-
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
boy 1.74..ama kilo istersen var..tam 88 kilo:)
şimdiki nesil şanslı..
bizim yediklerimizi yeselerdi onlarda cüce kalırlardı..
yahu 4 yıl yatılı okul..tamda buluğ çagında...
sabah kahvaltısı sadece peynir..veya sadece zeytin ..veya sadece yumurta çıkarsa bu olur...:)
o yatılı okulda benim tam 4-5 cm. boyum kaldı..
boy sonuçta fenotiptir(gen +çevre)..çevre den kasıt %90 buluğ çagındaki(12-18 yaş arası diyelim) beslenmedir..
yaramı deştiniz..
lise yıılarında 4 yıl vitaminsiz kaldık..:)
-
asti.. ben güzellik yarışmasına gircektim 19 yaşında..jüliide ateş falan girdiği yarışmaya..babam izin vermedi..geleceğimle oynadı..şimdi bebelerle vobla oynuyorumm..ama babam pişmanmış.. şimdiki aklım olsa izin veriirdim diyo..
-
[quote=SEYYAH;149291]iyi bari abi hala bu piyasada zamanında pozisyon alabilen bir sistemin olduğu için şanslısın.benimki kevigre döndü...cep delik,cepken delik,kol delik,mintan delik hesabı...
düzgün bir sistemin olduğu için seni sir ilan ediyorum, o da yetmez arap şeyhi al-maktum ilan ediyorum o da yetmez şovalye ilan ediyorum...[/quote]
Al sana bir sistem sırrı.
Eğer bir dalganın oluşma zamanından daha uzun zamanda dalganın %61'den fazlası geri alınırsa, geri alış yönünde pozisyon açmayacak sistem çok azdır. Bunu çözebilirsen, iş biter, sistemin de uçar.
-
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)
-
[QUOTE=QUEEN;149299]asti.. ben güzellik yarışmasına gircektim 19 yaşında..jüliide ateş falan girdiği yarışmaya..babam izin vermedi..geleceğimle oynadı..şimdi bebelerle vobla oynuyorumm..ama babam pişmanmış.. şimdiki aklım olsa izin veriirdim diyo..[/QUOTE]
apla o zaman bi manşet atsana voba 61.000 kıralım ..sıkıldım feci .. üüvvvvv
-
[quote=dream;149293]daxi gız öğleden sonra bide artıya geçiyormuş,seyreyleyin cümbüşü.[/quote]
işte o zaman bize satış gelir :)
-
[QUOTE=selçuklu;149302]apla o zaman bi manşet atsana voba 61.000 kıralım ..sıkıldım feci .. üüvvvvv[/QUOTE]
61 de satış yer ..gidecek bu..belli..silkeleme yapıyo ..şortcu topluyo..her 200 puan aha yükselişte..satış yiyo..böyle gitmez..koparacaklar..
ddd tuşum bozulmuş..arada basmıyo..
ee..stopmu yazıyım kapıyımmı..bilemedim..uzunu..sıkılım..yazdıklarıman belli..hhehe
-
[quote=Kennym;149301]1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)[/quote]
1.80 boy 117 kg... :(üüü:confused:
-
[quote=QUEEN;149304]61 de satış yer ..gidecek bu..belli..silkeleme yapıyo ..şortcu topluyo..her 200 puan aha yükselişte..satış yiyo..böyle gitmez..[B]koparacaklar[/B]..[/quote]
etini mi koparacaklar butunu mu?
demek güzellik yarışması? vay vay vay...biz kiminle dans ediyormuşukta haberimiz yokmuş :p
bende futbolcu olacaktım.anam izin vermedi.neymiş bacaklarımız çarpık olurmuş.
arkadaşım ALPER önce antepsporda oynadı oradan fenere transfer oldu.tutunamadı orada geri döndü orası ayrı.
la ben ALPER'i on kere çalımlardım arkamdan toz dumanın içinde kalırdı topu arardı.yaktın beni aney yaktın beni...şindi VOB köşelerinde PALA ya çalım atmaya çalışıyore :o
tabii kilo sorunu var çalım atamıyore artık
-
[QUOTE=SEYYAH;149306]etini mi koparacaklar butunu mu?
demek güzellik yarışması? vay vay vay...biz kiminle dans ediyormuşukta haberimiz yokmuş :p
bende futbolcu olacaktım.anam izin vermedi.neymiş bacaklarımız çarpık olurmuş.
arkadaşım ALPER önce antepsporda oynadı oradan fenere transfer oldu.tutunamadı orada geri döndü orası ayrı.
la ben ALPER'i on kere çalımlardım arkamdan toz dumanın içinde kalırdı topu arardı.yaktın beni aney yaktın beni...şindi VOB köşelerinde PALA ya çalım atmaya çalışıyore :o
tabii kilo sorunu var çalım atamıyore artık[/QUOTE]
bu vob sıktı beni..valla..bırakacam yakında...karda bırakmak istiyorumm..jüpülemi yapcam..bişey alamadık doğru dürüst..ama kaptırmaık şükür..
