60500 zurnanın zırt dediği yer. Tikkat.
Printable View
60500 zurnanın zırt dediği yer. Tikkat.
60600 de baba direnç üstüne 60900 direnç en son 61325 eski yükselişte karşılatığımız en son direnç sonrası 62,000 ve giderse FEZAAA ya kadar yolu var
yurt dışı dün eksi biz artı üstüne bugün yurt dışı eksi biz artı tam ralli havası ama zurnanın zırt dediği yerdeyiz longlamayada geç kaldık sabahki aldığım 350 puanla melmel ekrana bakıyorum
Asti ver mehter marşını buralarda ihtiyacımız olacak.
60500 den bende atladım trene..
tatar alışa geçti..
dün gece kısa kalanlar çektiği stresle kaldı.
ben flat girip sabah sabah 500 puan çarpıldım.
[IMG]http://i35.tinypic.com/dqggmq.jpg[/IMG]
Bu da saatlik graf..Short trader çok dikkat etmek gerek...hemde çoook...dünkü savaşın hatrına söylüyorum ha AYU kardeşlerim..elbet bir gün yine ayu olacağım ama, biraz semirmem lazım...Bu grafa dikkat!!! Fiyat 61000 den geçen boll bandı şiddetle yakalama arzusunda..aynı benim esir bayan askerlere olan hissiyatım gibi...TOBO yu zaten metin şentürk bile görüyor..
15 dk boll şahane .. gerisi bahane .. üvvv :o:o
[quote=Larossıan;149219]Asti ver mehter marşını buralarda ihtiyacımız olacak.[/quote]
mehter hep etrs tepti patron..braktım ben mehteri..onunyerine 60 dakıkalık graf patlattım bitane..tobolu mobolu...ayular korksun...
gene korku salarak yukseldiler.. ulen madem yukselecen nie bana kapattırdın deyyus 200 ü.. 125 puanmıydı epi topu hesabın :)
lan aga sistemi bi olusturayım sırıngalarla alıcam verdigimi .dng
[quote=ERGEN;149215]Önce işbirlikçilerden başlıyorlar haberin olsun...:)[/quote]
HACLI ORDULARI VE bizim sistemci usaglar....
beni esir aldilar....elleri shortlarimda....yimek olarak tuz yalatiyorlar.....
yetis ya resulallah....
Ben flatingo.
Bu işin Sonu Karakolda bitecek... Ama Nasıl...
Bir daha Da gelmem V.O.B'a
[quote=jani;149225]HACLI ORDULARI VE bizim sistemci usaglar....
yetis ya resulallah....[/quote]
ben kaldım sadece 700 de teslim oacam bende :mad:
Gel pala gel. 60700 e bütün mühimmatı yerleştirdim. Stopumda 62000 . Gerçi 62000 de sıfır olurum ya. Hadi bekliyom.
[quote=jani;149225]HACLI ORDULARI VE bizim sistemci usaglar....
yetis ya resulallah....[/quote]
Gara murad içerde gelecek yardımına,dayan yigidim...:)
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/24/1069.bmp[/img][/url]
flatingo sebebim üwwüww.
[QUOTE=jani;149225]HACLI ORDULARI VE bizim sistemci usaglar....
yetis ya resulallah....[/QUOTE]
jani dur bakalım patron .... belki senide alıp .. yeni bir ayaklanma çıkartabilrim .. :):) ..sen haçlıymış gibi numara yap .. biliyosun benim özüm ayı .. hehhe
ordular ilk hedefiniz 61000 dir ileri
Pala duydu beni neyim var neyim yok topladı hepsini. Pala hayrını gör. Akşama görüşürüz.
kriz mi? o da ne yahu? bal gibi bizi teğet geçmiş.başnazırımızdan daha iyi mi bilecez.cık cık cık...
[quote=Astatin;149233]ordular ilk hedefiniz 61000 dir ileri[/quote]
ordular oturun oturduğunuz yere...700 flat..sabah sabah ekstra 500 puan nenize yetmiyo..hemde lonktan..dinlenek az
Duruma göre 60900 yada ralli modunda ise 61325 den shortları gömerim yoksa bafilenmeye niyetim yok flatingo seyre devam şimdi 300 puan aşağı bassalar budan long açanları kesip biçerler 60600 de tam direncin 1 kademe üstünde tırmalayıp duruyor kefere
long devam .. izleyelim bakalım ..
