bu str ler nasıl 73450 altında al verebilir..veren sistem var..ama o str mi..
bu str yi tam anlayamadım...
Printable View
bu str ler nasıl 73450 altında al verebilir..veren sistem var..ama o str mi..
bu str yi tam anlayamadım...
ula bu ganereler burayı okuyo herhalde ... ** gitti bizim stopu patlatıp 375 de geri geldi sebepsiz yere.. bıdaha yazarsam ıkı olsun ... ne bu yaf ... bı kerede suraya yazayım da pozum elımde kalsın ....
[QUOTE=abka;265899]bu str ler nasıl 73450 altında al verebilir..veren sistem var..ama o str mi..
bu str yi tam anlayamadım...[/QUOTE]
475 al vermiş .. işte .. 55 ema ....475 te wmalar zaten yukarıymış .. flatmiş str ...55 emada geçilince 475 longlamış ...
yanlılıyormuyum saraylı abi .....
[quote=abka;265899]bu str ler nasıl 73450 altında al verebilir..veren sistem var..ama o str mi..
bu str yi tam anlayamadım...[/quote]
benim wma muadillerim alda iken 12.10 çubuğunda ;
ema55 muadilim 73.350 civarı yukarı kırılmış abka...:)
paritelerde pis çalkalama mode: on
:)
[quote=selçuklu;265905]475 al vermiş .. işte .. 55 ema ....475 te wmalar zaten yukarıymış .. flatmiş str ...55 emada geçilince 475 longlamış ...
yanlılıyormuyum saraylı abi .....[/quote]
default str öyle ,
doğrusun abi..:)
[quote=selçuklu;265905]475 al vermiş .. işte .. 55 ema ....475 te wmalar zaten yukarıymış .. flatmiş str ...55 emada geçilince 475 longlamış ...
yanlılıyormuyum saraylı abi .....[/quote]
Meraba,
Ben vob da yeniyim. En azından nikim yeni. Nasıl kafa üstü durabiliyrosunuz, duruken nasıl işiyorsunuz, işerken üstünüze nasıl düşmüyor o çişler.. Teprik ederim. Sizin gibi üstadlar sayesinde ben de kafa üstü dururken işemeyi ve buna rağmen üstümü pislememeyi arzu ediyorum..
55 i kırınca barın kapanışı 750 den..bar kapanışı beklemesen bazende feyk oluyor...
[quote=abka;265913]55 i kırınca barın kapanışı 750 den..bar kapanışı beklemesen bazende feyk oluyor...[/quote]
str girişinde ema55 kırıldığında bar kapanışı beklenmiyor,
aşağıdan wma lar alda olduğundan öyle,
ema55 seviyesindn giriş yapılıyor...:)))
[b][u][color=cyan]yygd[/color][/u][/b][color=cyan][u][b]...
[/b][/u][/color]
[QUOTE=Multipass Nikola;265911]Meraba,
Ben vob da yeniyim. En azından nikim yeni. Nasıl kafa üstü durabiliyrosunuz, duruken nasıl işiyorsunuz, işerken üstünüze nasıl düşmüyor o çişler.. Teprik ederim. Sizin gibi üstadlar sayesinde ben de kafa üstü dururken işemeyi ve buna rağmen üstümü pislememeyi arzu ediyorum..[/QUOTE]
eskiden astatin isimli bir üstadımız vardı forumda .. .. sonra kayboldu ... (nerede nereye kayboldu .... iyi adamdı dedik gidince ...sonra üğğğğğledik....gelmedi . . ) ......
ben ondan öğrendim .. kendisi kimseye öğretme bu tekniği dedi giderken ..... o yüzdenede söyleyemeyecem ..... ayrıca nikinizi ve avatarınız heç beğenmedim .... :::::::D:D:D
[quote=Kennym;265902]ula bu ganereler burayı okuyo herhalde ... ** gitti bizim stopu patlatıp 375 de geri geldi sebepsiz yere.. bıdaha yazarsam ıkı olsun ... ne bu yaf ... bı kerede suraya yazayım da pozum elımde kalsın ....[/quote]
size kaç kere dedim pala okumasa da adamları mutlaka okuyordur diye üüü
74175 kısa denedim
[quote=selçuklu;265921]eskiden astatin isimli bir üstadımız vardı forumda .. .. sonra kayboldu ... (nerede nereye kayboldu .... iyi adamdı dedik gidince ...sonra üğğğğğledik....gelmedi . . ) ......
ben ondan öğrendim .. kendisi kimseye öğretme bu tekniği dedi giderken ..... o yüzdenede söyleyemeyecem ..... ayrıca nikinizi ve avatarınız heç beğenmedim .... :::::::D:D:D[/quote]
Ha evet Asti Hatori ustanın öğrenciliğini yaptım... Amma velakin pek tuhaf bir hocaydı kendisi..Neyse gidenin arksından konuşulmaz. Fekat bana her şeyi öğretti ama kafa üstü duruken ve işerken üstünü pislememeyi öğretmedi. Neden diye sorduğumda, her usta öğrencisine bir numarayı öğretmez dedi...Öğrencinin tötü kalkıp, sonra usta ya meydan okumasın diye sanırsam....