-
600 kısa a* .. vay a* .. çok sert bir satış bekliyorum .. demirci küsküleri ver .. jani patron orduları toparla ..astatin komutan .. brlikleri yolla .. quenn patron smacı çak ..larossian patron .. müsadenle sefere çokacaz .. vob kapanış tahminm 55.550 .. kayıtlara geçilsin .
-
[QUOTE=selçuklu;149308]600 kısa a* .. vay a* .. çok sert bir satış bekliyorum .. demirci küsküleri ver .. jani patron orduları toparla ..astatin komutan .. brlikleri yolla .. quenn patron smacı çak ..larossian patron .. müsadenle sefere çokacaz .. vob kapanış tahminm 55.550 .. kayıtlara geçilsin .[/QUOTE]
patron bence yanlş ettin... gendin bilin ama..400 stobum bekliyorum..
-
60900 hadi olmadı 25 puanda benden 60875 den önce short açmam 60600 direncini geçti direnç üstünde güç toplayıp duruyor son bir atak yapıp memlekette shortçu bırakmayıp sonrasında gacırt gucurt ve haşırt sesleri arasında düşüş olmasını bekliyorum.
Memlekette 62,000 o kadar dillendiki Palada azcık akıl varsa 62,000 göstermeden longcuları terse getirip ne var ne yok gömer gider yok illa ben manyağım para dağıtıcam önceki kontratlarda yaptığımı tekrarlayacağım deyipde 65,000 e giderse o başka zati ramazada zekatta vermemiştir bu *****üüüüüü
-
[quote=QUEEN;149299]asti.. ben güzellik yarışmasına gircektim 19 yaşında..jüliide ateş falan girdiği yarışmaya..babam izin vermedi..geleceğimle oynadı..şimdi bebelerle vobla oynuyorumm..ama babam pişmanmış.. şimdiki aklım olsa izin veriirdim diyo..[/quote]
baaa bag gi...
bana hava basamazsin...benim sertifikam var....
1988 de...kusadasi kadinlar pilajinda...erkek bacak guzeli secilmistim....
inanmiyorsan...magmagise getirir o miyop gozlerine sokarim....
-
ahanda ew sayım projeksyon ... ed olmuş .. düşer burası .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale .. .yedi defa yazdım şelale diye .. çöker burası .. baskı belli küskü belli ..
[URL=http://img28.imageshack.us/i/adszed.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/116/adszed.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=jani;149311]baaa bag gi...
bana hava basamazsin...benim sertifikam var....
1988 de...kusadasi kadinlar pilajinda...erkek bacak guzeli secilmistim....
inanmiyorsan...magmagise getirir o miyop gozlerine sokarim....[/QUOTE]
sertifika varsa başka.dng..bak gidiyorum..400 stop yazdım..denize gidiyorum..off ...
-
[quote=selçuklu;149308]600 kısa a* .. vay a* .. çok sert bir satış bekliyorum .. demirci küsküleri ver .. jani patron orduları toparla ..astatin komutan .. brlikleri yolla .. quenn patron smacı çak ..larossian patron .. müsadenle sefere çokacaz .. vob kapanış tahminm 55.550 .. kayıtlara geçilsin .[/quote]
Sefere çıkmana gönlüm razı gelmiy biraz daha bekle istersen.:)Hava sefere müsait değil çokkk aydınlık kurt bilin puslu havaları sever..
-
future lar ve dax yerlerdeyken al götür piyasayı 600 puan yukarı sonra future lar ve dax toparlansın beklemeye geç,sal korkuyu..
harbiden bu ağadan korkulur..
-
[QUOTE=selçuklu;149312]ahanda ew sayım projeksyon ... ed olmuş .. düşer burası .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale .. .yedi defa yazdım şelale diye .. çöker burası .. baskı belli küskü belli ..
[URL=http://img28.imageshack.us/i/adszed.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/116/adszed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
agzından bal damliiii.lelele.lelele.lelele.lelele ama bu sefer inat ettim 61200 göstersin extra shortlicam.. yok erken verirlerse küsküyü o zamanda uzlasana kadar beklerim yeter heyecan heyecan bi yere kadar..
-
[quote=QUEEN;149313]sertifika varsa başka.dng..bak gidiyorum..400 stop yazdım..denize gidiyorum..off ...[/quote]
kiskandirip durma gi...
pazartesi geliyorum....
-
:..:Ortam büyük taarruza müsait değil.Küçük operasyonlarla idare edeceğiz.:..:Queen tatile çıktı dresem anlarsın parolu bu...
-
avrupa...artiya gecmek uzere....bicaklari biliyorum....
queenn in yanina bacak ve bi kol yok olarak gidecegim....
yada....avrupa iyiyken bize basarlar....
o zamanda...kuin in kolunu keser giderim....yaziktir gaci kolsuz gezmesin...
-
[QUOTE=jani;149317]kiskandirip durma gi...
pazartesi geliyorum....[/QUOTE]
jerfin gelmezse gelme..bi başına ne işim var gı..allah canını almaya..enişten de gelsinmi..:..::..:
şortları düşün bakem..
-
675 stop ve long ne boktan piyasaymış .. vay *q ..
-
[QUOTE=selçuklu;149321]675 stop ve long ne boktan piyasaymış .. vay *q ..[/QUOTE]
patron ..çok gıpraşma..yatayda olabülürüz..o gün ben 500 puan verdimm...bide kom yazdı..aynı böyleydi..
-
15,30 işsizlik verileri var stoplara hakim olun zırt diye yukarı gidip çat diye aşağı çekebilirler Pala bu taş düşebülü ayu çıkabülüüü
-
[quote=QUEEN;149320]jerfin gelmezse gelme..bi başına ne işim var gı..allah canını almaya..enişten de gelsinmi..:..::..:
şortları düşün bakem..[/quote]
jerfin yok gi....
enisteme soyle....bu kendi halinde bi oglan de....vob cu de....kefere bunu coookkk sunnet etti de....feminin oldu de....
illada istiyorsan jerfini...aaasama gelir...konusurum....
-
way be dax 1.17 eksi iken 700 den long kapattıydık..dax artıya gidiyo burası zurna
-
Hobaaaaaaa Xtraderx IMF anlaşması tamamdır ama rakam düşük Usd/TL yi etkilemez demiş looooooo hay bin kunduz ha sektirşayneeeee
anlaşma açıklamasına ise daha var demiş
-
Piyasaların yakından takip ettiği en önemli bilgilerden
baltık navlun endexi
değişik grafikler var...
[url]http://investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm[/url]
-
[quote=activex31;149327]Piyasaların yakından takip ettiği en önemli bilgilerden
[B]baltık navlun endexi[/B]
değişik grafikler var...
[URL]http://investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm[/URL][/quote]
yakında [B]BATIK[/B] NAVLUN ENDEKSİ olur bu da
-
baltık navlunun etkisi çok geç görülür..piyasada..
-
[QUOTE=stonhand;149325]Hobaaaaaaa Xtraderx IMF anlaşması tamamdır ama rakam düşük Usd/TL yi etkilemez demiş looooooo hay bin kunduz ha sektirşayneeeee
anlaşma açıklamasına ise daha var demiş[/QUOTE]
ısıtıp ısıtıp getiriyolar *.q agız tadıyla shortlatmadılar bi .dng gene ters indikatorlugu yaptık hadi hayırlısı.. inat ettim 61200 u gormeden iflah olmam..
-
trend oldu..güzel gidiyo..yuvaşca..
fxci nerde...
-
fxci...
neredesin....bi ses ver...ozledik be.....
-
--------------------------------
vobcular.com hizmetinizde. Paranın sihirbazı Gökhan fındık bu sitede yazıyor.
-Özgür forum
-Kardeşçe paylaşım
-Despotca yönetilen forumlardan uzak duralım
-Herkesi bekleriz
VOBCULAR.COM
------------------------------------------
böyle bi özel mesaj geldi nedir ? kardeş forum filan mı ? burdan reklem mesajı mı gonderılıyo yoksa illegal reklam mı yapılıyo ?
-
Aslında IMF haberi gelse az biraz yukarı sonra Allah ne verdiyes aşağı basarlarki memlekette beklenti namına hiçbirşey kalmaz.
Ancakkk IMF haberi düşerkende Short olmak beni bozar beni değil herkesi bozar
-
stobu 500 yazdım..ama şort açmıycam..uyuz oldu piyasa..
-
[QUOTE=QUEEN;149335]stobu 500 yazdım..ama şort açmıycam..uyuz oldu piyasa..[/QUOTE]
bugun dananın kuyrugu kafamda kopabilir.. hadi hayırlısı..
-
iki arada bi derede makas acıyolar.. aga git bi öğlen yemeği ye insafsız para para diye ölecen açlıktan :D:D:D