[QUOTE=jani;149255]bidene shortcu kalmadi...
garibim demir le benden gariii....
artik yol acik.....[/QUOTE]
Ben devam ediyorum Vade Sonu uzlaşma hedefim 50000 :-))
Printable View
[QUOTE=jani;149255]bidene shortcu kalmadi...
garibim demir le benden gariii....
artik yol acik.....[/QUOTE]
Ben devam ediyorum Vade Sonu uzlaşma hedefim 50000 :-))
agam kumar oynuyor....
bizde...
dayan jani yettim gari.
seans vakti bu esirler adamın tikkatini dağıtorrrr... şuraya bak 10 dakika içinde, selçuklu janiye kurtarma yapayım demiş ama 100 puan karı görünce anında satmış...işte ideal bir vobçu davranışı.. :)
ben flatim şimdilik..ordular yoruldu...parayı nere görürsek onun saflarına katılcaz..ama daha yeşil halka göremedim..henüz erken.... (850 ye, üst bb nin 200 puan üstü olması ve 15 dklık grafda şimdiye kadar max 250 puan aşım görülmüş olması endeniyle satış yazmıştım ama gitmedi...üwwww)..fltos weytos
"tecavüze karşı koyamıyorsan zevk almasını bileceksin" demiş kim demişse. :) :)
62000 gormeden bu shortları kapatmicam.... o vakit aga istegi der bozdururum..
yeter la al sat al sat... hergun aynı geyik aga bi kerede bizle aynı fikirde ol .. zorla bunu biri digerine ogretecek gibi...boks.
rest cekti bugun....hemide silkeleme filan yapmadan...cikacak adam once silkeler degilmi....ama bu odullendirdi...
bu yuzden...
59 700 maliyetli shortlarimin...stopu 1000 puan ustundeydi....bunu yapmadim...orada tekrar shortladim....maliyetim...60 200 oldu....61 000 stop yerim...orada stop olursam agir darbe yerim....
Bütün dünya kambur olmuş, ajanslar temsilcilikler, ulan adamlar
resmen hep birlikte hareket halinde bide televizyona çıkıp birbirinden
bağımsız milyonlarca yatırımcı demezlermi...........ayıp be ayıp......
bundan önce nikkei düştü raslantı tam dow düştü nikkei dikkei oluyor
daha öncede yazdım bu adamlar cini niki ajan olarak(ters indikatör)
kullanacaklar tam ulan şimdi dediğimizde yok cin den iyi veri olmaz ise
trichet ajanı(adam korkudan faiz indiremedi, cinden para getirip kucağına attılar)
v.s...... mındar ettiler piyasaları hafızalarla uğraşıyorlar, yeni fiyatlara alıştığımızda
eski seviyeleri hatırlatacaklar........
Palanın adamı sayko 1000 küsür kontrat longda iken puffff dedi yok oldu
Üstüne İş yatırım biraz lönk azalttı ama bunun daha 15,30 işsizlik verisi akşama 17,00 ev verisi var ula var oğlu var
[quote=Astatin;149261]seans vakti bu esirler adamın tikkatini dağıtorrrr... şuraya bak 10 dakika içinde, selçuklu janiye kurtarma yapayım demiş ama 100 puan karı görünce anında satmış...işte ideal bir vobçu davranışı.. :)
ben flatim şimdilik..ordular yoruldu...parayı nere görürsek onun saflarına katılcaz..ama daha yeşil halka göremedim..henüz erken.... (850 ye, üst bb nin 200 puan üstü olması ve 15 dklık grafda şimdiye kadar max 250 puan aşım görülmüş olması endeniyle satış yazmıştım ama gitmedi...üwwww)..fltos weytos[/quote]
Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)
60650 shortlar la uzlasmaya devam :)
yettim jani 500 kısa .. uzlaşalım .. şelale şelale şelale ...
[quote=ERGEN;149267]Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)[/quote]
ha ha ha....guzeldi...
onun marasal rutbelerini sokup.....boynuna bi ip takip...diyar diyar dolastirmazsam namerdim....
az kaldi...
celcuki...
birazdan...procektion belli...durum acik...sellele sellele diye yazarsa...bakalim bu marasal bozuntusu hangi delige girecek....