Nikimi ve avatarımı beğenmemeniz konusuna gelince, "avatarın da nikinde ** size bir şey olmasın sayın selçuklu".:::.Ha birde asti üstad şu ** ların da anlamını öğretmedi bana...Forumda ilk gördüğün adama iki yıldız yaz dedi o zaman çift yıldızın anlamını anlatırlar sana dedi pis pis sırıtarak..bi pislik var diye tahmin ettiğimden o şekilde hareket etmedim tabi...
[quote=saraylı;265916]str girişinde ema55 kırıldığında bar kapanışı beklenmiyor,
aşağıdan wma lar alda olduğundan öyle,
ema55 seviyesindn giriş yapılıyor...:)))[/quote]
ama yukarda wma lar yendien birbirini kesince flat oluyo demi abi? 13.20 barı gibi.
sonradan wma yeniden yukarı kesince yeniden al oluyormu?
bide wma ların birbirini kesmesimi?fiyatın onların üstüne cıkmasımı gerek abi?
[color=cyan][u][b]yygd
yygd
yygd
yygd
yygd
[/b][/u][/color]
950 gısa .. vyyyyy ******** ------ *** --*-**-*-*-*-
[quote=saraylı;265907]benim wma muadillerim alda iken 12.10 çubuğunda ;
ema55 muadilim 73.350 civarı yukarı kırılmış abka...:)[/quote]
abi peki 55 EMA veya muadili fiyat bunu kırıp 5 dk kapanış beklemeden mi giriliyor? peki nerden biliyoruz ki kırıldığını? hoş kapanış yapsada poz garanti değil ama malum sistemlerde bize öğretilen hep kapanışı bekle idi.
yani kapanış görmeden giriyoruz ben öyle anladım.ufff biraz riskli bu...
tamam evet risk yoksa parada yok :D:D
[quote=trader38;265929]ama yukarda wma lar yendien birbirini kesince flat oluyo demi abi? 13.20 barı gibi.
sonradan wma yeniden yukarı kesince yeniden al oluyormu?
bide wma ların birbirini kesmesimi?fiyatın onların üstüne cıkmasımı gerek abi?[/quote]
evet flat oluyo...
tekrar yukarı kesince yine long oluyo...
wmaların kesişmesi gerek...
str net satta ... dimi saraylı abi. . default 225 flat .. 900 gısa ..
[QUOTE=a.kaya;265924]size kaç kere dedim pala okumasa da adamları mutlaka okuyordur diye üüü[/QUOTE]
yeminle sove sove bı hal oldum .. .su katılmamıs ** bunlar.. neyse dahada yazmam garı .. adamlara herseyı soyluyoruz bu durumda kazanma ıhtımalım yok bundan kesın emın oldum .. artık sessızlıge gomuluyorum ... SALAKLIGIMA YANAYIM :..::..::..::..:
Hülem her gün aynı numara piyasaya bak be... Way canına... Canımız sıkılmıyo en azından... :..:
2. poz aldım..800 den long...........str hala alda olduğunadan..benimki slow str..:::
[quote=Kennym;265937]yeminle sove sove bı hal oldum .. .su katılmamıs ** bunlar.. neyse dahada yazmam garı .. adamlara herseyı soyluyoruz bu durumda kazanma ıhtımalım yok bundan kesın emın oldum .. artık sessızlıge gomuluyorum ... SALAKLIGIMA YANAYIM :..::..::..::..:[/quote]
aynı anda kaç kişi yazıyor pozisyonları biliyor musun sen kenim abisi, adamlar kiminle uğraşacağını şaşırırlar.
kitlesel bir hareket olmadan stoplatmak için noktalarla uğraşmazlar. hesaplardaki margin call noktalarıyla uğraşmak daha kolaydır...:)
[quote=hpy;265926]74175 kısa denedim[/quote]
Neden kısa yaptığımı resmedecem ama [URL="http://www.tinypic.com"]www.tinypic.com[/URL] sitesinden resmi yükleyemedim.başka bir site ismi verecek olan var mı?
