulamazsin....seni ipe cekmezsem namerdim...vetan haini....
kıyma yapmak için şortcu arıyolar..gibi geldi..
[QUOTE=jani;149183]celcuki....
beni aratma bulamazsin....seni ipe cekmezsem namerdim...vetan haini....[/QUOTE]
ahanda çıktı ortaya .. atın bunu esirlerin arasına .. . sonra düşünürüz ne yapacağımızı .. heheheheh :D:D:D
[QUOTE=Kennym;149175]60200 long , ters indikatorunuz pozisyon aldı.. duyrulur.. ancak makas eksilere geldı ya cok saglam mal topluyolar oncekı haftalarda oldugu gibi yada birazdan spotla birlikte bizede gecircekler .dng[/QUOTE]
eft gene ters indikatorlugumuzu yaptık .. 60075 den flate geçiş pek hayırlı gormuyorum gidişi.. makası açıyolar şimdide..
tünaydın :)
şort devam esir almaya gidiyoruz :)
günaydın..dünden uzuna devam..güçlü gibiyiz gibi gibiyiz..:))
60 bin savunuluyor yurt dışı ve future lara ilave satış gelmesine rağmen..
savunmanın galip çıkabilmesi için yurtdışının biraz toparlaması gerek.
öyle bir durumda bizdeki iştah malum zaten..
larossian abinin dediği gibi epey oynak bir gün olacak gibi..
100 flat .. biraz izleyecem ..
YYLD YÇLD :D
YÇLD= Yola Çıkıyorum Long Devam
175 longgggggggg
yuaw resmen yurtdışına ayıp olmasın diye eksi yaptık gibi...
PALA namert PALA...
saatlik al da uzun devam..ama tüm 5 daklıklar sat da..
[QUOTE=Astatin;149192]175 longgggggggg[/QUOTE]
evet boy 175.lelele
[quote=Astatin;149192]175 longgggggggg[/quote]
vay canına kumandan astatinde saf değiştirdi :)))
histemlimi,sistemlimi kumandanım ?
sistem ısrarala alda..asti de sistem taarfına geçti..1/4 longda..her an poz arttırabilir
future lardaki kayıplar sabahki seviyelerinde üzerine çıktı,dow % 1,5 kayba doğru yaklaştı ama bize destek geliyor.hayır olsun bakalım,halen kısayız..
250 tüm uzunlar kapandı..5 daklıkların sat oluşu canımı sıkıyor..
[quote=YAVUZHAN;149196]vay canına kumandan astatinde saf değiştirdi :)))
histemlimi,sistemlimi kumandanım ?[/quote]
patron,,sistem 600 puan ters yedi ama ısrarla alda..bu son iki ayda iki kere oldu..yani bu kadar terse gelip sat vermediği..peşinden %4-5 lik yükseliş geldi..o yüzden long..hatta 1/2 long oldum....hem histemli hem sistemli
Longlayalım longlamasınada Spotu hangi senet götürüyor akbankda 3 kademe THY 1 kademe çizilmiş selocan bile dünkü yükselişin %2 sini geri almış ama dün spotu tutan selocan bugün %2 eksi yapmış spot nerdeyse dünkü seviyede Huduni bunlar nasıl beceriyorlar anlamıyorum
yandim demir yandim....gariii gozumu kan burudu....
marasali teslim aldilar....bu gevsek *****ye bide gaci verirlerse butun leskeri ile ustumuze gelir alimallah....
full long...225 dende
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/24/1038.bmp[/img][/url]
Çizik yukarı değerse flatlarım .
225-250 uzun .. arkaya yaslandım gayrı .. rallli ralli ralli ..
sabah sabah aganın derdi beni çarpmakmış.. ulen aga alacagın olsun :)
[quote=jani;149202]yandim demir yandim....gariii gozumu kan burudu....
marasali teslim aldilar....bu gevsek *****ye bide gaci verirlerse butun leskeri ile ustumuze gelir alimallah....[/quote]
he bir zamanlar dürzi milisler vardı lübnan da..onlarda bizim tarafda artık....gacı verirlerse kısmına gelince..he valla... iyi olur...:..:
bana Jani nin kellesini getirin...:::
300 den kısa...5 daklık al deyinceye kadar..
sanırsam citibanka abd el koydu..
yoksa sadece akbankı niye alsınlar :-)
[QUOTE=Astatin;149207]he bir zamanlar dürzi milisler vardı lübnan da..onlarda bizim tarafda artık....gacı verirlerse kısmına gelince..he valla... iyi olur...:..:
bana Jani nin kellesini getirin...:::[/QUOTE]
jani elimizde patron . .esirlerin arasında . .sağ .. ne yapacağımızı düşünüyoruz .. :D
Gazanız mubarek olsun arkadaşlar.
Ne bu yav 7 düvel bir olmuş, hatta içimizdeki bazı işbirlikçilerde dahil satanı karşılıyorlar.
Böyle bir günde bu hayra alamet değil.
Neyse, karamanın koyunu, akşama çıkar oyunu.
5 daklık al verdi. ...uzunnnn.
neden lonkkkoldum
[IMG]http://i38.tinypic.com/vfwqih.jpg[/IMG]
o yeşil halka iş başındaydı...sabah fiyat eksi açmasına rağmen TGG zört diye 2 den 3 e sıçradı ve bar kapanışında orda kaldı..ayrıca indikler net PU lar yapmaya başladı..sistem zaten aldaydı..e niye longlamayam **. :)
YEŞİL HALKA....olay orda
sabahin korunde ne diyor AGAM....SATMAYIN DIYOR....
DUN 5.55 yaptigim garani....simdi 5.65 yaptim....dun 8 30 olan akbanki bugun 8.65 yaptim....
MAL ELINIZDE DURSUN DIYOR....
SIMDI DEYIL...emme yatistinizmi size ebenizin orekesini gosteririm diyor....
agam....silkelemiyor....tersine mala gelin diyor...AGAM EYI OGLANDIIR.....
[quote=Astatin;149207]he bir zamanlar dürzi milisler vardı lübnan da..onlarda bizim tarafda artık....gacı verirlerse kısmına gelince..he valla... iyi olur...:..:
bana Jani nin kellesini getirin...:::[/quote]
Önce işbirlikçilerden başlıyorlar haberin olsun...:)
projeksyon belli .. ağaya selam long devam .. heheh :D:D