[quote=ERGEN;149267]Evlat sen,gara muradın gardaşıydın,kefereler sen çocukken ananı babanı öldürdü senide kaçırdılardı ŞAHADET GETÜR SEN MÜSLÜMSİN..gardaşına yardım ed..:)[/quote]
gandıramayın beniii...parann rengi -yeşil- ve işareti -yeşil halka- görmeden pozisyon almam..:..:
ben demeye kalmadan...ahanda yazdi....
[quote=jani;149270]ha ha ha....guzeldi...
onun marasal rutbelerini sokup.....boynuna bi ip takip...diyar diyar dolastirmazsam namerdim....[/quote]
sen önce kendi boynunu bir kurtar bakem...:..::..:sonrasına bakarız...yanındamı oluruz kovalayanınmı oluruz bakarız:..::..::..::..:
FLAT Orduları Karargahı...
60 450 de...520 trilyon haram para var....
[quote=security;149265]Bütün dünya kambur olmuş, ajanslar temsilcilikler, ulan adamlar
resmen hep birlikte hareket halinde bide televizyona çıkıp birbirinden
bağımsız milyonlarca yatırımcı demezlermi...........ayıp be ayıp......
bundan önce nikkei düştü raslantı tam dow düştü nikkei dikkei oluyor
daha öncede yazdım bu adamlar cini niki ajan olarak(ters indikatör)
kullanacaklar tam ulan şimdi dediğimizde yok cin den iyi veri olmaz ise
trichet ajanı(adam korkudan faiz indiremedi, cinden para getirip kucağına attılar)
v.s...... mındar ettiler piyasaları hafızalarla uğraşıyorlar, yeni fiyatlara alıştığımızda
eski seviyeleri hatırlatacaklar........[/quote]
ağa isyanı bastırdı............
[QUOTE=jani;149225]HACLI ORDULARI VE bizim sistemci usaglar....
beni esir aldilar....elleri shortlarimda....yimek olarak tuz yalatiyorlar.....
yetis ya resulallah....[/QUOTE]
Jani bi sen değil dünden beri bende sortla bekliyorum sistemmim sapıttı dün 60250 sat veren sistem bu gün 60700 den al verdi bu nadir bir durum bede 60750 stop koydum beklerim o zararı göze aldım geri döner sistem sat verirse bizi kımse tutamaz bendende bunu söylemesi
[quote=Astatin;149274]sen önce kendi boynunu bir kurtar bakem...:..::..:sonrasına bakarız...yanındamı oluruz peşindemi oluruz bakarız:..::..::..::..:
FLAT Orduları Karargahı...[/quote]
ha ha ha...
paranin kokusunu almisim bi kerem....3000 puan kardan once inmem....
slow tradirim artik....
cunki agam zorlama yapiyor....sag omuzu ciziyor...
in bin...komisyon momisyon baaa gore isler deellll....
Sazan, 60.35 maliyetli shortları, 60.45'de kapar. Flat.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yfRHRBvWh5c[/URL]
şöyle 800e doğru bir yolculuk ve sıkı bir NU görürsen TGG destekli, şortu basarım.Amma bu harekette, indiklerin görünümü benim esir gızlr gibi, tazecik olursa o zaman lonk bilem olabilir...biz para-militer iz..bakacaz artık..kimin safında olacaz, kimi avlıycaz kime avlancaz :)
buda FDJ boğalarına gaz olsun diye heavy metal mehter marşı
[quote=sazan;149279]Sazan, 60.35 maliyetli shortları, 60.45'de kapar. Flat.[/quote]
sen yokken tatildeyken piyasa dinamiği piyasa dinamiti olmuş değil mi ağbey?
saat 11 43...
endeks 47 603....hacim 884....cok iyi...yon yukari....
