bana göre linkteyi yazıyı kaleme alan da suç işlemiş... A ve B bankası diyor fakat verdiği bilanço rakamlarıyla açıkça belli ediyor bu bankaları.... B bankası da sırıtıyor.. fakat söylendiği kadar kötü durumda olduklarını hiç zannetmiyorum...
Printable View
bana göre linkteyi yazıyı kaleme alan da suç işlemiş... A ve B bankası diyor fakat verdiği bilanço rakamlarıyla açıkça belli ediyor bu bankaları.... B bankası da sırıtıyor.. fakat söylendiği kadar kötü durumda olduklarını hiç zannetmiyorum...
[quote=enorton;63962]Geri dönmeyi asla düşünmem, asıl bunca çalıştığım zamana üzülüyorum. Bu adamlara 20 ay boyunca emek verdim, işimi düzgün yapmaya çalıştım. Bu iş böyle yapılmamalıydı, benim tek kızdığım nokta ayrılış şeklim. Yoksa Allahın izniyle daha iyi işler bulurum, daha iyi yerlere gelirim. Hayatta hep zor olanı seçtim ve gerçekten zor bir hayatım oldu. Ne elde ettiysem kendi imkanımla gerçekleştirdim. Bu durumun da üstesinden gelirim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ayrıca tüm geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara da teşekkürler. Sırf bu hafta vobdan aylık maaşımın 10 katını kazandım. [B]Evde oturup sadece voba konstratre olsam eminim daha çok kazanırım..[/B].[/quote]
evet ona şüphe yok sn.enorton...bankacılıktan ayrılıp trading'i meslek olarak seçmiş biri olarak gayet memnunum hayatımdan...
dünyanın en zor mesleklerinden biri bankacılık... para ve insan faktörlerinin birleştiği bir sektörde hizmet vermek, kendinden fazlaca ödün vermeyi gerektiriyor..
dilerim işlerinizi tez zamanda yoluna koyabilirsiniz...
artik gunluk yazi yazamadigim icin yazinizi simdi gordum sn enorton ve gercekten uzuldum
bu ulkede olan hicbir seye sasirmiyorum artik
hakkinizi sonuna kadar arayin derim
[QUOTE=jelibon;58744]seçim atlatılana kadar 8000 psikolojik desteği tutacak gibi duruyor. sert iniş beklemiyorum. 7882 altı short, 9750 üzeri long senaryo devam ediyor. bir süre oyalanacaz 8xxx lerde gibi. çoğu endeksler yeni dip yapmasına rağmen dow vs sp yeni dibi yapmıyor, olasılıklar aynı ama süreç sabır gerektirecek gibi.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;58747][COLOR="Blue"][B]Süreç için maksimum 21.11.2008 yeterli mi?[/B][/COLOR] Hadi bilemedin Kasım sonu olsun. Yukarıdaki hedeflerden birine bu zaman akdar ulaşmış oalbilriiz gibi geliyor bana.[/QUOTE]
DOW son dibini 21.11.2008de gördü ;)
Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.
Sn. Enorton geçmiş olsun. Aslında sizin olayınızda nasıl karanlık bir tünelin başında olduğumuzu gösteriyor. Demek ki sinirler çok gergin ve kaygılar had safhada. Zaten ne zaman fısıltı gazetesi çalışmaya başlasa, arkası da çok gürültülü bir şekilde geliyor. Dünya hükümdarları yeni bir düzen kuruyorlar (milenyum) ve bu süreçte çimenler filler tarafından çok çiğnenecek. Neyse siz eğitimli ve yetişmiş bir insansınız, bu vartayı atlatırsınız. Ancak en önemli şey moral. Ne olursa olsun moralinizi daima sağlam tutmaya bakın. Tekrar geçmiş olsun...
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler, çok sağolun. Buranın bir aile olduğunu bugün bir kez daha anladım. Sağolun...
