-
Ya Bloomberg izliyorum.. Hüseyin ağa bir iki atama yapmış, ona sevinmiş diyo Deidre Bolton ablam.. Yani bu kadar mı sapık, ahlaksız, terbiyesiz bir kumarhane oldu bu DJI ya :) :) Ben yapacağımı bilirim.. DJI bedduamı çerçeveletim astım duvara..Kısa olduğum zaman okuyorum sonuna da Allahumme rabbena günden güne daha fena deiyerekten üflüyorum...Long olduğum zamanlarsa çerçeveyi ters çeviriyorum :)
-
[QUOTE=catedral;63918]18:33 te yazmışım bu mesajı...[/QUOTE]
Kusura bakma akşamı okumamıştım, dowun çıktığını görünce hemen son sayfadan giriş yaptım ve o alıntı yazı takıldı gözüme, şimşekler çaktı beynimde, catedral dedim nasıl yazar onu, meğer hata bendeymiş, topiği akşam başından bu yana okumadığımdan oldu, son yazımdan sonra çıkmıştım görmedim senin 28925 den kısaldığın yazını, özür dilerim, saygılar.
-
Çemkirmeden önce yapılacak işler listesi...
1- Çemkirme gerektiren mesaj dikkatlice 3-5 defa okunur..
2- Çemkirilecek kişinin son 3 gündür yazdığı mesajlar dikkatlice gözden geçirilir..
3- Konuyla ilgili yada konuya bağlanabilecek mesajlar ayıklanır..
4- İlgili yada tutarsız mesajlar alıntılanır..
5- Bismillahirramanirrahim denilerek klavyenin başına geçilir..Veee çemkirme faslı başlar:)
[B]Bull sana hakkaten gücendim.. İnanamıyorum yaa. [/B]
Mesajını şimdi okudum.. Astatin e takıliim dedimdi.. Ben tırışkadan ağaç devirdim siz çam devirdiniz:)
-
Yaa tabii sizde haklısınız ne diyim. %6.5 artı dow u görüp üstüne aradan girip bu mesajı görünce bende atlardım kaya balığı gibi :) Benimde klavyeme vurdu baksana:)
-
[QUOTE=catedral;63924]Yaa tabii sizde haklısınız ne diyim. %6.5 artı dow u görüp üstüne aradan girip bu mesajı görünce bende atlardım kaya balığı gibi :) Benimde klavyeme vurdu baksana:)[/QUOTE]
OKUMADAN OLDU DEDİM...
Çam devirdiysek özürde dilemiştim,
Olayı nasıl tatlıya bağlayacağımı bilemem başka, dediğim gibi kan beynime sıçramıştı ama ööle değilmiş, senden beklemediğimden oldu büyük ihtimal, başka sebebi yoktur, daha ne istiyon:))), saygılar.
-
-
[QUOTE=bull market;63925]OKUMADAN OLDU DEDİM...
Çam devirdiysek özürde dilemiştim,
Olayı nasıl tatlıya bağlayacağımı bilemem başka, dediğim gibi kan beynime sıçramıştı ama ööle değilmiş, senden beklemediğimden oldu büyük ihtimal, başka sebebi yoktur, daha ne istiyon:))), saygılar.[/QUOTE]
Canını dermişim:) Yahu klavyeme vurdu diyorum ya:)
Ama çok güldüm. Gözümden yaşlar geldi. Doom unkine gülerken sen geldin arkadan. Ahhaa ayıların hışmına uğradım diye ...Allahta sizi güldürsün:)
-
senıde güldürsün kardes cumlemızı.selamlar saygılar
-
[QUOTE=teo;63889]Peki örneğin açılış 1000 puan gap ile yaptı, ve saat 16:30 barına kadar yatay geçti, artık bu saatten sonra düşmez deyip alıyormusunuz.Veya açılışta direk mi alıyorsunuz?
Ve süpriz ......17:00 barında 1100 puan uzun çubukla birden bastılar.Şimdi nedeceğiz.:)
Sevgiler...[/QUOTE]
genelde 17,05 i beklerim...Bar mar,çubuk mubuk yok hocam...
[COLOR="Red"][SIZE="5"]TEKBİR SAYI VAR..ODA TAKİP SAYISI...[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=catedral;63923]Çemkirmeden önce yapılacak işler listesi...
1- Çemkirme gerektiren mesaj dikkatlice 3-5 defa okunur..
2- Çemkirilecek kişinin son 3 gündür yazdığı mesajlar dikkatlice gözden geçirilir..
3- Konuyla ilgili yada konuya bağlanabilecek mesajlar ayıklanır..
4- İlgili yada tutarsız mesajlar alıntılanır..
5- Bismillahirramanirrahim denilerek klavyenin başına geçilir..Veee çemkirme faslı başlar:)
[B]Bull sana hakkaten gücendim.. İnanamıyorum yaa. [/B]
Mesajını şimdi okudum.. [COLOR=red]Astatin e takıliim dedimdi.[/COLOR]. Ben tırışkadan ağaç devirdim siz çam devirdiniz:)[/quote]
Bana takılırsan böyle olur işte...:..::..: Ya şaka bir yana; malum mesajını bana yanıt olarak yazmıştın.. Ben de arkadaşların tepkilerini görünce, Allah Allah dedim, ben demi bi arıza var, kati hakaret etmişte ben mi anlamadım...yok diyorum ya kendisi de kısaymış işte falan falan... Evet evet saldırmadan önce dikkat etmek lazım..Ama bazen insanın sebepsiz yere de saldırası geliyo sırf mesaj popülasyonu artsın diye:..::..::..: rating rating..site rating yapsın, hellim in maaşlar ödensin kriz voborsayı vurmasın, kahvaltıda hellim peyiniri yiyebilsin.. moderatörler ölmesin, peynir de yiyebilsinler :)
-
[QUOTE=enorton;63938]..................[/QUOTE]
Geçmiş olsun sn enorton :(
-
Çok üzüldüm sayın enerton, geçmiş olsun.