750 görünce fiyat 15 dk üt boll bandın 150 points üstüne çıktı..ayrıca indiklerin biraz soğuması lazım..450 yeresine kadar geri gelebülür..
Bir iyilik düşünüyor pala gene savaş ganimetini sayalım bu ara zaiyat durumu nasıl rapor versin komutanlar.
sabah açılıştan belliydi ya PALA nın shorta ekmek yedirmeyeceği.açılışta kaptın kaptın o 300/400 pıvanı fazlası yok dedi PALA....
PALA namert PALA...
[QUOTE=Larossıan;149240]Bir iyilik düşünüyor pala gene savaş ganimetini sayalım bu ara zaiyat durumu nasıl rapor versin komutanlar.[/QUOTE]
bende zaiyat yok abi .. jani elimizde .. sağ .. ağam ağam diyip duruyor .. :D:D:D
o 60 dklık grafa dikkat ağalar...boğa harekattı bitmedi bence... ne logcuyuz ne şortcu vobcuyuz vobcu :)..FLAT orduları komutanı olmak güzelmiş beaa.stres yok..rahat rahat...hımm..nerde bakayım benim esirciklerim...bıdı bıdı
34 ncü mekanize vob tümeni, istraaaattt ettt...
:::Paranın bu kadar cesurca ortaya konulduğu bir zaman Cumhuriyet Tarihinde görülmemiştir, batan geminin mallarımı acep?
Dünkü Don Tuman pardon dow hareketi bizim ağaların hesabında illaki vardı ve önceden biliyorlardı, bu ağalar short yaptırmıyor, long ta açtırmıyor, mındar ettiler piyasayı:::::::::
yalnız birşey var 61950 den 57000 ye çaktırmadan usul, usul;
59700 hareketini pas geçersek 60700 usul usul bu adamların
Pala gaza getirmek istiyor gene yemezler pala oyna kendi kendine biraz..dng
[quote=demir;149228]ben kaldım sadece 700 de teslim oacam bende :mad:[/quote]
dayanmaya çalışıyorum.kaptırmam palaya
725 longcover ve kısa .. jani dayan .. geliyorum ...
pala bugün takasda EFG yi kullanmıyor DİKKATTT İşyatırım ve Sanko ile at koşturuyor ki iş yatırım mokunu çıkardı 6392 kontrat long açmış üstüne sankoda 1000 kontrat karşı taraf kalabalık Pala biliyor takasa bakan EFG yi gördümmü longlar ama iş yatırım 6400 kontratı 2 dk da zararınada olsa eritir gider
SELAM ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR TEKNİK NEDENLERDEN ÖTÜRÜ FORUMA GİREMİYORUDUM NEYSEKİ SORUNU ÇÖZMEYİ BAŞARDIM , BORSAMIZIN BUGÜNDE MAŞALLAHI VAR HERKES GİDER MERSİNE BİZ GİDERİZ TERSİNE ŞIKKINI İŞARETLEYENLER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR VE BU ARKADAŞLARI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUZ. HERKESE BOL KAZANÇLI GÜNLER,
Fed'in açıklamalarının ardından önce dolar düştü, borsalar ve emtia yükseldi... Ancak kapanışa doğru bir kez daha dönen havayla bu kez dolar yükseldi, borsa endeksleri ve emtia fiyatları geriledi..
Fed yetkilileri, 2 gün süren toplantının ardından, beklendiği gibi, faiz oranlarını değiştirmedi. Banka, ayrıca, süresini Mart ayı sonuna kadar uzattığı mortgage destekli menkul kıymetlerin satın alımı programını yavaşlatacağını açıkladı...
Fed'in bu hamlesi, bankanın, düşüş süreci boyunca ekonomiye sağladığı olağandışı desteklerini yavaş yavaş geri çekmeye başlamasının bir parçası olarak değerlendirildi..
