[QUOTE=enorton;63938]...................[/QUOTE]
Çok üzücü sn enorton mail yüzünden değilde kriz ortamından dolayı işten çıkarılmış olabilirsiniz oda bahanesi olmuş olabilir:(
Printable View
[QUOTE=enorton;63938]...................[/QUOTE]
Çok üzücü sn enorton mail yüzünden değilde kriz ortamından dolayı işten çıkarılmış olabilirsiniz oda bahanesi olmuş olabilir:(
Geçmiş olsun sayın enerton benim ufak bacanağada bankanın biri iş arayın demiş.
[quote=enorton;63942]Çok teşekkürler arkadaşlar..[/quote]
Adamlar bahane arıyor adam çıkarmak için bence bu vesle olmuş.
Saygılar..
Hakkınızı arayın tazminat isteyin sn enorton gerekçe hakikaten inanılmaz gazteye düşmüş haber için sizden ne isterler anlamadım haberin doğruluk payı var demekki o geldi aklıma
[QUOTE=QUEEN;63948]Hakkınızı arayın tazminat isteyin sn enorton gerekçe hakikaten inanılmaz gazteye düşmüş haber için sizden ne isterler anlamadım haberin doğruluk payı var demekki o geldi aklıma[/QUOTE]
İnanın derdimi anlatamadım, bu haber bana 3 gün içinde onlarca kişiden daha geldi. Herkes birbine gönderip duruyor. Yazıyı yazan ben değilim, banka içinden gizli bir bilgi de değil...
[QUOTE=enorton;63942]Çok teşekkürler arkadaşlar .[/QUOTE]
Sayın enerton ,,
Bu işin bu kadar kolay olmaması lazım,
Benim sizden bu işe kızgınlıkla yanaşmadan.,
Hafta sonu bir üst makama veya müdürlüğe ,,
bu olayı detaylıca anlatan vede işten atılma sebebinin nedenlerini soran bir uzun yazı yazın..
Size bir cevap verilecegine eminim....
Böyle olaylarda üst müdürlüklerin pek bilgisi yoktur...
Sn Enorton Bende çok üzüldüm Kesin Sizi çekemeyen Biri şikayet Etmiştir
çeşke Isim Yazmasaydınız Nasip Kısmet Inşaalah Daha Iyi Bi Iş Bulursunuz
Sn. Enorton geçmiş olsun. Ben de bir özel bankada beş yıl kadar çalıştım. Bu süre içinde gördüklerime ve yaşadıklarıma inanamadım dönüp bakınca hala inanamıyorum. Özellikle patron bankalarında patronun sözü kanun yerine geçer. Bu kriz ortamında tarafsız olması gereken kişiler için de patronun sözüne göre hareket etmekten başka seçenek yoktur. Kurumsal, halka açık, şeffaf...bunların hepsi hikaye külahıma anlatsınlar. Para kanundan daha güçlü maalesef. Umarım daha güzel bir iş bulmanıza vesile olur bu durum.
[quote=enorton;63938]..............................[/quote]
Bence sen, durumunu bu haberin bulunduğu siteye gönder.. Yasal haklarını da ayrıca ara derim.. Sonuçta böyle saçmalık olmaz...
geçmiş olsun enortom..yahu bu arada A bankasını herkes anladı da,B bankasını pek anlayamadım..halka açık holdingi olan ve cuma kırmızıya boyanan banka mı...çünkü 2 byk. bankanın yabancı ortağı var..GE ve CİTİBNK.....citinin durumu kötü ise .....
büyük geçmiş olsun sn.enorton... gerçekten de mide bulandırıcı bir durum... üzüldüm..
benim de az da olsa bankacılık geçmişim var... sizi çok iyi anlıyorum...
[QUOTE=enorton;63956]..........................[/QUOTE]
zorla güzellik olmaz, geçmiş olsun, belki hayırlı olur sizin için, siz sadece yasal tazminatlarınızı isteyin, vermezlerse yasal takibe başvurun, bu arada çalışma bakanlığında iş müfettişliği bölümü var, oraya da dilekçe verirseniz, dilekçe örnekleri panosunda yazıyor, iş müfettişi sizin yerinize zaten arar onları,
Geçmiş geçmişte kalmıştır, tazminatını al , geleceğe bak, geri dönmeyi düşünme bile...yeni işlere bakarsın...