[QUOTE=VOBiX;63967]Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.[/QUOTE]
EVET KATILIYORUM ÇIKTIĞI GİBİ İNMELİ 33175 KAPANDIĞIMIZ GÜN DOW 8700 KAPANDI YÜZDE 7
ARTI SABAH 34000 EN YÜKSEK FAZLA GÖRMEDEN BİLE 33500 SAAT 9 45 GİBİ 33200 KAPANIS 30450 35650 SHORTLARI 28650 DEN ÇEVİRDİĞİMİ YAZMISTIM 30000 GÖRÜRSEM AÇILIŞTA DİREK GÖRMESEMDE GÖRDÜĞÜM FİYATTAN SHORTA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ PY HALA SHORTTA TEPKİDE YETERLI OLUR 3000 PUAN ACILISA BI BAKALIM
DOWADA AKSAM VERIRLER YİNE
ABD, Bankaların Kredi Borçlarını Sigortalayacak
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, Bankaların Birbirlerine Olan Kredi Borçlarının 1,4 Trilyon Dolarlık Kısmını Garantisi Altına Alacak.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 11:33
ABD haberleri
ABD'nin Federal Tasarruf Mevduatı Sigorta Şirketi, bankaların birbirlerine olan kredi borçlarının 1,4 trilyon dolarlık kısmını garantisi altına alacak.
Kararın, bankacılık sistemindeki kredi akışını yeniden canlandırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.
3 yıl süreli geçici garanti önlemi, 30 gün vadeli kısa süreli kredi borçlarını kapsamayacak.
İddialı Bir Paketle Geliyor
ABD'nin Yeni Başkanı Barack Obama, İddialı Bir Ekonomik Teşvik Paketi Hazırladıklarını Söyledi.
Haber Yayın Tarihi: 22.11.2008 14:06
Resmi büyütmek için tıklayın
ABD haberleri
ABD'nin yeni başkanı Barack Obama, iddialı bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını söyledi.
Obama, yaptığı açıklamada, ekonominin yeniden toparlanmadan önce dibe vuracağını belirterek, bu süreçte işsizliğin daha da artabileceğini söyledi.
Hızlı ve gözü pek önlemler alınmaması halinde, ekonomideki durgunluğun artacağına dikkat çeken Obama, ekonomiyi canlandırmak için iki yıllık bir ekonomik teşvik paketi hazırladıklarını vurguladı.
Obama, yeni paketin, istihdamı arttırma ve ekonomik büyümeyi hızlandırma odaklı olacağını kaydetti.
ABD'de işsizlik verileri, 16 yılın en kötü düzeyinde bulunuyor.
geçmiş olsun sn enerton.üzücü durum:( zannedersem siz voba kredi çekip girmiştiniz ve o krediyi vobdab kazanıp ödemiştiniz. en son da denizbankdan kredi çekmiştiniz. şu ortamda işsiz kalmanız üzücü ama daha çok trade zamanı doğdu size. krediyi olaylarını trade başarınızı belirtmek için yazdım. tekrar geçmiş olsun.saygılar
[QUOTE=enorton;63938]...........................[/QUOTE]
sn enerton
yeni okudum..
inanın çok üzüldüm....
umarın bu olay, ilerde daha güzel başlagıçlara vesile olur...
insanın işini kaybetmesi kadar kötü bir şey olamaz....
moralinizi bozmayaın lütfen...
herşey istediğiniz gibi gelişir inşallah.....
[QUOTE=VOBiX;63967]Kavga etmeyin yawf. Dow ne zaman son saatte hacimsiz topuklayıp da ralliye kalkmış. Çıktığı gibi iner. Benim bildiğim catedral aksini söylemediği sürece shorttur. Zaten aksini söylese de inanasım gelmez. "Sen de mi Brütüs?" derim içimden.[/QUOTE]
Hiiii hiii..Yanlış anlamışlar... Sorun diil.. Obsiyonların son günü olduğu için sahte ralli yaptı.. Ama inandırıcı idi ne yalan söliim.:)
Biz yükselirmiyiz... YÜKSELECEĞİZ... Belki dünya borsalarıda yükselecek..Ama yarın mı sanmıyorum.. Bir aşağı hareket daha bekliyorum. Bu da muhtemelen malcıları ve longcuları dökmek amaçlı olacaktır.
Nedenlerine gelirsek...
Bir kere yıl sonu yaklaşıyor.. Fonlar bilançolarını biraz toparlamak isteyeceklerdir...
Önümüzdeki hafta halka açık şirketlerin hisselerini borsada satın alabilmeriyle ilgili bir kanun çıkmak üzere...
Bence bu iki yükseliş için ortaya atılan atılacak ama faydasız paketlerden ve anlaşmalardan çok daha kuvvetli iki sebeptir.
Önümüzdeki günlerde son derece zorlayıcı seanslara hazırlıklı olmak gerekiyor.