Fed açıklamasında yer alan, ekonomik aktivitenin toparlanıyor olduğu ifadesi, başlangıçta hisselere alım getirdi, ancak son işlem saatinde bankanın teşviklerini çekme konusundaki zamanlaması nedeniyle tedirgin olan yatırımcılarla birlikte piyasada yön tersine döndü..
ABD borsaları, Fed'in ekonomiyi durgunluktan çıkaracak çabalarında sona yaklaşıldığı yönündeki endişelerle değer kaybetti. Fed açıklamasının ardından, endeksler 1 yılın yükseği seviyelerinden geri çekildi. ABD hazine tahvillerinde yükseliş görülürken, doların değerlenmesi emtia fiyatlarını aşağı çekti...
Açıklama sonrasında % 1 kadar yükselen endeksler günü % 1 civarında düşüşle tamamladı.
Bir diğer endişe unsuru da Fed'in faiz oranlarını uzunca bir süre daha düşük seviyelerde tutacağı yönündeki açıklaması oldu.
Gün sonunda kaybedenler arasında banka, konut ve enerji sektörü hisseleri yer aldı. Dow Jones ev inşaatı endeksi % 3.4 gerilerken, S&P enerji endeksi petrol fiyatlarındaki sert düşüşe bağlı olarak % 2 değer kaybetti.
Fed'in ekonomik büyümenin desteklenmesine daha az katkıda bulunacağının sinyalini veren açıklamasının ardından, JP Morgan ve Citigroup hisseleri en az % 2.8 değer kaybettiler. S&P 500 Endeksi'nde yer alan 40 enerji şirketi içinde Exxon Mobil ve Chevron hisseleri değer kayıplarıyla öne çıktılar.
Dow Jones Sanayi % 0.83 değer kaybederek 9,748 seviyesinde, Standart & Poor's 500 Endeksi % 1,01 değer kaybederek 1,060 seviyesinde ve Nasdaq Bileşik Endeksi % 0.69 değer kaybederek 2,131 seviyesinde günü tamamladı.
Fed açıklamasının ardından 1.4843'e kadar çıkan euro-dolar paritesi iki saat sonra 1.47'nin altına geriledi. Parite bu sabah 1.47'nin üstünde.
Petrol, ABD'de stokların yükseldiğinin açıklanmasının ardından 69 dolara indi. Bu sabah 68.5 dolar civarında işlem görüyor...
Altın ise 1.010 dolar civarında.
Asya'da borsalar karışık bir seyir izliyor. Dün tatil olan Japonya'da bugün % 2'ye yakın yükseliş var. Analistlerin Toshiba dahil bazı şirketler için beklentilerini yükseltmesi hisselere alım getirdi.
Diğer endekslerde % 1 civarında düşüşler görülürken Hong Kong'da ise kayıp % 2'nin üzerinde.
[quote=stonhand;149250]pala bugün takasda EFG yi kullanmıyor DİKKATTT İşyatırım ve Sanko ile at koşturuyor ki iş yatırım mokunu çıkardı 6392 kontrat long açmış üstüne sankoda 1000 kontrat karşı taraf kalabalık Pala biliyor takasa bakan EFG yi gördümmü longlar ama iş yatırım 6400 kontratı 2 dk da zararınada olsa eritir gider[/quote]
aynısını düşünürken senin yazını okudum:)
usaglar...
acaip dusecek....pozizyonumu iki katina cikardim....
600 flat .. jani gelemiyorum canım kardeşim .. biraz daha bekleyecen artık ..
bidene shortcu kalmadi...
garibim demir le benden gariii....
artik yol acik.....
işyatırım ortalığı silip süpürdüğüne göre vaziyet ciddi olmalı..
[QUOTE=jani;149255]bidene shortcu kalmadi...
garibim demir le benden gariii....
artik yol acik.....[/QUOTE]
ters indikator kardesinde shortcu .. var sen düşün gari nerelere fırlayacak bu vob :) beni destekci sayıyosan buralardayız hueheueh
herkes mersine ben tersine aga +.+.+.