[quote=jani;149282]saat 11 43...
endeks 47 603....hacim 884....cok iyi...yon yukari....[/quote]
furusmayi esas oglanlar yapiyor...ilk dortteler gene...
garan 5.60
amiral 5.60
akkiz 8.60
kereste 3.22
janimm..öğlen makas operasyonu bekliyon di mi..hehe..ben de..bu ne yaw 500 point..
:..:
[quote=Astatin;149221][IMG]http://i35.tinypic.com/dqggmq.jpg[/IMG]
Bu da saatlik graf..Short trader çok dikkat etmek gerek...hemde çoook...dünkü savaşın hatrına söylüyorum ha AYU kardeşlerim..elbet bir gün yine ayu olacağım ama, biraz semirmem lazım...Bu grafa dikkat!!! Fiyat 61000 den geçen boll bandı şiddetle yakalama arzusunda..aynı benim esir bayan askerlere olan hissiyatım gibi...TOBO yu zaten metin şentürk bile görüyor..[/quote]
[quote=Astatin;149239]750 görünce fiyat 15 dk üt boll bandın 150 points üstüne çıktı..ayrıca indiklerin biraz soğuması lazım..[COLOR=red]450 [/COLOR]yeresine kadar geri gelebülür..[/quote]
Jani, birlikler guzu tandır istiyo haberin ola..ben flatim ama zaptedemiyorum birlikleri...:..::..:
ayrıca boy 1.73....KUIN gız allah canını almaya emi
550 stoploss ve long ralli ..
dun long olanlar...dow dususu ile zabah 59 900 den kutlettiklerini zararla...buyuk pismanlikla 60 300 den geri aldilar....
dun short olanlar....59 900 e bu az diyip bozmuyanlar 60 700 de zararina helak oldular....
agami taniyin....iste boyle pushty bi yapisi var....
bakalim bizim ucun ne planlamis deyyuzzzz....simdilik gurus gaptirmadik....
[quote=SEYYAH;149281]sen yokken tatildeyken piyasa dinamiği piyasa dinamiti olmuş değil mi ağbey?[/quote]
Seygili Seyyah,
Gerçekten piyasa diye bir şey kalmamış. Birinde 100 digerinde 125 puan zararla 2 defa stop ettirdiler (Ew'yi, Sistemi değil. Sistem zamanında pozisyon alıyor.). Tebrik ederim. O 250 puanı hamudu ile götüreceğimiz zaman da gelecek.
Ordular istirahatte ileri saflarda çarpışmak için yeni emir bekliyor.
[QUOTE=jani;149282]saat 11 43...
endeks 47 603....hacim 884....cok iyi...yon yukari....[/QUOTE]
jani birakip gittinmi biz shortcuları ? yön yukarı demissin.. bu gunleride mi gorecektik.. neyse ben savasacam biraz daha.. artik cesedimi alıp bir gariban mezarı yaparsınız :D
[quote=sazan;149288]...[B]Sistem zamanında pozisyon alıyor...[/B][/quote]
iyi bari abi hala bu piyasada zamanında pozisyon alabilen bir sistemin olduğu için şanslısın.benimki kevigre döndü...cep delik,cepken delik,kol delik,mintan delik hesabı...
düzgün bir sistemin olduğu için seni sir ilan ediyorum, o da yetmez arap şeyhi al-maktum ilan ediyorum o da yetmez şovalye ilan ediyorum...
[quote=Kennym;149290]jani birakip gittinmi biz shortcuları ? yön yukarı demissin.. bu gunleride mi gorecektik.. neyse ben savasacam biraz daha.. artik cesedimi alıp bir gariban mezarı yaparsınız :D[/quote]
kennym..
teknik olarak verdigi mesaj o...yon yukari...
emme...
onemli olan aklindaki.....
daxi gız öğleden sonra bide artıya geçiyormuş,seyreyleyin cümbüşü.
[quote=selçuklu;149286]550 stoploss ve long ralli ..[/quote]
patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:
vay a* .. iyice uyuzlaştı piyasa ..
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
beni boyum 1,70 patron .. :)
ee..buraya kadar gelip..6 1.75 yapmadan stoplatmadan dönermi gız..