Ressim.net
her türlü short analizine açığım 7-24 üwwww
yygd ...üüüüüü
[quote=selçuklu;265950]yygd ...üüüüüü[/quote]
selpatros
üwwww
:( ühühüüh
ıngaaa
üüüüüüüüüüüüüüüüüü
astatin olsaydı böyle olmazdı ühühühühüh
:(:(:(:(:(:(:(
[QUOTE=unlimitted;265943]aynı anda kaç kişi yazıyor pozisyonları biliyor musun sen kenim abisi, adamlar kiminle uğraşacağını şaşırırlar.
kitlesel bir hareket olmadan stoplatmak için noktalarla uğraşmazlar. hesaplardaki margin call noktalarıyla uğraşmak daha kolaydır...:)[/QUOTE]
Patron bu salınımı göstergeler desdekliyormu.
15:00 barında str 73900 den sat dedi,doğrumuyum ?
[QUOTE=unlimitted;265943]aynı anda kaç kişi yazıyor pozisyonları biliyor musun sen kenim abisi, adamlar kiminle uğraşacağını şaşırırlar.
kitlesel bir hareket olmadan stoplatmak için noktalarla uğraşmazlar. hesaplardaki margin call noktalarıyla uğraşmak daha kolaydır...:)[/QUOTE]
haklısın hocam benımkısı paranoya.. ama pıyasanında sebepsız yere orayagıdıp gerı 600 puan dusmesı de ve bunu ısrarla her yazısızmı sonrası yapması da ınsanı kıllandırmıyo degıl.. yoksa bennen ne ugrascak pıyasa 3*5 lot ıcın emır yolladıgına degmez :) :D:D:D:D
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/ec7ac228.png[/IMG]
vadeli beşlik kama
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/d87e3f96.jpg[/img][/URL]
Evvelki gün bu kama içindeyken buradan aşağı olabilir demiş uzun girmiştim.Dün 75 i gördük ve kamamızı kırdık.Şimdi ise okla işaret ettiğim şekilde kama altını yokladık.kama içine geri dönersek uzun devam ama şimdilik bir aşağı sorti daha olasılığıyla 74175 den kısaldım.73750 altı dünkü dibe kadar gbiliriz.Sonra yine uzun deneyecem.
hpy abi kamanın ucuna gelmiş zaten daha kama olmaz bundan :D:D
değdi tamam daa pala insaf et üwwwwwww
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=265959#post265959[/URL]
Önceki analiz diğer topicteydi.merak edenler için.
[quote=seagate;265952]selpatros
üwwww
:( ühühüüh
ıngaaa
üüüüüüüüüüüüüüüüüü
astatin olsaydı böyle olmazdı ühühühühüh
:(:(:(:(:(:(:([/quote]
Osssss...telepati yaptım astepetro ile..."bugün VOB eksi kaparsa şaşırma, çok su içip altına kaçırma" ve "VOB bugün eksi kaparsa, Luc Beson ay boyunca long kontratlara koson" dedi... sonra kesildi bağlantı
hpy abey elmasmı oldu yine .... ne oldu .. üvvvvvvvvvvvvv .. :o:o
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/3250f536.jpg[/IMG]
[quote=oguzhan;265953]Patron bu salınımı göstergeler desdekliyormu.[/quote]
abi özet şu.
74,225'ten gevşeme alarmı geldi. ben bunu yazmadım çünkü öğlen 1 saatliğine dışarı çıkmıştım. ekranları izleyemediğim zaman pek söylemiyorum göstergelerin neyi söylediğini...
yalnız 73,900'den 73,775'e kadar olan düşüşü desteklemediği için 73,775'ten al emri girmiştim.
vurdular 73,775'e kaldırdılar ya, oh dedim şimdi kaldır mürsel.
850ye aldılar bi anda, sevindim.
baktım benim emir yok gerçekleşmemiş.
tam kurumu arayıp çok feci bi fırça kayacaktım ki, bekleyen emirlerde 73,775'ten verdiğimi sandığım emri 72,775'ten vermiş olduğumu farkettim.
garibim emir, ööööylece bekliyo. üvvvvv üüü
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/1d940123.png[/IMG]
close look üwwww ziztem modified by aztatin
Sabah kardeşlerden biri TOBO diyordu 15 likte şimdi de Sanki OBO mu var benmi öyle görmek istiyorum yoksa :..: